Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canmmmmmm allahh saglıkla kucagna almayı nasip etsinnn insallahhh..kese göründüyse sıra kalp atıslarını duymayı nasip etsin allahımm saglıklaa insallahh

yaa canımmm benimmm gerçekten miiii bende kendimce öle totemler çok yaparım hemen hepside çıkar ay çok mutlu oldum şimdi inşallah totemini boşa çıkarmam bitanem ama bu ay yumoş günümü kaçırdık biz Olsun önümüzdeki ay tutar belki dimiiii

canmmmmmm allahh saglıkla kucagna almayı nasip etsinnn insallahhh..kese göründüyse sıra kalp atıslarını duymayı nasip etsin allahımm saglıklaa insallahh
aminn penderim, inşallah...

Kesesi, kalbi vs,insanı bir telaş sarıyor...

benim de totemlerim kesin tutar canım, bilemiyorum yaaaniii
Ben hiçbir gün takibi yapmamıştım bu sefer. Olacağı varsa oluyor canım, hiç strese girme, keyfine bak:78:

Kızlar merhabaaa :) Burayı çoookkk Hoşbuldum.

Fikrinize ihtiyacım var. Bana yardım edin lütfen

19.07.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. 15 gün sonra belli olur dedi Doktorum ve 19-20-22-23 ve 25 Temmuzda ilişki önerdi. 22-23 temmuzda olamadı maalesef, eşimin işleri nedeniyle 24-25 te oldu. Şimdi bembeyaz akıntım var. Bu sizce neden oluyor. Bir de bacak kramplarım oldu dün akşam ve gece. Hafif sağ kasığımda ağrı, sızı oluyor.(Bu arada sağda 2 yumurtam oluşmuş.)Sizce tutmuş mudur? inşallah Rabbim. İsteyen herkese.

Son düzenleme:
hoşgeldin
19-20 de ilişki olduysa zaten 22-23 de yumurtlama olsa bile yeterli oluyor canım normalde. Inşallah tutmuştur Herşey gönlüne göre olsun inşallah

asosummm insallah bebişten agrıodurr belinn bebiş tutunurken agrır diolarr..nobatında yaklasmısss insallahh vardırrr bebişş :)

yaa çok mu ağırıyoo biraz dayan asosumm inşallah bebiştendir canım öle olsunda sana bişey olmasın

herşeyin hayırlısı kızlar ama bu ay benimde pek umudum yok açıkçası.. Rabbim en doğrusunu bilir o beni benden iyi tanır benim için en iyisini en hayırlısını zamanını o bilir..rabbim ne zaman isterse o zaman verir..boynumuz kıldan incedir bilirizki biz böyle düşünürsek herşey çok daha güzel olacaktır..

hoşgeldin
19-20 de ilişki olduysa zaten 22-23 de yumurtlama olsa bile yeterli oluyor canım normalde. Inşallah tutmuştur Herşey gönlüne göre olsun inşallah

Çok çoookkk teşekkür ederim. İnşallah olmuştur Rabbimizin izniyle. 18 temmuzda yumurtalarımı gördü doktorum. 19'unda çatlatma iğnesi yaptırdık.

Deneyim yaşayan arkadaşlarım... bana akıl verin nolur

Sonesintiiimmmmm sence??????

Son düzenleme:

tatlım bence belirtiler iyi yönde inşallah tutmuştur sıkma kendini rahat bırak böylece daha kolaylaşacak işin inan
bana olmuş gibi geldi sanki hadi bakalım allah söyletmiştir inşallah

Perimmmmmm özellikle senden durumum hakkında bir yorum istiyorum
Bu arada Bat 3 ağustos :) beni de grubuna ve takvimine eklermisinnnn

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallaahhhh.Cümlemize yaşatsın Rabbimiz bu duyguyu inşallllaaahh. Amin

canım benim yaaa allahım herkese yaşatsın bu yüce güzel duyguyu inşallah ilk öncede herzaman dediğim ve gönlümden geçirdiğim gibi BU TOPİKTEKİ arkadaşlarıma inşşalllah
ben inannıyorum hep birlikte büyütcez bebişlerimizi burda yürekten inanıyorum buna ben

Son düzenleme:
biliyorum hep renkli gözlü bebiş istiyosun ama .benim hayalimdeki senin bebişin bak böyle bişey nedense
Eki Görüntüle 473298

Oyyyyy yerim onuu paybisimmmmmm ne kadaaaayyy tatyiiii bebetom buuuuuu

Ebet kocisten dolayi rekli olur gibi gelioo ama hayirlisi ile olsun da renksiz olsunnn bebekommm

Bitanemmmm bu ay icime doganlari soyledim sana ben senden gercekten guzel haberler bekliyorum canimin iciii hadiii insssss

Oyyyy oyyy oyyyy noktani yerim senin perdosum benimmmmmm cok guzel haberler canimmmm gozu. Aydin tekrardannn saglikla kucagina al mis kokulunuuu oyyy yerim seni minik anne yaaaa

Selam canimmm ben sunu merak ettim igneden once iliski oldumuuu ? Cunku yumurta catladiktan sonra 24 saat kadar canli kaliyor sonra dejenere olmaya basliyorr ama sperm 3 ila 5 gune kadar canli kalabiliyor dolayisiyla igneden once iliski olduysa tutma ihtimali yuksek ama igneden sonra ne zaman catladigini da bilemeyiz bana gore cok gec kalinmamis hayirlisi diyelim her zamanki gibi cok dusunmemeye calis ne kadar oldu deneyeli? Inallah guzel haberler veririsin cnm yalniz bugun listeye ekleme yapamiyorum pc degisikliginden dolayi yarin tekrar hatirlat yaziyim canim olurmuuu

Gunaydinnnn gunessssss

Gunaydin guzel topigimizin mis kokulu anneleriiiiii

Anne olmayi bekleyennnnn mis kokulu bebiscanlarrrr

Tertemiz kalpliiii kankitolaaarrr

Gunaydiiinnnn

Guzel haberler aldigimizzz sevmeye sevilmeye doyamadigimiiizzzzz mutluluklarla doluuuuuuuuu birgun diliyorummmm

:132::131::131::92:

7 ay oldu denemeye başlayalı canım. Evet canım iğneden önce oldu ilişki. Ama yumurtalarım olduğunu bilmiyordum. 18 temmuzda doktora gittik iki tane yumurtan var dedi, yarın çatlatma iğneni yaptır dedi. sonra verdiğim tarihlerde ilişki dedi. İnşallah tutunmuştur bebişimiz. Senin içinden geçen ne benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…