- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.721
İkiz mı :))))))))) hala hiç birşeyden emin değilim eğer bu bebis yaşayıp ta erkek olursa adını UMUT koyarım umudumu sürekli ayakta tutmaya çalıştığım icin.ve bu kadar sıkıntıdan sonra bunlar ikizimis biz mol sandık derlerse
kıs ben bu ultrason görüntülerinden bişe anlamıyorummm heee.geçen ay doktora gittik ultrasonda bi görüntü kalmıştı iice inceledim doktora dedimki orda bebek var demi dedim.oda yok o daha yeni oluşmuş kese didiydiiii anoyyyyyyyyyyyşimdi bizim bu konularad uzman olan canlarımız ciğerlerimiz gelir onlar yorum yapsın bakiimm.doktorun hiç bişey dimedimi kuzum
geçen ay hemen hemen beş gün geçmişti fıs çıktı sebastianın getirdiği testler.bu ay çağırmıcam yerinde kalsınn.zaten değişiklik filan yok.yine regli öncesi bir küçücük sivilcem bel ağrım işte hepsi bu şkerim.Canim insallah guzel seyler olacak bakalım 5 günden sonra bugun ise geldim(((
nobata iki gun mühiç degisiklik var mı kuzum haydi sebastian gelsin
benimde bugün 18 .gün çalışılması gereken bir gün ama yemeği yedikten sonra saat 9 oluyo halvet banyo derkende 11 sonra gene yattt ayyyy daha şimdiden ruhum daraldıı
geçen ay hemen hemen beş gün geçmişti fıs çıktı sebastianın getirdiği testler.bu ay çağırmıcam yerinde kalsınn.zaten değişiklik filan yok.yine regli öncesi bir küçücük sivilcem bel ağrım işte hepsi bu şkerim.
anoyyyyyyyy kız sen çalışmalar devamm bol cevizli ballı muz yede enerjin yerine gelsin
ozaman git ağzını burnunu dağıt o herifiiinn z kalsın alacaklta bebişimizi yaa o nasıl iş öylee kim bilir kimlerin canını yaktı yaaaaa
AYBİCEM
amanda aman 2 güncük mü varrrr bu ayda geçip gitti yaaa benimde 6.gün olmam lazım ama kızlar orucuzya ufak değişmeler olabilirr:44:
EYLEMİMSEVCANIM
ahanda erkek geçti içimden ama kız olursa daha iyi kız kardeş herzaman iyidir yoldaştır insana
:2:midem bulanıyoooooooo çookk uykum vaarrrr bağazımda çok ağrıyoooo:2:
bir yorum yapıverin bakemmm
günaydınn kuzucanlarrrr,nasılsınızzz :))
hoşgeldin penderim sen nasılsınnn
Günaydın canım.İyiyiz çok şükür.Sen ve bebiş nasılsınız?
ivetttttt son iki günnno stres no heyecan ayy bana çok uzun geliyo ya 30 güne bir oluyorum bekle bekle bitmiyosanki anoyyy seninde az kalmışşşşşş.varmi belirti filan
ozaman git ağzını burnunu dağıt o herifiiinn z kalsın alacaklta bebişimizi yaa o nasıl iş öylee kim bilir kimlerin canını yaktı yaaaaa
AYBİCEM
amanda aman 2 güncük mü varrrr bu ayda geçip gitti yaaa benimde 6.gün olmam lazım ama kızlar orucuzya ufak değişmeler olabilirr:44:
EYLEMİMSEVCANIM
ahanda erkek geçti içimden ama kız olursa daha iyi kız kardeş herzaman iyidir yoldaştır insana
:2:midem bulanıyoooooooo çookk uykum vaarrrr bağazımda çok ağrıyoooo:2:
geçen ay hemen hemen beş gün geçmişti fıs çıktı sebastianın getirdiği testler.bu ay çağırmıcam yerinde kalsınn.zaten değişiklik filan yok.yine regli öncesi bir küçücük sivilcem bel ağrım işte hepsi bu şkerim.
anoyyyyyyyy kız sen çalışmalar devamm bol cevizli ballı muz yede enerjin yerine gelsin
günaydınn kuzucanlarrrr,nasılsınızzz :))
cok sükürr bizde iyiyizz canmm yeni yeni bulantılarım olmaya basladıı..sen nasılsınnn ikizlerin nasıll tatlımmm :)
memişlerim biraz fazla acıyoooo uçları ve koltuk altıma doğru daha şiddetli , midem herzamanki gibi bulanıyo ama oruçtan olabilir , sürekli uyumak istiyorum oda oruçtan olabirim 2 gün önce kasıklarım çok battı ama oldu bişeyler işimde okadar
rabbim hayırlısı herşeyi o bilir ama bu ay aslında nasıl sölesem bayramdan sonra kızkardeşimin yanına gidicez onun bebişini görcem e gebeykende bana yolculuk yapmak yasak olmazsa üzülmem yine rabbim herşeyin hayırlısını versin o yüzden bu ay kafaya takmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?