Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın bebekler ben geldimmmm
asos naber kuzumm
kizlar cok ağrım var dünden beri oturup kalkamiyorum bile(

Ne habersiniz kızlar iysinizdir inşallah hepiniz
tuzluda yemiyorum ama benimde artık sabah ve akşam ayaklarım pofuduk pofuduk dolaşıyorum şişiyolar terliğe sığmıyolar zaten ayakkabılarımı attım artık bir köşeye
Hepinizi teker tekerrrrrr öptükkkkkkkkk kocamannnnnnn:13::13::13:

PİTAMİNNNN DÜNÜRÜMMMM GÖREMEDİM SENİİİ BİZ ÇIKINCA GELMİŞSİN O ZAMANDA BİZ YOKTUK TÜHHH

Son düzenleme:

Bol su iç kuzum ödemini azaltır yemekte tuzu olabildiğince azalt eve gidince ayaklar yukarı calisurkende yukarda dursun

bol su iç kuzum ödemini azaltır yemekte tuzu olabildiğince azalt eve gidince ayaklar yukarı calisurkende yukarda dursun

suyu daha fazla içmem gerekli evet ama midem,i bulandırıyor zorlayabildiğim kadar zorluyorum kendimi napalım artık
tuzuda baya kestim demekki kesmesem ne olcakmışım allah bilir

günaydınnn yeni hamişlere tebriklerrrrrrrr
beyaz sonradan katıldın ama hemen hamiş kaldın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
erdgn canım senide tebrik ederim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

perdogannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızzz dün girmedimm göremedimkii bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay çok sevindimm çok sevindimm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alyaa kızz şekerimm son durumm nee şimdi sende dün yoktum özet geç bakayım merak ettimmmmmmmmmmm

bir sıkıntı yok dimiii

Kuzum yarın tüm kontrollerim 3 Dr da çağırıyor cok ağrım var o da beni keyifsiz kılıyor ne yapacağımı bilmiyorum sadece bekliyorum(

Son düzenleme:
Allah'ım Ümmet-i Muhammedi,beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,kötü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz-bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından, yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,korktuklarımızdan emin eyle.
Âmin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…