- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.381
Ciplak gozle zarzor goruorum,mm fotosa hayatta cikmaz bebisimmmmmmm
Ya yok buda kandirikci test mi nedirrr
Aklimi yedirtti bu testler banaamannnn hayirlisi neyse o olurrrrrrrrr
Ben her sekilde mutluyumkiiiiiiiiiiii
Dualarim seninle canm benim ins yarin ikimizde guzel haberler veririzz bi daha orda bebegini kucagina almak icin yaticaksin insallah bunu unutmaaaa seviyorum seniiiiiiiii
eşinde gördüyse tamamdır bu iş hadi inşallah perimmm sabah koşa koşa kan vermeye tatlım
ben ilk hamileliğimde sabah yapmıştım ilk idrarımla sen gibi belli belirsizdi aynı anlattığın gibi düşün bide benim ilk idrarımdı o halde silikkkkk bişeydi
sağlık ocağına gittim orda yaptılar negatif çıktı bende test uyduıruktu herhal demiştim
ama ben pimpirik hemen gittim kan verdim ve 38 çıkmıştı
4 gün var adet olmama inş ben de olmam ya.. saglıklısı hayırlısııııııııı :18:
Esosummmm suan tamamen kurudu test ve hicbise goremiyorum artikkk :))
Olsa simdiye daha belirgin cikardi heralde bilemiyorummmm bekleyip gorucemmmm baya sabirli gordum kendimiiiiii
Canim benimmm saol ilgin icinnnnnn yoksa bebikkkkk ins sabaha adet olur rahatlarimmmm barut gibiyim vallaaaaaaaaa
Ins canimmmm ben test alirken ordaki bayan 6 gun once ogrendim odrar testinde dedi herkes farkli isteee ins senin icin en iyisi olurrrrr
canım cok tşkler umarım sen de olmazsın da aynı dönem hamileleri oluruzz inşallahhh... yazdıklarını heyecanla okudum walla az öncee
Tesekkurkerrr canuuuum benimmm valla bende o kadar heyecan yaptimkiiii kamerayi felan actim testi yaparken cikarsa o ani olumsuzlestirmek adinaaaasonra kapamisim direkkkk bise goremeyinceee
Herseyin hayirlisi canummm onlarinda var bir zamaniiiii zamani geldiginde gelicekler Allahin izniyleee saglikla gelsinnlerr hayirliysa gelsinlerrr inssss
Sen ne zamandir deniyorsunnnn ???
biz de gecen yıl haziran sonunda evlendik. marttan beri deniyoz. eşim de ben de doktora gittik bi sorun yk dedi. ama bana bi de adetken gel demişti gitmedim. alttan bakar diyolar pek istemiyodum ama bu sefer adet olursam gidicem mecbur.. kaç ay oldu cünkü..sizin ne kadar oldu?
Bende adetliyken gitmedim hic adetken yumurtalara mi bakiolar acaba bilemedim. Biz Ocakta evlendik evlendigimin ertesi gunu adet oldum zaten Subatta ablamin dogumu felan derken bos gecti ayni ay basladik yani seninle Martta :)) aslinda cok olmadi ama bekleyene cok istee. Diyorum ya var bi zamani biz gerekli tum testleri herseyi yaptirdik ben rahim filmi bile cektirdim dusun :) hersey normal geriye beklemek kaliyor canimmm sende bekle elbette olacaktir en dogru zamanda
Ebettttt cok tatyilaarrrrrrrrr dimiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
heyooooooooooooo
PEIRMMMMMMMMMM geldimm sonucc ?????????????
canım hangi testleri yaptırdınız tüm test derken? ben bi kan verdim bi de ultrasonla bakmıstı.. eşim de spermiyogram ve renkli doppler yaptırdı. sorun yok ama işte insan korkuyo. heralde adetken gidince yumurtlama zamanı ögreniliyoomus
evde baska test yok mu??????
ay simdi alicam 2-3 test kahveye gelicezz sizeee heeeee:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?