- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.741
Kızlarrrr biliyorsunuz ben aranıza yeni katıldımmm
sizleri ne kadardır bebek istiyorsunuz ne zamandır uğraşıyorsunuz ve probleminiz varmıydı
hamiş olan veya olmayan yazarsanız banada moral olur belkimmm bi ümit doğar içimeee
ben 7aydır istiyorum ama nasip kısmet daha olmadıı.eşimin ve benim tahlillerim temiz sadece rahim filmim kaldı
Bugün nasılsınız bakalım kızlar
perdogan haydi güzel haberler ver bize tatlım
Canım bence bebişin yada bebişlerin seninle.Sakın 1 dr un dediğiyle hareket etme.Benim çalıştığım işyerine bir kadın gelmişti 15 yıl çocuğu olmamış.O ay hamile kalmış ve dr lar kist diye ilaç verip bebeği düşürmüşler.Ne acı bir olay.Arada oluyor ne yazıkki böyle şeyler.İyice netleşsin bakalım durumun.Her şey iyi olacak inşallahhh...
Hos geldiniz bebisimmmmm
Kuzum benim rahim duvarım cok kalın diye Dr şüphelenip gönderdi radyolojiye dun baska Dr ikiz var mı sizde diyince sok oldum baktı gayet normal gözüküyor dedi sanki arkada bir kese daha var gibi dedi ama üstten baktı digerleri hep alttan bakmıştı belki de net göremedi üstten bilmiyorum
dr oyle söyleyince araştırdım ikizlerde rahim duvarı kalın olurmuş zaten benim 18 mm çıktı :44::44::44:
hoşgeldin annemmmmm nasıl kaanımızzz
Kuzum kıyamam oructandir az kaldı dayannn
aslinda Dr um sadece şüphelendi tanıyı koyan radyolog ama Dr um Pazartesi almadan tekrar baktı büyümüş biraz daha bekleyelim dedi cuma tekrar çağırdı benim sınırımı bozan Prof dü ama oda kontrol önerdi baska doktor da ikiz dedi bulmacayı çözen parmak kaldırsın
Gunaydin bebisimm kuzun nasıl var mı degisikliklerin
evett canmm yaa bnde daha 2 gündür böle ama kötü hissediorumm halim yok,bide üstüne iş allah yardımcımz olsunnÇok şükür bizlerde iyiyiz canım.İnşallah çok bulantın olmaz ama kötü oluyor her an bulantı hissiyle dolaşmak,bir şey yiyememek...
Kızlarrrr biliyorsunuz ben aranıza yeni katıldımmm
sizleri ne kadardır bebek istiyorsunuz ne zamandır uğraşıyorsunuz ve probleminiz varmıydı
hamiş olan veya olmayan yazarsanız banada moral olur belkimmm bi ümit doğar içimeee
ben 7aydır istiyorum ama nasip kısmet daha olmadıı.eşimin ve benim tahlillerim temiz sadece rahim filmim kaldı
ozaman git ağzını burnunu dağıt o herifiiinn z kalsın alacaklta bebişimizi yaa o nasıl iş öylee kim bilir kimlerin canını yaktı yaaaaa
AYBİCEM
amanda aman 2 güncük mü varrrr bu ayda geçip gitti yaaa benimde 6.gün olmam lazım ama kızlar orucuzya ufak değişmeler olabilirr:44:
EYLEMİMSEVCANIM
ahanda erkek geçti içimden ama kız olursa daha iyi kız kardeş herzaman iyidir yoldaştır insana
:2:midem bulanıyoooooooo çookk uykum vaarrrr bağazımda çok ağrıyoooo:2:
Canım dr a en son ne zaman gittin sen?Yakın bir zamanda gittiysen bence söylemesi lazımdı.Ben Cumartesi gittiğimde söyledi.Seninlede aramızda pek gün farkı yok zaten.Sana doğumla ilgili bir şey dedi mi peki tarih olarak?
nasılsınız hatunlar perim iki gündür gelmiyor topiğe annesine kavuştu bizi unuttu :)))
roma roma canım bende aynı durumdayım 11. gün oldu bugün 15. gün hala bişey becerip yapamadık okadar uykusuz ve yorgun oluyorum ki eşimde aynı bu ayı boş geçirdikmoralim bozuk kızlar 3 ay önce yumurta kontrolüne gittiğimde 12. gün 20 mm olmuştu yumurtam tahminen ben 13 veya 14. gün yumurtluyorum dimi yani bu ayı kaçırdım zaten olmuyo bölede aylar boş geçince taaaa 1,5 ay ileri atılıyo beklentim nobatımı bile beklemenin bi anlamı kalmıyo böle olunca ben bu işten ümidimi kestim kızlar olmuyo işte olmuyo yapıcak bişey yok demekki eşimin değerlerinde düzelme yok dinlenmek istiyorum artık tüp bebek düşünüyodum ama önümüzdeki 3 ay artık bebek lafı bile duymak istemiyorum çok yoruldummmm çok yoruldum çok yoruldum
alyam canım hiç üzme kendini eğer bebişin sağlıklı ise seninledir inş. ama sağlıksız bi durum söz konusu ise sen herşeyden önemlisin hayırlısı olsun canım
eylemsevcanım bi kızın var buda erkek olur inş. canım rabbim gönlüne göre versin
nasılsınız hatunlar perim iki gündür gelmiyor topiğe annesine kavuştu bizi unuttu :)))
roma roma canım bende aynı durumdayım 11. gün oldu bugün 15. gün hala bişey becerip yapamadık okadar uykusuz ve yorgun oluyorum ki eşimde aynı bu ayı boş geçirdikmoralim bozuk kızlar 3 ay önce yumurta kontrolüne gittiğimde 12. gün 20 mm olmuştu yumurtam tahminen ben 13 veya 14. gün yumurtluyorum dimi yani bu ayı kaçırdım zaten olmuyo bölede aylar boş geçince taaaa 1,5 ay ileri atılıyo beklentim nobatımı bile beklemenin bi anlamı kalmıyo böle olunca ben bu işten ümidimi kestim kızlar olmuyo işte olmuyo yapıcak bişey yok demekki eşimin değerlerinde düzelme yok dinlenmek istiyorum artık tüp bebek düşünüyodum ama önümüzdeki 3 ay artık bebek lafı bile duymak istemiyorum çok yoruldummmm çok yoruldum çok yoruldum
alyam canım hiç üzme kendini eğer bebişin sağlıklı ise seninledir inş. ama sağlıksız bi durum söz konusu ise sen herşeyden önemlisin hayırlısı olsun canım
eylemsevcanım bi kızın var buda erkek olur inş. canım rabbim gönlüne göre versin
HOŞBULDUM CANIM GÜZEL ÜMİT VERİCİ HABERLERİNİ OKUDUM DAHA İYİ OLDUM HEMDE ÇOK SEVİNDİM CANIMBENİM ALLAHIM YÜZÜNÜ SOLDURMASIN İNŞALLAHHHH
kuzumm insallahhh bebişin yada bebişlerin seninledir allahn izniylee..bncede tek dr dediğiyle hareket etme bekle bakalım cumayı ınsallah güzel sonuclar alırızz,bn en son kalp atıslarını görmek ıcın gıtmıstım doktor 1 ay snra gel dedi tatlım beklıorum ölee,bulantılarım basladı sadece kötüü :/
evett canmm yaa bnde daha 2 gündür böle ama kötü hissediorumm halim yok,bide üstüne iş allah yardımcımz olsunn
ccanmmm bn 1 yıllık evliyimm,ilk 6 ay korundum,korunmayı bıraktıktan snra 4 yada 5.ayda tuttu hemen hemen,ayrıca korunmayı bıraktıktan snra 28 günde düzenli olan adetim günleri arttı 30 yada 32.gün olmaya basladımm..
canım 2 yıllık evliyim bir bebişim yaklaşık 3 aylıkken karnımda öldüçok kanamam vardı yolculuk yapmam yasaktı ama ben atandığım için ordan oraya yani baya yolculuk yaptım işe başladığım ilk günde kanamam oldu sonra bebişim öldü derken 11 gün kaldım hastanede.....sonra 1 bebişte geçen aydan önce ki ay onasıl bişey oldu ya 4 haziranda gitti değerlerim yükseldi ama kimyasal hamişlikten şüphelenildi öle işte tatlımm
İnsallah canim Dr odalarına girmeden o kadar cok dua ediyorum ki insallah iyi olacak bebisime de eğer oradaysan kendini belli et diyorum her defasında
Canim şanslısın ki simdi başlamış bulantılar 1 ay sonra bitecek dayan tuzlu cibik yeeee
canım sen içini ferah tut hiç bir doktor net bişey söleyemedi mol gebelik olsaydı bence doktorlar hiç ümit vermezler insana direk yatırırlar masaya ama onlar bile kararsız kaldıysa bence bebein seninle canımKuzum 15. Gun henüz geç değil kendini sartlandirip stres yapma bak penderim bu ay iki kez oldu kesin hamile değilim dedi ama bebisi 8 haftalık oldu bile oyle düşünme sen keyfini çıkar seni seven bı esın var herseyden önemlisi keciboynuzuna devam yıkılmak yok hayat mucizelerle dolu hiç belli olmaz o.pes etmek yok halvete devamm :119::119::119::119:
benimle ilgili duruma gelirsek keske bende bu ay olmadı diye uzulseydim de mol gebelik lafını hiç duymasaydım
kuzumm insallahhh bebişin yada bebişlerin seninledir allahn izniylee..bncede tek dr dediğiyle hareket etme bekle bakalım cumayı ınsallah güzel sonuclar alırızz,bn en son kalp atıslarını görmek ıcın gıtmıstım doktor 1 ay snra gel dedi tatlım beklıorum ölee,bulantılarım basladı sadece kötüü :/
evett canmm yaa bnde daha 2 gündür böle ama kötü hissediorumm halim yok,bide üstüne iş allah yardımcımz olsunn
ccanmmm bn 1 yıllık evliyimm,ilk 6 ay korundum,korunmayı bıraktıktan snra 4 yada 5.ayda tuttu hemen hemen,ayrıca korunmayı bıraktıktan snra 28 günde düzenli olan adetim günleri arttı 30 yada 32.gün olmaya basladımm..
Canlarım hepinize günaydın günaydınnnnnn....
sabah test yaptım ve ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
ALLAHIM İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMM.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
CANLARIM ALLAH HEPİMİZE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN...
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK MUTLYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?