Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar.artık ben topigin hızına yetişemez oldum aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış.inşallah herkeze hayırlı uğurlu geliriz.bu arada kacırdığım bir haber varmı.evde bu hafta misafirlerim var evle iş arasında gidip geliyorum arada telefondan girip bakıyorum ama yazma işine gelince pek çözemedim

Kaç don giyiyon annem sen
ooo 62 ne ki kızııımm, ben 100 den dikilen tavşan yapıyom :131::131::131:

günaydınn

edepli bi insanım o yüzden 2 tane giyiyaam

canıımm tebrik ederiim,Allah kucağına almayı da nasip etsiinnn
bi yerden gözüm ısırıyo senii,,arada geliyodun di mi :44:

bu arada nobata kaltı 3 gün fakat hiç bir olumlu belirti yok.zaten 2 gün önce dayanamayıp bir test yapmıştım tabiyki negatif cıktı.bedenim beceremedi bu işi ama ruhum tam bir gebeher akşam rüyamda pozitif sonuçlar görüyorum adı üstünde rüya işteeeeee.şu 3 günde bir gecsede önümüze baksak.ağustos başı tüp bebek çalışmalara başlamaya karar verdim

arzucuumm napıyosun darling
sende var mı belirtiler falan,geçen test yaptım diyodun ama çok erkendi

tatlım benim de o kadar kaldı ama hem istiyorum hem istemiyorum çünkü bu ay hep lekelenmem oldu o yüzden olursa sorunlu olur diye korkuyorum

inşallah herşey gönlünce olur canım...

arzucuumm napıyosun darling
sende var mı belirtiler falan,geçen test yaptım diyodun ama çok erkendi

tık yok bojum.inan hiçbir belirtide yok biraz göğüslerim acıyor ama oda belirti deil çünkü her ay oluyor böyle ahhh ahhh olsa ne güzel olurdu.artık bu düşünceyle yatıp bu düşünceyle kalkmak yordu beni ama sabretmekten başkada yapılacak birşey yok.nasibse olur zaten.

Kizlar toplaşin bı iyi bı kötü haber
iyi haber kese iki günde 5,4 mm iken 10 olmuş hatta göremediğimiz plesentayi da gördük
kotu haber ağrılarım kanamam olmuş onun ağrısiymis ((4 gun rapor verdi yarın tekrar göreyim dedi alttan bakacak tam görmek icin

at tatlım benim çok sevindim kanamaları dert etme çoğu gebede olabiliyo sağlıcakla al kucağına inşallah

at tatlım benim çok sevindim kanamaları dert etme çoğu gebede olabiliyo sağlıcakla al kucağına inşallah

İns canim birşey olmaz ben yatmaya raziyim yalnız bu Dr um mol görmüyor diğer iki Dr um görüyor bana da kızdı internetten okuma artık diye

oley oley oley boş ver kanamayı bir progestanlık işi var onun demedim mi sana tatlım ama çok dikkat et ilişki yok ani hareket yok bol su iç dur evden çıkıyom işe gideyim bu işte uzman olarak yazarım devamınıı

Esoşum Kaanıma söz vermiştim ciciler alıcam diye, hamiş kalmadım ama kalmasamda alıcaktım gönlümden koptu. Umarım beğenir kabul edersin bitanem. Teyzesinden çam sakızı çoban armağanı Güzel günlerde giysin mutlu mutlu kahkahalar atsın içlerinde Kaanım, 8 Ağustos gibi elimde olucak. Bi ara özelden adresini yollarsan sevinirim güzel annemm. Seviyorum seni

gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Çok sevindim canım benm inş kanaman da normaldir hemencecik geçer, sen sakın stres yapma kötü düşüncelerden uzak dur herşey güzel olucak inşallahhhh

ay perim çok tatlıya bunlar kesene bereket

Ay canım çok sevindim büyümüş olmasına,maşallah.Kanama konusuna gelince onada dikkat et,artık iş sana düşüyor.Dinlen,uzan bol bol.İş,güç yok artık ona göre.Eşin yardımcı olsun biraz.İlaç verdiyse onlarıda kullanmaya başla.İyi olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…