Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Tünaydın herkeseeee....
Bugün hastahaneye gittim tekrar baktı doktor.Ama kalp atışı yine yok.Daha doğrusu çooooookk hafif bir şekilde var atış.Beklemekle birşey kaybetmeyiz oyuzden pazartesi tekrar gel bakalım,duruma görede ne yapacağımıza karar veririz dedi.
Çok tuhaf bi his.Orda minnacık birşeyin kalbi atmaya çalışıyo ve olmuyo.Hiç atmasaydı ve ben böyle kalbinin azda olsun attığını görmeseydim bu kadar üzülmezdim sanırım.

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.Çok sevindim...Darısı da diğer canlarımın başına olsun inşallah...

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.Çok sevindim...Darısı da diğer canlarımın başına olsun inşallah...
sağol canım benim.
amin....
allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin.nnn

o çift çizgiyi görmek bize de nasip olsuuunn inşaaalaaaaaaaaahhh

İnsallah sizde göreceksiniz kuzumm

Canim Allahım yardım etsin kelebeğine insallah galip gelecek bu sınavdan geçip sana gelecek hiç korkma folik asitini icc bol balık tuket bir gun arayla soda iç bol su tuket insallah hersey guzel olacak.ben cuma gunu ne göreceğimi bilmeden bekliyorum en azından senin umudun var

canım beniimm,bebişinn senledir içini ferah tut senn
bak miniik minik de olsa atıyomuş iştee
Allahım hayırlısını versinn,iyi düşün iyi olsun tatlıımm
dualarımız seninle ve bebişinlle bitanemm

Mehmetderyam senin kesene cok kalın demiş miydi Dr kaç ölçütügunu hatırlıyor musun ikizlerde kalın oluyormuş

esinimmmmmmmmmmmmmm,
kendi çift çizgili testimi senin koymanı heyecanla bekliyorum tatlımmmmmmm.

hadi kısssssss
allahım ne hallere düştükk.

sağol canım benim.
amin....
allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin.nnn

tebrikederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

kizlar bisi sorcam cahilligime verin. benim gecen haftaya kadar yogun akintim oluyodu hamilelikte akinti olmasi lazim biliyorum. tatildeydim gecen ay cumartesi eve geldim ve benim akintilar kesildi hic yok. yaklasik 8 haftalik hamileyim. acaba bi problem varmidir normalmidir? 7 ay önce 8 haftalikken bebegimi kaybetmistim. simdi biraz pimpirikliyim. tekrar öyle olcak diye korkuyorum

teşekkürler canım ama cumartesi gittiğimde daha çok atıyordu.Bu gitiğimde dahada azalmış.belli olmuyo bile neredeyse.Ama tabi yinede hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

RİCA EDERİM TATLIM ZEVKLE YAPTIM
canımm,,,

çok teşekkürler canım, hiçbişey yoktur inşallah merak etme canım... içim rahat etsin dersen doktoruna sor istersen.
sonuçta ben de acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…