- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.521
keşke erteleseydin canım kavgayı malum önmeli günlerdesin...neyse her kavganın barışması daha bir güzel oluralttan al da bari akşamnın güel geçsin
inşallah kuşun seninledir canım bir test yap bakalım ve hiç belirtin varmı gebelige dair
Wuhuuuuuu bebişkollllllaaaaaaaarrrrrrrrrrrr cankuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ballı lokmalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr. Nası özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii bi gündee!!! Dün gezdikkkk tozdukkkkkkkk kocişleeeeeee. Herkesin keyfi yerindedir umarımmmm!!! Ben geçmiş sayfalara bakiym biii listeye girmek isteyen cicişler varsa ekliym hemennnnnnnnnnn
ah canım benim keşke öyle olsa ama olmazzzz
olay zaten benim önemli günümde olmamdan kaynaklandı,iki gün yaklaşma bana diyo ya..
ne kdarr odun benim kocamm offf çok sinirliyimmmmmmmmmmm
son haftalarda midem çok yandı zaman zaman sol kasığıma ağrı girdi. öyle. idrarda yanma oluyo ama ona bağlamak istemiyorum çünkü enfeksiyon vardı bende. ay bilemedim ben şimdi kan mı versem
eşin istemiyo mu bebiş tatlım yoksa seni kızdırmak için mi yapıo?
Selam bitanemmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, inşallah rüyanı Allah sana Mayıs ayında gerçekleşmek üzere göstermiştir bebişkommmmmmmmmmm. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim yerim seni güzel annneeeeeeeeeeeeee bende snei çok seviyorummmmmmmmm kanım kaynıyor hepinize yaaaaaaaaaaaaaagünaydın kızlaaarr,hayırlı haftalar herkese
periiiimmmmmmm canım benim sabah nası heyecanla açtım bilgisayarı ama tam anlamıyla şok oldum.belirtilerin,silik çıkan testlerin...ama hayırlısı böyleymiş tatlım,kafaya takmak yok kesinlikle.bebeğin senin gibi güçlü ve tatlı bi annesi olacağı için çok ama çok şanslı sakın unutma bunu.Rabbim en hayırlı zamanda versin bebişini canım benim çok seviyorum seniiiiiii
Bebikim kıyamam ben sana yagünaydın canlar nasılsınız ben çok kötüyüm bulantılarım başladı...
Çok sevindimmm Hafzakım yani bu yumurtlama günü o kadar önemlikiii tuturulmayınca gidiyor işteee. Çok iyi olmuş tam öğrenmennn. Başladım canmmm bal tarçın çörekotuna başladım, soğan kürüne başlicam adet btincee, eşimede keçiboynuzu özü aldım pekmezin faklı bi versiyonu sanırım anlamadım ama tadını çok beğendi benim canımmmmGünaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize inş. Bu hafta bol hamişli geçer
Pericimm hepimize örnek oluyosun bitanem yıkılmak ağlamak sızlamak yok en hayırlı en güzel bebekleri doğuracağımız zaman bebeğimiz olucak inşallah. Başla tatlım tüm kürler bitkisel destekler hepsi bizi bekler)) doktor kontrolünden geçmediyseniz onuda ihmal etmeyin derim
bende bu ay yumurtlama günümü hep yanlış hesapladığımı öğrendim(
ateş ölçme yöntemi ve akıntı takibiyle neyseki öğrendim sonunda yumurtlama günümü
bu arada eşime aktardan yeni çay ve 2 tane daha macun aldık adam isyanlardaaaaaaaaaaaa
Ama ben kendimede aldım ki şikayet etmeden yesin diyeee
Birlikte devam ediyoruz kzuuummmmmm üzülmek sıkılmak pes etmekk yokkkkkkkkkkmerhabaaaa kızlaarrr..bir çalışan olarak çalışanların durumunu anlıyor ve tez vakitte kumanda-tv-kanepe üçlüsüne kavuşmalarını diliyoruumm..:114::101:
periciimmm bu ay yine oyun dışıyımmm...kırmızılar geldi bende de sabah canımcıımmm....
yeni nooonoooooonooo batııımmm 8 mayıs....
iyiiimm idilgaammm...bende son durum şudur; tam gününde kırmızı kartı yediimmmm
kür yapmayı düşünmüyordum ama şu bal, çörekotu, tarçını bideniyim diyorum...prolaktin değerim değişken olduğu için incir kürü düşünmüyorum...
kürlerden çok doğru beslenme önemli diye düşünüyorum...bütün değerlerim normal kürler bozarsa diye de bikorkum var açıkçası....
bir kadın doğumcu teyzemiz var, o geçen gün hem erkek hem kadının kilosu önemli dedi..eşim biraz kilolu benim..erkeklerde kilo östrojenin yükselmesine buda spermin vücutta tutulmasına neden olabilirmiş...şimdi kocişimi spora zorluyorum bakalım....
geçmiş olsuuunnnn ısılcııımmmmm...herkes hasta havalar yine değişken ..dikkat et kendine canımcıımm....
Kıyamam yaaaaaaaa miden çok hassas benim gibiii. Bende 3 gündür yutuyorumm henüz bişi yok ama sen yatarken 1 tatlı kaşığı iç canmcmmm mgünde1 tatlı kaşığından fazla içmeyin diyorlarrrrrrrrrrrrrrKISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
benim mideme ne dokunuyoo buldummmmmmmmmmmmmmmmm
sabah yuttugum bal-tarcn-corekotu-polen karisimi 1 tatli kasigi yutuyotummm beni kusturann bunlarmisss cunku bu sabah kahvaltida sadece tereyag peynir ekmek yedimmmm buna ragmen midemmm lesssssssssss
demekki dokunannn o karisimmm
iyyyyyyyyyy napicukkkkkkkkkkk
icsem bi dert icemesem bi dert
acab asabah ac karina deilde gece yatarken mi yutsammmmmm ??????????
ne dersinizzz
Ay canım yaa geçecek bulantılar az kaldıııııııııııı leblebi yutmuş soluncan görünümlü hamişlerden ol sendee boşver çok sevimli oluyor öyleeeeeeeeeee :)bulantıdan ölüyorummmmm 51 kg iken şimdi 48 kg çıkıyorum daha 7. hafta nolcak bilmiyorum
Hayırlısı olsun kuzuuumm hiç belli olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKızlar benim bat'a az kaldı (5gün)
Hamişliğe dair hiç ama hiç belirti yok bende
Kırmızılardan da ses seda ya da belirti yok.
Ama içimden bir his "bu ay kırmızılar seninle yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum" diyor =)
bat geçene kadar idrar testi yapmamakta ısrarlıyım bu sefer. Çevre mahaldeki eczanelere gidip gebelik testi almaya utanıyorum artık =(bu konuda fikri olan varmı? GG'de satılanlar hakkında da pek olumlu şeyler söylemiyorlar.
Ne olacaksa olsun uleyyyyn modundayım =)
Benim yavrukuş sanki 2013 yılında geleyim ben diyor gibi geldi bana.
Hadi bakalım cümlemiz için hayırlısı olsun kuzucanlarım
Canım benim üzülmeeeeeee yumurtalarımız sağolsunnn olucakkk olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcuma günü benim nobattı ve bugün yaptırdığım bhcg 0.4 çıktı.perşembe günü yaptırdığımda 3 çıkmıştı ümitlenmişti.bugün tekkrar yaptırdım belki yyükselmiştir diye. ama sonuç negatif.üzüldüm valla
Canım tek tüp bile çok iş görürr sen hiç üzülme arkadaşımmm. Yumurtaya can veren Allah sana inşallah bu ay meleğini vermiştir. Elbet olucak bir gün hiç canını sıkma canımmmmmmmkızlar günaydın size bir sorum olucak adetim 16. yani 6 gün var bu sabah çayı ocakta unuttum diye aniden kalktım koşarken sol kasıgıma sanki bıçak saplandı nefes alamadım birkaç saniye sürdü acaba neden ve sag üst bacagımda dün ara ara agrılar hissettim ve yine dün 1-2 kere alt karın bölgemde agrılar oldu bugün birşey yok gerçi tek tüpüm açık ama allah'tan ümit kesilmez sizce nedir yorumlar mısınız lütfennn
Güzel annemmmmmm kuzucummm günaydınnnnnnnnnnnnn ben bomba gibiyim vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagünaydınn...nasılsını bakalım...
Kocaaa aydaaaaaa kavga edecekk yumurtlama gününü buldun demekkk. Ben sana ne diyim vitaminim bebeğim yaaaaaaaaaaaaaa Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz . Bu zamanda nazz gurur yapılmazz boşverrr ne kadar kötü olursa olsun ayda tek bigün var elbet barışacaksınız yaniii yarın barışınca ayda önemli tek gün kaçmış olucakkkk. Hemen harekete geç yavrumm hadiiiiiiiiiiiianaaaaaaaaaaammmmmm ben çoooooooookkkkkk kötüyüm...
Kocişle çookk fena kavga ettikk..
Veeee dün ve bugün benim yımırtamın çatlayacağı gündüüüü..Eyvahh ki eyvahhhhh..Yattı benim yine bu ay hamiş kalma olayım...
Ay canım bak heyecan yaptımm çok önce kan testi yaptırmışsınnn çıkmaz tabii. İnşallah vardır bebiş bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş.günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım. bugün benim adetim geçeli 2 gün oldu hiç aksamazdı kızzz. 10 gün önce kan testi yaptım çıkmadıydı artık bunu herkes biliyo herhalde. dua edin bana acep karnıma kuş mu kondu kiii:26::26:
perisoko eskileri okudum okudum hamilesin sandım baktım regl gelmiş sonunda sağlık olsun.sen mersinlimisin okurken o da çarptı gözüme.
Zorla olsaa da istiyor artık ama benimki gibi bir istek değil canım zoraki istek myom oldgundan doktorun söylemesi ile kabul etti çocuk yapmayı.Ama şimdi dün aldım karsıma bak dedim bu 2 gün çok önemli insan gibi anlattım bilmiyor diye.Benim inadıma yok 2 gün hiçbirsy yok ozaman diyo ya.Dün gece yataga gittim gelmedi yanıma yatmak için gecee bir uyandım gelmiş uyuyor.Neyse dedim sabret kızım kozlar elbet birgün senin eline geçicek dedim.Sabah erken uyandım şansımı deniyim diye...Yok diyor..Birde üste cıkıp sabahımı zehir etti ya bir ton laf yedim..Ay çok sinirliyim..Döktüm içimi kusura bakmayın.
Zorla olsaa da istiyor artık ama benimki gibi bir istek değil canım zoraki istek myom oldgundan doktorun söylemesi ile kabul etti çocuk yapmayı.Ama şimdi dün aldım karsıma bak dedim bu 2 gün çok önemli insan gibi anlattım bilmiyor diye.Benim inadıma yok 2 gün hiçbirsy yok ozaman diyo ya.Dün gece yataga gittim gelmedi yanıma yatmak için gecee bir uyandım gelmiş uyuyor.Neyse dedim sabret kızım kozlar elbet birgün senin eline geçicek dedim.Sabah erken uyandım şansımı deniyim diye...Yok diyor..Birde üste cıkıp sabahımı zehir etti ya bir ton laf yedim..Ay çok sinirliyim..Döktüm içimi kusura bakmayın.
zorla olsaa da istiyor artık ama benimki gibi bir istek değil canım zoraki istek myom oldgundan doktorun söylemesi ile kabul etti çocuk yapmayı.ama şimdi dün aldım karsıma bak dedim bu 2 gün çok önemli insan gibi anlattım bilmiyor diye.benim inadıma yok 2 gün hiçbirsy yok ozaman diyo ya.dün gece yataga gittim gelmedi yanıma yatmak için gecee bir uyandım gelmiş uyuyor.neyse dedim sabret kızım kozlar elbet birgün senin eline geçicek dedim.sabah erken uyandım şansımı deniyim diye...yok diyor..birde üste cıkıp sabahımı zehir etti ya bir ton laf yedim..ay çok sinirliyim..döktüm içimi kusura bakmayın.
yok canım benim ne kusuru,erkekler bazen kadınların anlattığına değil kafalarındaki sabit düşünceye odaklanıyolar.sen stres yapma oluruna bırak herşeyi,umarım geçici bir durumdur.evdeysen yap kahveni geç tv nin karşısına düşünmemeye çalış.Rabbim hayırlısını versin olacağı varsa 2 gün sonra halvet olsa da olur merak etme sen
Canım ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum başka bişeyle ilgili ufak bi tartışma sandım ama böylesi eminim çok sinir bozucu bir durumdur. Yani bi taraf çok hevesliyken diğer tarafın bu kadar asi ve umursamaz olması eminim çok can sıkıcı olur. Bu şekilde hamile kalsan bile mutlu olamazsınki karşında isteksiz bi eş varken. Bence oturuıp konuşmaya çalışın canım. Önce sorunlarını hallet, gerçekten istediğine emin ol. Bu ay kaçarsa daha çok ay var hiç canını sıkma. Şuan için önemli olan senin eşinle olan iletişimin
canımcım zorlamayla olmaz zaten bırak adamı boşver sen ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok kıçı havaya kalkar erkek milletinin sal gitsin söyleme yumurtlama günü falan diye sen bil yeter zaten eger kocan çocuk istemiyorsa sende yumurtlama günüm falan diyosan o iş zor sende bebek olayını rafa kaldırdım ayagına yat takmıyomuş gibi davran miyom olması demek hamilelik olamaz yada kalamzsın anlamına gelmiyooo sıkma canını bende miyom var hemen gebe kalmalıyım deme sabret ve akışına bırak bebek yüzünden kocanla arana sogukluk girmesin zorlamayla olmaz akışna bırak ve bol bol dua et canımmm :)))) inş.herşey düzelirrrr üzülmeeee
Günaydın güzel anneee günaydınnn kıymetli bebişşşşşşşşşşgünaydınlarrrrrrrrrrrrr herkeze :)
Hayırlısı cnım dediğin gibi olcağı varsa zaten olur,anneannlerimiz zamanında yumurtlama günü mü hesaplıyormuş..
Ya zoruma giden hersey ona bağlı sinir oldugum konu bu,oda bunun farkındaAma gün gelir devran döner,içimdeki şeytanı çıkartıyor zorla ya hey rabbim
Aynen Eksbattaş aynen katılıyorum...
O yüzden Hürrem gibi umursamaz davranıp alttan alttan halletcem işimii:) bunu kendisi istedi..
hehhh işte böyleeeeeeeee vitaminim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm helal sanaaaaaaaaaaaaaa bayılıyorum güçlü hatunlaraaaaaaaaa bravooooooooooo
Neyse kızlar gülelim ya ben sevmiyorum böyle somurtuk hallerimi:))
Neşelenelim bakalım :))) Hem biz bu yumurtlama döneminden öncede halvete girdik ya tuttuysa
OHHHHHHHHHHHHH sefamm olsun anacım,ozman hamamda sefa yaparız,döktürürüz kurtlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?