Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canmmm allaha sükür ihtimal var hamile kalman için..
sakın üzülmee,allah büyükk..dua et..allahın izniylee hamişş kalırsın en kısa zamanda inşallahh
hepimizz beraberrr..

teşekkürler canım. inşallah hepimiz hamiş oluruzzz

ben eşime git falan dememiştim. eşimden bana teklif geldi. hatta ilk 2 ay bebiş olmayınca gitmek istedi. ben ona daha erken gitme demiştim. 2 hafta önce başka hastaneye gitti. geçen haftada nişantaşında başka bir yere gitti.
bazı erkekler tüm problemelr kadınlarda benim bir şeyim yok diye görüyor ama böyle değil işte.
aybicecim bence eşinde gitsinnn

sen araştır yavrum bakalım belkiii bizede fayda saglarrrrr kıssss araştırmacııııı yosmaaa:=)
canım ii araştırmak lazımmış ürün ABD ürünü ve türkiyedeki bir çok yerde sahtesi varmış.şimdi fiyatlrına baktım 100 küsür ve kullananların geneli ilk 3 ay içinde hamile kalabiliyormuş.şaşırtıcı.

şükür sen atlatmışsın yorucu dönemi.bende perşembe günü yada cyma günü (ihtimal)sonlandırırım.bakalım nisan ayı bize neler göstercek

HMM O zamannnn ara vermeye gereNk yokkkkkkk hergecee halvettt diyorummm bennnnnnn

ayy hapi yuttu adamlarimizzzzzz suclu kimmm diye sorarlarsaaaa PERIMM dicukkk bennnnnnnnnn

pekisi bakalimm boylesinide deneyimmmmm nasilsaaa bisuruuuuuuuuuuu ayy varrr onumuzde:))))))

o kayganlastirici seyi ben burda arastirdim ama sadece kayganligi arttiriyo gibi yanii bebisle ilgili bisey bahsetmemissss dur bidaha bakimmm ben

kislarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gelei 3 ay oldu bugun yanii annemcigimi cokk ozledimm sanirsamm o yuzdenn annecikle konusmaktan pekbi ilgilenemiyorummm burasiyla ama aklimda burdada kaliyooooooooooo

soylee guzell bii HAMISLIK lazsimmmmmm bizimmmm topigee bu araaaaaa

hadi bakalim insallahh hayirlisiii

canım amerikadaki siteye baktım 20 dolarmış incliyorum .yorumlara bakicimmmm.

oyyyyy annenimi özledinn kuzu yaaa bendeeeee

Evet canım özellikle yumurtlama gününde hergün öneriliyor.

Bunu duydum tatlım bendeee .Genede bi doktora felan sorup öyle kullanmak lazımm, ticari kaygıyla piyasaya sürülen bu tarz ürünler bazen insanların hem hayallerini çalıyor hemde sağlığını tehdit ediyor.

Canım benimmmmmm sende hiçbi sorun olmaması çok güzel bu büyük bi avantajjjj eşinde de tek 1 sperm olması yetiyor biliyorsun. Ablam geçen sene tüp bebek yaptırdı kendinde hiçbi sorun olmadığı için ilk denemesinde gayet başarılı sonuç aldı şuan bebişimiz 2 aylık. Eşin bilinçliymiş, erkenden doktora giderek bebiş sahibi olma sürenizi kısalttınız. Hiç stres olma lütfennn Aylarca çalışıp bekleyip stres olucağına bu yöntemle hemencecik bebişin olucak inşallah tatlımmmmmmmmmmm

Kislarr dun yine yuruyuste dua seansimi gerceklestirirken sizede dua ettimmmmm merak etmeyinn cokkk ictendii bu sefer kabulll edilicekk gibi geldi banaaa insalahhhhhhhhhhhhhh bu ay hepimizz hamisss olucazzzzzzzzz

allahim dedimm icimize sen verrdin bu icguduyu bu istegi ve dogurganligi annelikk hissiyatiniii ;bunun icinn sana binlerce kere tesekkur neolur bize verdiklerinle bizleri cezalandirma bizleri sinama hepimize verdiginn anne olma istegini yasamamizi sagla bana ve topikte bunu yasamak isteyen herkese enn hayirli zamanda ve enn hayirli bebisler nasip ettttttttt lutfenn

dieeeee

ayy yollarda gozlerim doldu sonraa
sonrada hafif yagmur basladiii ayy dedimmm bulutlar bilemm huzunlendii :))))

ALLah hepimize guzel gunler gostersinnnn bizim icin neyse hayirli olan onlari yasatsin bizeee

ayy pekbi duygusalim bugunnnnnn

YIMIRTLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMM :)))))))))

Rahim ağzındaki hücreler tarafından yapılan sümüksü maddeye servikal mukus denir. Yumurtlama ve yumurtalık hormonlarının etkilerini izlemenin en iyi yollarından biri de servikal mukustaki değişikliklerdir.
Servikal mukus spermlerin yaşamasını değişik şekillerde destekler:

* Spermlerin vajina ortamından üreme kanallarına girmelerini sağlar.
* Spermleri süzerek sadece yapısal olarak normal olanların üreme kanalına alınmasını sağlar.
* Spermlerin biyo-kimyasal olarak besler ve destekler.
* Spermleri koruyarak yumurtlama zamanı gelene kadar her an kadar yeterli miktarda mevcut olmalarını sağlayarak döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

canımmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm
tüp bebek nasıl oluyor onu araştırıyorum. korkmaya başladım. karından iğneler falan yapılıyormuş ya (((((((((
erken teşhis iyi oldu. hamile kalsan bile düşük yapardın dedi doktor. morfoloji düşük olduğu içinnnnnnnnn pöfffffffffff

iyi yumurtlamalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr stressiz relax değerlendir bu günleriniii

canım amerikadaki siteye baktım 20 dolarmış incliyorum .yorumlara bakicimmmm.

oyyyyy annenimi özledinn kuzu yaaa bendeeeee

tam adini yazsana cnmcmm
spermlerinn yumurtaya daha hizli kaymasini ulasmasini saglayan bisey sanirim
bakimm birasdan yuruyuse cikinca

canım hamile klamazsam(inş kalırımm) ilk işim onu doktora yollamak olcak
KISSSSSSSS PAHALIYMIŞŞ YA BU MERET ŞİMDİ ALMAM DA DAHA SONRAAAAA BELKİMMMMMMMM ALIRIM ANAM YAAAA VALLA HERŞEY ATEŞ PAHASII NASIL ANLAYACAYUK SAHTE İLEN GERÇEGİİİ BEBİŞİMMMM:=)

canım ben bilgisi olan yada daha öce arştıran oldumu diye merak edip paylaştım.bakalımm inşş Rabbim bizleri öyle şeylere muhtaç etmezde.herşeyden umut kapar oldum.gerçeklik payı varmı die

Son düzenleme:
tam adini yazsana cnmcmm
spermlerinn yumurtaya daha hizli kaymasini ulasmasini saglayan bisey sanirim
bakimm birasdan yuruyuse cikinca

pre-seed jel.bide dikkat etttim yurtdışındaki siteye resim olarak bayan erkek koymuşlar.bizimkilerde bebek resmi koymuşlar ve olayı hemen duygusala bağlamışlar nekadar tatlı değilmi falan yazmışlarr.

Son düzenleme:

ASIS CIMM biz Anadolu yakasinda kalamis tip merkezinde yaptirdik

HATTA FIYATINIDA SOYLIMMMM

beni ultrasonla alttan muayene etti
kanda beta hcg bakildiii bana
esime sperm testi

hepsine 280 tl verdik

fenerbahce tarfinda bu yer
teksan camlibel in hastanesiiii

benim teyzein kizi burda tup yapti 3 denemesinde basariz olduktan sonra bu adamda 4. de hopp tuttu simdi oglusu 10 yasindaa

onun tavsiyesini soylimmm(ablosumun) kesinlikle asilamayla falan zaman kaybetmeyin diyoo tuptede hemen hemen hersey ayni ama enn garantisi tup
diger seylerle ugrasmadan cunku diger yontemlerde hem zaman hem para kaybi tup en garantisi derrr:))

aslinda ben turkiyede olsam hicccc ugrasmayi dusunmuyodum direk oraya gidip tupumu alip cikicaktimmm ama uzaktann olmuyooo isteeeeeeeeeeeeee (

aslinda ennnn temiziii yaa gen taramali herturlu incelemesi temizligi yapilmiss enn secilen bebisini aliyosun kucagina her iste bi hayir vardir cnmmmm
aslinda ilerde belkide dogal seleksiyonu durdurmak icin herkes tup yapicak en temizzzzzzz.

orda konustugum kadariyla 5 milyara yakin maliyeti varmis tupun
ama kesinlikte tavsiye ederim

optummmmmmmmm cnmm

pre-seed jel.bide dikkat etttim yurtdışındaki siteye resim olarak bayan erkek koymuşlar.bizimkilerde bebek resmi koymuşlar ve olayı hemen duygusala bağlamışlar nekadar tatlı değilmi falan yazmışlarr.

tesekkurr cnmcm ismini yazdim telefonumaa simdi cikinca bakicukkkkk hemenn :)

OPTUMMM SIZIIIIIIIIIII

aksamkii monu :

kuzu etli patates firinda
soslu makarna
borani-haydari
salata-tursu
tatli : sutlu irmik tatlisi uzeriiiiiiiii bollllllllllllllll tarcinli :)) (tatlidaki amac tarcinn tuketimi:))))

optummm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PERIIIIIIIII mmmm kocise dicemkiii hazirlan bu aksamda halvet varrr :))) nerden cikti dicekk tabiii gun asiri calisiyoruz ya eee dicemmmm PERIM boyle dediiiiii
kulaklarin cinlar bu hafta seninn bolbollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

cnmm ozledimmm seniiii kizimmmmmmmmm

pek bi bilimsel gordumm seniiiiiiiiiiiiiii

bi mezdeke bi eglence ortamiiiiii arar oldu gozlerimizzz:))))

hahahahhahhaahhahahha ya valla bencede yumoş çatlarken hergün beraber olmak gerekmişşşş zaten kocişlere pekmez bal derkenüçüz çıkarıcaz sonundaaa spermcanlara bişi olmazzz bilimsel olarak kanıtlanmışş azalma felan olmuooo. Bende seni özledim bebekim benimmmmmmm bu ara alternatif tıpa verdim kendimiiii. Bu ay korksun yumoşumdan spermcanlar vallaaaaaaa

bende seni çok öpüyorum idilgammmmm benimmm

kafam öyle karıştı ki, aşılama ile tüp bebek arasındaki farkı bile inan bilmiyorummmmmmm ((((((((((((((((

eşimde eminim beni en iyi hastaneye götürecektir. zaten takıntısı vardır sağlığımız, huzurumuz yerinde olsun en iyi şeyleri alır yaptırır götürür beni.
onu çok seviyorum çok üzülüyor ama ne yapabilirim.

keşke sağlıklı olsaydım da sen normal yoldan hamile kalsaydın dedi az önce bana (((((((((((((((

tüp bebek için dediğin hastaneye de bakıcam idilgacım çok teşekkürlerr

benim menümde karnı yarık
sebzeli çorba
pilav
yoğurttt
kolaaaa

asis kuzuuuuuuuum sen morfoloji sonucumuz %2 ve tüp bebek olabilir mi dedin doktorunuz böyle mi dedi eşimin sperm sayısı iyi ama morfoloju %0 bize öyle bişi demedi doktorumuz üstelik tüp bebek merkezine gidiyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum dünde yumurtan çatlamış bol bol halvet dediii yaa biz mi yanlış yönlendiriliyoruz yoksa kafam karıştı tırstım valla :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…