Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nasılsınız hatunlar perim iki gündür gelmiyor topiğe annesine kavuştu bizi unuttu :)))

roma roma canım bende aynı durumdayım 11. gün oldu bugün 15. gün hala bişey becerip yapamadık okadar uykusuz ve yorgun oluyorum ki eşimde aynı bu ayı boş geçirdik moralim bozuk kızlar 3 ay önce yumurta kontrolüne gittiğimde 12. gün 20 mm olmuştu yumurtam tahminen ben 13 veya 14. gün yumurtluyorum dimi yani bu ayı kaçırdım zaten olmuyo bölede aylar boş geçince taaaa 1,5 ay ileri atılıyo beklentim nobatımı bile beklemenin bi anlamı kalmıyo böle olunca ben bu işten ümidimi kestim kızlar olmuyo işte olmuyo yapıcak bişey yok demekki eşimin değerlerinde düzelme yok dinlenmek istiyorum artık tüp bebek düşünüyodum ama önümüzdeki 3 ay artık bebek lafı bile duymak istemiyorum çok yoruldummmm çok yoruldum çok yoruldum
alyam canım hiç üzme kendini eğer bebişin sağlıklı ise seninledir inş. ama sağlıksız bi durum söz konusu ise sen herşeyden önemlisin hayırlısı olsun canım
eylemsevcanım bi kızın var buda erkek olur inş. canım rabbim gönlüne göre versin

canım 2 yıllık evliyim bir bebişim yaklaşık 3 aylıkken karnımda öldü çok kanamam vardı yolculuk yapmam yasaktı ama ben atandığım için ordan oraya yani baya yolculuk yaptım işe başladığım ilk günde kanamam oldu sonra bebişim öldü derken 11 gün kaldım hastanede.....sonra 1 bebişte geçen aydan önce ki ay onasıl bişey oldu ya 4 haziranda gitti değerlerim yükseldi ama kimyasal hamişlikten şüphelenildi öle işte tatlımm

Son düzenleme:
Bugün nasılsınız bakalım kızlar
perdogan haydi güzel haberler ver bize tatlım

Hos geldiniz bebisimmmmm

Kuzum benim rahim duvarım cok kalın diye Dr şüphelenip gönderdi radyolojiye dun baska Dr ikiz var mı sizde diyince sok oldum baktı gayet normal gözüküyor dedi sanki arkada bir kese daha var gibi dedi ama üstten baktı digerleri hep alttan bakmıştı belki de net göremedi üstten bilmiyorum
dr oyle söyleyince araştırdım ikizlerde rahim duvarı kalın olurmuş zaten benim 18 mm çıktı :44::44::44:

HOŞBULDUM CANIM GÜZEL ÜMİT VERİCİ HABERLERİNİ OKUDUM DAHA İYİ OLDUM HEMDE ÇOK SEVİNDİM CANIMBENİM ALLAHIM YÜZÜNÜ SOLDURMASIN İNŞALLAHHHH

kuzumm insallahhh bebişin yada bebişlerin seninledir allahn izniylee..bncede tek dr dediğiyle hareket etme bekle bakalım cumayı ınsallah güzel sonuclar alırızz,bn en son kalp atıslarını görmek ıcın gıtmıstım doktor 1 ay snra gel dedi tatlım beklıorum ölee,bulantılarım basladı sadece kötüü :/

Çok şükür bizlerde iyiyiz canım.İnşallah çok bulantın olmaz ama kötü oluyor her an bulantı hissiyle dolaşmak,bir şey yiyememek...
evett canmm yaa bnde daha 2 gündür böle ama kötü hissediorumm halim yok,bide üstüne iş allah yardımcımz olsunn

ccanmmm bn 1 yıllık evliyimm,ilk 6 ay korundum,korunmayı bıraktıktan snra 4 yada 5.ayda tuttu hemen hemen,ayrıca korunmayı bıraktıktan snra 28 günde düzenli olan adetim günleri arttı 30 yada 32.gün olmaya basladımm..

kız bu irkek olsunda onu yaparım merak etme kızzzzzzzz daha niyetim varrrrrrrrrrrrrrrrr
daha istiyorummmmmmmm daha hevesim geçmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım yakın zamanda gitmedim temmuzda hiç gitmedim en son haziran 16 da gittim
şimdide ağustos 4 de gidicem inşallah hadi hayırlısı bakalım

Kuzum 15. Gun henüz geç değil kendini sartlandirip stres yapma bak penderim bu ay iki kez oldu kesin hamile değilim dedi ama bebisi 8 haftalık oldu bile oyle düşünme sen keyfini çıkar seni seven bı esın var herseyden önemlisi keciboynuzuna devam yıkılmak yok hayat mucizelerle dolu hiç belli olmaz o.pes etmek yok halvete devamm :119::119::119::119:
benimle ilgili duruma gelirsek keske bende bu ay olmadı diye uzulseydim de mol gebelik lafını hiç duymasaydım

hafzoşumm yapma bebeimm allahtan ümit kesilmezz,allahn izniyle bebişini kucagna alcaksın sendee üzülmee balımmm..artık herseyn caresi varrr..hadi kendine gel iyi düşünelim iyi şeler olsunn

HOŞBULDUM CANIM GÜZEL ÜMİT VERİCİ HABERLERİNİ OKUDUM DAHA İYİ OLDUM HEMDE ÇOK SEVİNDİM CANIMBENİM ALLAHIM YÜZÜNÜ SOLDURMASIN İNŞALLAHHHH

İnsallah canim Dr odalarına girmeden o kadar cok dua ediyorum ki insallah iyi olacak bebisime de eğer oradaysan kendini belli et diyorum her defasında

Canim şanslısın ki simdi başlamış bulantılar 1 ay sonra bitecek dayan tuzlu cibik yeeee

merhaba canım Allahtan ümit kesilmez lütfen canını sıkma hem geç kalmış sayılmazsınız..ama bu ayda olmazsa ucunda ölüm yok ya canım benim lütfen üzme kendini...seni anlıyorum çünkü bazen bende kendimi böyle kötü hissediyorum..veee sonraaaa Allah büyük diyorum vardır herşeyde bi hayır diyorum

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunnn ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun buda Allahın sana bi lütfu umarım en kısa zamanda tekrar hamiş olursun

insallahh kuzumm bebişin kendini belli etcek gelişmeler gösterirr insallahh..evett tuzluu cubuk iyi geliomuss,denicemm canmm saoll

canım sen içini ferah tut hiç bir doktor net bişey söleyemedi mol gebelik olsaydı bence doktorlar hiç ümit vermezler insana direk yatırırlar masaya ama onlar bile kararsız kaldıysa bence bebein seninle canım

merhaba endercimmmm

bende 1 yıllık evliyim bende 7 ay korundum doğal yolla..korunmayı bıraktıgım işte 7 ay oluyor ama henüz nasip olmadı senin bebeişin ne güzel gelmiş umarım benimkide gelir bi an önce

Canlarım hepinize günaydın günaydınnnnnn....
sabah test yaptım ve ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM

ALLAHIM İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMM.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM

CANLARIM ALLAH HEPİMİZE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN...
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK MUTLYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

AYYY AYYY AYYYY BU NE GÜZEL BİR HABER BÖYLE ÇOK SEVİNDİM TATLIMMM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞALLAHHH
HADİ KAAN PAŞA YAŞADIN Bİ ARKADAŞ DAHA GELİYOR SANA

gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip eylesin çok mutlu oldum haberine çok sevindim canım

ayyyyyyyy ne kadar güzelllllll senin adına çok sevindim canımmmmm darısı biz bekleyenlere olsun inşallllahhhhh

ne zamandır istiyordun canım sennn

günaydın herkese...

ilk klomenimi şimdi yuttum... inşallah bebişe de vesile olur...

ben inanıyorum bebişlerimiz en kıs zamanda gelecek...

Rabbim "OL" diyecek onlarda anne ve babalarına koşa koşa gelecekler....

güzel bir gün geçirmenizi diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…