Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
keşke erteleseydin canım kavgayı malum önmeli günlerdesin...neyse her kavganın barışması daha bir güzel olur alttan al da bari akşamnın güel geçsin

ah canım benim keşke öyle olsa ama olmazzzz
olay zaten benim önemli günümde olmamdan kaynaklandı,iki gün yaklaşma bana diyo ya..
ne kdarr odun benim kocamm offf çok sinirliyimmmmmmmmmmm

Wuhuuuuuu bebişkollllllaaaaaaaarrrrrrrrrrrr cankuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ballı lokmalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr. Nası özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii bi gündee!!! Dün gezdikkkk tozdukkkkkkkk kocişleeeeeee. Herkesin keyfi yerindedir umarımmmm!!! Ben geçmiş sayfalara bakiym biii listeye girmek isteyen cicişler varsa ekliym hemennnnnnnnnnn

inşallah kuşun seninledir canım bir test yap bakalım ve hiç belirtin varmı gebelige dair

son haftalarda midem çok yandı zaman zaman sol kasığıma ağrı girdi. öyle. idrarda yanma oluyo ama ona bağlamak istemiyorum çünkü enfeksiyon vardı bende. ay bilemedim ben şimdi kan mı versem

hıhhh
Benim hiç keyfim yokkk böööyyyleee berbaaaaaaaaaaatttttttttttt durumlardayım...

mrb kızlaaaarrrr bugün erkenden giremedim işler vardı yapcak bi sürü siz napıosunuz keyifler nasıl?

perisoko eskileri okudum okudum hamilesin sandım baktım regl gelmiş sonunda sağlık olsun.sen mersinlimisin okurken o da çarptı gözüme.

ah canım benim keşke öyle olsa ama olmazzzz
olay zaten benim önemli günümde olmamdan kaynaklandı,iki gün yaklaşma bana diyo ya..
ne kdarr odun benim kocamm offf çok sinirliyimmmmmmmmmmm

eşin istemiyo mu bebiş tatlım yoksa seni kızdırmak için mi yapıo?

Günaydınnnnnnnnn hatun kızlarrrrrrrrrrrrr

ne va ne yok bende herşey aynı adetim bittiii artık,,,, bugün banyooo yaparım akça pakçe olurummmm ohhhhhhhhhh mis gibiiiiiiiiiii ama yumurtlama dönemime çok var daha ayın 22-27 arasındaa bakalım halvet çalışmalrıı başalr bu haftaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))

son haftalarda midem çok yandı zaman zaman sol kasığıma ağrı girdi. öyle. idrarda yanma oluyo ama ona bağlamak istemiyorum çünkü enfeksiyon vardı bende. ay bilemedim ben şimdi kan mı versem

ayy bende heycan yaptım kan ver dediğin gibi ne kaybedersinki hem bir bakarsın sürpriz bebiş geliyordur inşallaaaaaahhhhhh ve bendede aynı belirtiler var ama sol kasıkta bu sabah aniden kalktım mutfaga koşarken bıçak batması gibi bir ağrı oldu birkaç saniye sürdü ama nefesimi

eşin istemiyo mu bebiş tatlım yoksa seni kızdırmak için mi yapıo?

Zorla olsaa da istiyor artık ama benimki gibi bir istek değil canım zoraki istek myom oldgundan doktorun söylemesi ile kabul etti çocuk yapmayı.Ama şimdi dün aldım karsıma bak dedim bu 2 gün çok önemli insan gibi anlattım bilmiyor diye.Benim inadıma yok 2 gün hiçbirsy yok ozaman diyo ya.Dün gece yataga gittim gelmedi yanıma yatmak için gecee bir uyandım gelmiş uyuyor.Neyse dedim sabret kızım kozlar elbet birgün senin eline geçicek dedim.Sabah erken uyandım şansımı deniyim diye...Yok diyor..Birde üste cıkıp sabahımı zehir etti ya bir ton laf yedim..Ay çok sinirliyim..Döktüm içimi kusura bakmayın.

Selam bitanemmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, inşallah rüyanı Allah sana Mayıs ayında gerçekleşmek üzere göstermiştir bebişkommmmmmmmmmm. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim yerim seni güzel annneeeeeeeeeeeeee bende snei çok seviyorummmmmmmmm kanım kaynıyor hepinize yaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canlar nasılsınız ben çok kötüyüm bulantılarım başladı...
Bebikim kıyamam ben sana ya Geçecek kuzum geçecekkk sağlıklı bebiş habercisiii
Çok sevindimmm Hafzakım yani bu yumurtlama günü o kadar önemlikiii tuturulmayınca gidiyor işteee. Çok iyi olmuş tam öğrenmennn. Başladım canmmm bal tarçın çörekotuna başladım, soğan kürüne başlicam adet btincee, eşimede keçiboynuzu özü aldım pekmezin faklı bi versiyonu sanırım anlamadım ama tadını çok beğendi benim canımmmm
Birlikte devam ediyoruz kzuuummmmmm üzülmek sıkılmak pes etmekk yokkkkkkkkkk
Kıyamam yaaaaaaaa miden çok hassas benim gibiii. Bende 3 gündür yutuyorumm henüz bişi yok ama sen yatarken 1 tatlı kaşığı iç canmcmmm mgünde1 tatlı kaşığından fazla içmeyin diyorlarrrrrrrrrrrrrr
bulantıdan ölüyorummmmm 51 kg iken şimdi 48 kg çıkıyorum daha 7. hafta nolcak bilmiyorum
Ay canım yaa geçecek bulantılar az kaldıııııııııııı leblebi yutmuş soluncan görünümlü hamişlerden ol sendee boşver çok sevimli oluyor öyleeeeeeeeeee :)
Hayırlısı olsun kuzuuumm hiç belli olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım benim üzülmeeeeeee yumurtalarımız sağolsunnn olucakkk olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canım tek tüp bile çok iş görürr sen hiç üzülme arkadaşımmm. Yumurtaya can veren Allah sana inşallah bu ay meleğini vermiştir. Elbet olucak bir gün hiç canını sıkma canımmmmmmm
günaydınn...nasılsını bakalım...
Güzel annemmmmmm kuzucummm günaydınnnnnnnnnnnnn ben bomba gibiyim vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kocaaa aydaaaaaa kavga edecekk yumurtlama gününü buldun demekkk. Ben sana ne diyim vitaminim bebeğim yaaaaaaaaaaaaaa Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz . Bu zamanda nazz gurur yapılmazz boşverrr ne kadar kötü olursa olsun ayda tek bigün var elbet barışacaksınız yaniii yarın barışınca ayda önemli tek gün kaçmış olucakkkk. Hemen harekete geç yavrumm hadiiiiiiiiiiii
Ay canım bak heyecan yaptımm çok önce kan testi yaptırmışsınnn çıkmaz tabii. İnşallah vardır bebiş bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş.
perisoko eskileri okudum okudum hamilesin sandım baktım regl gelmiş sonunda sağlık olsun.sen mersinlimisin okurken o da çarptı gözüme.

Kırmızı kartı yedik onca şeyden sonra canımmm. Hayırlısı her ay yeni umutlarrrr. Evet Mersinliyim canım Ankara geliniyim ama

yok canım benim ne kusuru,erkekler bazen kadınların anlattığına değil kafalarındaki sabit düşünceye odaklanıyolar.sen stres yapma oluruna bırak herşeyi,umarım geçici bir durumdur.evdeysen yap kahveni geç tv nin karşısına düşünmemeye çalış.Rabbim hayırlısını versin olacağı varsa 2 gün sonra halvet olsa da olur merak etme sen

Canım ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum başka bişeyle ilgili ufak bi tartışma sandım ama böylesi eminim çok sinir bozucu bir durumdur. Yani bi taraf çok hevesliyken diğer tarafın bu kadar asi ve umursamaz olması eminim çok can sıkıcı olur. Bu şekilde hamile kalsan bile mutlu olamazsınki karşında isteksiz bi eş varken. Bence oturuıp konuşmaya çalışın canım. Önce sorunlarını hallet, gerçekten istediğine emin ol. Bu ay kaçarsa daha çok ay var hiç canını sıkma. Şuan için önemli olan senin eşinle olan iletişimin

Son düzenleme:

canımcım zorlamayla olmaz zaten bırak adamı boşver sen ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok kıçı havaya kalkar erkek milletinin sal gitsin söyleme yumurtlama günü falan diye sen bil yeter zaten eger kocan çocuk istemiyorsa sende yumurtlama günüm falan diyosan o iş zor sende bebek olayını rafa kaldırdım ayagına yat takmıyomuş gibi davran miyom olması demek hamilelik olamaz yada kalamzsın anlamına gelmiyooo sıkma canını bende miyom var hemen gebe kalmalıyım deme sabret ve akışına bırak bebek yüzünden kocanla arana sogukluk girmesin zorlamayla olmaz akışna bırak ve bol bol dua et canımmm :)))) inş.herşey düzelirrrr üzülmeeee

Hayırlısı cnım dediğin gibi olcağı varsa zaten olur,anneannlerimiz zamanında yumurtlama günü mü hesaplıyormuş..

Ya zoruma giden hersey ona bağlı sinir oldugum konu bu,oda bunun farkında Ama gün gelir devran döner,içimdeki şeytanı çıkartıyor zorla ya hey rabbim

Aynen Eksbattaş aynen katılıyorum...
O yüzden Hürrem gibi umursamaz davranıp alttan alttan halletcem işimii:) bunu kendisi istedi..

Neyse kızlar gülelim ya ben sevmiyorum böyle somurtuk hallerimi:))
Neşelenelim bakalım :))) Hem biz bu yumurtlama döneminden öncede halvete girdik ya tuttuysa

OHHHHHHHHHHHHH sefamm olsun anacım,ozman hamamda sefa yaparız,döktürürüz kurtlarımızı

Kızlaaaaaaarrrrrr dün pek bi isyankarrrrrrrrrrrmışıııızzzzzzz. Ahh kuzucuklarım benim yaaaaaaaa ne dedikkk pozitif pozitif hamiş kalcazzzzzzzzzzz. Ay içimde kelebekler uçuyoooooooooo şu kürleri de yapıyorum ve yapıcam ya o yüzden olsa gerek bu aydan pek bi ümitliyimmmmmmmmmmmmmm

Günü gelen şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi ciciş haberler verin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

İsilisil38 Hamileee

Sonesinti Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan

aserenhan NOBAT: 8 Nisan

onlyfooryou1 NOBAT: 9 Nisan

yokh NOBAT: 10 Nisan

Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan

Dimplevenom NOBAT: 14 Nisan

Kapnax NOBAT: 14 Nisan

Pelin67 NOBAT: 15 Nisan

sevval17 nobat:15 Nisan

Embadoo NOBAT: 16 Nisan

Candost17 NOBAT: 17 Nisan

Thegabrela NOBAT: 20 Nisan

Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan

hurr NOBAT: 21 Nisan

vitaminc NOBAT:22 Nisan

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan
[/SIZE][/B]

suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan

Aybice NOBAT: 24 Nisan

beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan

mehmetderya NOBAT: 25 Nisan

İdilga NOBAT: 27 Nisan

masal5959 NOBAT: 27 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
[/B][/COLOR]

günaydınlarrrrrrrrrrrrr herkeze :)
Günaydın güzel anneee günaydınnn kıymetli bebişşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…