- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.081
ne filmiydi lan o emanuel serilerinden miydi totoşumun yıldızı seni gel ben tutarım senin bi yerlerinden gel kız seni artisit yapayim ama önce tadına bakayım modundayım
gızzzzzzzzzzzzzz zilliii evi yeni temizledin hemen batıracan ziliii götüngen davul olasın emii davul edepli terbiyeli gül aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeee
anoyyyyyyyy benim de 31.günümdü ve aynı şeyleri ben de yaşadım, test yaptım ve çıktı.
Canım sen de yapsana bi test !!!!!!!!!
ne filmiydi lan o emanuel serilerinden miydi totoşumun yıldızı seni gel ben tutarım senin bi yerlerinden gel kız seni artisit yapayim ama önce tadına bakayım modundayım
pompalamasyooonnn diyosuunnnn
ya çorba ya kuku, başka öneri yok bebeğim :))))))))))))))))))))))
:)) o halde kukuyu tercih ederimm şahsenn
çok korkuyorum yaa negatif çıkmasından 11. ayım artık
Kasım annelerinden geliyorum esramı özlemiştim ona yazdım moonsun arkadaşımız sana selam söyledi bebişim iletmek istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AYNEN POMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ERDGNNNNNN,,,
BENCEDE KUKU OLUM YÜKÜN BÜYÜGÜNÜ KUKU ÇEKTİ LAN YAZIKTIR
NE O ÖYLE YOK BEBEK PATİGİ ALİM TABAGINA KOYİM YOK EMZİK ALİM İŞYERİNE YOLLİYİM YOK DON ALİM KAFAAMA GEÇİRİM
OLUM BOŞVER BU İNTERNET GEYİKLERİNİ SEN BENİ DİNLE KUKUUNA YADA MEMİŞLERİNE BEBEK RESMİ YAP VE BİRDEN HİÇ UMMADIGI ANDA AÇ SÜPRİZ DİYE BAGIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ısrarcıyım corbada pleasseeeeeeeeeeee:) olmadı su bardagına atttt gorur yemez ıcmez yutmaz ama anlamazsa kazık bı adamsa ne nann bu bardaktakı pısluk oklavayı getır derse bılemıcıımm
canım sorun ne peki? 2,5 sene dedin sanırım. Belli birşey var mı sebepsizmi?hala aramızda ay sayabılenler var serefıneeeeeeee
anacım yıl sayıyoruz bızzz masalllah tutututut aratmasın daha fazla yılıda buldurmasın sana++++++++ cıksın hadı bakalım al gazı yap bı testcık :) ben hep kanamalıyım teste falan hıc ıhtıyac duymuyom garıııı adet tarıhlerımde bellı degıl ahahah superım nann ben
saolll bitanemcmmm
dua etmeyi unumasinlar bize soyleseydinn cnmcmmmm
POJUMM vahsi deyince size bi video koyucam ismimin nerden geldigini gosteren ama bakalim becerebilecekmiyimmm :26::26::26:
PEIRMMM yukleyemiommmmmmmmmvideoo
anoyyyyyyyy benim de 31.günümdü ve aynı şeyleri ben de yaşadım, test yaptım ve çıktı.
Canım sen de yapsana bi test !!!!!!!!!
hala aramızda ay sayabılenler var serefıneeeeeeee
anacım yıl sayıyoruz bızzz masalllah tutututut aratmasın daha fazla yılıda buldurmasın sana++++++++ cıksın hadı bakalım al gazı yap bı testcık :) ben hep kanamalıyım teste falan hıc ıhtıyac duymuyom garıııı adet tarıhlerımde bellı degıl ahahah superım nann ben
saolll bitanemcmmm
dua etmeyi unumasinlar bize soyleseydinn cnmcmmmm
POJUMM vahsi deyince size bi video koyucam ismimin nerden geldigini gosteren ama bakalim becerebilecekmiyimmm :26::26::26:
PEIRMMM yukleyemiommmmmmmmmvideoo
ne videosu koycaksın acebaaa
Adoşumun yorumu çok merak ediyoomm
canım sorun ne peki? 2,5 sene dedin sanırım. Belli birşey var mı sebepsizmi?
Ettiler sağolsunlar canım benimm
Aaaa nedenkiii balım burda resim yüklediğimiz yerin yanında film şeridi gibi ufak bi ikon var ona tıkla videonu aç direk linki yapıştır olması gerek
evet haklısın ama başlarda daha çok sarsıyo insanı ben 6. ayımda falan salya sümük ağladığımı bilirim olmuyo diye şimdi o kadar olmuyo ama .. gebelik testi en büyük fobim olduzaten bugün 31. gün çıkar mı ki testte yarında olmazsam yarın yaparım yaaaaa:) ne kadar geç olursa o kadar iyi.. kaç aydır 28 günde bir oluyodum bu ay böyle oldu bakalım hayırlısı... Tez zamanda herkes pozitifleri görsün inşallah..
ne videosu koycaksın acebaaa
Adoşumun yorumu çok merak ediyoomm
ayyy bayılırım o şarkıyaaaaaaaaaaaaaaaaaa la faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la sollllllllllllllllllllll faaaaaaaaaaa solllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllyosmalar aşüftler zilliler fahüşeler çekilince
halvetler tükenince
bu topikler işkence
la fa la sol gel beni tık tık
iste benim bebis ve benim adimmmmuckk
[video]http://www.tjk.org/Content/Visual.aspx?v=10090323.wmv&tarih=03/09/2010&from=tjkweb&popUp=1&l=1[/video]
bakalim becerebildim miii :))))))
vahsi-hizli- ozgur .............................. felannn :))
yosmalar aşüftler zilliler fahüşeler çekilince
halvetler tükenince
bu topikler işkence
la fa la sol gel beni tık tık
gel abla gel ne ararsan varrr
pko var kılo var yumurta buyutememezlık var adet duzensızlıgı var metformın kullanamama var :)) kız olmayanları saysam daha kolay olurr :)) cok sebeplı sebepsız olur mu
amiiinnnnnnn gadasını aldığım :))
hepimiz aynı teranelerı yasadık canım merak etme yakında gecer ama gecmeden sen bebegıne kavus ınsallah. sımdı ıplemıyoruz gecıkme leke sızlanma falan kendı adcegızıme yanııı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?