Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canim 2 ay cok kisa bi sure ama anliyorum seni icini rahatlatmak adina iyi bi dusunce esin icin tip laboratuarinda spermiogram yapilicak sperm sayimi sadece bu yeterli onun icin ins iyi cikar sonuclar cikacaktirda bu kadar kisa surede stres yapmakla sadece sureyi uzatmis olursun akisina birak canim

YERIMMM seniiii HAYDAR TIYZEEEEEEE
kissss ba ba ba bide kafani serbest birak falannn stres yapmaaaa oy oy diyen topige bakkkkkkkkkkkk yerim seni seviyammm bennnnnnnnnnnn
5 aydir deneyip rahim filmine kadar cekilip 5 ayda kadin dogum uzmani olucak kadar stres yapannnn kusummm vallaaaa yerim seniii

ivit iwit no stressssss

tavrinaaa hayrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olayimmmmmmmmmm bakisindannnnnn suzulennnn

Hahahhahahahahahaa bebisimmmmmm kopuyorumm mmmmmm ahahhahhah daha gzel anlatilamazdi ciddennnnnnnnnnnn ay olucemmmmm hahahhaah

Super yazmissinn hakkaetennnn bi yazdigima bak bi yaptiklarimaaaaaa bide akil veriorummmmmmmm hahahhahahhahheyyyyooooooo no stres yesss bebissss

Anoy anoyyy bi dolu halvet goruntuleriiiiiiii cok tatli yaaaa paint olsa tablette burdan ciZivericuktummm cok sevimli bi sahneeee gordummmmmmmm

Esinin eli de kirbac varrr cok sinirliiii ben bunu fantazi olarak yorumlamak istemiyorummmmm hhahahhhhahha soyleki atlarla ilgili olan biseye esin cooook kizicakkkk birisineee puskuruyorrrr

Tabaginda hayalet gii bise cikmissss bu ay suphelenip biraz erken test yapiosun ve hayalet cizgiyi goruosunnnnnn
Bu ay bizim ayimiz ayolllll

Kardesciginle cok mutlusunuzzz kiz kizaaaa kahveler gezmelerrr oohhh cok iyi gelicekkk onun gelisiyle senin mutlulugun birlesincedeee kelebek gobucuge konuyor bu ayyy bak gor Allahin izniyleee su mubarek aylarda oluyorrrrr ben inaniyorum bunaaaa

Annenlerle ilgili alacagin bi habere havalara ucuyorsun sonrada onlar senin hamis haberini alip aevindten ucuyorlarrr ailenizi cok mutlu gunler bekliyoooorrrr

Heyoooooo

Benden bu kadar bebisim cok guzel cok aydinlik gordum,m

Amaaaaaa kutlu halvet haftanda nerde senin kirmizi oceeelerinnnnn ???????

Oldu mu simdi buuuu cabuk kosss kirmizi oje surmeyeeeee

agzina saglikkk bitanemmmcuiiimmmm benimmmm
allah insallahh en kisa zamanda anne yapsinnnn
ask yuvani yavrularla suslesin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmmm
hakediyosunnnnnnnnn
insallahh allahda ol der ve olurrrr cnmm benimmmmmmmm

canimmmmmmm
suan itibari ile kirmizi ojeler suruluyooooooooooooooooooooo
kofte faslim vardi cikardim koftemi yaptim eldivenle sevmiyorum
simdi oje zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve makyaj ve sus ve pus
ama kocis baygin suan itibari ile oruc zzayiati olarak perte ayirdik uyuyoo valla
parka bilem inemedikkkkkk

cokkkk suslenmem lazimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
is bana dusuyoooooooo

seviyomm senii hemide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

teşekkür ederim peri.
bizim telaşımız yaştan dolayı.
ben 31 yaşımdayım.
eşim 32...
aslında doğru söylüyorsun stres yapmamk lazım.
no stres yes bebek yaaniii

Canim benimmm benimicin diledigin guzelliklerin bin kati seninolsunnn gobusunnn ucuz dolsunnnnnnnnnnnnn citir helvam lokumum benimmmmmmmmmmmmmm

Bnee seni cok sevioommm yazdigimi kocise okudum haydar teyzeyle baslayiniiii koptuuuuuuuuu :))) dogru yazmis kankan dioooo hahhahahahhaha
teşekkür ederim peri.
bizim telaşımız yaştan dolayı.
ben 31 yaşımdayım.
eşim 32...
aslında doğru söylüyorsun stres yapmamk lazım.
no stres yes bebek yaaniii

Cnm benimmm rica ederimmm daha genceciksinizzz tam bebis vaktiii kuzuummm

Hersey guzel olucakkkkk

Leylek gelicekkkkk inannnn

Beslenmene ozen goster yumurtlama gunlerini takip ettt bol protein

Hergun yesil cayy yumurtlayama kadar adacayiiii 1 bardakkk

Bal tarcin corek otu da yut tatlim yardimci olurrr optum

ince boyunlu esmer bir kadın görüyorum. zayıfça...
dertleri sırtlanmış gidiyor. iki şey var dert ettiği. sırtında kambur olmuş artık.
birde şu vücudu at kafası insan olan bi yaratık vardı yunan mitolojisinde galiba(ne anlama geliyor bilmiyorum)
o yaratık, orta boylu bir adama bişeyler söylüyor. bi r haber olabilir.
kumral uzun boylu bir adam var . S , Y , O harfleri çıkmış yakınında. sanırım bu adamın kafa bölgesi ile ilgili bi rahatsızlığı varmış ama iyileşiyor. düşüncelerin çok karışık birbirinin içine geçmiş.
birde rahim görüyorum ama kesin bişey söyleyemem. hani şu ultrason fotoğraflarında çıkıyor ya onlara benziyor. hayra yoralım bunu.
tabakta gördüğüm bana kalkan balığını anımsattı. Diyarbakır ile bir bağlantın var mı? ya da şöyle yorumlanabilir. savunma halindesin şu sıralar. tabak hanedir. sen haneni koruma ve savunma durumu almış olabilirsin bi sebeple. yanılıyor olabilirim tabiii.. amatörüm :)))

umarım hakkında hayırlısı olur caniim

saol peri beslenme konusunu bende araştırdım hatta bi eğitim seti bile aldım.
buradan o bilgileri paylaşmayı düşünüyorum zaten ama senin tavsiyeler çok iyi ve uygulaması kolay. du bakalii noolcek bu ay.

Ya bu alıntılar nasıl ekleniyor kızzlar ben beceremiyom.
(bu aralar hiç bişey beceremiyom zati)

Ya bu alıntılar nasıl ekleniyor kızzlar ben beceremiyom.
(bu aralar hiç bişey beceremiyom zati)

Camim alinti yapmak istedigin kisinin mesajinin sag alt kisminda alinti ile cevapla kutucugu var ona tiklarsan mesaj yazma panelin acilir kisinin yazdigi mesajin altina kendi yazini ekleyerek alinti yaparsim. Birde coklu alinti var o da hemen alinti ile cevapla kurucugunun yanindalki arti isareti. Alinti yapmak istedigin kisiler icin o arti kutucuguna tikliyorsun en son kisiye gelince tekrar alinti ile cevapla dersen coklu alinti yapmis olursun. Bitaz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir

Ebet faydali bilgileri bizimlede paylas balimmmm alalim verelim hamislige can verelim. Ebet

haaaa....
oldu galiba saol peri.
sende olmasan valla...
ortam olsun muhabbet açılsın herşeyi yazarım. uzun bir set var elimde bölüm bölüm özetler yazarım en kısa zamanda.
ben çıkıyooo işlerim var yarın diyarbakır a gidiyoruz çanta yapıcam belki gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüz by by

ince boyunlu esmer bir kadın görüyorum. zayıfça...
dertleri sırtlanmış gidiyor. iki şey var dert ettiği. sırtında kambur olmuş artık.VİRÜS
birde şu vücudu at kafası insan olan bi yaratık vardı yunan mitolojisinde galiba(ne anlama geliyor bilmiyorum)
o yaratık, orta boylu bir adama bişeyler söylüyor. bi r haber olabilir.VİRÜS
kumral uzun boylu bir adam var . S , Y , O harfleri çıkmış yakınında. sanırım bu adamın kafa bölgesi ile ilgili bi rahatsızlığı varmış ama iyileşiyor. düşüncelerin çok karışık birbirinin içine geçmiş.
birde rahim görüyorum ama kesin bişey söyleyemem. hani şu ultrason fotoğraflarında çıkıyor ya onlara benziyor. hayra yoralım bunu.
tabakta gördüğüm bana kalkan balığını anımsattı. Diyarbakır ile bir bağlantın var mı? ya da şöyle yorumlanabilir. savunma halindesin şu sıralar. tabak hanedir. sen haneni koruma ve savunma durumu almış olabilirsin bi sebeple. yanılıyor olabilirim tabiii.. amatörüm :)))
VİRÜSVİRÜS
umarım hakkında hayırlısı olur caniim

muhabbet en koyusundan devam fallarbakılmıs hanım bızee nerde falll haaa ayy herıf duymasın hadı bı kayfe yapda bakalım der hahah ben seğğmıyorum pek turk kahvesıı:S ıyykkk geldı herıf cok sevdıgındennn,,,, herıfıde kapıp bı yuruyus yapam gelem ben arkedeşler, yaws aklıma eldı bı ara bende delı gıbı kırmızı ujee suruyodum ama namaz nıyaz bıraktık mecburen kına mı yaksam en kırmızısından

CNMCMM larrr nasilsnizzzz
zeytinim cekirdegimiz nasillll tatil nasill annecigine selam soyle opuoyoruz taze annaneyiii :))

MEESIMMM sende durumlar nedir varmi gelen giden cnmm ozledim ikinizide neelerdesinizzzzzz don artik zeytinimm evinee barkinaaa MESSIMM sen niden yoksun cokcokkkkk bakimmmmmm
osluos bizzzz
mucksssss

halvet haftamdayimmm cokcok dua istiyorummmm sizlerden

opuyorumm

Doğru söylüyorsun canım :)

günaydıınnnn kızlarrr nasılsınız bakem dün neler olmuş neler öyle iftara kadar uyuyakalmışım
kaçırdım şamatayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…