- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.541
Günaydınnnnn şekerlerrrrrr
Zorla olsaa da istiyor artık ama benimki gibi bir istek değil canım zoraki istek myom oldgundan doktorun söylemesi ile kabul etti çocuk yapmayı.Ama şimdi dün aldım karsıma bak dedim bu 2 gün çok önemli insan gibi anlattım bilmiyor diye.Benim inadıma yok 2 gün hiçbirsy yok ozaman diyo ya.Dün gece yataga gittim gelmedi yanıma yatmak için gecee bir uyandım gelmiş uyuyor.Neyse dedim sabret kızım kozlar elbet birgün senin eline geçicek dedim.Sabah erken uyandım şansımı deniyim diye...Yok diyor..Birde üste cıkıp sabahımı zehir etti ya bir ton laf yedim..Ay çok sinirliyim..Döktüm içimi kusura bakmayın.
herkeseee günaydıııınnnnn ...
kızlar çok güzel söylemiişş canımcım..anlıyorum seni. biz de yaşadık öyle dönemler.. bizaman sonra bebek olmayınca ve zamanımız da olmayınca pişman oluyor...
her istediğimiz de herşeyin pat diye olduğunu sanıyorlar....olmuyor işte...geçenlerde şöyle birşey okuduydummm..
ERKEKLER 1 SEFERDE SÖYLENENİ ANLASAYDI KADINLAR 1000 SEFER TEKRARLAMAK ZORUNDA KALMAZDI!..
sabredicezz kendimizi yemenin anlamı yok...(demesi kolay ben çok yedim :44:)
ya topik listemiz baya uzun ama listedekiler niden uğramıyorlarrrr uğurlu neşeliiii topikimize periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duy beni
AYYYY tuttum ben bu sözüü,öğretmen olsaydımm ödül almıştım şimdiye kadar :))
ben birde kür mürde yapmıyom heee,üstünede gitmiyorum sunu ye bunu ye fln diyee:))
Çok iyi davranıyorumya kalktı bir taraflarıı:))Akşam elime sopa alıp dövcem valla belki rahatlarım
Kızlar ne demişler kadınlar şeytandan önce yaratılmış
Uyanık olun,onlar aslında çookk saflar biz onları istediğimiz gibi parmağımızda oynatabiliriz...
GÜÜÜÇÇÇ BİZDE ARTIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKK
yAkında feminist olucam
günaydınnn kızlaaar,günaydın periii
benim de sat :04.nisan
bat :04 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gununuz aydinnnn icinizzz huzurluuuu ruhunuzz mutluuuu gobusunuzzzzzzzzzzz bebisliiiiiii olsunnnnnnnnn
tummmmmmmmmmm dualarinizzzzzzzzzzzzzzzzz kabullll olsunnnnnnnnnnn
ptesi pekbi sessiz gectiiiiii
firtina oncesi sessizlikkk olsa gerekkk bebisss firtinasiii yasarrrrrr topigimizz insallahhhhhhhhh
ayy ozluyorumm kizlarr ben siziiii yahuuuuu
muckssssssssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?