Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım benim kıyamam sana
meleğin için bi kez daha denemelisin tatlım
bu işler öyle kolay olmuyo düzelir belki

bence onun iftara arkadaşlarıyla gitmesi değilde sende baya birikmiş şeyler var.ağlama lütfen bebeğine yazık.aile büyükleri yokmu araya girsin anne baba vs.

canım benim inşallah geçicidir bir halyol çaresi bulunur inşallah eşinde yaptığının yanlış olduğunun farkına varır biranevvel
ama sen kendini üzme bebeğini meleğini düşün o senden etkileniyor boşver düşünme herşey olacağına varacak ama bebeğin bunlardan etkilenmesin ağlama lütfen
zordur elbet biliyorum ama herşey gibi bunlarda geçecek
allahım yardımcın olsun en hayırlısı ne ise üçümüz için o olsun diye dua et bol bol allahım en hayırlısını bilendir o koyar yoluna herşeyi ona sığın yeter

yayla çorbası (küp küp fırınlanmış ekmek,tereyağlı sos,maydanoz eşliğinde)
kaşarlı börek
közlenmiş patlıcan salatası
yaprak sarması bol ekşili
fırında sebzeli tavuk
şehriyeli pirinç pilavı
üzüm
karpuz
kavun
hurmaaaa
içecek, pide , su
dondurma eşliğin tulumba da tatlımızzzz
ekleme çıkarma yapmak istediğiniz bişey varmıııı :44:

Son düzenleme:

allahım bu nasıl bir menüdür oyyy oyyyy birde tatlı eklersen menüye tam olacak ama bu haldede süper bir menü amanınnnn misafirler pek şanslı

Canım menü güzel ama tatlı da yapsan daha iyi olur aslında...

gayet güzel canım tatlıyıda eklemişsin ii olmuşşşşş.

Ne demek canm benm güle güle giysin kaanım beğenmene çok sevindim canım benimmm melek kalplimmmmmmmm inşallah bitanem bende yaşarım bu eşsiz duyguyuu

Eşin hep böyle ilgisiz midir yoksa sonradan mı böyle oldu?

Evliliğinizde çözemediğiniz problemler var sanırım.

Keşke bebek düşünmeden önce bu problemleri halledebilseydiniz, şimdi sana bu şekilde yansıyıp, sana ve karnındaki bebeğine zarar vermemiş olurdu.

Bu durumda bir tarafın alttan alıp adım atması gerekiyor, anlattığına göre de bu eşin olmalı.

Umarım herşey güzel olur...

Asosumm menüne bayıldımm iftara ben de geliyorummmmmmmm

Paybicemmm uyduruver bişiler gitsin bebekim sen ne yapsan güzel olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…