- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.601
asis kuzuuuuuuuumsen morfoloji sonucumuz %2 ve tüp bebek olabilir mi dedin doktorunuz böyle mi dedi eşimin sperm sayısı iyi ama morfoloju %0 bize öyle bişi demedi doktorumuz üstelik tüp bebek merkezine gidiyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum dünde yumurtan çatlamış bol bol halvet dediii yaa biz mi yanlış yönlendiriliyoruz yoksa kafam karıştı tırstım valla :18:
morfoloji spermin yapısı demekmiş medmuscummmmmmm
%2 çokdüşük bir rakam dedi. Hamile kalabilirsin belki ama düşükle sonuçlanır dedi.
Sperm sayısı spermin kalitesini belirtmez
morfoloji belirtirmiş. Zaten morfoloji spermin yapısı karakteri demekmiş
bugün baktı bana benimde yumurtam çatlamış.
Hatta doktorum zeynep hanımın yiğenide tüp bebek yaptırmış benim eşimle doktorun yiğeninin değerleri aynıymış
hakkımızda hayırlısı canım benim olsun canım seni seven ve seninde sevdigin bir kocan var inş.herşey sorunusz gönlünüzce hallolurrr ne imkansızlar ne çaresizler ama unutma canım allah katında imkansız diye çaresiz diye bir şey yok herşeyin hayırlısı rabbim ol derse önünde hiçbirşey duramaz moralinizi yüksek tutun canımOlacaz
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
Ama tüp bebekte çok dikkat edilmesi gereken bir durum
ve çok aşamalardan geçiyorsun. Gözük korktu açıkçası
OPTUMMM SIZIIIIIIIIIII
aksamkii monu :
kuzu etli patates firinda
soslu makarna
borani-haydari
salata-tursu
tatli : sutlu irmik tatlisi uzeriiiiiiiii bollllllllllllllll tarcinli :)) (tatlidaki amac tarcinn tuketimi:))))
optummm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
morfoloji spermin yapısı demekmiş medmuscummmmmmm
%2 çokdüşük bir rakam dedi. hamile kalabilirsin belki ama düşükle sonuçlanır dedi.
sperm sayısı spermin kalitesini belirtmez
morfoloji belirtirmiş. zaten morfoloji spermin yapısı karakteri demekmiş
bugün baktı bana benimde yumurtam çatlamış.
hatta doktorum zeynep hanımın yiğenide tüp bebek yaptırmış benim eşimle doktorun yiğeninin değerleri aynıymış
pidilga hemen bi sefer tası yapıp getiriyorsun buraya canımı istettin...!!!!!
pericim nasılsın? oh yemekleri yapmışsın temizlik yapmışsın ellerine sağlık...
İyiyim bitanemmmm, dip bucak temizledim bugün hava tam temizlik havası Ayçam yağmurlu Ankara ora sıcacıktır şimdiiiiOnun dışında bu ayın Tabiat anası olarak kendimi ilan ediyorum :) Bal çörek otu yutuyorum 1 tatlı kaşığııı kocişcime de keçiboynuzu özü aldıkkk bunlardan olsa gerek bu aya umutla bakıyorum her aya baktığım gibiiiiiiiii
Rahim ağzındaki hücreler tarafından yapılan sümüksü maddeye servikal mukus denir. Yumurtlama ve yumurtalık hormonlarının etkilerini izlemenin en iyi yollarından biri de servikal mukustaki değişikliklerdir.
Servikal mukus spermlerin yaşamasını değişik şekillerde destekler:
* Spermlerin vajina ortamından üreme kanallarına girmelerini sağlar.
* Spermleri süzerek sadece yapısal olarak normal olanların üreme kanalına alınmasını sağlar.
* Spermlerin biyo-kimyasal olarak besler ve destekler.
* Spermleri koruyarak yumurtlama zamanı gelene kadar her an kadar yeterli miktarda mevcut olmalarını sağlayarak döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.
Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;
Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakınEki Görüntüle 386959
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?