- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.641
günaydın kızlaaarr
tıbbi olarak çok güzel açıklamalrda bulunmuşsun.sağlıkçımısınız
senin başına gelen dünde benim başıma geldii.dahada yapmam dediim.adam havaya girmiş.halbuki demiştim önemli gün ona göre işlerini ayarla neymişşşş yorgunmuş.başlıcam yorgunluğunaa.ama bende bugün herşeyi unutup eskiye dönmek zordundayım .bugün son şanslı günüm
günaydın en tatlı bebişlerin annesi olacak güzel hanımmmmlaaaaarrrrrr
ben yeni doktordan geldim kızlar çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk,o kadar rahatladım ki anlatamam çok korkuyodum.Rabbim hepinize yaşatsın inşaaaallllllllaaaaahhhh bu duyguyu,AMİİİİİNNNNNNNN
süpersin canım ya iyi yapmışsınız inşallaaahh tutmuştur
senin başına gelen dünde benim başıma geldii.dahada yapmam dediim.adam havaya girmiş.halbuki demiştim önemli gün ona göre işlerini ayarla neymişşşş yorgunmuş.başlıcam yorgunluğunaa.ama bende bugün herşeyi unutup eskiye dönmek zordundayım .bugün son şanslı günüm
hayır canım :) ilahiyat mezunu bir muhasebeciyim
ama bebek ile uğraşırken bu konuda pek çok şey öğrendım araştırdım böyle işte :)
hepsi tecrübeyle sabittir yani... :)
kıss test yapmadınmı.yada direk kana gittt.ne bekliyorsunngünaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım?
adetim geçeli 3 gün oldu beklemedeyim hala.
yaa çok sinir bozucu bir durum
Sende umursamıyor gbi yap canım,hele bir tutsun o bebiş karnımda ben sorucam ama yanıma yaklaşma demeyi9 ay kozlar benim elimde sende benim gibi yap canım napcaz yapcak hiçbirsey yok kaçırmamak lazım.Yüzsüz olmak gerekiyor azcık
Sıkma canını sen sadece bebiş için konsantre ol,halveti kaçırma
bugünü de değerlendir canım sonra da sen ağırdan alırsın yaklaşmazsın fazla,galiba erkekler halveti görev olarak görmeye başlayınca yorgun olabiliolar.neyse canım bebişiniz gelsinde unutulur hepsi merak etme
KKKIIIIIIIZZZZZZZZZZZZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
Halvete gelin halveteee....
Dünkü yediğim okadar lafa rağmen hadi kızım unut herşeyi dedimmm..kapa gözünü dal direkt yapcak birsey yok yımırtlama günün herşeyi yutcaksın dedim:))
Yani küs olduğum kocamla halvete girdikk.
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:44:
hehehehehehehe:))))bugün kaçışı yok zatennnncanımcım son şanslı gün diye bişii yok.sen istediğin zaman dal kocikinin koynuna, gerisi Allah'a kalmış
aferin sana inşallah tutar şekerrrrrrrrrrrrrr
sana aferin yok :))))))))))). bu durumda küsülür mü hiççççççççççç. kahve yapsaydın eşinin yorgunluğu uykusu geçerdi.
bugünü iyi değerlendirrrrrrrrrr kaçırmaaaaaaaaaaaaaa. ama eşinede ikide bir hatırlatıp strese sokmaaaaaaaaaa
ben korkuyorum ya şimdi birde buna takacam iyi miiiiiiiii Allahım sen büyüksün
asiscim hakkınızda hayırlısı..artık tıp o kadar ilerlediki hiç korkma canım..eşinin keşke sağlıklı olsaydım da bebek sahibi olabilseydik lafına çok üzüldüm
ama anladığım kadarıyla birbirinize çok destek oluyorsunuz en doğrusu da bu zaten...er yada geç bebeğiniz olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?