- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.121
tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazsın lütfen.
yarın eşim doktora gidecek. iki aydır çalışmalar sonuç vermedi de.
test yaptıralım içimiz rahat halvete başlarız dedik.
ben yaptırdım ne test varsa.
bende bişey çıkmadı o yüzden eşim kendini suçlamaya başladı.
yarında doktora gidecek.
ürolojiye mi gidilir?
ne yapılır hangi testler?
beni aydınlatacak arkadaşlar varsa çok sevinirim
zahmet olacak ama...
perimmmmmm çok güzel oluyo baklavalık hamurdan börek dene bak sen de seversin canım
Canim 2 ay cok kisa bi sure ama anliyorum seni icini rahatlatmak adina iyi bi dusunce esin icin tip laboratuarinda spermiogram yapilicak sperm sayimi sadece bu yeterli onun icin ins iyi cikar sonuclar cikacaktirda bu kadar kisa surede stres yapmakla sadece sureyi uzatmis olursun akisina birak canim
YERIMMM seniiii HAYDAR TIYZEEEEEEE
kissss ba ba ba bide kafani serbest birak falannn stres yapmaaaa oy oy diyen topige bakkkkkkkkkkkk yerim seni seviyammm bennnnnnnnnnnn
5 aydir deneyip rahim filmine kadar cekilip 5 ayda kadin dogum uzmani olucak kadar stres yapannnn kusummm vallaaaa yerim seniii
ivit iwit no stressssss
tavrinaaa hayrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olayimmmmmmmmmm bakisindannnnnn suzulennnn
fal bolumune topik koydum linki asagda SINSI SINSI sizden habersiz aciyom ben arada fal topikleriiiiiiiii ama kimse sizin gibi bakmiyooooooooooooooooo
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...alsa-dimmm-desem-bakabilirmisiniz-lutfen.html
CUMLE ISTIYOMMMMM cnmcmmlarr
Anoy anoyyy bi dolu halvet goruntuleriiiiiiii cok tatli yaaaa paint olsa tablette burdan ciZivericuktummm cok sevimli bi sahneeee gordummmmmmmm
Esinin eli de kirbac varrr cok sinirliiii ben bunu fantazi olarak yorumlamak istemiyorummmmmhhahahhhhahha soyleki atlarla ilgili olan biseye esin cooook kizicakkkk birisineee puskuruyorrrr
Tabaginda hayalet gii bise cikmissss bu ay suphelenip biraz erken test yapiosun ve hayalet cizgiyi goruosunnnnnn
Bu ay bizim ayimiz ayolllll
Kardesciginle cok mutlusunuzzz kiz kizaaaa kahveler gezmelerrr oohhh cok iyi gelicekkk onun gelisiyle senin mutlulugun birlesincedeee kelebek gobucuge konuyor bu ayyy bak gor Allahin izniyleee su mubarek aylarda oluyorrrrr ben inaniyorum bunaaaa
Annenlerle ilgili alacagin bi habere havalara ucuyorsun sonrada onlar senin hamis haberini alip aevindten ucuyorlarrr ailenizi cok mutlu gunler bekliyoooorrrr
Heyoooooo
Benden bu kadar bebisim cok guzel cok aydinlik gordum,m
Amaaaaaa kutlu halvet haftanda nerde senin kirmizi oceeelerinnnnn ???????
Oldu mu simdi buuuu cabuk kosss kirmizi oje surmeyeeeee
agzina saglikkk bitanemmmcuiiimmmm benimmmm
allah insallahh en kisa zamanda anne yapsinnnn
ask yuvani yavrularla suslesin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmmm
hakediyosunnnnnnnnn
insallahh allahda ol der ve olurrrr cnmm benimmmmmmmm
canimmmmmmm
suan itibari ile kirmizi ojeler suruluyooooooooooooooooooooo
kofte faslim vardi cikardim koftemi yaptim eldivenle sevmiyorum
simdi oje zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve makyaj ve sus ve pus
ama kocis baygin suan itibari ile oruc zzayiati olarak perte ayirdik uyuyoo valla
parka bilem inemedikkkkkk
cokkkk suslenmem lazimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
is bana dusuyoooooooo
seviyomm senii hemide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
teşekkür ederim peri.
bizim telaşımız yaştan dolayı.
ben 31 yaşımdayım.
eşim 32...
aslında doğru söylüyorsun stres yapmamk lazım.
no stres yes bebek yaaniii
Ya bu alıntılar nasıl ekleniyor kızzlar ben beceremiyom.
(bu aralar hiç bişey beceremiyom zati)
Camim alinti yapmak istedigin kisinin mesajinin sag alt kisminda alinti ile cevapla kutucugu var ona tiklarsan mesaj yazma panelin acilir kisinin yazdigi mesajin altina kendi yazini ekleyerek alinti yaparsim. Birde coklu alinti var o da hemen alinti ile cevapla kurucugunun yanindalki arti isareti. Alinti yapmak istedigin kisiler icin o arti kutucuguna tikliyorsun en son kisiye gelince tekrar alinti ile cevapla dersen coklu alinti yapmis olursun. Bitaz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir
Ebet faydali bilgileri bizimlede paylas balimmmm alalim verelim hamislige can verelim. Ebet
fal bolumune topik koydum linki asagda SINSI SINSI sizden habersiz aciyom ben arada fal topikleriiiiiiiii ama kimse sizin gibi bakmiyooooooooooooooooo
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...alsa-dimmm-desem-bakabilirmisiniz-lutfen.html
CUMLE ISTIYOMMMMM cnmcmmlarr
hahahahha ve pidilganın arkasında kötü ve vahşi kadın olan ben çıplak bir halde heryerde onu kovalıyorum
kız aşüfte böyle dua mı olur ya adamın başka bir karısı yada dostu olaydı ne olacaktı zilliiii adam karı ikiz dogdurdu diye koşar ona giderdi aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?