- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.161
gızzzzzzzz aşifteee pahlava yufkasından börek mi olurmuş nereni barnaklayıp çıkarıon bu tarifleri bilmemkiiiiiiiiiiiBarnaklayıp kokluyon boyuna heral.
O börek dağılır gızzzzzzzz nası yicik herif sen sokacan zaar ağzınaaa gavurun gızııııııı
herşeyi yolu yordamı varrr, baklavaya üşendinde börek yapam dedin dimiiiiiiiiiiii tembel yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canim biraz sert bastirinca canim yanıyorheran aglayabilirim moralim yine cok bozuk
bende iim canım nasıl olayım.hayırdır pek üzgün gördüm seniYok kuzum acikinca midem bı değişik oluyor ama bulantı değil dünden beri kasık ve bel ağrım var pantolon bile acitiyor otururken
İyi Baby sen napiyon
iim balımmm haftasonunu bekliyorum çok sıkıldımmmmBende iyiyim canım sen nasılsın :)
kuzum hoşgeldin ne var ne yok
Kuzum yarın tüm kontrollerim 3 Dr da çağırıyor cok ağrım var o da beni keyifsiz kılıyor ne yapacağımı bilmiyorum sadece bekliyorum(
detayları bekliyozzzzzzzzzzzzzzz
Canim biraz sert bastirinca canim yanıyorheran aglayabilirim moralim yine cok bozuk
uğraşıyorumm işle güçle canişşşşşşşşş pitominimmmmmm.nasılsın?? kuzucan nasıl????? annegill nasıl babangil teyzengil ve son olarak halanginaybicee hatunummmmmmmmmmmmmm
naberr fantastik güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaa gitsemde birşey olmayacakki kizlar ultrasona göre bugun 5+5 kalp atışı yok birşey yok hep elim bos donüyorum gözlerim dolu heran aglayabilirim isimi bitirebilirsem öğleden sonra izin alıp eve gidicemtam rahim kısmım ağrıyor dünde kasıklarım ve belim cok ağrıdı
pojoummmmmmmmmmmm
pojoummmmmmmm
c anummm ppojummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaa gitsemde birşey olmayacakki kizlar ultrasona göre bugun 5+5 kalp atışı yok birşey yok hep elim bos donüyorum gözlerim dolu heran aglayabilirim isimi bitirebilirsem öğleden sonra izin alıp eve gidicemtam rahim kısmım ağrıyor dünde kasıklarım ve belim cok ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?