Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hahahahoytyyyttttt evet kızçeler dudyunuzmuuuuuu benim adım poma pomaaaa

ayyy umudumuz hiç kaybolmasın kızlarrrr...hepimizin kucağı bebiş dolsun inşallahhhh

Testiiiinnnn varmi -var var
Bisiiinnnn varmii. - var var
iki gunün de kalmis test yapsana test yapsana test yapsana vay vay testt yapsana
yine icime kıro kaçmış ayyyyy

KÜÇÜK KIROOOO..
EVET BEN DE TEST YAPMASINI İSTİYAMMM.
TEST TEST

Olum patron tepemde yok o dosyaya bakalım yok o evragı faxlayalım götüngen gecesi yi geçmemiş belli yine bugün saga sola sarkıyooo azgın tekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşüfteeeeeeeeeeeeeee ne yapim olum ya okuyam ne poh yiyonuz bakiyammm

Eylem aslında belli ama kesin degil canım 12 haftalıkken %60 kız demişti ama kesin degil umutlanma daha emin degilim dedi bu cts günü %90 söyler cinsiyetini ama ben artık kızım demeye alıştım bakalım nasip canım cts ak koyun mu kara koyun mu yoksa pipi mi ?kukii mi? Var anlayacagız

bebişinizzz hayırlı olsun canım.inş annesine babasına hayırlı bi evlat olarak büyürrr

teşk ederim aybicemm darısı topikteki bütün hatunların başına inşallahhhhhh

pojoummmmmm alıntı yapmışım cevabım çıkmamış aminnnn canımın içi,Rabbim tez zamanda hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahhhhhh canımmmmmmm

geçen ay bi arkadaşım da rüyasında,nur yüzlü ak sakallı bi dedenin bana zümrüt taşları verdiği görmüşş
arkadaş da diyomuş ki nolur bikaç tane bana ver de,kolyemin aralrına koyayım onlardan
yok diyomuşşum vermem,uzuuunn kolye yapıcaam taşlardann

bunu anlattı bana,hemen rüya tabirlerine baktım,zümrüt taşı bebek demekmişş ,zümrüt taşı alanın bebeği olur falan diye
arkadaş da bana yordu,
bende zaten 2 tane var,kesin sen hamiş olcan sen diye
ben de bi heyecan bi heyecaann
sonuuuuççç
geçen hafta arkadaşın hamiş haberini aldıkk

yawrım diyoomm ben sana taşlarıı vermediimm gizlice mi aldıııınn leeeeeeeenn
ama o halen çok umutlu benden

canım işyeri bilgisayarım masaüstü, bluututtan yapamam.
Ne hafıza kartı okuyucu var burda ne de bilgisayar bağlantı kablosu. ((((((
akşam eve gidince koyucammmmmm

sen bana telden mesaj at hemen yükleyim resmini tatlişkom Bende takımlar hazır herdaim hahahhahahhh

hadi hayırlısı bebişimm inşallahhhhh senin de güzel haberini alıp coşacaz burda

ben uyumak istiyooooooommmmm hep uyumak istiyoooooommmmmmm

ayyy hayır olsun canım rüyanızzzzz,,, canım benim,,,inşşşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bence de çok anlamlı ve sana yorulması gereken bir rüyaaaaaaaaaa.
sana vermiş dede,,,,
inşallah canım

sen bana telden mesaj at hemen yükleyim resmini tatlişkom Bende takımlar hazır herdaim hahahhahahhh
yaz kıs numaranı yolluyorum anoyyyyyyyyyyyy

Oha üç mü maşallah biz daha bir gorememisken
tatlim git sürtün kıza şansı sana geçsin kizzz sende 3-5 Allah ne verdiyse artikk
ucyuz beşyüz ucyuz beşyüz koopppppp kkoopppppppp :118::118::118::118::18:

kız seninkinin cinsiyeti halen belli değilmiiiiiii??????????????

kızımızz olcakk eylemcoşşuuumm,kesin değil ama bence cimcimoş,anasına benzemez umarım

pipi miii kukii miiiiiiiiii
olmmmmmmmmmmmmm geberiyooooomm yaaaaaaaaaa 60:
benim süt kardeşim var,ona kuki deriz heeppp ooooooooooyyyyy

Esiniimmm takımm derkeeennn

allahım yarabbim allah iyiliğini versin Sen beni güldürdün allahımda seni güldürsün emi

hadi hayırlısı bebişimm inşallahhhhh senin de güzel haberini alıp coşacaz burda

ben uyumak istiyooooooommmmm hep uyumak istiyoooooommmmmmm

uyu uyu yaatt uyuu
Işıl ılık sıtt ıııçç

Oha üç mü maşallah biz daha bir gorememisken
tatlim git sürtün kıza şansı sana geçsin kizzz sende 3-5 Allah ne verdiyse artikk
ucyuz beşyüz ucyuz beşyüz koopppppp kkoopppppppp :118::118::118::118::18:

sorma yaw,sürtündüm zaten
3ün 1'i de olsa kabulümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…