Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Pitommmmmmmm olmadımmmm ahanda 29 gün olduuuuuuuuuuuu sabah doncanımda iki damla kahve kan lekesi vardı şimdi ne ağrı ne sızıııııııı bilemedim ne oliyyy bana

ayy perimm benim gibin mi oldunn sen neeeeee

benmde 2 gün geçmiştii 2 -3 damla kahverengi gelmiştii bende orkd koymuştumm kan ggelcekk diyee bugün bekle bakalımmm..bütün günn gelmesinn birseyyy
eger gelmezsede ( ki inşşş gelmicekk) senn bu ayınn hamişisinnnnnnnnnnnnnnnn

yerleşme kanamasıdırr o datlummm oh ohh ohhhhhhhhhhhhhhhhh

bu ne boheem yaşam bu ne serkeşşşşlikk Periiimmmm
oyyy kafayı kırdık sayendeee

Pitominimm napıyosunuzz prensoşumuz nasıl
bir keleboş gibi çırpınıyo muuuu
oyyyy Allahım bize de nasip etsiinnnnnnnnn

Pitominimm napıyosunuzz prensoşumuz nasıl
bir keleboş gibi çırpınıyo muuuu
oyyyy Allahım bize de nasip etsiinnnnnnnnn

pojoummmmmmmmm

iyidir herhadeeee
valla herkess haereketiniii hissediyorrda daha benmkiii hissettirmiyoo kendiniii sıpaa
bir tekmelemiyoo annişiniiiiiiiiii
kız diyom tekme att sagdan sagdan gelll
tık yokkk vallaaaaaaaa

ayyy inşşş hemen sende hamişşş kalll emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amin bebişiimm
canım benimm yaaaa anneciğin nasıl olduuu,h.sonu yoktum been
nasıl geçti operasyon??

kızlar ben cıkıyorumm
annemdeyimm zatennnnn
evdeki netim iptal edildiiii tam çekmiyordu cok yavastı diye şimdi baskaa bir nett alca< bakalım o nişş hızlı olurrrrrr

öpyorum siziiii

inşallahhh canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şuan için 2 damla kahvem var o kadarrrr
bu ne boheem yaşam bu ne serkeşşşşlikk Periiimmmm
oyyy kafayı kırdık sayendeee

ebetttt pnjuuummmmmmmmm bende sıyırdımmmmmmmmmmmmmmm

Palyoşuuuuuuuuummmm canım beniiiimmm
tüylerim diken diken olduu okurkeeennnn
hayırlısı bakalııımmmm
ne zaman çıkıcakmış sonuç??

Kizlar kürtaja girmedim:))) ya sonuclar iyi mı kötü mü bilemedim
kan sonucum 3 binlerde bulantım kusmam yok bunlar iyi gelişmeler bı de kesem büyümüş :)))ama plesantanin cok kalın olması korkutuyor onları bi de kistler.tekrar kan verdim ultrason bakıldı ayrıntılı kadın ne mol ne normal kese dedi 5+2 gözüküyormuş olsun dedim zaten geç oldu dedim bakalım benim Dr ne karar verecek Kan sonucunu bekliyorum henuz

Amin caım benim inşallah...Şuan için dr bir kız bir erkek dedi.Allah tan hayırlısı olsun.Allah ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah...

Alyam Allah tan umut kesilmez ve Allah ın mucizeleri bitmez.İnşallah sağlıklıdır bebişin.İyi düşün iyi olur inşallah.Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...

TUMMM GUzelliklerinnn bizimlee olucagiiiiiiiiii bu dualarin kabul gordugu gunlerde tummmmmmmmmmmm dualarimizin dileklerimzin gercek olduguuuu sansli mutlu huzurluaskli saglikli bir hafta diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssss

PERIMMMMMMMMMM cnmmmmmm insallahh gelmez o damlaciklarin devami ama o gelen 2 damla ustune gorme olabilir ayy insallahh oyledir ve devami gelmezzzzzzzz hayirlisiii cnmmmmmmmmmmmm
insallahhhhh ennn guzelll bebistirrr ve bu ay sana gonderilmistirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yuce rabbisindennnnnnn cnmcmm benimmmmm

VITOCAN kiss anneciginee bizimmmmm icinn gecmis olsuunn deee vveee COKKK OPUYORUZZZZZ ONUUU soyleeeeeeeee cnmcmcmmmmmmmmmmmmm

MEHMETDERYAM kissssssss bak ben demistim prens ve prensesinnnnnnnnnnnnn ayyyyyyy hadii bakalimmm allahhhhhhhh topigimizde gelmek uzere yola cikan ve gelmek icin siraasini bekleyen tummmm BEBISLERIMZINNNN allahhh sansini bahtini acikkkkkkk omrunu uzun saglikli tahtini guclu eylesinnnnnnnn hep mutluluk versinlerrrrrrrr bizlereeeeeeeeeee
cnmmmmmsinnn

ALYAM cnmmm hayirli haberle al insallahhhhhh cnmmm hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallahhhhhhhh hep dua oku icindennnn cnmmm benimmmmm helak oldun kac gundurrrr insallahhh tumm bunlari unutacagin mutluluklari yasicaksin merak etmeeee

AYBICEMMMM cnmin iciiiiii nasilsinnnnnnn benim yeni yeniden KUTLU HALVET HAFTAM basliyoooooooooooo hayirlisis bakalmmmmmm senin durumlar nedirrrrrrrrr cnminnn iciiiii mucksssssssssss

EYLEM kizcen nasil oldu dislerii ciktimiiiii ?? opuyorumm onuuuuuuuu cnmmm ,,arkadasina uzuldummmmm yazikk zorr zamanlariii allah yardimcisi olsunn cok zorrr

POJUMMMM KISSSSSSSSSSS osledimmm seniiiiiii

ADD nerelerdee bakimmmmmmmmm cnmcmmmmm

ayy herkesleri herkesleri cokcokcok opuyorummmmmmmmmmucksssssss

ve yine hafta basi herkese hediye olarakkkkkk yolluyorummmmmmm

Niiieyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Alaymmm süper bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ayyyy inşşşşşşş bebiş ordadırrrr büyümüştürrr süpriz yapcak annesineee ayyy nası mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alyam canım hadi hayırlısı bitanem onu nasıl bişeymiş öle

İnşallahhh canım benimmmmmmmmmmm duştan sonra yoğun kanamam olur adetken duşa girdim çıktım hala bişi yokkk sağdan yumurtlamıştım ora batıo aradaaa öyle iştee bebekommmmm ovulasyon testimde baya koyu çıktı bugünnn hep yapardım öncedende bakmak içinn azıcık çizgicik çıkardıııııııı hayırlısııııııııııııııı bebkommmmm ayy dün ne güzel oyun oynadıkkkkkkkkkkkkkk

Alyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aboooovvvvvvvvvvvvvvvvvv kız zilli senin bebek tek yumurta ikizi olmasın sakın, benim içimden hep öyle geçiyoo ve ben senin kesinlikle mol gebelik yaşadıgına inanmıyorum yani öyle hissetmiyorum bence başka bişey var ama çok güzel bişey mucizeee olacak galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inş.rabbim geç olsun güç olmasın amin....

Idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yetttim londra aşüftesi yimagımı yedim geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa havalrdan canım hiç bişey hissetmiyor hi. Açlık hissetmiyorummmmmmmmmmmmm ne yapacam bilmem ????

Peri ve erdgn test yapınnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inş.hayırlsııııııııııııııııııııııı hohohovvvvvvvvvvvvvvvvv topik sıpalrı dökülüyoooooooooooooooooo

sağol canım Allah arkadaşıma sabırlar versin
tatlım dişlerimiz yoluna girdi çok şükür çocuğu gebertti 1 kilo verdi ama çok şükür biraz toparladık
çok seviniyorum Allah razı olsun tatlım ilgine alakana kendine çok iyi bak bebişşşşşşşşş

alyacım innnşallah herşey sorunsuz devam eder böyleeeeee.... hayırlısı olsun canım... hayat mucizelerle doluuuu

Amin caım benim inşallah...Şuan için dr bir kız bir erkek dedi.Allah tan hayırlısı olsun.Allah ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah...
ne güselll allah bağışlasın canımmm,,,

Evet canım,inşallah.Amin Allah razı olsun.Darısı da sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…