Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

pidilgacım yaa sen aldıysan sağlığa herhangi bir zararı yoktur demekki Bugün doktorumu arayacaktım alayım ondan önerirmisiniz herhangi bir zararı varmıdır diye topiği açar açmaz senin yazını gördüm ne arasam sende cvp var ne güzeeeeeeeellll Tabi benim yumurtlama günüm geçti önümüzdeki ay için

idilga senden gelcek yorumu bekliyordum.ii bakalım bu ay dene bi görelim nasılmış.senin aldığının türkiyede satışı varmıdır acaba .tüpü ince bişeye benziyor sıkıverirsin içeri

günaydınn kızlarrr,nasılsınızz..yepyeni umutlarla
baslıyalım güne..ayrıca bugun herkes hepimiz adına bir defa
meryem suresini okuyalımm..bugun 41e tamamlayalım..hergün okuyalım..
ben smdi bir tane okuyorum hepimizin adına..hayırlısıylaa hepimiz hamiş
kalırızz inşallahh yarabbim duyy sesimizii..

canım belki yerleşme kanmasıdır yürümekten olmaz yaa öle olsa benim hergün kanama olmam lazım

amiiiiiiiiiin canım ben işteyim akşamlarıda ders çalışıyorum ev hanımları bizim içinde okuyun okuyandan allah razı olsun bizde dualarımızla size teşekkür ederiz

günaydın en tatlı bebişlerin annesi olacak güzel hanımmmmlaaaaarrrrrr

ben yeni doktordan geldim kızlar çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk,o kadar rahatladım ki anlatamam çok korkuyodum.Rabbim hepinize yaşatsın inşaaaallllllllaaaaahhhh bu duyguyu,AMİİİİİNNNNNNNN

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

Ama tüp bebekte çok dikkat edilmesi gereken bir durum

ve çok aşamalardan geçiyorsun. Gözük korktu açıkçası

asiscimm bi araştır tatlım ama sana en içten samimiyetimle sölüyorum bu proxeed plus'ı bi deneyin hemen tüp bebek filan tüm çareleri tükettikten sonra onu düşünün tabi benim ki sadece tavsiye canım ama bizde aynı durumda olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum ve istanbulda çok iyi bi aktar var araştırmalarım sonucu buldum istersen sana numarasını veririm özelden mesajla

aminnn inşallah canım rabbim dualarımızı kabul eylesin bizede o minik sesleri duymayı nasip eylesin inşallah

günayydıııınnnn.....

ne güzel bir habeerrrrr..çok sevindiiimmm..

kucağınada alacaksın güzel bebeğini inşallahh...

hmm biaraştıriim ben de ..:44:

öncelikle :)

yerleşme kanamsı bir kere gelri kahverengi gelir ve adete en fazla 7 gün en az 3 gün kala gelir.

ki senin regle daha 9 gün var bebek yeleşmemiş ki daha yerleşme kanamsı gelsin... :)
malumunuz ki yumurta spermle döllenir bölnüp çoğalarak tüplerde ilerler ilerler veee kalınlaşmış
rahim duvarına düşer buraya tutunur yapışır yani yerleşir....en kanlı bölgeyi seçer...bu yuzden yerleşme kanamsı gelir
ki herkesde gelmez gelmesi de yaşanabilecek bir düşüh tehlıeksı ve kanamalı bir gebelıgın habercisi oalbilir neyse konumuza dönelim

rahim duvarı kalındı bebek buraya tutundu büyüdükçe içeri gömülü gömülür ve orada iyice sabirlenir....Rahim duvarının yeterince
kalınlaşmış ve kanlanmış olması çook ama çok öenmlidir çünkü yumurta döllenmiş olsa dahi eger rahım duvarı kalın değilse
yerleşemez....yeter li kan akısı yoksa da besleneip büyüyemez....bunun için hormonmalrımızın dengeli olması çok önemlidir..
hormonalrımız dngeli ise ve güzel çalışıyorsa rahım duvarı pekala düzgünce kalınlasır....yok döllenme tutunma olmadımı o zaman da
rahım duvarıı yıkılır ve regl olrk onu dısarı atarız her ay yenısı olusur :)

lafın özü regle 9 gün kala yumurtan döllense dahi henüz rahme düşüş gerçekleşmediğinden tutunmadan bahsedemeyız
dolayısıyla tutunma kanamaısndan da bahsedemeyız......sizinki belkı sık ilişkiden olusmus tahrısten dolayı gelen bi kandır
bi süre cinsel perhiz yaparsanız yaraya dönüşmeden düzelir :)

doktorların çoğu desteklemıo preseed kullanımını para tuzagı olarak görüyolar.....ama kullanıp memnun kalan çok kişi var
hiçbi işine yaramayan da cok ınsna var ama denemeye değer.. :)

Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaah

günaydın kızlaaarr

günaydın :)

ayy ne güzell maşallah maşallah :) sağlıkla da kucakalrsın ınsallah :)

Son düzenleme:
KKKIIIIIIIZZZZZZZZZZZZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR

Halvete gelin halveteee....
Dünkü yediğim okadar lafa rağmen hadi kızım unut herşeyi dedimmm..kapa gözünü dal direkt yapcak birsey yok yımırtlama günün herşeyi yutcaksın dedim:))

Yani küs olduğum kocamla halvete girdikk.
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:44:

tıbbi olarak çok güzel açıklamalrda bulunmuşsun.sağlıkçımısınız

senin başına gelen dünde benim başıma geldii.dahada yapmam dediim.adam havaya girmiş.halbuki demiştim önemli gün ona göre işlerini ayarla neymişşşş yorgunmuş.başlıcam yorgunluğunaa.ama bende bugün herşeyi unutup eskiye dönmek zordundayım.bugün son şanslı günüm

süpersin canım ya iyi yapmışsınız inşallaaahh tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…