- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.401
günaydın tontişlerimhayırlı cumalar
Kızlar dayanamadım test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bilemiyorum. Hayırlısı Rabbimizdeeenn
Kızlar dayanamadım test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bilemiyorum. Hayırlısı Rabbimizdeeenn
kizlaaarrrrr pazar gunu tatile gidiooooooooosssssssssKocisimleee annemlerin yaninaaaa com mutluyummmmm bi haftacikk burda olamicammmm arada telden girerimmm cok ozlerim siziiiii ayyy cok mutluyum yaaaa Tamda yumos gunlerime gelioooo hayirlisiiii
gızzzzzzzzzzz peri senin ananlar nerde oturiyoki bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ananda yumoşlarsın gayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ikinci çizgi bile olsa pozitif sonucu gösterir genelde... benim ilk yaptığım test yok denecek kadar silikti, birkaç gün sonra bir daha yaptım, çizgi koyulaşmıştı ama yine de açık renkliydi...umarım yanılmam ama var gibi geldi banaKızlar dayanamadım test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bilemiyorum. Hayırlısı Rabbimizdeeenn
fırtınayı kim kopartcek acabafırtına öncesi sessizlikkkkkkkkkk
fırtına öncesi sessizlikkkkkkkkkk
Kizlaaarrrrr Pazar gunu tatile gidiooooooooossssssssskocisimleee annemlerin yaninaaaa com mutluyummmmm bi haftacikk burda olamicammmm arada telden girerimmm cok ozlerim siziiiii ayyy cok mutluyum yaaaa tamda yumos gunlerime gelioooo hayirlisiiii
nasılsın canım benimmmmmmm
biraz toparladınmı kendini canımın içiiiiiiii
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
çok şükür, alyacım çok sevindim canım... allah mutluluğunu daim etsin her zaman.O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
mersindeler bebisimmmm ayyyy nasi olucukkkkk halvet olmaz bu ayyyyyyyy:26: Utanirim ben adosummmmmmm kendi evumuzdeee anoyyy gitti koca ayyyyy Hehehehe Sen olsan napardinnnn adosummm
o zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
Biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok sagolun allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
Aaayyy cok sukurrrrr eeee nie bilip bilmedennn o kadar zirvaladilarrr hepimizi uzdulerrr hersey yolundaysaaaaaaa hicbise anlamadimmmmmmmmmm
Cok sukurrr Allahtan umit kesilmezzzzzz hayat mucizelerle doluuuuu dualari,iz karsiliksiz kalmadi sukurrrrr
Kiz annemin yanında bana dıyo ki bide alalım diye tutturdun! İyiki de almamışiz bakçok şükür, alyacım çok sevindim canım... allah mutluluğunu daim etsin her zaman.
ilk doktora biraz sitem etseydin, az kalsın... allah korudu bebeğini canım...
aa mersini bilirim ben yavum yazlık mı var yoksa orda mı yaşıyolar ben susanoğluna flan gitmişligim vardır mersin sahil çok güzeldir suyu temizdir bacım yaşadın ohhhhhhhhhhhhh mis vallaaa
Ben olsam yatardım lan ne olacak sende sessiz yat fantazisiz yat ne olacak kocan bi arkadaşa bakıp çıkacaktım muhabbeti yapsın yeter olum maksat yımırta kaçmasın mercimek alevlensin
ohhhhhhhhhhhhh bin şükür rabbime layaaa çok sevindim canım bide kıyacakalrdı zalim şeroolar sen üzme kendini şimdi mutluluk zamanı şimdi şükür zamanıııııııııııııııııııııı şimdi halayın babası geliyoooooooooooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?