Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
amin canım, hepimzie, çok teşekür ederimm

evet pitaminim ben de hamileyim....
cumartesiye doktordan randevu aldım, o da tamam desin de içimiz rahatlasın diye bekliyoruz canım...
minik pitaminin bi arkadaşı daha olucak inşallah.

Haklısınız kizlar tanıdık olan Dr sorayım da çağırırsa gideyim oluyorum yaa ağrıdan ikiye katlanıyorum yürürken gidersem de haber veririm
hil cim mol gebelik benim kuzum gecmis silindi bulamazsın :)) 6+4 olmam lazım ama ultrasona göre 5+5 o yüzden birşey diyemiyorlar

sabrımızı mı zorluyosuunn datluumm
anlatsanaa nasıl söyledinn kocişee
pipi mi kuki miii ??
ayyy afedersinnn
çorba mı kuku muuu

götingen ben geldigimde senin gibi aşüfte yogudu burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoguduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burdaydıımm leeeenn
no logaat yess loginnn beybiiii
naayynn, iş möşteee köfteee
tak siggi miiyanngg çeeennggg

yabancı dilde çok iyiyimdir
bi de.....

kızlar herkese günaydınnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119:
biraz önce günaydınlarımı sundum, tam yazdım bir sürü şeyler, elektrik kesildi, güç kaynağı da idare etmedi, o yüzden yazdıklarım da boşa gitti. ((

detayları veriyorum :
benim düşündüklerimden biriydi zaten, adoşun çin çinn fikrinin biraz daha edeplisi :)))))))))))) uzun zamandır aklımdaydı zaten bu fikir :))
göbeğime "BABACIM :)" yazdım. regl olucam galiba karnıma biraz masaj yapar mısın dedim…
veeeeeeeee
SÜRPRÜSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!

sabrımızı mı zorluyosuunn datluumm
anlatsanaa nasıl söyledinn kocişee
Pipi mi kuki miii ??
Ayyy afedersinnn
çorba mı kuku muuu

yaa kusura bakmayın canalrımmm,
valla sabahtan beri bir sürü aksilik oldu, yazdıkalrım hep boşa gitti.
Bi elektrik kesildi, bi birisi geldi gönderemedim, sonra göndere bastım, bağlantım kopmuş vs...
Beklettim mi cicişler ?

canım bi doktora görn özel bi durum yaşıyorsun ihmal etme inşallah bebeğin büyüme sancılarıdır onlar. Allahtan ümit kesilmezzz, olmasada herşey çok güzel olucak unutma

Alyacım canım bence de git hemen, ihmail etme nolur...
Ciddi birşey olmadığını görüp içini rahatlatırsın..

Anladım canım.Hakkında hayırlısı.Daha doğrusu hakkımızda hayırlısı diyeyim:)
Bende dün gitim doktora ama kalp atışı hala çok az.hatta yok denecek kadar az.pzartesi son bi gidicem doktora.tekrar bi bakıcak duruma ona göre karar vericez dedi doktor.Ama muhtemelen kürtaj olucam canım.Zor durumlar valla.Ama herşey Allah'tan.

kızlar nası böyle süpriz yapıyonuz hayret valla benim koca benim ateşin düştüğü günü yükseldiği günü yumurtlama gününü regl gününü saatine kadar biliyo

kızlar nası böyle süpriz yapıyonuz hayret valla benim koca benim ateşin düştüğü günü yükseldiği günü yumurtlama gününü regl gününü saatine kadar biliyo

aslında çok çok da sürpriz olmadı, çünkü 3 gün gecikmem vardı ve ikimiz de bekliyorduk.
Ben sadece kesinleştirdim
Gizlice kameraya da çektim

canım beniimm,,Allah yardımcın olsuun
bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşaallah
hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…