- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.801
Bebis gidene kadar (Dr lari dediği gibi 1 hafta küçük haliyle )ekledim ins benimle kalmaya devam eder
aynennnn canııımmmmmm kızlarr kknı en reytingliiiiiiiii topiğinde bulunuyorsunuzzzzzzzzzzzzzz one göreeeeeeeeeeeeeeeeeeegünaydın canım...
eerdgn in reytingi sanırım :))
aybicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doğru okudun canımmmmmmmmmmmm
hamileyim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
asosummmmmm canım allahım ben de inanamıyorumm.
Inşallah en kısa zmaanda da senin haberlerini alırız bebeğimmmm...
22 temmuzda batımı bekliyordum canım.....yani 3 gün geçtiiiiiii, çizgi çok belirginnnnnnn,,, koymayı becerebilirsem koyacağım tatlımmmmmmm.... Ama çizgim ben burdayım diyorrrrrrrr
kıyamet kopcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk akşama evdeeeeeeeee
canım akşam sürpriz yapıcam eşimeeeeeeeeeeeeeee...daha söylemedimmmmmmm
canım romam biz martta başladık çalışmalara, yani 5 ay olmuştu, en sonunda oldu çok şükürrrrr
bende bu ay test yapmıycammm günüm geldiğinde oruç tutmayı bıraksammı acaba 31 de gelmezse oruç tutmam öle beklerim çok su içerimmm
bende totem yapcam bunu banane bananee
canım ben 32 yaşındayım... 1 yıllık evliyim, 5 aydır bebek istiyordukkkkkkkkk.canım belirtin var mıydı? Bat ın 4 gün mü geçmişti? Bi de kaç yaşındasın?
çok mu soru sordum ne ? :/
koyiciiiiiiiiiiiim bekle bebeğimmmm.balımmm inşallah bebeğimmmm... Hadi becer koymayı hadi bekliyoz fotoyuuuuu çok belirginse erken döllenmiştir o yirim ben onu ahanda erkek ben sana deyim
canımsın benimmmmmm mutluluk gözyaşlarına izin var bitanem ama azcıkk,eşine güzel bi sürpriz hazırla perdoşummmmmaestrammmmmmmmmmmmmm,, canımın içi sağol bebebğimmmmmmmmm bu çiçekler de benden sana
Evet totemim tuttuuuuuuuuuuuuuu.
Totemim tutuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ışılımmmmmmmmmmm canım benim,,, sağol bitanem.
Ay ben ağlıyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mutluluktannnnnnnnnnnn
Hem ağlarım hem halayımı çekerimmmmmmmmmmmmmmm..........
sağol canım benim darısı hepimize inşallahhhhhhhhkızçeniz hayırlı vede uğurlu olsunnnn hoşgelmiş dünyayaaa
canım benim geçen hafta pazartesi 1060 çıkmıştı sonra da bakmadık zaten,dün kesemizi gördük.hayırlısıyla bebişine bişi olmıycak kuzum sen içini ferah tutMaşallah kızımızaİnsallah kuzum bize de nasip olur bu guzel duygu
Tanidik Dr a gittik degerleri ilk gördüğünde bak gor bı ikiz çıkacak dedi bosuna telaş yapmışsınız dedi daha birşey kesin değil Prof da bebek canlı dedi progesterona bakarak en son degerim 11110 çıktı senin degerin en son kaç ölçüldu.bi bebek bir hafta küçük dedi geç oldu dedim bende bugun 5+4 ins
sağlıkla büyüsün, büyütsünler ışılıımmmm...bahtı güzel, hayırlı bir evlat olsun inşaallaaahhh....
bende yapcam toteeeeemmmmmm
banada ppp ile bi isim bulun kızçeleerrrrr
aybicemmmmm ben de kurban olurum ben de ben de...aynennnn canııımmmmmm kızlarr kknı en reytingliiiiiiiii topiğinde bulunuyorsunuzzzzzzzzzzzzzz one göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
oyyyyyyyyyyyyy kurban olurummmmm onuuuuu vereneee
.kuzummm benimmmm hayırlı uğurlu olsun inşşşşşşş.hemennnnn kanaaaaaaa gittttttttt
adoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,erdgnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı ugurlu olsun canım allah taamamına erdirsin analı babalı büyüsünnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmmmmm meaşallah hadiiiiiiiiiiiiii koş git kan ver bacım tamamen onaylansın hamişliginnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvv coşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
babyyyy pomapoma ugunmudurrrrrrr
Bebis gidene kadar (Dr lari dediği gibi 1 hafta küçük haliyle )ekledim ins benimle kalmaya devam eder
inşallah bu tablon hiç bozulmaz canım....
umarım her şey istediğin gibi olur... :)
bende bu ay test yapmıycammm günüm geldiğinde oruç tutmayı bıraksammı acaba 31 de gelmezse oruç tutmam öle beklerim çok su içerimmm
bende totem yapcam bunu banane bananee
bende yapcam toteeeeemmmmmm
banada ppp ile bi isim bulun kızçeleerrrrr
canımsın benimmmmmm mutluluk gözyaşlarına izin var bitanem ama azcıkk,eşine güzel bi sürpriz hazırla perdoşummmm
sağol canım benim darısı hepimize inşallahhhhhhhh
canım benim geçen hafta pazartesi 1060 çıkmıştı sonra da bakmadık zaten,dün kesemizi gördük.hayırlısıyla bebişine bişi olmıycak kuzum sen içini ferah tut
amin bebişim darısı hepimize tez zamanda hayırlısıyla inşallahhhh
leeeeeeen işi gücü bıraktıııımmmmmmmmmmm dans ediyoooooooooommmm heee
amaan sabahlaaarr olmasıııııııııınnn PERDOŞUUUUUUUMMM HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
İnsallah canim Allahım hepimize nasip etsin guzel sonlar yasamayı inss
Yap Bebisim yapppp herkesler totem yapsın bu ay hepinize bebis nasip olsun:46;
Kiz r yi nasıl p yapalım nasıl isim bulmussun oyle :))))))sen baska totem bul
İnsallah kuzum benimde Pazartesi 11100 çıktı iste neyini abartıyorlar anlamadım rahim duvarını kaç ölçtüler tatlımmol olsa daha da yüksek çıkmalı bide ufak kesecikler kaybolsa tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?