- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.181
amin canım, hepimzie, çok teşekür ederimmgünaydınnn yeni hamişlere tebriklerrrrrrrr
beyaz sonradan katıldın ama hemen hamiş kaldın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
erdgn canım senide tebrik ederim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
perdogannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızzz dün girmedimm göremedimkii bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindimm çok sevindimm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
19asos03+,
vitaminc+,
aybice,
hll_legend,
enderfts+
HUHUHUHUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
YAVRULARRRRRRRRRRRRRRRRRR NE YAPANIZ ALYA ÜZÜLME CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM ..
V
YALADIK SİZİ
en başta görmüyonnu leeenn koskocaman bojou yu
hem kör hem yosma
götingen ben geldigimde senin gibi aşüfte yogudu burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoguduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sabrımızı mı zorluyosuunn datluumm
anlatsanaa nasıl söyledinn kocişee
Pipi mi kuki miii ??
Ayyy afedersinnn
çorba mı kuku muuu
Yaa gitsemde birşey olmayacakki kizlar ultrasona göre bugun 5+5 kalp atışı yok birşey yok hep elim bos donüyorum gözlerim dolu heran aglayabilirim isimi bitirebilirsem öğleden sonra izin alıp eve gidicemtam rahim kısmım ağrıyor dünde kasıklarım ve belim cok ağrıdı
Haklısınız kizlar tanıdık olan Dr sorayım da çağırırsa gideyim oluyorum yaa ağrıdan ikiye katlanıyorum yürürken gidersem de haber veririm
hil cim mol gebelik benim kuzum gecmis silindi bulamazsın :)) 6+4 olmam lazım ama ultrasona göre 5+5 o yüzden birşey diyemiyorlar
kızlar nası böyle süpriz yapıyonuz hayret valla benim koca benim ateşin düştüğü günü yükseldiği günü yumurtlama gününü regl gününü saatine kadar biliyokızlar herkese günaydınnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119:
biraz önce günaydınlarımı sundum, tam yazdım bir sürü şeyler, elektrik kesildi, güç kaynağı da idare etmedi, o yüzden yazdıklarım da boşa gitti.((
detayları veriyorum :
benim düşündüklerimden biriydi zaten, adoşun çin çinn fikrinin biraz daha edeplisi :)))))))))))) uzun zamandır aklımdaydı zaten bu fikir :))
göbeğime "BABACIM :)" yazdım. regl olucam galiba karnıma biraz masaj yapar mısın dedim
veeeeeeeee
SÜRPRÜSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
burdaydıımm leeeenn
no logaat yess loginnn beybiiii
naayynn, iş möşteee köfteee
tak siggi miiyanngg çeeennggg
yabancı dilde çok iyiyimdir
bi de.....
kızlar nası böyle süpriz yapıyonuz hayret valla benim koca benim ateşin düştüğü günü yükseldiği günü yumurtlama gününü regl gününü saatine kadar biliyo
ayıpsız pojooom
anladıysam arap olayım bu olsa gerek
süperssinnn dostum:128::128::128::128::128: Bayılırım süprizlere
Anladım canım.Hakkında hayırlısı.Daha doğrusu hakkımızda hayırlısı diyeyim:)
Bende dün gitim doktora ama kalp atışı hala çok az.hatta yok denecek kadar az.pzartesi son bi gidicem doktora.tekrar bi bakıcak duruma ona göre karar vericez dedi doktor.Ama muhtemelen kürtaj olucam canım.Zor durumlar valla.Ama herşey Allah'tan.
ayıpsız pojooomPojo ayıp sana
canımmm, ben senden büyük bir sürpriz bekliyorum bu ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?