Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kadınların bir kısmı gebe kalamama sorunu yaşamakta ve bunun için de doğal olarak tıbbi yollarla bu sorunlarını gidermeye çalışmaktadırlar. Fakat tıbbi tedavilerin yanında başka yöntemler de kadınların gebe kalamama sorununun çözümünde faydalar sağlayabilmektedir.

Bu yöntemlerden birisi de elbette ki beslenme ile ilgili olanlardır. Hamileliğe hazırlanan kadınlar etkili bir beslenme ile yumurta kalitelerini artırabilir ve gebelik şanslarını yükseltebilirler. Yapılan araştırmalar beslenme şeklinin bu konuda etkili olduğunu bize göstermiştir.

O halde yapılması gereken şey yumurta kalitesini artırarak gebelik şansını artırmak için uygun besin öğelerini tüketmektir. Bu konuda özellikle E vitamini ve folik asit alımının yumurta kalitesini artırarak gebelik şansını yükselttiği bilinmektedir. Bu besinlerin eksikliği kadındaki yumurta kalitesini düşürmekte ve gebelik şansını azaltmaktadır.

Balık, fıstık, buğday tohumu, badem, mısır yağı, yumurta sarısı, fındık, zeytinyağı ve tam tahıllı besinlerde E vitamini bolca bulunur. Folik asit içeren besinleri ise yeşil yapraklı sebzeler, yumurta, süt, kuru baklagiller, tahıllar, portakal, fasulye, fındık, ceviz olarak sıralamak mümkündür. B9 vitamininde de folik asit bulunur

Ayrıca çinko minerali ve omega3 de yumurta kalitesini artıran besin öğeleridir. Makarna, kepekli ekmek, soya fasulyesi, bezelye ve beyaz peynir de bu amaçla tüketilebilecek besinlerdir. Yemeklerde ise mutlaka katı yağ yerine sıvı yağ kullanmak gerekir.

KIZLARRR BEN buldumm amlummm halvet haftam dolayisiylaa okumaya zamanim falan olmadii habire kocisle ilgilennn bisey deyince artik o da ti ye aldii isii
bakkk boyle yaaprasan spermcanlarr kacarr valla

artik dalg ageciyoruz yani kendimizleee

BU YUZDEN KISACASI BEN KOPYALA YAPISTIR YAPTIMMM
ARTIK OKUYUP OZETLEMSEII SIZLERDENNNN

IYI UYKULARR
MELEKLER YANINIZDA OLSUNNNNN

ALLAHIMMMMMMMM BEBISLERIMIZI NASIP ET ARTIK BIZEEEEEEEEEEEEEEE LUTFENNNNNN

valla bebek gelmeden kilolar geleceeeekkk...

harikaaa bilgileeerrrr..tşk ederiiizz topik bilgesi süper insan, her derde deva İDİLGAAAA...

iyi geceeleeerrrr idilgaaaammm..fena karın ağrısı çekmekteyiimm

öptüüüümmm çookkk...

:82::82::82::82:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

topik ahalisi neredesinizzzzzzzz.pek bi sessizsiniz.
yoksa saklambaçmı oynuyorsunuz.

yawww çıkın ortaya korkarım ben tek başıma

kızlar günaydın size bir sorum olucak adetim 16. yani 6 gün var bu sabah çayı ocakta unuttum diye aniden kalktım koşarken sol kasıgıma sanki bıçak saplandı nefes alamadım birkaç saniye sürdü acaba neden ve sag üst bacagımda dün ara ara agrılar hissettim ve yine dün 1-2 kere alt karın bölgemde agrılar oldu bugün birşey yok gerçi tek tüpüm açık ama allah'tan ümit kesilmez sizce nedir yorumlar mısınız lütfennn

anaaaaaaaaaaammmmmm ben çoooooooookkkkkk kötüyüm...
Kocişle çookk fena kavga ettikk..
Veeee dün ve bugün benim yımırtamın çatlayacağı gündüüüü..Eyvahh ki eyvahhhhh..Yattı benim yine bu ay hamiş kalma olayım...

keşke erteleseydin canım kavgayı malum önmeli günlerdesin...neyse her kavganın barışması daha bir güzel olur alttan al da bari akşamnın güel geçsin

günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım. bugün benim adetim geçeli 2 gün oldu hiç aksamazdı kızzz. 10 gün önce kan testi yaptım çıkmadıydı artık bunu herkes biliyo herhalde. dua edin bana acep karnıma kuş mu kondu kiii:26::26:

düzelir canım yaa. her evde oluyo. bende de öyle olmuştu yumurlama günüme yakın. soyunup giriverdimdi koynuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…