Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

morfoloji spermin yapısı demekmiş medmuscummmmmmm

%2 çokdüşük bir rakam dedi. hamile kalabilirsin belki ama düşükle sonuçlanır dedi.
sperm sayısı spermin kalitesini belirtmez
morfoloji belirtirmiş. zaten morfoloji spermin yapısı karakteri demekmiş

bugün baktı bana benimde yumurtam çatlamış.

hatta doktorum zeynep hanımın yiğenide tüp bebek yaptırmış benim eşimle doktorun yiğeninin değerleri aynıymış

hakkımızda hayırlısı canım benim olsun canım seni seven ve seninde sevdigin bir kocan var inş.herşey sorunusz gönlünüzce hallolurrr ne imkansızlar ne çaresizler ama unutma canım allah katında imkansız diye çaresiz diye bir şey yok herşeyin hayırlısı rabbim ol derse önünde hiçbirşey duramaz moralinizi yüksek tutun canım Olacaz

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

ama tüp bebekte çok dikkat edilmesi gereken bir durum

ve çok aşamalardan geçiyorsun. gözük korktu açıkçası

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

Ama tüp bebekte çok dikkat edilmesi gereken bir durum

ve çok aşamalardan geçiyorsun. Gözük korktu açıkçası

haklısın tabii zordur ama her zorlugun bir mükafatı vardır canım zor olsun ama sonu çok güzel olsun inş.en güzel şekliyle gönlünde hayal ettigin şekliyle bebişin sana gelsin ve hepimize gelsinn aminnnnn...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım bol bol meryem suresini okuyalım ve bol bol dua edelim canım....

pidilga hemen bi sefer tası yapıp getiriyorsun buraya canımı istettin...!!!!!

ben korkuyorum ya şimdi birde buna takacam iyi miiiiiiiii Allahım sen büyüksün

asiscim hakkınızda hayırlısı..artık tıp o kadar ilerlediki hiç korkma canım..eşinin keşke sağlıklı olsaydım da bebek sahibi olabilseydik lafına çok üzüldüm
ama anladığım kadarıyla birbirinize çok destek oluyorsunuz en doğrusu da bu zaten... er yada geç bebeğiniz olur inşallah...

sevgili idilga diyerek başlıyorum yazmaya...kızım her gün her gün yazıyorsun ve çok güzel mamalar yapıyorsun ama dünyanın bir ucundasın yani şimdi oldu mu bu...bizimde canımız istedi
bugün şu saate kadar ne yediysem çıkardım ama çok rahatladım..boş boş bulanınca daha beter:26: bakalım gecemiz nasıl geçecek...

pericim nasılsın? oh yemekleri yapmışsın temizlik yapmışsın ellerine sağlık...

İyiyim bitanemmmm, dip bucak temizledim bugün hava tam temizlik havası Ayçam yağmurlu Ankara ora sıcacıktır şimdiiii Onun dışında bu ayın Tabiat anası olarak kendimi ilan ediyorum :) Bal çörek otu yutuyorum 1 tatlı kaşığııı kocişcime de keçiboynuzu özü aldıkkk bunlardan olsa gerek bu aya umutla bakıyorum her aya baktığım gibiiiiiiiii

arkadaslr bisi sorcam. bugün kanama geldi azcik bende tuvalete gidince pecete gördüm birazda camasirima gelmis cok az ama adet kanamasi gibi degil. zaten beklenen adet tarihim en erken 20 nisan. neden olmus olabilir. iki gündür baya yürüyorum ondan mi ki birazda agrim var ama cözemedim.

selamlar kızlarr....

asis cim canım her şeyde bir hayr vardır canım... biliyosun ki tek bi sperm bile yeter Rabbimin izniyle... şükür ki istanbul dasınız... en iyi dr lar en iyi hastaneler orada... bak ben bi dr a gitmek için 1 hafta düşünüyorum... eşinde anlayışlı ne güzel... Rabbim önce sağlık sonra da huzur versin canım... inşallah beişinizde gelecek...

bizde spermiogram testi yaptırdık fakat ne sayısı ne de morfolojisi hakkında tek bir bilgim bile yok... çünkü dr tel de söyledi ve de sonuçlar iyi dedi.. keşke sorsaymışım.. bilemedim yaa...

kızlar o test sonucunu aylar geçse de alabilir miyim? ulaşabilirim dimi?

eşim bir haftadır çok hastaydı ve benim yumurtlama günlerim geçti... şimdide iyiyleşti ama benim hevesim söndü yaa....... bu ay hiç umudum kalmadı diyebilirim...

amaaannnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa..................... offfffffffffff...................

kızlar adetim gecikeli 4 gün oldu, bakalım cumaya kadar gelmezse test yapıcammm

Ankaradamisin sen perisokOmmmm ????

KISLARRRRRRRRRR bugun o konustugumuz jeli aradim bulamadim ama daha iyisiymissssss bilmem artik conceive plus fertility lubricant aldikkkkkkkkk 12 £ 8 tup var icindede tupu nasil sikarim iceri onu bilmiyorummmm korkarimm benn fitil bilemmm zorr oluyoooo

denicezzzzzzzzzz

ya sabirrrrrrrrrrrrrrr:)))

YORUMLUYORUMMM :)))

neyseee halinnn ciksinn falinnnnnnnnnnn
hmmmm 1 vakte kadar halvet bekliyorrr seniiii cnmcmmm ve sonrasinda 9 vakte kadar nurtopu gibiiii tekmiidesemmm ikizmi desemmm bebislerrr bekliyooo seniii :)))))))))))
icin akismiss seninn cnmm ama merak etme ata binmisss bir cilginn turkkkk hatta ennn cilginn olannn turk kii adii spermcan seninn spermman innnn yola cikmisss geliyooooooooo senin yimirtini kucaklamayaaa mutlu bir kavusma goruyorummm :))) kavusmaninn ardi aydinlikk 9 vakit sonrasiiiii sabahlarr olmasinnn durumlarii varrrr

ayyy kislarrr yaa geyik bi yanaa kasiklarim cokkk agriyoo bu sefer ikisideeeeee ya bu incir uzeri femara derkenn yumurtaliklarimm infilak edicekkk hele ayakta ve yururken cokk agriyoooooo
bu iyi biseymi kiiiiiiii

yaa nerdesinizz siz yahuu herkeslerr gitmisssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…