Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Gaydırıgubbak cemileleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz huhuhuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

biz iyiyiz hem patronla hem sıcakla ugraşıyoz yogunlukta cabası işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kukularıııııııııııııııııııııııııı kıllılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar dayanamadım test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bilemiyorum. Hayırlısı Rabbimizdeeenn

Kizlaaarrrrr Pazar gunu tatile gidiooooooooosssssssss kocisimleee annemlerin yaninaaaa com mutluyummmmm bi haftacikk burda olamicammmm arada telden girerimmm cok ozlerim siziiiii ayyy cok mutluyum yaaaa tamda yumos gunlerime gelioooo hayirlisiiii

kizlaaarrrrr pazar gunu tatile gidiooooooooosssssssss Kocisimleee annemlerin yaninaaaa com mutluyummmmm bi haftacikk burda olamicammmm arada telden girerimmm cok ozlerim siziiiii ayyy cok mutluyum yaaaa Tamda yumos gunlerime gelioooo hayirlisiiii

gızzzzzzzzzzz peri senin ananlar nerde oturiyoki bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ananda yumoşlarsın gayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gızzzzzzzzzzz peri senin ananlar nerde oturiyoki bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ananda yumoşlarsın gayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mersindeler bebisimmmm ayyyy nasi olucukkkkk halvet olmaz bu ayyyyyyyy :26: utanirim ben Adosummmmmmm kendi evumuzdeee anoyyy gitti koca ayyyyy hehehehe sen olsan napardinnnn Adosummm

Son düzenleme:
Kızlar dayanamadım test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bilemiyorum. Hayırlısı Rabbimizdeeenn
canım ikinci çizgi bile olsa pozitif sonucu gösterir genelde... benim ilk yaptığım test yok denecek kadar silikti, birkaç gün sonra bir daha yaptım, çizgi koyulaşmıştı ama yine de açık renkliydi...umarım yanılmam ama var gibi geldi bana hayırlısı olsunnn

fırtına öncesi sessizlikkkkkkkkkk
fırtınayı kim kopartcek acaba sen mi?

fırtına öncesi sessizlikkkkkkkkkk

O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))

Kizlaaarrrrr Pazar gunu tatile gidiooooooooosssssssss kocisimleee annemlerin yaninaaaa com mutluyummmmm bi haftacikk burda olamicammmm arada telden girerimmm cok ozlerim siziiiii ayyy cok mutluyum yaaaa tamda yumos gunlerime gelioooo hayirlisiiii

bir işaret olabülü mü :26::26::26: perim kaçırma bence bebeğim

Aaayyy cok sukurrrrr eeee nie bilip bilmedennn o kadar zirvaladilarrr hepimizi uzdulerrr hersey yolundaysaaaaaaa hicbise anlamadimmmmmmmmmm

Cok sukurrr Allahtan umit kesilmezzzzzz hayat mucizelerle doluuuuu dualari,iz karsiliksiz kalmadi sukurrrrr

çok şükür, alyacım çok sevindim canım... allah mutluluğunu daim etsin her zaman.
ilk doktora biraz sitem etseydin, az kalsın... allah korudu bebeğini canım...

mersindeler bebisimmmm ayyyy nasi olucukkkkk halvet olmaz bu ayyyyyyyy :26: Utanirim ben adosummmmmmm kendi evumuzdeee anoyyy gitti koca ayyyyy Hehehehe Sen olsan napardinnnn adosummm

aa mersini bilirim ben yavum yazlık mı var yoksa orda mı yaşıyolar ben susanoğluna flan gitmişligim vardır mersin sahil çok güzeldir suyu temizdir bacım yaşadın ohhhhhhhhhhhhh mis vallaaa
Ben olsam yatardım lan ne olacak sende sessiz yat fantazisiz yat ne olacak kocan bi arkadaşa bakıp çıkacaktım muhabbeti yapsın yeter olum maksat yımırta kaçmasın mercimek alevlensin

ohhhhhhhhhhhhh bin şükür rabbime layaaa çok sevindim canım bide kıyacakalrdı zalim şeroolar sen üzme kendini şimdi mutluluk zamanı şimdi şükür zamanıııııııııııııııııııııı şimdi halayın babası geliyoooooooooooooooooooooooooooooooo

Aaayyy cok sukurrrrr eeee nie bilip bilmedennn o kadar zirvaladilarrr hepimizi uzdulerrr hersey yolundaysaaaaaaa hicbise anlamadimmmmmmmmmm

Cok sukurrr Allahtan umit kesilmezzzzzz hayat mucizelerle doluuuuu dualari,iz karsiliksiz kalmadi sukurrrrr

Evet canim yoktan var olan sonradan sağlıklı da gelisebiliyor cok şükür hala olabilir dıyo ama ben takmıyorum artık Bebisim beni seviyo ve birakmiyoYaa bunun yüzünden ruhsuz oldum kalp atışını görünce gözlerim bile dolmadı ama diğer Dr cok guzel moral veriyor dun kanama icin gittiğimde plesentayi ve bebeği gösterdiğinde ağladım biraz eşimde yanimdaydi makyaj pert

çok şükür, alyacım çok sevindim canım... allah mutluluğunu daim etsin her zaman.
ilk doktora biraz sitem etseydin, az kalsın... allah korudu bebeğini canım...
Kiz annemin yanında bana dıyo ki bide alalım diye tutturdun! İyiki de almamışiz bak

alyammmmm kuzummm pek bi sevintim.Rabbim bi kaç gün sıkıntı verdi belki sana ama sonu çok güzel oldu canımmm.

perimmmmmm bence kaçırma derim benim bi arkadaş tatile gitti memelektien geldi bi duyduk hamişşş.kıs hangi arada dedik yoktunnn memleket hatırası diyor senkidemi öyle olcek ne

Evet halay:118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…