Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

perimin içine adoş kaçmış :26::26::26::26:

moral bozmak yok tatlım lütfen bişey olmayacak allahıj izni ile
PERDOĞANIM anlat anlat hadi

Üzülme ne olur,Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.Bende ilk dr a gittiğim zamanlarda hani kese soğru düzgün belli olmuyor,kalp atışı zaten daha duyulmuyordu.Dr ağrın olursa gel demişti,birde karnıma bastırıp sertlik var mı diye bakmıştı,ondan sordum canım.Sen bilirsin ama yinede bana kalırsa dr a gitmende fayda var.Hem yarına kadar bekleyip strese girip daha kötü olacağına,inşallah için rahatlar.Allah ım korktuğumuza uğratmasın.Dualarımız seninle.Allah ım yar ve yardımcın olsun...

Canim biraz sert bastirinca canim yanıyor heran aglayabilirim moralim yine cok bozuk

Yok kuzum acikinca midem bı değişik oluyor ama bulantı değil dünden beri kasık ve bel ağrım var pantolon bile acitiyor otururken

İyi Baby sen napiyon
bende iim canım nasıl olayım.hayırdır pek üzgün gördüm seni
Bende iyiyim canım sen nasılsın :)
iim balımmm haftasonunu bekliyorum çok sıkıldımmmm
kuzum hoşgeldin ne var ne yok

hoşbuldum hayatımmmm iidiri vallaa ne olsunn.sende ne var neyok

Alyaamm ağrın çoksa yarını bekleme tatlım,dr.una git biran önce
Allahın izniyle bunları da atlatacaksıınn,
bebişlerini kucağına alınca bunlar hiç aklına bile gelmicek inşaallah

Yaa gitsemde birşey olmayacakki kizlar ultrasona göre bugun 5+5 kalp atışı yok birşey yok hep elim bos donüyorum gözlerim dolu heran aglayabilirim isimi bitirebilirsem öğleden sonra izin alıp eve gidicem tam rahim kısmım ağrıyor dünde kasıklarım ve belim cok ağrıdı

aybicee hatunummmmmmmmmmmmmm
naberr fantastik güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uğraşıyorumm işle güçle canişşşşşşşşş pitominimmmmmm.nasılsın?? kuzucan nasıl????? annegill nasıl babangil teyzengil ve son olarak halangin.........

alyammmm ağlama lütfen.ağlayıp bebişlerinide üzme.biliyorsunki anne ne düşünürse bebişler onu hissedr ii olki onlar ii olsun canımcım.izin al git evde dinlen bence

alya canım geçmiş olsun.Biraz geriye dönük baktım ama senin tam olarak ne problemin olduğunu anlayamadım.5+5 de kalp atışı olmaması normal.Bildiğim kadarıyla kasık ağrıları falanda olabilir.Ama yinede çok şiddetliyse ağrıların doktora görünmek lazım canım.

canımın içi,ağlama, korkmaaa tatlım
yarın da gideceksin dr.a sonuçtaa,bu ağrıları çekme bitanem
Allah korusun ya kötü birşey olursa sanaaa
bizi kaygılandırma da hemen git dr.una Palyoşuuuummm
Allahım yardımcın olsuunn,geçecek bunlar daa geçeceekk

alyam bebeğim canım benim bebişin büyüro ondan agrıyodur bitanem üzülme
anooooyyy 29 ziyaretçi

amin kuzucuklarıımm iyi çok şükür bugün pansumanı yapılcak dikişlerine bakılcakkk
hatta suan yolda yanıma geliyooo
cıkmak zorundayımmm
öpüldüünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…