- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.241
oley oley oley boş ver kanamayı bir progestanlık işi var onun demedim mi sana tatlım ama çok dikkat et ilişki yok ani hareket yok bol su iç dur evden çıkıyom işe gideyim bu işte uzman olarak yazarım devamınıı
gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Çok sevindim canım benm inş kanaman da normaldir hemencecik geçer, sen sakın stres yapma kötü düşüncelerden uzak dur herşey güzel olucak inşallahhhh
Ay canım çok sevindim büyümüş olmasına,maşallah.Kanama konusuna gelince onada dikkat et,artık iş sana düşüyor.Dinlen,uzan bol bol.İş,güç yok artık ona göre.Eşin yardımcı olsun biraz.İlaç verdiyse onlarıda kullanmaya başla.İyi olacak inşallah...
herkese selamlar...
temizlik yapıyordum ara verdim...
perriii ben rana... aranıza yeni katıldım...
sağolsun arkadaşlar çok sıcaklar...
inşallahh artık bende burdayımmm... :))
Hala tam sevinemiyorum kizlar parsiyel molde bebekte gelişiyor çünkü bunu söyleyince kızdı gerçi Dr um ama bilmiyorum artık hayırlısı diğer Dr larimda yarın sıkıntı yok derse o zaman icim rahatlayacak sanırım bana cok dua
Kizlar toplaşin bı iyi bı kötü haber
iyi haber kese iki günde 5,4 mm iken 10 olmuşhatta göremediğimiz plesentayi da gördük
kotu haber ağrılarım kanamam olmuş onun ağrısiymis((4 gun rapor verdi yarın tekrar göreyim dedi alttan bakacak tam görmek icin
Allah'ım Ümmet-i Muhammedi,beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,kötü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz-bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından, yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,korktuklarımızdan emin eyle.
Âmin.
kızlar herkese günaydınnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119:
biraz önce günaydınlarımı sundum, tam yazdım bir sürü şeyler, elektrik kesildi, güç kaynağı da idare etmedi, o yüzden yazdıklarım da boşa gitti.((
detayları veriyorum :
benim düşündüklerimden biriydi zaten, adoşun çin çinn fikrinin biraz daha edeplisi :)))))))))))) uzun zamandır aklımdaydı zaten bu fikir :))
göbeğime "BABACIM :)" yazdım. regl olucam galiba karnıma biraz masaj yapar mısın dedim…
veeeeeeeee
SÜRPRÜSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
aa kızarım sanaaaa haaa öğrenme unut herşey yolunda okuma bişey araştırmaaaa
Hiç sorma kuzum 6 gündür ne oldugumu bende anlayamadım cok az sürdü mutluluğum ins bundan sonrası iyi gecer .eve geldim yatıyorum annem sagolsun ilgileniyorcanııımmmm süper bi haberrrr buuuuu yehuuuuuuuuuuuu
kanaman da hemencecik geçer inşaallah,dinlen bol booll
aaayyyyyyyy duygusala bağlıciiimm
neler neler yaşadın şu kısacık zamanda Palyamm,Allah sabrının mükafatını verecek hayırlısıylaa bebişiiimmm
POJUMMMM durmak yok yola devam
ooooooo tut kolumdannn cek goturrrr beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hala tam sevinemiyorum kizlar parsiyel molde bebekte gelişiyor çünkü bunu söyleyince kızdı gerçi Dr um ama bilmiyorum artık hayırlısı diğer Dr larimda yarın sıkıntı yok derse o zaman icim rahatlayacak sanırım bana cok dua
Eki Görüntüle 472375 Eki Görüntüle 472376
Esoşum Kaanıma söz vermiştim ciciler alıcam diye, hamiş kalmadım ama kalmasamda alıcaktım gönlümden koptu. Umarım beğenir kabul edersin bitanem. Teyzesinden çam sakızı çoban armağanıGüzel günlerde giysin mutlu mutlu kahkahalar atsın içlerinde Kaanım, 8 Ağustos gibi elimde olucak. Bi ara özelden adresini yollarsan sevinirim güzel annemm. Seviyorum seni
en başta görmüyonnu leeenn koskocaman bojou yu
hem kör hem yosma
Eki Görüntüle 472375 Eki Görüntüle 472376
esoşum kaanıma söz vermiştim ciciler alıcam diye, hamiş kalmadım ama kalmasamda alıcaktım gönlümden koptu. Umarım beğenir kabul edersin bitanem. Teyzesinden çam sakızı çoban armağanıGüzel günlerde giysin mutlu mutlu kahkahalar atsın içlerinde kaanım, 8 ağustos gibi elimde olucak. Bi ara özelden adresini yollarsan sevinirim güzel annemm. Seviyorum seni
Kizlar toplaşin bı iyi bı kötü haber
iyi haber kese iki günde 5,4 mm iken 10 olmuşhatta göremediğimiz plesentayi da gördük
kotu haber ağrılarım kanamam olmuş onun ağrısiymis((4 gun rapor verdi yarın tekrar göreyim dedi alttan bakacak tam görmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?