Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkeseee günaydıııınnnnn ...

kızlar çok güzel söylemiişş canımcım..anlıyorum seni. biz de yaşadık öyle dönemler.. bizaman sonra bebek olmayınca ve zamanımız da olmayınca pişman oluyor...

her istediğimiz de herşeyin pat diye olduğunu sanıyorlar....olmuyor işte...geçenlerde şöyle birşey okuduydummm..

ERKEKLER 1 SEFERDE SÖYLENENİ ANLASAYDI KADINLAR 1000 SEFER TEKRARLAMAK ZORUNDA KALMAZDI!..

sabredicezz kendimizi yemenin anlamı yok...(demesi kolay ben çok yedim :44:)

AYYYY tuttum ben bu sözüü,öğretmen olsaydımm ödül almıştım şimdiye kadar :))
ben birde kür mürde yapmıyom heee,üstünede gitmiyorum sunu ye bunu ye fln diyee:))
Çok iyi davranıyorumya kalktı bir taraflarıı:))Akşam elime sopa alıp dövcem valla belki rahatlarım

Kızlar ne demişler kadınlar şeytandan önce yaratılmış
Uyanık olun,onlar aslında çookk saflar biz onları istediğimiz gibi parmağımızda oynatabiliriz...
GÜÜÜÇÇÇ BİZDE ARTIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKK

yAkında feminist olucam

canım ne demişler kaçan kovalanır eşin sanırsam havaya girmiş .üsteleme bakalım onun kovalamsaını sağla bebişim

Canlar biraz araştırdımm, keçiboynuzu özünün, keçiboynuzu pekmezinden daha etkili ve daha yoğun olduğu söylenmiş. Ben aldım dün başladık eşim tadını sevdi.

Pekmez İle Nektarın Farkları:

-Nektar Özü direk ateşle temas etmediği için kanserojen bir madde olan karamel oluşmamaktadır.
-Nektar Özü kaynama derecesi 50 C'yi geçmediğinden insan vücuduna gerekli olan mineral madde ve aminoasitlerde kayıp görülmemektedir.
-Pekmez yapımında çökeltici olarak kullanılan toprak vs. ve kimyasal enzimler üretimimiz sırasında asla kullanılmamaktadır.

Keçiboynuzu özü hem hareketli sperm sayısını artırmakta, hem hareketli spermleri daha hareketli kılmakta ve hem de spermin baş kısmında bulunan acrosome içeriğindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek, yumurta zarının parçalanmasına imkân sağlamaktadırlar. Çoğu zaman toplam sperm sayısı normal seviyenin altında olmasına rağmen (7-8 milyon/ml) keçiboynuzu kürü ile döllenme gerçekleşebilmektedir. Bunun sebebi, harnupun spermlere, sayıca az olmalarına rağmen hareketlilik kazandırarak yumurtaya ulaşmasını sağlamak ve acrozom içerisindeki enzimlerin aktivitesini arttırarak da yumartanın membranını kolayca parçalayabilme imkânlarını sağlamasıdır.

Son düzenleme:
ya topik listemiz baya uzun ama listedekiler niden uğramıyorlarrrr uğurlu neşeliiii topikimize periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duy beni

ya topik listemiz baya uzun ama listedekiler niden uğramıyorlarrrr uğurlu neşeliiii topikimize periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duy beni

Valla canım bende bunu anlamıyorum ilk günler girip isim yazdırıp gittiler, hiçbi paylaşım olmicaksa isimlerin orda durması nası bi haz sağlıyor anlamış değilim Günü geçip haber vermeyenleri silicem zaten böylece temizlenmiş olur.

Güzel bebiş anneleri ve geleceğin güzel bebiş anne adaylarııııııııııııııııııııııı

Ben şimdilik çıkıyorum toplantım varrr..
Öpüyorum bebişi olanların o bebişlerinin küçücük ellerini,ayaklarını,göbüşünü oluşmuş oluşmamış nereleri varsa heryerini

Geleceğin anne adaylarıyız hepimiz kızlar öyle yada böyle..Geç veya erkenn..Hepimiz anne olucazz..YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUNN:))
haydi güzel kalın..

tv yi aççınn açabilenler...star da osman müftüoğlu hamilelik - beslenme anlatıyoorr...

Ay canım bak heyecan yaptımm çok önce kan testi yaptırmışsınnn çıkmaz tabii. İnşallah vardır bebiş bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş.

inş. canım ya. bekliyorum bakalım. midemde aşırı yanma oluyo akşam kan testi yaptırayım olmazsa. dünde idrardan kendim baktım ama çıkmadı. ay bilemedim

selam kızlaaaarrr
göbüşüne bebiş konanlar,konmasını bekleyenler Allah hepinize sağlık,mutluluk versin inşallllaaah

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

günaydınnn kızlaaar,günaydın periii

benim de sat :04.nisan
bat :04 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

nazzzzzzzz selam canım battaşım,,:=)))))
benimde nobatım 04 mayıs ama degişebilir benimde bu ay 8 gün geç oldum bakalım mayısta ne olacak inş beraber Oluruz hepimiz amin.........

kızlar geçen anlatmıştım ya,bi dr.a gittim genel muayene için,saçmasapan bi dolu ilaç vermişti.
bugün başka bir dr.a gidiyom,gelişmeleri anlatırım bakalım o da test yapmadan hormon ilaçları vericek mi :26:

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gununuz aydinnnn icinizzz huzurluuuu ruhunuzz mutluuuu gobusunuzzzzzzzzzzz bebisliiiiiii olsunnnnnnnnn

tummmmmmmmmmm dualarinizzzzzzzzzzzzzzzzz kabullll olsunnnnnnnnnnn

ptesi pekbi sessiz gectiiiiii
firtina oncesi sessizlikkk olsa gerekkk bebisss firtinasiii yasarrrrrr topigimizz insallahhhhhhhhh

ayy ozluyorumm kizlarr ben siziiii yahuuuuu

muckssssssssssssssssssssssssssss

aminnn tatlım ne güzel dilekler bunlar böyle vallahi bende özlüyorum görmeden sevdim sizleri canlarım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…