- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.761
hafzoşumm yapma bebeimm allahtan ümit kesilmezz,allahn izniyle bebişini kucagna alcaksın sendee üzülmee balımmm..artık herseyn caresi varrr..hadi kendine gel iyi düşünelim iyi şeler olsunn
insallahh kuzumm bebişin kendini belli etcek gelişmeler gösterirr insallahh..evett tuzluu cubuk iyi geliomuss,denicemm canmm saoll
canım sen içini ferah tut hiç bir doktor net bişey söleyemedi mol gebelik olsaydı bence doktorlar hiç ümit vermezler insana direk yatırırlar masaya ama onlar bile kararsız kaldıysa bence bebein seninle canım
Canlarım hepinize günaydın günaydınnnnnn....
sabah test yaptım ve ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
ALLAHIM İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMM.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
CANLARIM ALLAH HEPİMİZE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN...
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK MUTLYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
insallahhh seninde bebişin gelirr balım bianöncee,doktora gittin mi testlerini yaptırmak içinmerhaba endercimmmm
bende 1 yıllık evliyim bende 7 ay korundum doğal yolla..korunmayı bıraktıgım işte 7 ay oluyor ama henüz nasip olmadısenin bebeişin ne güzel gelmiş umarım benimkide gelir bi an önce
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
yasasinnnnnnnnnnnnn perdoganimmmm yasasinn küçük annemmmmm :119::119::119::119::119::119::119:Canlarım hepinize günaydın günaydınnnnnn....
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
insallahhh seninde bebişin gelirr balım bianöncee,doktora gittin mi testlerini yaptırmak için
perdoşummmmmmmmmmmmmmmm coookkkk sevindimmmmm canmmm hayırlıı ugurlu olsun insallahhhhhhhh allahım saglıkla kucagna almayı nasip etsinnnn ayyyy inanamıyorumm canmm benmm yaaa
iiiinanamıyorummmmmmmmm, esinimmmmmmmmmm sağollllllllll.... Amin canım amin.. Alhhaım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder........ayyy ayyy ayyyy bu ne güzel bir haber böyle çok sevindim tatlımmm allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh
Hadi kaan paşa yaşadın bi arkadaş daha geliyor sana
hafzakımmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip eylesin çok mutlu oldum haberine çok sevindim canım
romacımmmmmmmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmm... Allahım sana da en kısa zmanda bu mutluluğu yaşatsınnnnnnnn...ayyyyyyyy ne kadar güzelllllll senin adına çok sevindim canımmmmm darısı biz bekleyenlere olsun inşallllahhhhh
Ne zamandır istiyordun canım sennn
ranacımmmmmmm sağol bebğim........canımm sabah sabah ne güzel bi haber buu:)) rabbim tamamına erdirsin inşallahhh... :)) darısı başımıza:)))
inşallah canım inşalah evet herşeyin bi çaresi var çok şükür ama işte insan ister istemez üzülüyor
penderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,, canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmminsallahhh seninde bebişin gelirr balım bianöncee,doktora gittin mi testlerini yaptırmak için
perdoşummmmmmmmmmmmmmmm coookkkk sevindimmmmm canmmm hayırlıı ugurlu olsun insallahhhhhhhh allahım saglıkla kucagna almayı nasip etsinnnn ayyyy inanamıyorumm canmm benmm yaaa
ilk size söyledim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr... Alyacımmmmmmmm canım benimmmmmmmmmyasasinnnnnnnnnnnnn perdoganimmmm yasasinn küçük annemmmmm :119::119::119::119::119::119::119:
Kuzum kocana da söyledin mı yaaa bosuna beklemissin baakkkkkk cookkkk sevindim saglikla gelsin kollarına insssssss
:
iiiinanamıyorummmmmmmmm, esinimmmmmmmmmm sağollllllllll.... Amin canım amin.. Alhhaım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder........
hafzakımmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Allahım en kısa zamanda senin yüzünü de güldürsünnnnnnnnnnn...
romacımmmmmmmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmm... Allahım sana da en kısa zmanda bu mutluluğu yaşatsınnnnnnnn...
ranacımmmmmmm sağol bebğim........
Allahım sana da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın tatlımm.
Ay yazamıyorum heyecandannnnnnnnnnnnnnn
çıldıriciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iiiinanamıyorummmmmmmmm, esinimmmmmmmmmm sağollllllllll.... Amin canım amin.. Alhhaım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder........
hafzakımmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Allahım en kısa zamanda senin yüzünü de güldürsünnnnnnnnnnn...
romacımmmmmmmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmm... Allahım sana da en kısa zmanda bu mutluluğu yaşatsınnnnnnnn...
ranacımmmmmmm sağol bebğim........
Allahım sana da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın tatlımm.
Ay yazamıyorum heyecandannnnnnnnnnnnnnn
çıldıriciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir yorum yapıverin bakemmm
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
çıldırdımmm, koptummmmmmmmm,,,,bence de çıldır canımm...
Ben olsam bende çıldırırdım....:))
müthiş bişey olsa gerek....
Sabah sabah bu haber çok iyi valla... :)))
amin canım amin inşallah devam edecek allahın izniyle sen şimdi bu güzel haberin keyfini çıkar bak bebişin artık seni hissediyor ona göre hep iyi düşünüyoruz bundan sonra negatif düşünmek yokkkk yasakkkkkk
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMMMMMM
Amaaannnnn aksam süpriz var o zamanınpenderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,, canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Ben de inanamıyorum, kafayı yiiicemmmmmmmmmmm
ilk size söyledim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr... Alyacımmmmmmmm canım benimmmmmmmmm
evet küçük bir anne miyim ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
doğdu çok şükür alyamm çok tatlı minik bi kızımız oldu,darısı hepimize inşallahhh
sen naptın balım dünki yorumları göremedim ikiz mi dedi doktor?Allahın izniyle bebişlerin seninle tatlımm üzüldüğünle kalıcaksın bak gör herşey çok güzel olacakkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?