- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.701
Günaydın kizlar dun size yazdığım o kadar cvp gitmiş cok üzüldüm
KAZEN
Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz. (ALINTI)
üzülme alyam tekrar düzene girer inşş.dün zaten bikaç gündür bi gariplik vardı zaten kulüpte sayflara açılmıyordu sürekli yapım aşamasında gibi yazılar çıkıyodu.nasılsın bugün kuzum
Günaydın kizlar dun size yazdığım o kadar cvp gitmiş cok üzüldüm
gene yaparız ne olmuş çokda önemli değil
bizde yorum bitmez merak erttmesinlerrrrrrrrrrrrrrrr
yavrimmmmm aybicem sen nasılsın
çalışmalar nasıl gidiyor tatlımmmmmmmmm
:119: ben okudum ikizlerimizin anneciği :119: üzülme sennn
bacılaaaa Ramazanda halvet çok zor oluyo yaaaaa valla elimi kaldırcak halim kalmıyo yemekten sonraaa
demiii canımmmgene yaparız ne olmuş çokda önemli değil
bizde yorum bitmez merak erttmesinlerrrrrrrrrrrrrrrr
yavrimmmmm aybicem sen nasılsın
çalışmalar nasıl gidiyor tatlımmmmmmmmm
hehehheee devam edrizz bebiş merak etme sengünaydın bebişlerrrrhalbuki bende dün katılmıştımaranızaaaa kısmet artıkınnnn
İyiyim canim gece sürekli rüya gördüm hep bı sonraki kontrole gidiyorum ve hep kese büyümüş diyorlar.acaba bebeğim bana buradayım almalarına izin verme mı diyoro kadar sok halindeyim ki uzulemiyorum bile sadece iyi bir cvp arıyorum Dr larda
Doping al kizzzmecbursun HERSEY BEBEK İCİNN:)))
demiii canımmmben iim.çalışmlar fınsh.iki gün sonra nobat
hehehheee devam edrizz bebiş merak etme sen
kuzum üzülme lütfen yaaa.inşşş güzel haberler alacan.yanlız rüyalarına çok takılma derim çünkü rüyalar genelde olmsaını istediğin şekilde görülür.Allahtan ümidini kesme.herşeyin hayırlısı.olumsuz bi durumu en son olarak düşün.bu durumda senin sağlığınn çok çok daha önemli sende yumurtada bitmez eşindede süpermanlarinşşşşş bebişlerin ikizdir ve seninledir canım benimmm
aynen canım benim neyseki benim son günlerime denk geldide kurtuldum hehehhehehehbacılaaaa Ramazanda halvet çok zor oluyo yaaaaa valla elimi kaldırcak halim kalmıyo yemekten sonraaa
kız senin günün yaklaşmış şimdi gördüm hadi hayırlısı inşallah bebiş konmuştur göbüşüneeeeeeeeee
bu arada neden idilgayı listeden çıkardı acaba peri bilen varmı???
aynen canım benim neyseki benim son günlerime denk geldide kurtuldum hehehheheheh
evet canım.kısmetimde varsa konmuştur.ama benim yine regli belirtileri başladı.benimde dikkatimi çekti idiiii listede yok.periye sorcaktım denk gelemedim.pidil belki yeni bi totem yaptı
bir yorum yapıverin bakemmm
evet mecburuz ama kızlar ya mecbur olunan ilişkiden bebeiş olmaz diyede bişe okumuştum bu ne kadar doğru acaba ya:26:
ayyyy akşama kocişi çekiştiriyim bare geneeee 18.günüm bugün
Bu da erkek olsun ikisininde duygusunu yasamış ol
Evet ya hiç keyifli olmaz o zaman sen kendine yeni halvet kıyafetleri al Bebisim benim 19. Gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?