Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
görüntü istiyozya bizz hadii koy koy öğretir bilen kızlar sanaaa bende bilmiyomm bizde öğrenmiş oluruz heeemmm hadi koy koy koy

tammmmammmmm çok güzel olduuu çok pis totem yaptımmmm

duydukkk duymadıkkk demeyin bundan sonra çarşıda pazardaaaaaa topikteeeeeee Romaroma pomapoma dieeeee çağrılacaktırrrr.kurala uymayanınnnnnn tezzz vakitteeee kellesiii alına

şiddete eğilimli gördüm kendimi
anoyyyyyyy ne olaya banaaaa

testtesttesttesttesttesttesttesttesttest:65

görüntü istiyakkkkkkkkkkkkkkkk

aybicemm, gittim wc de resmini çektim teelfondan... Ama bilgisyaara aktarma için kablom yok kiiii.
Mesaj gönderip yapmaya çalıştım ama resmin boyutu çok büyük geldiiiiiiiiiiii...
Yapamadım bitanemmm...

Canim biz bu yola birlikte başladık o yüzden yalnız bırakmak olmaz z
insallah 9 ay burada kalır sonra da saglikla bana gelir kuzum kanamaya,1 hafta arkadan gelmesine 9 ay yatmaya raziyim yeterki sağlıklı doğsun
hepimiz o mis kokuyu duymak icin bekliyoruz hepimize nasip olur inss:118::118::118::118:

aybicemm, gittim wc de resmini çektim teelfondan... Ama bilgisyaara aktarma için kablom yok kiiii.
Mesaj gönderip yapmaya çalıştım ama resmin boyutu çok büyük geldiiiiiiiiiiii...
Yapamadım bitanemmm...

blutuuuuuuutttunan aktar hafıza kartından aktar aktar hadi bebişimmm

bebişinizzz hayırlı olsun canım.inş annesine babasına hayırlı bi evlat olarak büyürrr

uleynn böyle böylee siteyi göçerttmişinizzz işte düüünn

çöksüüüünn uleeeeeeeeeeeeyyyynnnn açılııııııııııınnnn zıplıciiiiiiiiimmmmmmmmmm
:122: :122: :122: :122: :122: :122:

şiddete teşne bi insansıınn aman diimm
Payboşşuuummm bu hamişlik belirtisi olmasıınnnn

rahim duvarı hakkında bişi demedi doktorum canım,küçük kesecikleri yollayacak senin bebişler merak etme annesiiiiiiiiiiii

size doyum olmaaaazzzzz ama messs gitsin ev alışverişi yapsıınnnn azcuukkkk...akşama kadar çene çalabilirimmm valla bıraksalaaarrrr

öptüm hepiniiizziiii..perdoğanımmm tekrar hayırlı olsuunnn..tez vakitte kan veerrrr iice coşalımmmmm...

naapaaarrdıımmmm bilmeeeeemmmmmm sesiiniii bileee duymasaaaammmm

(2 ayda bir görüyoruumm zateennn hoff kocamı özledimm yaaa her zaman söylüyoruummm bebiş olmasada ki elbet olacaakk sizi seven kocalarınızz yanınızdaaaa)

başka ne totemi bulayım kız

ayyy yaaa ben çok heyecanlandım hamiş görünceeee

umutlarım yeşerdiiiiii

İste biz her ay böle heyacanlanip toparlanıyoruz kuzum moral hep var bizde:118::118::118:

Hamilelik belirtisi olmasın 53:

rahim duvarı hakkında bişi demedi doktorum canım,küçük kesecikleri yollayacak senin bebişler merak etme annesiiiiiiiiiiii
insallah kuzum nasip olurda alırım kolarıma kuzuları kuzu da olsa olur

başka ne totemi bulayım kız

ayyy yaaa ben çok heyecanlandım hamiş görünceeee

umutlarım yeşerdiiiiii

İste biz her ay böle heyacanlanip toparlanıyoruz kuzum moral hep var bizde:118::118::118:

Hamilelik belirtisi olmasın 53:

insallah kuzum nasip olurda alırım kolarıma kuzuları kuzu da olsa olur

pojummmmmmmm olabilümüüüü sence

bu arada ben zıplamak istiyamm.zıplamakkkk zıplammaaakkkkkkkk ve kulübü çökertmek istiyammmnihahhahhaaaaa

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

blutuuuuuuutttunan aktar hafıza kartından aktar aktar hadi bebişimmm
canım işyeri bilgisayarım masaüstü, bluututtan yapamam.
Ne hafıza kartı okuyucu var burda ne de bilgisayar bağlantı kablosu. ((((((
akşam eve gidince koyucammmmmm

Paybişiiimmm,bu ay sen de hamişsin,öyle hissediyaamm
Perdoganımın hamişliğini duyunca seni de hamiş gibi düşündüümmm
öylee bi hiss işteee
hayır olsun bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…