Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

pidilgammmm mönü süper bende bu patlıcanın kıymalısını yapcam akşamaa sen patlıcanı ve patatesi önceden kızartıyomusun ben kızartıp öle yapıyomm...
aslında kıymaları köfteye dönüştürebilirim ama kıymamı dondurucudan çıkardım bişey olurmu ki :44:bide sahurda yaptığını sütün içine azıcık baharat küp küp domates ve biber doğra kaşarı rendele 9-10 dk sonra çıkar fırıdan... 200 derece de olsun fırın mükemmel oluyooo

ee nerdesinnn amaaa ay cok heycan yaptim yaaaaaaa ALLAH HEPIMIZE YASATSIN INSALLAHHHHH BU MUTLULUGUUUUUUUUUUUU

ayyyyyyyyy cokk sevindim yaaaa

Perim Allah kavuştursun ailene kuzumm
benim annemde yanımda bebek alınacak diye gelmişti hep birlikte bekliyoruz öğlen eve gittim biber kızartması hep canim çekiyor dedim diye yapmış bana yedim geldim

kizlar bi soru sordum ama arada kaynadi bilen varsa cevap versin lütfen 8 haftalik hamileyim cumartesi tatilden evime döndüm tatilde yogun akintim vardi hamilelikte akinti olmasi lazimmis ama eve gelince benim akintilarim bitti. hamile arkadaslar özellikle size soruyorum akintilariniz devam ediyomu.

benim annemde yanımda bebek alınacak diye gelmişti hep birlikte bekliyoruz öğlen eve gittim biber kızartması hep canim çekiyor dedim diye yapmış bana yedim geldim

yaaaa kızlarrrrr sizlere bişey danışmak istiyorummmm

ben normalde 28 günde 1 adet olan birisiyim lakin haziranda 5 gün gecikmeli geldi reglim ilk defa ve temmuzdada yine gecikti..

yumurtlama hesaplama yerleri benim adet döngümü 31e çıkardı

benimde dengem şaştı ben şimdi adeti 28 güne göremi bekliyim yoksa 31 günemi:44::44:

adet tarihlerim

17 ocak
13 şubat
12 mart
11 nisan
7 mayıs
8 haziran
8 temmuz :26:

aynen devam ediyor ama o herkeste farklı olabilir çok takma kafana

yeni hamişimiz varmış erdgn tebrik ederim canımm Allah kokusunu da duymayı nasip etsin ne güzellllllllllllllllll Allah'ım bize de nasip et

kızlarrrr banada bi bakıverin hele yawww:103::103::103::103:

beni kim eklicek tabloya

Son düzenleme:
sayenizde hamileyim perim ve pidilim.
sabahtan beri kafayı yemek üzereydim, inanamadımm.
ama şimdi dalgalandım da duruldum....
ama bi tuhafımmmmmmmmm..... HALA İNANAMIYORUMMMMMMM...

CANLARIM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN, HİÇBİRİMİZİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN. İYİ Kİ VARSINIZ, ÇOK YARDIMLARINIZ OLDU.....
AYYY HEPİNİZİ ÇOK SEVİYAMMMMMM...

benim soruma cevap yokmu kızlarrr:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…