Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yaa çok sinir bozucu bir durum
Sende umursamıyor gbi yap canım,hele bir tutsun o bebiş karnımda ben sorucam ama yanıma yaklaşma demeyi 9 ay kozlar benim elimde sende benim gibi yap canım napcaz yapcak hiçbirsey yok kaçırmamak lazım.Yüzsüz olmak gerekiyor azcık

Sıkma canını sen sadece bebiş için konsantre ol,halveti kaçırma

ohh beee.nekadar rahatladın dımı ışılll.ve duana biiii aminnnnnn benden

bugünü de değerlendir canım sonra da sen ağırdan alırsın yaklaşmazsın fazla,galiba erkekler halveti görev olarak görmeye başlayınca yorgun olabiliolar.neyse canım bebişiniz gelsinde unutulur hepsi merak etme

hayır canım :) ilahiyat mezunu bir muhasebeciyim

ama bebek ile uğraşırken bu konuda pek çok şey öğrendım araştırdım böyle işte :)

hepsi tecrübeyle sabittir yani... :)

ii bakalım tecrübelerinize bol bol ihitiyaç olcak burdaa.senin bebişn var galiba
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım?
adetim geçeli 3 gün oldu beklemedeyim hala.
kıss test yapmadınmı.yada direk kana gittt.ne bekliyorsunn

aynen canım.dün inanırmısın barut gibiydim.yüzüne bile bakmadan direk uyudum.sabah kalktım biraz limoniydik.akşam eve geçince düzelcem şu bi kaç günüde atlatayımmmda.görcek o afra tafrayı

evet canım.bebişim gelsinde.gerisi tın deyip kocişime ayıp edrmişim.

canımcım son şanslı gün diye bişii yok.sen istediğin zaman dal kocikinin koynuna , gerisi Allah'a kalmış

canımcım son şanslı gün diye bişii yok.sen istediğin zaman dal kocikinin koynuna , gerisi Allah'a kalmış

canımcım son şanlı gün diye bişi yok,böyle düşünme. olsun,başka zaman dal sen de kocikinin koynuna gerisi Allah'a kalmış

aferin sana inşallah tutar şekerrrrrrrrrrrrrr

sana aferin yok :))))))))))). bu durumda küsülür mü hiççççççççççç. kahve yapsaydın eşinin yorgunluğu uykusu geçerdi.
bugünü iyi değerlendirrrrrrrrrr kaçırmaaaaaaaaaaaaaa. ama eşinede ikide bir hatırlatıp strese sokmaaaaaaaaaa

kızlar benim gibi eşinin morfoloji değeri düşük kişiler var mı??
neler yapıyorsunuz. doktor tüp bebeğe yönlendirdi bizi

hehehehehehehe:))))bugün kaçışı yok zatennnn

banane yaa bende aferin isterimm bu akşam için yanii

bu arada dün dr.a gittim yine muayene için.
geçen gittiğim dr.un aksine olumlu şeyler söyledi.bi dolu hormon ilaçları vermişti ya diğeri.şaşırdı dr.test yapmadan bunlar verilir mi diye.neyse işte yımırtam çatlamış sağ taraftan.diğeri solda bi yımırta görmüştü,sağda bişi yok demişti.
yumurta rezervi de yaşına göre iyi dedi (malum yolun yarısındayız),kalitesini bilemeyiz tabi. akıntı falan da yok,temiz görünüyo dedi. smear testi için örnek aldı işte.
sonracııma, dedim ki ben bi incir kürü yaptım dr.hanım dedim,o da prolaktini falan yükseltiyomuş dedim :26:
azıcık kızdı,hey allaam rahat bırakın şu yımırtalarınızı dedi
bi de ovulasyon testi yapıyom teyid amaçlı,aslında anlıyom ne zamaan yımırtladıımı ama dedim.
testleri boşver,viciidini dinle.raat ol,takma kafaya dedi.
adetin 3.günü bakıcak işte hormonlara bi sürü şeye falan.
hayırlısı olsun bakalım.

ben korkuyorum ya şimdi birde buna takacam iyi miiiiiiiii Allahım sen büyüksün

korkma canım. herkesin yapısı farklıdır. siz bizim gibi değilsinizdir belki.
tüp bebeğe ne zaman başlıyorsunuz. sanırım bizim başlamamız mayıs sonunu yada haziranı bulur

inşallah aminnnnnnnn. evet destek oluyoruz ama dün eşimin morali çok bozuktu. eski neşeli, komik cemden eser yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…