Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hafzoşumm yapma bebeimm allahtan ümit kesilmezz,allahn izniyle bebişini kucagna alcaksın sendee üzülmee balımmm..artık herseyn caresi varrr..hadi kendine gel iyi düşünelim iyi şeler olsunn

inşallah canım inşalah evet herşeyin bi çaresi var çok şükür ama işte insan ister istemez üzülüyor

insallahh kuzumm bebişin kendini belli etcek gelişmeler gösterirr insallahh..evett tuzluu cubuk iyi geliomuss,denicemm canmm saoll

İnsallah canim ama Prof progesteron seviyeme göre canlı olduğunu söyledi 5 in altı ölü olurmuş 15 altı sağlıksız bebek benim 28 çıktı Bı de beyaz leblebi yeeee

canım sen içini ferah tut hiç bir doktor net bişey söleyemedi mol gebelik olsaydı bence doktorlar hiç ümit vermezler insana direk yatırırlar masaya ama onlar bile kararsız kaldıysa bence bebein seninle canım

İnsallah sağlıklidir ve benimledir cuma gunu 3 Dr da çağırdı

hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yavrimmmmmmmmmmmmmmmmm mucccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canımm sabah sabah ne güzel bi haber buu:)) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh... :)) darısı başımıza:)))

Son düzenleme:
merhaba endercimmmm

bende 1 yıllık evliyim bende 7 ay korundum doğal yolla..korunmayı bıraktıgım işte 7 ay oluyor ama henüz nasip olmadı senin bebeişin ne güzel gelmiş umarım benimkide gelir bi an önce
insallahhh seninde bebişin gelirr balım bianöncee,doktora gittin mi testlerini yaptırmak için

perdoşummmmmmmmmmmmmmmm coookkkk sevindimmmmm canmmm hayırlıı ugurlu olsun insallahhhhhhhh allahım saglıkla kucagna almayı nasip etsinnnn ayyyy inanamıyorumm canmm benmm yaaa

yasasinnnnnnnnnnnnn perdoganimmmm yasasinn küçük annemmmmm :119::119::119::119::119::119::119:
kuzum kocana da söyledin mı yaaa bosuna beklemissin baakkkkkk cookkkk sevindim saglikla gelsin kollarına insssssss
:

endercim doktora gittim testlerimi yaptırdım..benimkilerde bişey çıkmadı sonrada eşiminkini yaptırdık onunkindede bişey çıkmadı maşallah

sonra işte klomen kullanalım bide yumurta takibi yapalım dedi..yaptık ondada hiç problem yok..en son geçen ay rahim filmi çekilecektim ama makine arızalandı bu ayda öyle tek başıma takılıyorum işte

ama belki bundada vardır bi hayır..belkide Allah izin vermedi film çekilmeme

ayyy ayyy ayyyy bu ne güzel bir haber böyle çok sevindim tatlımmm allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh
Hadi kaan paşa yaşadın bi arkadaş daha geliyor sana
iiiinanamıyorummmmmmmmm, esinimmmmmmmmmm sağollllllllll.... Amin canım amin.. Alhhaım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder........

gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip eylesin çok mutlu oldum haberine çok sevindim canım
hafzakımmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Allahım en kısa zamanda senin yüzünü de güldürsünnnnnnnnnnn...

ayyyyyyyy ne kadar güzelllllll senin adına çok sevindim canımmmmm darısı biz bekleyenlere olsun inşallllahhhhh

Ne zamandır istiyordun canım sennn
romacımmmmmmmmmm sağol bebğimmmmmmmmmmm... Allahım sana da en kısa zmanda bu mutluluğu yaşatsınnnnnnnn...

canımm sabah sabah ne güzel bi haber buu:)) rabbim tamamına erdirsin inşallahhh... :)) darısı başımıza:)))
ranacımmmmmmm sağol bebğim........
Allahım sana da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın tatlımm.

Ay yazamıyorum heyecandannnnnnnnnnnnnnn
çıldıriciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım inşalah evet herşeyin bi çaresi var çok şükür ama işte insan ister istemez üzülüyor

merhaba hafza...

hepimiz üzülüyoruz fakat herşeyin tek sahibi olan ALLAH....

o ne zaman nasib ettiyse o zaman verecek...

1 dk. ilerisi 1 dk. gerisi yok... zamanı var...

herşey takdir...

belki de bu şekilde ki davranışlarımız farkında olmadan Rabbime isyan etmek oluyo... haşaa!

o yüzden burada umutsuzluk yok ve dayanışma var...

ben burdan takip ettiğime göre sen güçlü bi insansın ve de sabretmeyi biliyosun....

sabredicez ki mükafatını alabilelim .... :))

penderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,, canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Ben de inanamıyorum, kafayı yiiicemmmmmmmmmmm

yasasinnnnnnnnnnnnn perdoganimmmm yasasinn küçük annemmmmm :119::119::119::119::119::119::119:
Kuzum kocana da söyledin mı yaaa bosuna beklemissin baakkkkkk cookkkk sevindim saglikla gelsin kollarına insssssss
:
ilk size söyledim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr... Alyacımmmmmmmm canım benimmmmmmmmm
evet küçük bir anne miyim ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bence de çıldır canımm...

ben olsam bende çıldırırdım....:))

müthiş bişey olsa gerek....

sabah sabah bu haber çok iyi valla... :)))

AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH DEVAM EDECEK ALLAHIN İZNİYLE SEN ŞİMDİ BU GÜZEL HABERİN KEYFİNİ ÇIKAR BAK BEBİŞİN ARTIK SENİ HİSSEDİYOR ONA GÖRE HEP İYİ DÜŞÜNÜYORUZ BUNDAN SONRA NEGATİF DÜŞÜNMEK YOKKKK YASAKKKKKK

bir yorum yapıverin bakemmm

canımmm allah gönlüne göre versiinn...sağlıklıı olsuun, gelsin annesineee kuzucuukk..(benim gönlümden geçen de erkeekk)

yaaaaa süpeeerrr habeeerrrr..çookk mutluuuu olduuuuuummmmmm..........perdoğaannnnımm p totemii tuttu mu neeee.. ondan değilse de senin test yapmama totemindenn tuttuu allah sağlıklaa kucağına almayı nasip etsiiiinnnn.....

haydi halayaaaaaa....

belirtin yoktu dimi geçmiş silindiği için bakamadıımmmm...
yeni annneeeyee çiçeekleeeerrr gitsiinnn....

canımmmmm benimmmmmmm çok sevindimm biz sana demiştik bebeğim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm arkadaşlarımıza olsun
allahım mutluluğunuzu daim etsin canımmmmmmm sağlıkla gelsin bebişin

bence de çıldır canımm...

Ben olsam bende çıldırırdım....:))

müthiş bişey olsa gerek....

Sabah sabah bu haber çok iyi valla... :)))
çıldırdımmm, koptummmmmmmmm,,,,
Ay allahım isteyen herkese ver yarabbimmm, burdaki arkadaşlarımın hepsine en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler ver allahımmm.....aminnnnnnnnnn

negatif düşünmek yok esinimmmmmmmmmmmmmmmmm, yok yok,,, herşey çok güzel olacak hepimiz için...
Hepinizi çok çok seviyorummmmmmmmmmm.
Iyi ki varsınızzzzzzzzzzzz
eşime bile söylemeden sizinle paylaştımmmmmmmmmmm......

yirim ben seni de bebişini de inanmıyorum yaaaa ooohhhh oohhhhh çok mutlu oldum
hadi testini koy bizde görelim lütfen ne kadar koyu çizgi ne kadar geçti günün kocişe söledinmiii

Amaaannnnn aksam süpriz var o zamanın
evet balım sen küçük annesin artikkkkk

nerdeyse 4 gün geçmişimiş zatiii
hadi kocişi çağır hemen dohtur amcaya gidin kan verin hadi koş koşşşşşş

hayırlı olsun inşallah... Rabbim analı babalı büyütsün.... darısı başımıza... :)) teyze olmak güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…