- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.461
iki ay üstüste çok sorun yaşadı
kayın babası öldü
dedesşide çok ağır hasta olmuş
heralde çok taktı kafaya
akşam kanama başlamış gitmemişler doktora sabaha gitmişler
500er grammış ikiside, kızdı bebişler
ama ikisinide kaybetmiş yaaaaaaaaaaa
çok üzgün garibim dünya başına yıkıldı
Rabbim göstermesin kimseye çok acı...
kayın babası öldü
heralde çok taktı kafaya
periiiiiiiiiiiiiii bence sen bebişine çok yaklaştın bende de iki ay gecikme olmuştu hatırlasan sonraki ay hamile kalmıştım bu ay olmazsa agustosta çifte bayram yapacagız inş.allahın izniyle karaböcüküm
Mehmetderya bebişlerin cinsiyeti belli oldumu bir kız biri erkek galibaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyy çok sevindim allah tamamına erdrisin gönlünün muradını versin canım ama ben demiştim sana biri kız biri erkektir diye küçük olan kese kesin kızdır zaten :)
bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zilliiiiii ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????
Kızlar hepinize günaydınnnn...
nasılsınız şekeler ??
eylemsevcanım arkadaşına çok üzüldüm, allah sabır versin....
bugün alya için önemli bir gündü, inşallah o da kolaycacık atlatır. allah yardım etsin, canım yaa...
perişokooooo,,,, halam gelmedi benim deeeeeeeeeeeeeekara böcüğümmm,
cuma akşamı yani batıma 2 gün varken test yaptımmmm,,, bişimi tutmadım, hatta testten önce yeni yapmıştım, test için zorladım da bişşedimhayalet çizgiyi ben de gördümmm,, ama çok çok belirsizzzzzz, sanki testin yeri gibi, ama çok hafif pembe.....
kimseye birşey söylemedim tabi,,, eşim de bu ay da totem yapalım, test yapmadan bekleyelim, o aptal şeyi eve soktuğun an geliyor kırmızılar dedi... ben de tamam dedim, bir daha test yapmadım... ama çok merak ediyorummmmmm,,,
ama test bana yasssakkkkk
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinnnnnnnnnnnnnn....
Bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seninde günün geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayyy hadi inşşşşşşşşşşşş hakkımızda hayırlısıııı balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kayın babası öldü
heralde çok taktı kafaya
periiiiiiiiiiiiiii bence sen bebişine çok yaklaştın bende de iki ay gecikme olmuştu hatırlasan sonraki ay hamile kalmıştım bu ay olmazsa agustosta çifte bayram yapacagız inş.allahın izniyle karaböcüküm
Mehmetderya bebişlerin cinsiyeti belli oldumu bir kız biri erkek galibaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyy çok sevindim allah tamamına erdrisin gönlünün muradını versin canım ama ben demiştim sana biri kız biri erkektir diye küçük olan kese kesin kızdır zaten :)
bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zilliiiiii ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????
Canım çok üzüldüm.Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar.Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Allah sabırlar versin..
Baslatma totemıneeeeeeeeeeeeee kıssssssssssss git bi test al da yappp cuma cıktıysa şimdi daha belirgindirrrrbenim 30 güne kadar çıkabiliyo bazen,,,, çarşamba sabah da gelmezseeeeeeeeee,,, hamileliğimi ilan edebilirimmm...
allahım ne heyecannnnnnnnnnn, testsiz mestsizzzzzzzzzzzzzzzz, benim sebastian grevde,,,,,
ben 2 aylık evliyim kızlar bu ay hamilemiyim acaba diye bi soru var kafam da sol kasığmda ağrı var ve gögüs uçlarımda çok acıyor adetimede 2 gün kaldı merakla bekliyorum.bu konularda tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim...
Kızlarr 3gündür yapıyorum ovulasyon testiii bu bugün yaptığım
Eki Görüntüle 470316
Geçen aylarda da yapmıştım aynı marka çok çok silikti
Eki Görüntüle 470318
3 gündür yapıyorum baştan aşağı 3 gün önceki 2 gün önceki ve en altta bugünki sanki hafif bi ilerleme var gibi geldi bana :26:
Ayyy bu ay herşey bana ümit verir cinstenn hadi hayırlısıı
Kızlarr 3gündür yapıyorum ovulasyon testiii bu bugün yaptığım
Eki Görüntüle 470316
Geçen aylarda da yapmıştım aynı marka çok çok silikti
Eki Görüntüle 470318
3 gündür yapıyorum baştan aşağı 3 gün önceki 2 gün önceki ve en altta bugünki sanki hafif bi ilerleme var gibi geldi bana :26:
Ayyy bu ay herşey bana ümit verir cinstenn hadi hayırlısıı
Kızlar hepinize günaydınnnn...
nasılsınız şekeler ??
eylemsevcanım arkadaşına çok üzüldüm, allah sabır versin....
bugün alya için önemli bir gündü, inşallah o da kolaycacık atlatır. allah yardım etsin, canım yaa...
perişokooooo,,,, halam gelmedi benim deeeeeeeeeeeeeekara böcüğümmm,
cuma akşamı yani batıma 2 gün varken test yaptımmmm,,, bişimi tutmadım, hatta testten önce yeni yapmıştım, test için zorladım da bişşedimhayalet çizgiyi ben de gördümmm,, ama çok çok belirsizzzzzz, sanki testin yeri gibi, ama çok hafif pembe.....
kimseye birşey söylemedim tabi,,, eşim de bu ay da totem yapalım, test yapmadan bekleyelim, o aptal şeyi eve soktuğun an geliyor kırmızılar dedi... ben de tamam dedim, bir daha test yapmadım... ama çok merak ediyorummmmmm,,,
ama test bana yasssakkkkk
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinnnnnnnnnnnnnn....
anooooooooooyyyy Periiiiiiiiiimmmm kopkoyuu buuuuu kopkoyuuuuuuuuuuuu
Pedoganııııııııııımmmm datlum inşallaholursuuunnnnn
ayyyy ne heyecan bu ay yaaaa
kızlar nasılsınızzz nolmuşş böylee tam okuyamadım geçmişideeee
perimmmmmmm hamişmisinn sen yoksamm gelmedimii kırmızılar halaaaaaaaaaaa
eylemsevcan cnmmmmmm sen üzmemeye calışş cokkk sıkma kendiniii tmam.allah yardımcısıı olsunn sabır versin inşşşş
perdogannn kızz sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn..hamişsinidr inşşş bk gelmemiş seninde kırmızılar ne güzelll
alyaacımmmmmmmmm canım yaa
vllaaa seninle ilgili senin yazdıgın seylerii bulmadımm neden olduu niye oldu diye birdaha üzmekte istemiyorumm seniiii..
Allahhh sana birtane verdii bebişşş ..ben eminimkii en yakın zamandaa tekrarr hamiş kalıpp güzel bir annee olcaksınnnnnnnnnnnnnn
allahh yardımcın olsunnnnnnnnnnn
Napicuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk napiiicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkOpuselümmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy doncanımdaki iki damla kahveeeeeeeeeeeeee çeşme gibi olan insanımmmmmmmmmmmmm napicuk bennnnnnnnnnnnnnn
ooofffffffffff bu nası bi bohemmm sürekli bi iniş çıkııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar nasılsınızzz nolmuşş böylee tam okuyamadım geçmişideeee
perimmmmmmm hamişmisinn sen yoksamm gelmedimii kırmızılar halaaaaaaaaaaa
eylemsevcan cnmmmmmm sen üzmemeye calışş cokkk sıkma kendiniii tmam.allah yardımcısıı olsunn sabır versin inşşşş
perdogannn kızz sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn..hamişsinidr inşşş bk gelmemiş seninde kırmızılar ne güzelll
alyaacımmmmmmmmm canım yaa
vllaaa seninle ilgili senin yazdıgın seylerii bulmadımm neden olduu niye oldu diye birdaha üzmekte istemiyorumm seniiii..
Allahhh sana birtane verdii bebişşş ..ben eminimkii en yakın zamandaa tekrarr hamiş kalıpp güzel bir annee olcaksınnnnnnnnnnnnnn
allahh yardımcın olsunnnnnnnnnnn
anooooooooooyyyy Periiiiiiiiiimmmm kopkoyuu buuuuu kopkoyuuuuuuuuuuuu
Pedoganııııııııııımmmm datlum inşallaholursuuunnnnn
ayyyy ne heyecan bu ay yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?