Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tüylerim diken diken oldu başı sağolsun rabbim güzel sabırlar versin inşallah öbür dünyada şefaat edecek 2 minik prensesi var dünde dinledim tv de düşük yapan kadınların bebişleri öbür dünyada şefaat edeceklermiş anne ve babalarına tek tesellimiz belkide rabbim bundan sonrakileri bağışlasın ona

Eylemsevcanimmmm ayyyyyy gozlerim doldu okurkennnnn 7 ayyyy bideee cok uzuldum yaaaaa stres herseyin bas dusmani malesef ama bazen elde olmuyorr. Kayinbabasinin mekani cennet olsun dedesine acil sifalar kndisine de sabir diliyorummmmm

iyiyim yawrıımm,yosmaamm siz napıyosunuz,Denizimiz nasıl? senin gibi çatlak olmaz inşallaah, hanım hanımcık bi kız olur

Kızlarr 3gündür yapıyorum ovulasyon testiii bu bugün yaptığım

Geçen aylarda da yapmıştım aynı marka çok çok silikti

3 gündür yapıyorum baştan aşağı 3 gün önceki 2 gün önceki ve en altta bugünki sanki hafif bi ilerleme var gibi geldi bana :26:

Ayyy bu ay herşey bana ümit verir cinstenn hadi hayırlısıı

Yorum istiyorum banane yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Kızlar hepinize günaydınnnn...
nasılsınız şekeler ??

eylemsevcanım arkadaşına çok üzüldüm, allah sabır versin....
bugün alya için önemli bir gündü, inşallah o da kolaycacık atlatır. allah yardım etsin, canım yaa...

perişokooooo,,,, halam gelmedi benim deeeeeeeeeeeeee
kara böcüğümmm,
cuma akşamı yani batıma 2 gün varken test yaptımmmm,,, bişimi tutmadım, hatta testten önce yeni yapmıştım, test için zorladım da bişşedim
hayalet çizgiyi ben de gördümmm,, ama çok çok belirsizzzzzz, sanki testin yeri gibi, ama çok hafif pembe.....
kimseye birşey söylemedim tabi,,, eşim de bu ay da totem yapalım, test yapmadan bekleyelim, o aptal şeyi eve soktuğun an geliyor kırmızılar dedi... ben de tamam dedim, bir daha test yapmadım... ama çok merak ediyorummmmmm,,,
ama test bana yasssakkkkk
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinnnnnnnnnnnnnn....

Bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seninde günün geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyy hadi inşşşşşşşşşşşş hakkımızda hayırlısıııı balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim 30 güne kadar çıkabiliyo bazen,,,, çarşamba sabah da gelmezseeeeeeeeee,,, hamileliğimi ilan edebilirimmm...

allahım ne heyecannnnnnnnnnn, testsiz mestsizzzzzzzzzzzzzzzz, benim sebastian grevde,,,,,

ben 2 aylık evliyim kızlar bu ay hamilemiyim acaba diye bi soru var kafam da sol kasığmda ağrı var ve gögüs uçlarımda çok acıyor adetimede 2 gün kaldı merakla bekliyorum.bu konularda tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim...

Canım çok üzüldüm.Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar.Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Allah sabırlar versin..

CANIM cumartesi gittim,büyüğe kesin erkek dedi.Küçüğede kıza benziyor dedi.Allah ım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.En önemlisi bu.Amin canım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim...

Canım çok üzüldüm.Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar.Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Allah sabırlar versin..

canım,sen sakın bunları duyup da moralini bozma tamam mı tatlım
bebişlerini düşüüünnn,Allah'n izniyle ikisini de sapasağlam kucağna alacaksın
bu arada bir kızı biri erkek miiiii belli oldu mu cinsiyetleriiii :))

benim 30 güne kadar çıkabiliyo bazen,,,, çarşamba sabah da gelmezseeeeeeeeee,,, hamileliğimi ilan edebilirimmm...

allahım ne heyecannnnnnnnnnn, testsiz mestsizzzzzzzzzzzzzzzz, benim sebastian grevde,,,,,
Baslatma totemıneeeeeeeeeeeeee kıssssssssssss git bi test al da yappp cuma cıktıysa şimdi daha belirgindirrrr

Kocanı sokma test işineeeeeeeee bu senin özelin kendin yapp akşam ona süpriz yapppp

Yazdıkların hamişlik belirtisi canım ama aynı belirtiler adete yakın görülebiliyor. 2 aylık evliymişssinn hayırlı olsunn istiyor muydunuz hemen?

B]Yorum istiyorum banane yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/B]

anooooooooooyyyy Periiiiiiiiiimmmm kopkoyuu buuuuu kopkoyuuuuuuuuuuuu

Pedoganııııııııııımmmm datlum inşallah olursuuunnnnn
ayyyy ne heyecan bu ay yaaaa

kızlar nasılsınızzz nolmuşş böylee tam okuyamadım geçmişideeee

perimmmmmmm hamişmisinn sen yoksamm gelmedimii kırmızılar halaaaaaaaaaaa

eylemsevcan cnmmmmmm sen üzmemeye calışş cokkk sıkma kendiniii tmam.allah yardımcısıı olsunn sabır versin inşşşş

perdogannn kızz sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn..hamişsinidr inşşş bk gelmemiş seninde kırmızılar ne güzelll

alyaacımmmmmmmmm canım yaa
vllaaa seninle ilgili senin yazdıgın seylerii bulmadımm neden olduu niye oldu diye birdaha üzmekte istemiyorumm seniiii..
Allahhh sana birtane verdii bebişşş ..ben eminimkii en yakın zamandaa tekrarr hamiş kalıpp güzel bir annee olcaksınnnnnnnnnnnnnn
allahh yardımcın olsunnnnnnnnnnn

Napicuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk napiiicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Opuselümmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy doncanımdaki iki damla kahveeeeeeeeeeeeee çeşme gibi olan insanımmmmmmmmmmmmm napicuk bennnnnnnnnnnnnnn

ooofffffffffff bu nası bi bohemmm sürekli bi iniş çıkııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Pitommmmmmmm olmadımmmm ahanda 29 gün olduuuuuuuuuuuu sabah doncanımda iki damla kahve kan lekesi vardı şimdi ne ağrı ne sızıııııııı bilemedim ne oliyyy bana

seninki nasıl bilemem ama benimki çok pis totemmmm,,, yapmicukkk söz verdik bi kere,

pitaminimmm, inşallah canımmm, sen nasılsın, bebişin nasıl, miniğinnn ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…