Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

benim mideme ne dokunuyoo buldummmmmmmmmmmmmmmmm

sabah yuttugum bal-tarcn-corekotu-polen karisimi 1 tatli kasigi yutuyotummm beni kusturann bunlarmisss cunku bu sabah kahvaltida sadece tereyag peynir ekmek yedimmmm buna ragmen midemmm lesssssssssss
demekki dokunannn o karisimmm

iyyyyyyyyyy napicukkkkkkkkkkk

icsem bi dert icemesem bi dert

acab asabah ac karina deilde gece yatarken mi yutsammmmmm ??????????
ne dersinizzz

bi de gece dene canım inşallah dokunmaz o zaman

evett yarin oyle deniiyeyimm bakalimm

KISLARRRRRRRRRR Bugun topikte ptesi sendromu havasi yasniyoo ssnirsam :))) benim kociste evde olunca cok giremiyorumm e bide halvet haftasi malummm onada pozitif elektirinnkkk lazimm:))))

yumurtlama haftasi icin onerileri olan varsaa paylasinnn lutfenn arkadaslarr:)))

GUNUN MONUSU :

valla disardaki amcalarrr ne pisirdiyseee :)))))
yemekk freeeeeeee

aksma eve gelince 1 turk kahvesii

optummmmmmmmmmmmm sizii gorusmek uzere
yagmur durdu biz kacar hemen disari atalimm kendimiziiii
iyki varsiniz
paylasimcanlar mucksssssssssssssssss

Son düzenleme:
NAZZZ hicbiseydasimmm :))))) tamm cikarken senii gordummmmmm
sankimm icimde hamisdas olucaz gibi bi his varrr sureklii nedendir bilmiyorummmmmm
icsellll biseyyyy

bakalimm hayirlisii senin gurklamanda yakinda olmalii hadi bakalimm hayirlisiiiiii

bulantıdan ölüyorummmmm 51 kg iken şimdi 48 kg çıkıyorum daha 7. hafta nolcak bilmiyorum

bulantıdan ölüyorummmmm 51 kg iken şimdi 48 kg çıkıyorum daha 7. hafta nolcak bilmiyorum

olsunn cnmm olsunnn hepsi gecicek insallahhhhh hem kilo vermen daha guzelll ilerde alicaginn kilolarii dusununceee :))))

canimm tuzlu ayran icmeye calisss bolll
susamli tuzlu biskuvi
leblebii ceviz badem findik

amann otursunn bebisin yerindede varsinn bulandirsinnn :))))))

hep dua oku icinden cnmcmmm uyukla dinlenn

sonucuuu muhtesemm olucakkkkk (insallahh) seyler icinn azicikk cile cekmeye degerrrrrr

mucksss cnmmm

hahahyyyyyy 'hiçbişeydaşım mııı' öldürecek beni bu kadın beni gülmekteeeen..Allah'ta senin yüzüü güldürsün inşalllah..
Hayırlısı olsun canım, senin içine doğan herkes hamiş kaldı bir biz kaldık farkında mısın...
Gurklamama var daha ama biz başladık çalışmalara :))
bir arkadaşım adet bitiminin ertesi günü hamile kalmış çünkü..

Gızzzzzzzzz zilliiii tokmaklar napanızzzzzzzzzzz ayyyyyyyyyy çok sıkıcıııııııı yavvvv iş bitmediiiiiiiiiiiii gittiiiiiiiiiiiiiiiiii neyseki çıkışa az kaldııııııı:=))))

bulantıdan ölüyorummmmm 51 kg iken şimdi 48 kg çıkıyorum daha 7. Hafta nolcak bilmiyorum

geçmiş olsunnn bebiş pek bi fenaaaaaaaaa pek bi nazlıııııııı ama olsunnnn onun için herşeye deger :=)
bende Kalsamda bende kussam sonra bendeeeeeeeee zayıflasammmmmmmm ahhhh ahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn:=))))))

Kızlar benim bat'a az kaldı (5gün)

Hamişliğe dair hiç ama hiç belirti yok bende

Kırmızılardan da ses seda ya da belirti yok.

Ama içimden bir his "bu ay kırmızılar seninle yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum" diyor =)

bat geçene kadar idrar testi yapmamakta ısrarlıyım bu sefer. Çevre mahaldeki eczanelere gidip gebelik testi almaya utanıyorum artık =(bu konuda fikri olan varmı? GG'de satılanlar hakkında da pek olumlu şeyler söylemiyorlar.

Ne olacaksa olsun uleyyyyn modundayım =)

Benim yavrukuş sanki 2013 yılında geleyim ben diyor gibi geldi bana.

Hadi bakalım cümlemiz için hayırlısı olsun kuzucanlarım

cuma günü benim nobattı ve bugün yaptırdığım bhcg 0.4 çıktı.perşembe günü yaptırdığımda 3 çıkmıştı ümitlenmişti.bugün tekkrar yaptırdım belki yyükselmiştir diye. ama sonuç negatif.üzüldüm valla

KISLARRRRRRRR pek bi sessiz basladii bu haftaaaaa artik guzelllllllllllllll bir hamislik haberi ile pek bi cosasimizz varrrrrrrr

bu arada benim yumurtlar hareketlenmeye basladii

aradiginiz Pidilgaya halvet sebebi ile suan ulasilamiyor lutfen birsure bekleyip tekrar yazinizzzzzz :))))))))))))

balik - kalamar - karides -patattes -pizza
uzeri bitter cikolata ve turk kahvesi

yanii bu bebisss bizim gobuse gelinceye kadar bizim kolestroller tavan yapmazsaa iyidirr:)))))

pekte yagmurr yagiyoooo hava aslinda romantik ortami hazirladi

gerisi bizdee
dua edinnn
optumm siziiii

allaha emanettt
dua faslinida yapicaz bakalimm |::))))))

otpmm

sana yolladıgım mesajı aldınmı canım bugun valla bu hafta pek hareketli geciyo galiba kimseler yok bu hafta cok bebiş kalırrrrrrrrrrr:)

topikteeeeeeeee fırtına öncesiii miiii halvet öncesi miiii sesizlik varrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herhalde bu ayyy bebiş patlamasııı olacakkkkkkkkkkkkkkkk inş.inş. çalışmak lazıımmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))))))) topigeeeeeeeee lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))

insalahhhhhhhhhhh cnmcmcm insalahhhhhhhhhhh

allahh hepimizin yuzune baksinnnn hepimizii bebisss sahibi yapsinn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

enn hayirli zamanda enn hayirli bebisleriiiiiiiiiiii

SEEVVAL cim okudum dua yi bu aksam ilk yapicam bakalim hayirlisiylaaa :)))

bu arada bisey buldum sizle paylasayim dedimm

KUŞDİLİ: Tüm salgı bezlerini dengeli bir şekilde çalıştırır. Erkeklerde de kadınlarda olduğu gibi cinsel iktidarsızlığı giderir.
Maxicep.com - Erkekler İçin Faydalı Besinler
√ MAYDANOZ: Bedeni yorgunluk ve ruhi bunalımı giderir. Erkeklerde cinsel gücü arttırır.

√ NANE: Cinsel isteği çok arttırır. Erkekte psikolojik iktidarsızlığı giderir.

√ TARÇIN: Cinsel isteği çok arttırır.

√ ZATER: RUHEN VE BEDENEN CANLILIK SAĞLAR CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR VE İKTİDARSIZLIĞI GİDERİR. Kekik gibi kullanılır Toz halinde yemeklere serpilir. Çay olarak ta kullanılır.

√ ZENCEFİL: TÜM VUCUDU UYARARAK BEDENİ VE ZİHNİ ÇALIŞMA GÜCÜNÜ ARTIRIR. Erkekte cinsel gücü ve isteği cok atırır. Günlük miktar bir kahve kaşığıdır. Toz halinde reçel marmelatlara veya hamurişlerine karıştırılır. Et yemeklerine ve sosa karıştırılır. Süt ve salebe de karıştırılabilinir.

√ KEKİK: Vucudun savunma gücünü artırır. Erkekte cinsel arzuyu artırır.

√ Karanfil-Cinsel isteği çok artırır. Gunde 1-2 adet yeterlidir. Yemekte et suyu sebze ve kompostolara katılarak yenir.

√ KİŞNİŞ: Erkeklerde cinsel arzuyu artırır. Günde bir kahve kaşığı kullanılır. Sinir sistemine de cok yararlıdır. Et yemeklerine veya yemeklerde soslara konur. Bir bardak sıcak suya yarım kahve kaşığı kişniş karıştırılıp, yemek üzerine içilebilir.

√ VANİLYA: Çeşitli sebeplerle (Ruhi ve Bedeni zayıflık) erkeklerde görülen cinsel iktidarsızlığı giderir ve onlara cinsel güç kazandırır. Pasta ve sütlü tatlılarda kullanılır.

√ YULAF: Cinsel iktidarsızlığı giderir. Aksamları salep gibi içilerek yatılabilir. Sabahları yulaf u veya sütle pişirilip içine ceviz fındık kuru üzüm katılarak yenebilir. Fazla ve sürekli yenmemelidir.

√ KIRMIZI BİBER: Cinsel isteği çok artırır. Damar sertliği, üre ve tansiyonu olanlar yememelidir.

√ SİVRİ BİBER: Bol C, P, K vitamini vardır. Erkeklerde cinsel istegi çok artırır.

√ HARDAL: Cinsel arzuyu çok artırır. Sinirleri kuvvetlendirir. Midesi hassas olanlar, karaciğer, damarsetliğive tansiyonu olanlar kullanmamalıdır veya çok az almalıdır.

√ KEREVİZ: Çeşitli iç salgı bezlerine tesir eder ve onların faaliyetlerini artırır. erkeklerde cinsel faaliyeti cok artırır. vakitsiz iktidarsızlığı önler.

√ AYÇİÇEĞİ: Bol protein ihtiva eder fazla miktarda E vitamini vardır. İktidarsızlığa engel olur. Kalp ve sinir hastalıklarını önler. Cinsel arzuyu artırır.

√ GREYFURT: Vucuda gençlik ve dinçlik verir. Sabah kahvaltıda bir bardak içilmesi tavsiye edilir. ülseri ve tansiyonu olanlara tavsiye edilmez.

√ ÇAM FISTIĞI: Bol E vitamini vardır. Cinsel tukenmeye ve buna bağlı olarak ruhi çöküntü ve kalp rahatsızlıklarını geçirir.

√ ANTEPFISTIĞI-FISTIK: Protein ve bol E vitamini ihtiva eder. Cinsel arzuyu uyarır.

√ SUSAM: Cinsel isteği artırır

√ ÇÖREKOTU: Cinsel isteği artırır ve bel gevşekliğini gideriri. bir tutamdan fazla kullanılmamalıdır. Tahin yada tahin helvası olarak yenir. Yemeklerden sonra 4 tatlı kaşığı yeterlidir. cinsel arzuyu artırır.

√ VİTAMİNLER VE MİNERALLER
√ E- vitamini: Kadında ve erkekte üreme vitaminidir. Kasların ve sinirlerinnormal çalışmasını sağlar. Eksikliğinde cinsiyet organları yeteri kadar çalışmaz. Bugday çimi, fıstık, soya, yulaf ezmesinde bulunur.

√ ÇİNKO: Eksikliğinde erkeklerde husyeler yeterli ve iyi. Böbreküstü bezleri de yetersiz kalır. prostat bezlerinin şişmesi ve kanser meydana gelebilir. Bugday kepeği, kuru fasülye, mercimek, yumurta ve ekmekte bulunur.

√ FOSFOR: Husyelerin çalışması , sinirlerin tamiri, ve gelişmesi, beynin çalışmasını sağlar Soya, bugday çimi, yumurta, badem, kurufasülyede bulunur.

√ İYOT: İyot şimanlatır veya zayıflatır. Cinsel bezeler, husyeler üzerinde etkilidir. Soya, sarımsak, karides, süt, soğanda bol bulunur.

√ MAGNEZYUM: Çok önemli görevleri vardır. Vakitsiz yaşlanma ve bilhassa erkeklerde prostat kanserini önler Buğday çimi, Badem, soya, kurubakla, fındık ta bol bulunur.

√ MANGANEZ: Eksikliği kız ve oglan cocuklarında kısırlık yaratabilir. Bedeni ve ruhi bunalımı önler. hububat, muşmula, fındık , karaciğerde bulunur

√ SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.

√ SPERM AZLIĞI
ANASON VE SU: Bir çay bardağı sicak suya yarım kahvekaşığı anason konur. 5 dadkika bekletilir süzülüp içilir.
PİRİNÇ , ŞEKER, SÜT (SÜTLAÇ): Bol bol yenilmesi gereklidir
ISIGAN OTU VE SU: 4 bardak asuya 3 tutam ısırgan otu konur. 10 dakika kaynatılıp süzülür ve içilir.
Yemek sırasında bir tatlı kaşığı kuvvet macunu ve bir çorba kaşığı andız pekmezi alınması tavsiye edilir.

üzülmemek elde değill. ama naapalım bekliycez ümitle, sabırla.....Allah hepimize sağlıksını, hayırlısını verir inşallah....

hazır nısan yagmurlarıda basladı yagmur gıbı bebıs yagacak topıgeeeeeeeee

yağsın artık bebişler topik şenlensiiinn.....

BU YAZIYI BULDUM SIZLE PAYLASMAK ISTEDIMMMMMMMMMMMMM
VALLA TAM OKUYAMADIM BILE DIREK KOPYALA YAPISTIRRR YAPTIMM SIZEEE
OPTUMM

Merhabalar sevgili arkadaşlarım, bu yazımızda paylaşacağım formülle sperm kalitesini arttırarak çocuk sahibi olabilirsiniz. Test edilmiş bu mucize formülü aynı zamanda bayanlarda kullanarak yumurtalıklarının kalitesini de yükseltebilirler…

50 gr. Keten tohumu
100 gr.Arısütüpoleni
250 gr. Bala yukarıdakiler karıştırılır sabah aksam 2′şer kaşık yenir.Tok karnada alınabiliyo ama aç karna daha etkili olur diye düşünüyorum.
Ayrıca 2 ‘şer kaşıkta keçiboynuzu pekmezi alınacak gene sabah aksam ve ballı karışımdan hariç olarak.
ve gece 1 adet supravit vitamin alınacak
Son olarakta 200 gr. kavrulmuş kabak çekirdeği yenecek günde.
Bu formül denendikten sonra değerlerde (sayı, morfoloji.vs.) kısa bir süre zarfında % 50leri bulan artışlar görülmüş…

ÇAKŞIR OTU ( Ferula )

Bitki özellikleri : Ülkemizin her bölgesinde yetişir. 1-2 m. büyüklüğündedir. Etli ve parçalı yaprakları vardır. Bitkinin dış kısmında oluşan kökleri toprağın 15-20 cm. derinliğindedir ve bütün faydalı bölgesi bilhassa kökleridir. Kökleri saçaklı ve yumuşak 20-30 cm. büyüklüğündedir. Çövene benzer, fakat daha kalın ve liflidir. Toroslarda bilhassa tekeleri çiftleştirmek için verilen bir bitkidir.

Yöresel adı: Oğlan aşı, Çağşır, Çakşur, Hiltik

Kullanım Alanları : Cinsel kudreti arttırır, Meniyi çoğaltır, Cinsel kuvvetsizliği yok eder, Vücuda dinçlik verir, Doğurganlığı arttırır, Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler devamlı içmelidir, Kısırlığı yok eder

SPERM ARTTIRICI KULLANILIP OLUMLU SONUÇ ALINMIŞ
50GR ZENCEFİLTOZU,50 GR ÇAM FISTIĞI,1 KUTU ARI SÜTÜ POLENİ,30GR ARI SÜTÜ YADA(8,Lİ-6,LI KUTULARDA ARI SÜTÜ)CAM BİR KAPTA TAHTA KAŞIKLA 1 KG BALLA KARIŞTIRIP SABAH AKŞAM 1 YEMEK KAŞIGINDAN AZ YENECEK.AYRICA YUMURTA KALİTESİNİDE ARTIRDIĞI İÇİN BAYANLAR İÇİNDE UYGUNMUŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…