Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
öylede oluyormuş bak siteeleri incele
eğer o iki damlayla kalırsa yarına kadarda sökülmezsen
kesin kan testi yaptır canımın içiiiiiiiiiiiiii

Sorunlarina ragmen yanimda oldugun benle heyecanlandigin icin tum arkadaslarima oldugu gibi sanada cok tesekkur ederim.

Sakin korkma olur mu?

Uyu guzel bi ruya gor kucaginda bebisin olsun, cunku o ruya gercek olucak bir daha oraya yattiginda hep bunu dusun

Sen zaten cok guclu bi insansin anladim ben bunu

Sagligin herseyden onemli hepsi olur gecer Allah dermansiz derrt vermesin

Hep yanindayiz canim benimmmmm

Aynicemm super soylemis

Ciktiginda hepimiz orda olucazzz

Seni seviyoruz

Hakkında en hayırlısı olsun canım,her şeyde vardır muhakkak bir hayır...Allah ım gönlüne göre verir inşallah en hayırlı zamanda...

biz zaten yanındayız canım .gözle görünmeyiz belki gönlünle bizleri görebilirsin orda kuzucum

Son düzenleme:

sökülene kadar umudumuz devam edecek perimmm hakkınızda hayırlısı olsun,en tatlı en sağlıklı bebişler hepimizi bulsunnnn

ayyyy ışılımmm sağolasın bityanem yemiş kadar oldum

Perimde sabah hala halacık gelmemiş olursa direkt kan vermeye gidecekti büyük ihtimal şuan orda allahıom güzel haberler getirsin inş.

canım o verdiğin 2,5 kilo su kaybındır kilo olamaz bolbol su iç asosum hafif hafif yemeyede özen göster bebişin seninleyse susuz kalmasın canımmm

haklısın tatlım 1,5 lt su anca içebiliyorum iftarda ya sadece çorba yada mantı yiyorum okadar ekmek zaten yiyemiyorum
Bende 1-1,5. Arası vermisim asosum( kiz bu hamile işareti olmasinnnn

ayy hayırlısı annem yaaa herşeyin hayırlısıı

hayırlısı olsun annem ya kırmızıları tamamen görelim sonra olmadı derizzz

İnsallah isilim insallah bu kadar dua ile belkide sağlam durabiliyorum

canım benim,Allahım yardımcın olsun,dualarımız seninle bitanemm
sabah da dualarımdaydın zateenn
seni seviyoommm

Canim bende sizi seviyoreeee

Allah yardımcın olsun gülüm dualarım seninle.....
canim cok Sağol seni face den ekledim kabul et

bu kalabalık perimmm ve alyamınnn içinnnn

Cunku biz guzel ve güçlü bir aileyiz :118::118::118:

Yayerlesme kanaması olsun lutfennnnn

Olur canlarim hepsi olurrrrr bebiste olurrrrrrrr ikiz de oluuurrrrr onuzda olurrrrrrrrrr

Yeterki biz saglikli olalimmmmmmmmmmm iyi yasayabilelim yuvamizda huzur olsunnnnn huzuurre en onemlisi bunlarrrr geri kalan hepsi zamani gelince olurrrrrr

Eylemsevcosumm yerlesme kanamasi 12. Gune kadar olabilio da 29 gun oldu be yavrum hayirlisi bitanemmmm yaa sokulmezse kanaa kosarim zaten :)))

kabul ettim seni tatlım başımla beraber....

canım sen beni dinle yarında sökülmezssen git bir kan ver en azından ne oluyor ne bitiyor anla yaa
bu ne biçim iş iki damla gerlirde gerisi gelmese sonuçta illaki bir sorunda var demektir bebek yoksa
12. gün ama canım yumurtlamadan sonraki 12. gün geçte yumurtladıysan işte alsana yerleşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kırmızıları tamamen görene kadar bekleyelim diyorumm

Evet paybicemm bende oyle dusunuyorum canim benimmm dunden beri tonlarca kremsi akintim oldu simdi o devam ediyor hala yerine pamuk nine zaten sabah aaa olmamisim dedim siliyorum felan sonra doncanda gordum

Dogru diyon haaaa evet dur ben az daha seviniymmmm :124:

Perim sana bayılıyorum.Maşallah bu pozitifliğine...Bu isyankar olmayışına...

Yeri geldi ümitler kırıldı,yeri geldi gözyaşlarına boğuldum.Düşükte yaptım,Hsg de çektirdim.Dr yüzümüze Tüp bebek yapalım da dedi.Aşılama yaptırdım tutmadı da.Ama en önemlisi hep şükrettim.Hep istemeye devam ettim.Hep 8-10 yıl bekleyenlerin canı yok mu dedim kendi kendime....
Ve tam tekrardan aşılama yaptıracağım ay yaptırmak kısmet olmadı.Belkide yaptırsam tutmayacaktı,kimbilir...Ve o ay hamile kaldım.Hemde ikizlerime.Binlerce kez şükürler olsun.Binlerce kez MAŞALLAH.Prensimle prensesime.Şuan da hamileyim ama yine devam sağlıklı olacak mı?Erken mi doğacak,küvözde mi kalacak?Birisi diğerine göre küçük.O sağlıklı mı?İkili test yaptıramadık nasıl olacak diye?Ve bunun dışında neler neler daha.Yani kısacası hangi şartlarda olursak olalım,sürekli kafamızda soru işaretleri var.Bununda en iyi ilacı zaman.Zaman her şeyi gösterecek.Biz elimizden geleni yapalım,duamızı edelim.İnanıyorum ki Rabbim en hayırlısını nasip edecek,gönlümüze göre verecek inşallah.Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim...

Periimmmm kırmızıları görene kadar bekle yawru kuşum
bu ay da olmazsa eminim ki çok yakınsın bebişinee kara böcüküümm
baksana gecikmeler başladııı

Canim beimmmm bende sana bayiliyorummmm tatli ikizlerimizin annecigiiiiiiiiii oyle olmak gerekkkk canimmmm once cefasi cekilecek sonra sefasi surulecek suphesiiizzzzzzz
Periimmmm kırmızıları görene kadar bekle yawru kuşum
bu ay da olmazsa eminim ki çok yakınsın bebişinee kara böcüküümm
baksana gecikmeler başladııı

Ebeettttt pojummmmm benim hala estetik yaptirmisss haaaa cok degismissssss hahahhahaahaha liposuction da yaptirmis bi ufalmis iki damla birakti gittiiiii

periiiiiiiiiiiiiii bence sen bebişine çok yaklaştın bende de iki ay gecikme olmuştu hatırlasan sonraki ay hamile kalmıştım bu ay olmazsa agustosta çifte bayram yapacagız inş.allahın izniyle karaböcüküm

Mehmetderya bebişlerin cinsiyeti belli oldumu bir kız biri erkek galibaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyy çok sevindim allah tamamına erdrisin gönlünün muradını versin canım ama ben demiştim sana biri kız biri erkektir diye küçük olan kese kesin kızdır zaten :)

bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zilliiiiii ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????

Insallahhhhhhh Adosummmmm 25 gunken 29 olduuuuu hey yavrummmm masalllaahhhhh

iki ay üstüste çok sorun yaşadı
kayın babası öldü
dedesşide çok ağır hasta olmuş
heralde çok taktı kafaya
akşam kanama başlamış gitmemişler doktora sabaha gitmişler
500er grammış ikiside, kızdı bebişler
ama ikisinide kaybetmiş yaaaaaaaaaaa
çok üzgün garibim dünya başına yıkıldı
Rabbim göstermesin kimseye çok acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…