Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

haydi Allah'ım su mübarek günlerde duy bizi.. saglıklısı ve hayırlısı olsun Aminnnn... 3 gün sonra benim de hanya konya belli olacak

haydi Allah'ım su mübarek günlerde duy bizi.. saglıklısı ve hayırlısı olsun Aminnnn... 3 gün sonra benim de hanya konya belli olacak

Ebettt ebettt canikomcummmmmmmm bizim icin en iyisi en guzeli olsunnnn insalllahhhhhhh

Sevdim kis ben seni

Gel arada iki lafin belini kirariz :102:

Ebettt ebettt canikomcummmmmmmm bizim icin en iyisi en guzeli olsunnnn insalllahhhhhhh

Sevdim kis ben seni

Gel arada iki lafin belini kirariz :102:

walla ben de seni sevdim kızzz:) ama burdan takip etmek de bi dert haa facedeki gibi olsa bildirim falan gelse süper olacak haa:) abone oldum buraya ama ugrarım artıkk:) gerci yarın kayınvaldeme gitcez girerim ama gec girerim netee. pek de gidesim yok laf aramız da bi de kalıcazzz hehehehe

Superiiiiiiiizzzzzzz kisimmmmmmmmmmm ingilizce topigikkkk nasi bebis konusuna cevrilirrrrr hahahahahha tebrixxxxxxxxxxx koydum bizeeeee

Google a peri pidilga yazinca ilk linke tiklaaaa hoooppp burdasiiinnnnn :)))) sen bi daha gel buraya liseteye girmeyi garantileeee bizim listeye herkes giremez haaaa bu konida cok hassasuuuzzzz 1. Numarali kankicanlar var sadeceee oylesi guzellll ebet liste kabarik gorunsun diye herkesi eklemedik az oz olsun gercek olsunnnnnn ayyy ne cenem dustu su saatte haaa

Aman yarin girme sen bebisimmm kayinvalideler sevmez oyleee ne isi var nette der fln neme lazim kotu olma sonraaaa

Ama gel sonra haberdar et bak merak ederim bennnn

Operim seni kocamannnnn gobusun bebis dolsun inssss

Son düzenleme:
periiiimmm hemen gel ne oldu yaz ama 29 gün çok uzun 25 günde bir adet olan biri için günün çoktan geçmiş bebişim hadi gel yaz daha kırmızıları görmedim kan vermeye gidiyorum deee lüffteeeeeeeeeennnnnnn perim yaaa inannamıyorum nolur adet olmaaaa küçük karaböcüğümüz gelsin artık

pericimmmmmmmmmmmmmmm
kız hala kırmızıları görmediysen bence kesin kesin hamişsin ve çıkmıyor
çünkü sonuçta gecikme var
başka birr topikte bir arkadaş 4 gün geçince çıkardı testlerde 4 güne kadar sıfırdı hiç çizgi yoktu
seninkide ona döneecek healde.....

günaydınn minnoşlarrrr

PERİMM cokk heycanlııııı yaaaaaaaa insallahh hamişsindirrrr allahımm duysun sesimiziii..uyan artık bize haberrr verrrr,kocişin izinli sanırım bugunn,bi haber verip cıkarsın :))

perim uyanmadınmı hala kalk kocişin koynundanda bişi artık şu teste bir daha garantileyelim işimizii ya hem koysana bizde görelimmm

uyanda bir haber ver herkesssssss meraktan ölecek
hamişler bebişlerini düşürecek çabuk uyanda
bir haber ver kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tatlım benim güzel meleğimm bak dünden beri dua ediyoruz sanaaa hiç korkma manen hep yanındayız bitanem hadi hayırlı haberlerle yat o masaya ve yine hayırlı haberlerle kalk tatlım

herkeze günaydın kızlarr periden hala haber yok dimi.valla sonucu beklerken hepberaber dokuzda doğurduk hepozitiftir o pozitifffff hiç kimse içine şüphe düşürmesin hep beraber olumlu düşünelimki müjdeli haberle gelsin.bu arada acaip heyecan yaptım yawwww

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?

Alyammmmmmmmmm rabbim yar ve yardımcın olsun bacım allahım korktugumuza ugratmasın canım dualarımız seninle aklımızda sende çok ama çok iyi olacaksın inanamak başarmaının yarısıdır ben inanıyorum herşey çok güzel olacak canım ....

Periiiiiiiiiiiiiiiii kalktaaa işeeeeeeeeeeeeeeee zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalkkkkkkkkkkkkkkkk herifin koynunda pok mu var işeeeeeeeeeeee gayrııııııııııııııııııııııı işeeeeeeeeeeeeeeeee çıbıgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar ne var ne yokkkkkkkkkkkkkkkkkk biz iyiyiz çok şükür.....

Yaladık hamınızıııııııııııııııııı

sorma kuşum hep 29 günde olan perimin 29. günü hala gelen giden yok kışkışladık gelmiyolar küsmüş halası karaböcükümüzee güzel perimize dün test yaptı soluktu yine güya sabah yine yapıcaktı ama hala uyanamadı gecenin bir yarılarına kadar burdaymış çünküsüdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…