Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkese selamlar...

temizlik yapıyordum ara verdim...

perriii ben rana... aranıza yeni katıldım...

sağolsun arkadaşlar çok sıcaklar...

inşallahh artık bende burdayımmm... :))

gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Çok sevindim canım benm inş kanaman da normaldir hemencecik geçer, sen sakın stres yapma kötü düşüncelerden uzak dur herşey güzel olucak inşallahhhh

Hala tam sevinemiyorum kizlar parsiyel molde bebekte gelişiyor çünkü bunu söyleyince kızdı gerçi Dr um ama bilmiyorum artık hayırlısı diğer Dr larimda yarın sıkıntı yok derse o zaman icim rahatlayacak sanırım bana cok dua

herkese selamlar...

temizlik yapıyordum ara verdim...

perriii ben rana... aranıza yeni katıldım...

sağolsun arkadaşlar çok sıcaklar...

inşallahh artık bende burdayımmm... :))

Hoşgeldin canım aramızaa, sen bize biz sana iyi geliriz inş.

Güzel paylşaımlar diliyorum

aa kızarım sanaaaa haaa öğrenme unut herşey yolunda okuma bişey araştırmaaaa

canııımmmm süper bi haberrrr buuuuu yehuuuuuuuuuuuu
kanaman da hemencecik geçer inşaallah,dinlen bol booll
aaayyyyyyyy duygusala bağlıciiimm
neler neler yaşadın şu kısacık zamanda Palyamm,Allah sabrının mükafatını verecek hayırlısıylaa bebişiiimmm

AMIN....AMIN...AMIN....AMIN...AMIN.........ne guzel dua...aminnnnnnnn....
mutlu yuvalarimizidaa hayirli zamanda hayirli bebeklerle susle ya rabbimmmm .... aminn...amin....amin.....

bendeeeeeeeeeeeeeee aynii bu SUPRUSTENNN yapmakk istiyommmmm calicukkkk suprusunuu bendee yapicukkkkk tabii 1 eksik varrrrrr yokkkkk amaa olsun olunca yapicukkkkkkkkkkkk :))))))))))
bebisimizeeeeee

PERIMMMMMMMMMM KAANIMIZIN cicisleriii cokkk guselllllllllllllllllll insallaahhhhhhhh supermen gibi guclu saglam mutlu buyukkk yurekliiiiii yakisikliiiiiiiii olsunnnnnn tahtida o siyah kostumu giyip hep soz sahibi olucakk kkadar GUclu basarili olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn

BU arada herkeseeeeeee GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssss

ve herkese bendennnnn hediyeeeeeee

guzelllllll bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmm muckssssssssss

ooooooooooooooooooooooooooooooooo

tut kolumdan cek goturrrr beniiiiiiiiiiiiiiiii
hupppppppppppp
diyeee icine cek beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:

aa kızarım sanaaaa haaa öğrenme unut herşey yolunda okuma bişey araştırmaaaa

Napayim yaa telefon elimde 7/24 Yarın herkes iyi desin arastirmicam soz bu arada dr ilac vermedi :44::44:

Hiç sorma kuzum 6 gündür ne oldugumu bende anlayamadım cok az sürdü mutluluğum ins bundan sonrası iyi gecer .eve geldim yatıyorum annem sagolsun ilgileniyor

Ben biraz uyuyayım gelirim yine optum hepinizi
perim Kaan'ın cicileri ne güzelmiş kuzucuumm yaa ne tatlı olacak onlarla

dun itibari ile oturtulan patlicanlarin halaaa oturmaya devam eden kisimlarii yenecekkkkk
patlican oturtma
barbunya
pilav

vallaa bugun rahatimmmmmm dundennn devammmmmmmmmmmmmmmm yihuuuuuuuuuuuuuu
ama halvet haftasi olmasi sebebi ileeeeeee

yanina karides - balik ilave edilecekkkkk

bakalimmmm simdilik bunlar gibi gorunuyoo

POJUMMMM durmak yok yola devam

ooooooo tut kolumdannn cek goturrrr beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canmmm benm cok sevindmm gecmiş olsunnn sanaa,iyi seler düşünn artıkk..gözünaydınnn :)

ayyyyy perimm cok tatlıymıss yaa bunlarrrrr güle güle giysin kaanımızzz esoşummm:)))

yarın iftara misafürümmm vaaaamışşşşşşşşş.iş çıkışı artık ne yaparsam.önerilerinize açığım

en başta görmüyonnu leeenn koskocaman bojou yu
hem kör hem yosma

allahım bunlar çok tatlı perimmmm aynı sen gibi beğenmek ne kelime bayıldım bayıldım amin canım inşallah güzel dileklerin için çok duygulandım şimdi
çok teşekkür ederim ya daha ne desem bilemedim söyleyecek söz bulamıyorum bitanesin sen :13:
Allahım sanada yaşatsın biranevvel bitanem bende yeğenime alayım inşallah rabbim duy sesimizi nolurrrrrrr
BİZDE SENİ ÇOKKKK HEMDE ÇOKKKKKKKK SEVİYORUZZZZZZZ

Son düzenleme:
kızlar sizle derdımı paylaşmak istiyorum çünkü çok doluyum...bilen bilir ben 5 haftalık hamıleyım....eşimin ilgiisizliklerınden ve bencıllıklerınden bunalıp pzt akşamı teyzeme yerleştim.ki pzt gunu sabahtan akşama kadar sancıdan ve agrıdan geberdıgımı ayakta duramadıgımı biliyodu....o halımle bana arkadasşarıyla çrş gunu iftara gıdecegın söyledı.sana sormadan bişey demedım dedi.bende "ya gıtmenı istemezsem"dedim.yınede gıtcem çünkü ben istiyorum dedi.o zaman nıye bana sordunkı dedim ve teyzeme geçtım .bu sson damlaydı belki normal bişey ama ben agrıdan ölürken onun ıftar pazarlıgı yapması çok zoruma gitti.

sonuç olarak pzt gununden berı teyzemdeyım ve bir kere bile benı aramadı.ya benı de boşverın de bu kızın sancıları vardı.acaba çocuga kötu bişey olurmu.bu kız üzülünce çocukta etkelenıyo demedı ya.....

ne zaman bu kadar nasırlaştı kalbı bılmıyorum ama biz boşanıyoruz buyuk ihtimalle.olan karnımdakı melege ouyo...güzel sohbetınızı böldum ama tek başına aglamaktan yoruldum anlatacak yer aradım

maşallah tatlım bak yavrularından ne güzel bir haber alıp gelmişsin
kanamana gelince bol bol yat dinlen işgüç yapma kafanada hiç birşeyi takma iyi düşünüyoruz iyi oluyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…