- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.221
Kaç don giyiyon annem sen
ooo 62 ne ki kızııımm, ben 100 den dikilen tavşan yapıyom :131::131::131:
günaydınn
ya hep psikolojik derlredi hadi ordan derdim vallahi öyleymiş.yumurtlama takibi yaptım tık yoktu.bu ay misafir filan vardı yumurtlamada filan ilişki olmadı .en rahat ayımdı adet olur ağurtosa hazırlanırım dedim şok şok şok .
merhaba kızlar.artık ben topigin hızına yetişemez oldum aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış.inşallah herkeze hayırlı uğurlu geliriz.bu arada kacırdığım bir haber varmı.evde bu hafta misafirlerim var evle iş arasında gidip geliyorum arada telefondan girip bakıyorum ama yazma işine gelince pek çözemedim
bu arada nobata kaltı 3 gün fakat hiç bir olumlu belirti yok.zaten 2 gün önce dayanamayıp bir test yapmıştım tabiyki negatif cıktı.bedenim beceremedi bu işi ama ruhum tam bir gebeher akşam rüyamda pozitif sonuçlar görüyorum adı üstünde rüya işteeeeee.şu 3 günde bir gecsede önümüze baksak.ağustos başı tüp bebek çalışmalara başlamaya karar verdim
inşallah herşey gönlünce olur canım...bu arada nobata kaltı 3 gün fakat hiç bir olumlu belirti yok.zaten 2 gün önce dayanamayıp bir test yapmıştım tabiyki negatif cıktı.bedenim beceremedi bu işi ama ruhum tam bir gebeher akşam rüyamda pozitif sonuçlar görüyorum adı üstünde rüya işteeeeee.şu 3 günde bir gecsede önümüze baksak.ağustos başı tüp bebek çalışmalara başlamaya karar verdim
arzucuumm napıyosun darling
sende var mı belirtiler falan,geçen test yaptım diyodun ama çok erkendi
tatlım benim de o kadar kaldı ama hem istiyorum hem istemiyorum çünkü bu ay hep lekelenmem oldu o yüzden olursa sorunlu olur diye korkuyorum
Allah korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi canım.en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar bize gelsin inşallah.
inşallah herşey gönlünce olur canım...
Kizlar toplaşin bı iyi bı kötü haber
iyi haber kese iki günde 5,4 mm iken 10 olmuşhatta göremediğimiz plesentayi da gördük
kotu haber ağrılarım kanamam olmuş onun ağrısiymis((4 gun rapor verdi yarın tekrar göreyim dedi alttan bakacak tam görmek icin
at tatlım benim çok sevindim kanamaları dert etme çoğu gebede olabiliyo sağlıcakla al kucağına inşallah
oley oley oley boş ver kanamayı bir progestanlık işi var onun demedim mi sana tatlım ama çok dikkat et ilişki yok ani hareket yok bol su iç dur evden çıkıyom işe gideyim bu işte uzman olarak yazarım devamınııKizlar toplaşin bı iyi bı kötü haber
iyi haber kese iki günde 5,4 mm iken 10 olmuşhatta göremediğimiz plesentayi da gördük
kotu haber ağrılarım kanamam olmuş onun ağrısiymis((4 gun rapor verdi yarın tekrar göreyim dedi alttan bakacak tam görmek icin
Eki Görüntüle 472375 Eki Görüntüle 472376
Esoşum Kaanıma söz vermiştim ciciler alıcam diye, hamiş kalmadım ama kalmasamda alıcaktım gönlümden koptu. Umarım beğenir kabul edersin bitanem. Teyzesinden çam sakızı çoban armağanıGüzel günlerde giysin mutlu mutlu kahkahalar atsın içlerinde Kaanım, 8 Ağustos gibi elimde olucak. Bi ara özelden adresini yollarsan sevinirim güzel annemm. Seviyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?