- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.381
inşallah canım,,,
dün birşeyler yazdım senin için okudun mu bilmiyorum. Totem yapmıştım ben ekndimce: Benim hamilelik haberime ilk kim bir cevap yazarsa o ilk ay kesin hamile kalacak demiştim içimden... Ilk sonesinti yazdı, o zaten hamile... Sonra da sen yazdın hafzakımmInşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız...sonra da herkesinnn
belim kopuyo resmen ağrıdan otutturmuyo beni
aminn penderim, inşallah...canmmmmmm allahh saglıkla kucagna almayı nasip etsinnn insallahhh..kese göründüyse sıra kalp atıslarını duymayı nasip etsin allahımm saglıklaa insallahh
benim de totemlerim kesin tutar canım, bilemiyorum yaaaniiiyaa canımmm benimmm gerçekten miiii bende kendimce öle totemler çok yaparım hemen hepside çıkar ay çok mutlu oldum şimdi inşallah totemini boşa çıkarmam bitanem ama bu ay yumoş günümü kaçırdık bizOlsun önümüzdeki ay tutar belki dimiiii
belim kopuyo resmen ağrıdan otutturmuyo beni
hoşgeldinkızlar merhabaaa :) burayı çoookkk hoşbuldum.
Fikrinize ihtiyacım var. Bana yardım edin lütfen
19.07.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. 15 gün sonra belli olur dedi doktorum ve 19-20-22-23 ve 25 temmuzda ilişki önerdi. 22-23 temmuzda olamadı maalesef, eşimin işleri nedeniyle24-25 te oldu. şimdi bembeyaz akıntım var. Bu sizce neden oluyor. Bir de bacak kramplarım oldu dün akşam ve gece. Hafif sağ kasığımda ağrı, sızı oluyor.(bu arada sağda 2 yumurtam oluşmuş.)sizce tutmuş mudur? Inşallah rabbim. Isteyen herkese.
asosummm insallah bebişten agrıodurr belinn bebiş tutunurken agrır diolarr..nobatında yaklasmısss insallahh vardırrr bebişş :)
yaa çok mu ağırıyoo biraz dayan asosumm inşallah bebiştendir canım öle olsunda sana bişey olmasın
hoşgeldin
19-20 de ilişki olduysa zaten 22-23 de yumurtlama olsa bile yeterli oluyor canım normalde. Inşallah tutmuşturHerşey gönlüne göre olsun inşallah
Çok çoookkk teşekkür ederim. İnşallah olmuştur Rabbimizin izniyle. 18 temmuzda yumurtalarımı gördü doktorum. 19'unda çatlatma iğnesi yaptırdık.
Deneyim yaşayan arkadaşlarım... bana akıl verin nolur
Sonesintiiimmmmm sence??????
:26: malesef canım bilgim yokarkadaşlar birşey sorcam uteris 45x29x52 boyutta sağ over 21x6 mm sol ver 22x 7 mm bileniniz varmı
tatlım bence belirtiler iyi yönde inşallah tutmuştur sıkma kendini rahat bırak böylece daha kolaylaşacak işin inan
bana olmuş gibi geldi sanki hadi bakalımallah söyletmiştir inşallah
İnşallah canım inşallaahhhh.Cümlemize yaşatsın Rabbimiz bu duyguyu inşallllaaahh. Amin
biliyorum hep renkli gözlü bebiş istiyosun ama .benim hayalimdeki senin bebişin bak böyle bişey nedense
Eki Görüntüle 473298
kızlar hepinize günaydınnnn :119::119::119::119:
keyifler yine bomba maşallah....
dün öğleden sonra dışarda işlerim çıktı, birden çıkmak zorunda kaldım.
çıkmışken de bi doktora gidiyim dedim.
kan verdim, sonucunu sabah aldım HCG 399 çıktıııı...
ultrasonda da baktı ama çok belli belirsiz dedi. ufacıcık bir nokta gösterdi
alttan baksak görürüz ama ben önermiyorum dedi.
perşembe günü ultrasonda görünür dedi,
hayırlısı bakalımmm
çok güzel bir duygu, allah hepimize bu duyguyu yaşatsın kızlar... aminnn
Kızlar merhabaaa :) Burayı çoookkk Hoşbuldum.
Fikrinize ihtiyacım var. Bana yardım edin lütfen
19.07.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. 15 gün sonra belli olur dedi Doktorum ve 19-20-22-23 ve 25 Temmuzda ilişki önerdi. 22-23 temmuzda olamadı maalesef, eşimin işleri nedeniyle24-25 te oldu. Şimdi bembeyaz akıntım var. Bu sizce neden oluyor. Bir de bacak kramplarım oldu dün akşam ve gece. Hafif sağ kasığımda ağrı, sızı oluyor.(Bu arada sağda 2 yumurtam oluşmuş.)Sizce tutmuş mudur? inşallah Rabbim. İsteyen herkese.
Selam canimmm ben sunu merak ettim igneden once iliski oldumuuu ? Cunku yumurta catladiktan sonra 24 saat kadar canli kaliyor sonra dejenere olmaya basliyorr ama sperm 3 ila 5 gune kadar canli kalabiliyor dolayisiyla igneden once iliski olduysa tutma ihtimali yuksek ama igneden sonra ne zaman catladigini da bilemeyiz bana gore cok gec kalinmamis hayirlisi diyelim her zamanki gibi cok dusunmemeye calis ne kadar oldu deneyeli? Inallah guzel haberler veririsin cnm yalniz bugun listeye ekleme yapamiyorum pc degisikliginden dolayi yarin tekrar hatirlat yaziyim canim olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?