Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tikkat tikkat aramızda emanuelci var hahahaha ne guzel fılmlerdı onlar nerde o eskı ramazanlar gıbı oldu hahahahaaa

çok korkuyorum yaa negatif çıkmasından 11. ayım artık

hala aramızda ay sayabılenler var serefıneeeeeeee
anacım yıl sayıyoruz bızzz masalllah tutututut aratmasın daha fazla yılıda buldurmasın sana ++++++++ cıksın hadı bakalım al gazı yap bı testcık :) ben hep kanamalıyım teste falan hıc ıhtıyac duymuyom garıııı adet tarıhlerımde bellı degıl ahahah superım nann ben

Kasım annelerinden geliyorum esramı özlemiştim ona yazdım moonsun arkadaşımız sana selam söyledi bebişim iletmek istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saolll bitanemcmmm
dua etmeyi unumasinlar bize soyleseydinn cnmcmmmm

POJUMM vahsi deyince size bi video koyucam ismimin nerden geldigini gosteren ama bakalim becerebilecekmiyimmm :26::26::26:

PEIRMMM yukleyemiommmmmmmmm videoo

canım sorun ne peki? 2,5 sene dedin sanırım. Belli birşey var mı sebepsizmi?
saolll bitanemcmmm

POJUMM vahsi deyince size bi video koyucam ismimin nerden geldigini gosteren ama bakalim becerebilecekmiyimmm :26::26::26:

Ettiler sağolsunlar canım benimm

Aaaa nedenkiii balım burda resim yüklediğimiz yerin yanında film şeridi gibi ufak bi ikon var ona tıkla videonu aç direk linki yapıştır olması gerek

anoyyyyyyyy benim de 31.günümdü ve aynı şeyleri ben de yaşadım, test yaptım ve çıktı.
Canım sen de yapsana bi test !!!!!!!!!

evet haklısın ama başlarda daha çok sarsıyo insanı ben 6. ayımda falan salya sümük ağladığımı bilirim olmuyo diye şimdi o kadar olmuyo ama .. gebelik testi en büyük fobim oldu zaten bugün 31. gün çıkar mı ki testte yarında olmazsam yarın yaparım yaaaaa:) ne kadar geç olursa o kadar iyi.. kaç aydır 28 günde bir oluyodum bu ay böyle oldu bakalım hayırlısı... Tez zamanda herkes pozitifleri görsün inşallah..

saolll bitanemcmmm

ne videosu koycaksın acebaaa
Adoşumun yorumu çok merak ediyoomm

ne videosu koycaksın acebaaa
Adoşumun yorumu çok merak ediyoomm

idiiiiiiiiiiiiiiii ne vidyosu lan halvet görüntülerini mi çektin aşüfteeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyy pek bi meraklandım zaten başıma meraktan gelen geldi buda ikincisi olacak
Haydi koy koy koy yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gel abla gel ne ararsan varrr
pko var kılo var yumurta buyutememezlık var adet duzensızlıgı var metformın kullanamama var :)) kız olmayanları saysam daha kolay olurr :)) cok sebeplı sebepsız olur mu

amiiinnnnnnn gadasını aldığım :))
hepimiz aynı teranelerı yasadık canım merak etme yakında gecer ama gecmeden sen bebegıne kavus ınsallah. sımdı ıplemıyoruz gecıkme leke sızlanma falan kendı adcegızıme yanııı )

iste benim bebis ve benim adimmmmuckk

[video]http://www.tjk.org/Content/Visual.aspx?v=10090323.wmv&tarih=03/09/2010&from=tjkweb&popUp=1&l=1[/video]

bakalim becerebildim miii :))))))
vahsi-hizli- ozgur .............................. felannn :))

yosmalar aşüftler zilliler fahüşeler çekilince
halvetler tükenince
bu topikler işkence
la fa la sol gel beni tık tık
ayyy bayılırım o şarkıyaaaaaaaaaaaaaaaaaa la faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la sollllllllllllllllllllll faaaaaaaaaaa solllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayy karıştııııııııııııııı

ayyyy idilgammm yaaaaaaaaaaaaaaaa bak en arkalardan gelip kalabalığı yarıp nası birinci oldu hooppppppppppppp diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynı anası gibii bi atağa geçtii pir geçtiiiiiiiiiiiiiii sende pidilga gibiii koş koşabildiğin kadar 1. gelicek spermcan bu ayyyyyyyyyyyyyyyyy

Anladım canım Allah sabır versin tüp bebiş felan düşünmedinizmi hiç? Bu kadar yıpranmamış olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…