- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.441
Canimin ici inanıyorum ama korkuyorum da insallah guzel olacak bakalım patoloji de belli olacak sonra bende dogurcam çatır çatır
Sagol aybicem keske sizde olabilseniz yanımda o zaman oda parti yerine doner Dr der bu kadar hamileyi berden topladın
kankicampinglerim benim
Halamin ayak sesleri gelmeye basladiiiiiii yuhhhh 29 gun olduuu saka gibi yaaaaaa
Karnim agridi uyaninca bebeklerrrr testt yaptimmm cizgi mizgi yokkkkkkk
Gece 2 damla kan gelmis onu cozemedim artik sokulmesi gerekiyor bekliyorummmmm ha geldi ha gelicek modundaaaa
ficudum bana cok dandiklik yapti bu ayyyyyy
Olmadi canlarim olmadiiiiiiiiii
Bi tuhaflik var ama bekliyorummmm birazdan hepten gelirlerrr hazirliga basliyimmmmm
günaydın canlarımmmm süper bir hafta geçirelim hepimiz inşallahhhhhhh
Alyammm canım benim sakın korkma allahın izniyle bi sorun çıkmıycak hemen bitecek,hayırlısıyla sağlıklı bebişine yer açılacak bitanem.dualarımız seninle canımm seni seviyoruz
Periiiiiiimmmmm neler olmuş ya testler yapılmış yine,hayırlı haberini bekliyoruz balımmmm
esoşumm sen kaanımla gel buraya ben kendi ellerimle yaparım size mantıyı
canım o verdiğin 2,5 kilo su kaybındır kilo olamaz bolbol su iç asosum hafif hafif yemeyede özen göster bebişin seninleyse susuz kalmasın canımmm
Bende 1-1,5. Arası vermisim asosum( kiz bu hamile işareti olmasinnnn
Halamin ayak sesleri gelmeye basladiiiiiii yuhhhh 29 gun olduuu saka gibi yaaaaaa
Gece 2 damla kan gelmis onu cozemedim artik sokulmesi gerekiyor bekliyorummmmm ha geldi ha gelicek modundaaaa
Bi tuhaflik var ama bekliyorummmm birazdan hepten gelirlerrr hazirliga basliyimmmmm
günaydın canlarımmmm süper bir hafta geçirelim hepimiz inşallahhhhhhh
alyammm canım benim sakın korkma Allahın izniyle bi sorun çıkmıycak hemen bitecek,hayırlısıyla sağlıklı bebişine yer açılacak bitanem.dualarımız seninle canımm seni seviyoruz
periiiiiiimmmmm neler olmuş ya testler yapılmış yine,hayırlı haberini bekliyoruz balımmmm
esoşumm sen kaanımla gel buraya ben kendi ellerimle yaparım size mantıyı
canım benim,Allahım yardımcın olsun,dualarımız seninle bitanemm
sabah da dualarımdaydın zateenn
seni seviyoommm
canim cok Sağol seni face den ekledim kabul etAllah yardımcın olsun gülüm dualarım seninle.....
bu kalabalık perimmm ve alyamınnn içinnnn
Evet canım tüm dualarımız seninle hiç bişey hissetmeden olup biter inş. Yeni aylara yeni nobatlara sıkı hazırlan çok yakın sağlıklı bebişinin gelmesi[/QUOTE
sevviyom sizi Bebisim yalnız ben hamile kalana kadar burda kimseler kalma 6 ay-1 sene sonra hamilelik
Olur canlarim hepsi olurrrrr bebiste olurrrrrrrr ikiz de oluuurrrrr onuzda olurrrrrrrrrr
Yeterki biz saglikli olalimmmmmmmmmmm iyi yasayabilelim yuvamizda huzur olsunnnnn huzuurre en onemlisi bunlarrrr geri kalan hepsi zamani gelince olurrrrrr
Eylemsevcosumm yerlesme kanamasi 12. Gune kadar olabilio da 29 gun oldu be yavrum hayirlisi bitanemmmm yaa sokulmezse kanaa kosarim zaten :)))
ben kırmızıları tamamen görene kadar bekleyelim diyorumm
kabul ettim seni tatlım başımla beraber....
canım sen beni dinle yarında sökülmezssen git bir kan ver en azından ne oluyor ne bitiyor anla yaa
bu ne biçim iş iki damla gerlirde gerisi gelmese sonuçta illaki bir sorunda var demektir bebek yoksa
12. gün ama canım yumurtlamadan sonraki 12. gün geçte yumurtladıysan işte alsana yerleşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canim beimmmm bende sana bayiliyorummmm tatli ikizlerimizin annecigiiiiiiiiii oyle olmak gerekkkk canimmmm once cefasi cekilecek sonra sefasi surulecek suphesiiizzzzzzzPerim sana bayılıyorum.Maşallah bu pozitifliğine...Bu isyankar olmayışına...
Yeri geldi ümitler kırıldı,yeri geldi gözyaşlarına boğuldum.Düşükte yaptım,Hsg de çektirdim.Dr yüzümüze Tüp bebek yapalım da dedi.Aşılama yaptırdım tutmadı da.Ama en önemlisi hep şükrettim.Hep istemeye devam ettim.Hep 8-10 yıl bekleyenlerin canı yok mu dedim kendi kendime....
Ve tam tekrardan aşılama yaptıracağım ay yaptırmak kısmet olmadı.Belkide yaptırsam tutmayacaktı,kimbilir...Ve o ay hamile kaldım.Hemde ikizlerime.Binlerce kez şükürler olsun.Binlerce kez MAŞALLAH.Prensimle prensesime.Şuan da hamileyim ama yine devam sağlıklı olacak mı?Erken mi doğacak,küvözde mi kalacak?Birisi diğerine göre küçük.O sağlıklı mı?İkili test yaptıramadık nasıl olacak diye?Ve bunun dışında neler neler daha.Yani kısacası hangi şartlarda olursak olalım,sürekli kafamızda soru işaretleri var.Bununda en iyi ilacı zaman.Zaman her şeyi gösterecek.Biz elimizden geleni yapalım,duamızı edelim.İnanıyorum ki Rabbim en hayırlısını nasip edecek,gönlümüze göre verecek inşallah.Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim...
Periimmmm kırmızıları görene kadar bekle yawru kuşum
bu ay da olmazsa eminim ki çok yakınsın bebişinee kara böcüküümm
baksana gecikmeler başladııı
periiiiiiiiiiiiiii bence sen bebişine çok yaklaştın bende de iki ay gecikme olmuştu hatırlasan sonraki ay hamile kalmıştım bu ay olmazsa agustosta çifte bayram yapacagız inş.allahın izniyle karaböcüküm
Mehmetderya bebişlerin cinsiyeti belli oldumu bir kız biri erkek galibaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyy çok sevindim allah tamamına erdrisin gönlünün muradını versin canım ama ben demiştim sana biri kız biri erkektir diye küçük olan kese kesin kızdır zaten :)
bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zilliiiiii ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?