- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.261
kızlar sizle derdımı paylaşmak istiyorum çünkü çok doluyum...bilen bilir ben 5 haftalık hamıleyım....eşimin ilgiisizliklerınden ve bencıllıklerınden bunalıp pzt akşamı teyzeme yerleştim.ki pzt gunu sabahtan akşama kadar sancıdan ve agrıdan geberdıgımı ayakta duramadıgımı biliyodu....o halımle bana arkadasşarıyla çrş gunu iftara gıdecegın söyledı.sana sormadan bişey demedım dedi.bende "ya gıtmenı istemezsem"dedim.yınede gıtcem çünkü ben istiyorum dedi.o zaman nıye bana sordunkı dedim ve teyzeme geçtım .bu sson damlaydı belki normal bişey ama ben agrıdan ölürken onun ıftar pazarlıgı yapması çok zoruma gitti.
sonuç olarak pzt gununden berı teyzemdeyım ve bir kere bile benı aramadı.ya benı de boşverın de bu kızın sancıları vardı.acaba çocuga kötu bişey olurmu.bu kız üzülünce çocukta etkelenıyo demedı ya.....
ne zaman bu kadar nasırlaştı kalbı bılmıyorum ama biz boşanıyoruz buyuk ihtimalle.olan karnımdakı melege ouyo...güzel sohbetınızı böldum ama tek başına aglamaktan yoruldum anlatacak yer aradım
napıosanız kimseler yok ses yok peri nerde idilga nerde adoş nerdeee
kızlar sizle derdımı paylaşmak istiyorum çünkü çok doluyum...bilen bilir ben 5 haftalık hamıleyım....eşimin ilgiisizliklerınden ve bencıllıklerınden bunalıp pzt akşamı teyzeme yerleştim.ki pzt gunu sabahtan akşama kadar sancıdan ve agrıdan geberdıgımı ayakta duramadıgımı biliyodu....o halımle bana arkadasşarıyla çrş gunu iftara gıdecegın söyledı.sana sormadan bişey demedım dedi.bende "ya gıtmenı istemezsem"dedim.yınede gıtcem çünkü ben istiyorum dedi.o zaman nıye bana sordunkı dedim ve teyzeme geçtım .bu sson damlaydı belki normal bişey ama ben agrıdan ölürken onun ıftar pazarlıgı yapması çok zoruma gitti.
sonuç olarak pzt gununden berı teyzemdeyım ve bir kere bile benı aramadı.ya benı de boşverın de bu kızın sancıları vardı.acaba çocuga kötu bişey olurmu.bu kız üzülünce çocukta etkelenıyo demedı ya.....
ne zaman bu kadar nasırlaştı kalbı bılmıyorum ama biz boşanıyoruz buyuk ihtimalle.olan karnımdakı melege ouyo...güzel sohbetınızı böldum ama tek başına aglamaktan yoruldum anlatacak yer aradım
napıosanız kimseler yok ses yok peri nerde idilga nerde adoş nerdeee
aybicem cumartesi iftara misafirim var mönüyü yazam yorum yapın hı olurmu :44:
yayla çorbası (küp küp fırınlanmış ekmek,tereyağlı sos,maydanoz eşliğinde)
kaşarlı börek
közlenmiş patlıcan salatası
yaprak sarması bol ekşili
fırında sebzeli tavuk
şehriyeli pirinç pilavı
üzüm
karpuz
kavun
hurmaaaa
içecek, pide , su
ekleme çıkarma yapmak istediğiniz bişey varmıııı :44:
kaşarlı börek
fırında sebzeli tavuk
şehriyeli pirinç pilavı
üzüm
karpuz
kavun
hurmaaaa
içecek, pide , su
kaşarlı börek
fırında sebzeli tavuk
şehriyeli pirinç pilavı
üzüm
karpuz
kavun
hurmaaaa
içecek, pide , su
dondurma eşliğin tulumba da tatlımızzzz
tabikide tatlım var dondurma eşliğinde tulumbaaa ama yazmayı unutmuşum
Ne demek canm benm güle güle giysin kaanım beğenmene çok sevindim canım benimmm melek kalplimmmmmmmm inşallah bitanem bende yaşarım bu eşsiz duyguyuuallahım bunlar çok tatlı perimmmm aynı sen gibi beğenmek ne kelime bayıldım bayıldım amin canım inşallah güzel dileklerin için çok duygulandım şimdi
çok teşekkür ederim ya daha ne desem bilemedim söyleyecek söz bulamıyorum bitanesin sen :13:
Allahım sanada yaşatsın biranevvel bitanem bende yeğenime alayım inşallah rabbim duy sesimizi nolurrrrrrr
BİZDE SENİ ÇOKKKK HEMDE ÇOKKKKKKKK SEVİYORUZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?