Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın kizlar dun size yazdığım o kadar cvp gitmiş cok üzüldüm

üzülme alyam tekrar düzene girer inşş.dün zaten bikaç gündür bi gariplik vardı zaten kulüpte sayflara açılmıyordu sürekli yapım aşamasında gibi yazılar çıkıyodu.nasılsın bugün kuzum

KAZEN

Merhaba

Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz. (ALINTI)

Son düzenleme:

gene yaparız ne olmuş çokda önemli değil
bizde yorum bitmez merak erttmesinlerrrrrrrrrrrrrrrr
yavrimmmmm aybicem sen nasılsın
çalışmalar nasıl gidiyor tatlımmmmmmmmm

günaydın bebişlerrrr halbuki bende dün katılmıştımaranızaaaa kısmet artıkınnnn

İyiyim canim gece sürekli rüya gördüm hep bı sonraki kontrole gidiyorum ve hep kese büyümüş diyorlar.acaba bebeğim bana buradayım almalarına izin verme mı diyor o kadar sok halindeyim ki uzulemiyorum bile sadece iyi bir cvp arıyorum Dr larda

Eylemim sevcanim kızın dişini çıkarmış gozunaydin kendi derdimden arada unuttum söylemeyi optum cok balık i

bacılaaaa Ramazanda halvet çok zor oluyo yaaaaa valla elimi kaldırcak halim kalmıyo yemekten sonraaa

kız senin günün yaklaşmış şimdi gördüm hadi hayırlısı inşallah bebiş konmuştur göbüşüneeeeeeeeee
bu arada neden idilgayı listeden çıkardı acaba peri bilen varmı???

:119: ben okudum ikizlerimizin anneciği :119: üzülme sennn

İkiz mı :))))))))) hala hiç birşeyden emin değilim eğer bu bebis yaşayıp ta erkek olursa adını UMUT koyarım umudumu sürekli ayakta tutmaya çalıştığım icin.ve bu kadar sıkıntıdan sonra bunlar ikizimis biz mol sandık derlerse

demiii canımmmben iim.çalışmlar fınsh.iki gün sonra nobat
günaydın bebişlerrrr halbuki bende dün katılmıştımaranızaaaa kısmet artıkınnnn
hehehheee devam edrizz bebiş merak etme sen

kuzum üzülme lütfen yaaa.inşşş güzel haberler alacan.yanlız rüyalarına çok takılma derim çünkü rüyalar genelde olmsaını istediğin şekilde görülür.Allahtan ümidini kesme.herşeyin hayırlısı.olumsuz bi durumu en son olarak düşün.bu durumda senin sağlığınn çok çok daha önemli sende yumurtada bitmez eşindede süpermanlarinşşşşş bebişlerin ikizdir ve seninledir canım benimmm

Canim insallah guzel seyler olacak bakalım 5 günden sonra bugun ise geldim(((
nobata iki gun mü hiç degisiklik var mı kuzum haydi sebastian gelsin

bacılaaaa Ramazanda halvet çok zor oluyo yaaaaa valla elimi kaldırcak halim kalmıyo yemekten sonraaa
aynen canım benim neyseki benim son günlerime denk geldide kurtuldum hehehheheheh

kız senin günün yaklaşmış şimdi gördüm hadi hayırlısı inşallah bebiş konmuştur göbüşüneeeeeeeeee
bu arada neden idilgayı listeden çıkardı acaba peri bilen varmı???

evet canım.kısmetimde varsa konmuştur.ama benim yine regli belirtileri başladı.benimde dikkatimi çekti idiiii listede yok.periye sorcaktım denk gelemedim.pidil belki yeni bi totem yaptı

benimde bugün 18 .gün çalışılması gereken bir gün ama yemeği yedikten sonra saat 9 oluyo halvet banyo derkende 11 sonra gene yattt ayyyy daha şimdiden ruhum daraldıı

bir yorum yapıverin bakemmm

Bu da erkek olsun ikisininde duygusunu yasamış ol

evet mecburuz ama kızlar ya mecbur olunan ilişkiden bebeiş olmaz diyede bişe okumuştum bu ne kadar doğru acaba ya:26:

ayyyy akşama kocişi çekiştiriyim bare geneeee 18.günüm bugün

Evet ya hiç keyifli olmaz o zaman sen kendine yeni halvet kıyafetleri al Bebisim benim 19. Gun oldu

kıs ben bu ultrason görüntülerinden bişe anlamıyorummm heee.geçen ay doktora gittik ultrasonda bi görüntü kalmıştı iice inceledim doktora dedimki orda bebek var demi dedim.oda yok o daha yeni oluşmuş kese didiydiiii anoyyyyyyyyyyyşimdi bizim bu konularad uzman olan canlarımız ciğerlerimiz gelir onlar yorum yapsın bakiimm.doktorun hiç bişey dimedimi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…