- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.421
aa mersini bilirim ben yavum yazlık mı var yoksa orda mı yaşıyolar ben susanoğluna flan gitmişligim vardır mersin sahil çok güzeldir suyu temizdir bacım yaşadın ohhhhhhhhhhhhh mis vallaaa
Ben olsam yatardım lan ne olacak sende sessiz yat fantazisiz yat ne olacak kocan bi arkadaşa bakıp çıkacaktım muhabbeti yapsın yeter olum maksat yımırta kaçmasın mercimek alevlensin
ohhhhhhhhhhhhh bin şükür rabbime layaaa çok sevindim canım bide kıyacakalrdı zalim şeroolar sen üzme kendini şimdi mutluluk zamanı şimdi şükür zamanıııııııııııııııııııııı şimdi halayın babası geliyoooooooooooooooooooooooooooooooo
alyammmmm kuzummm pek bi sevintim.Rabbim bi kaç gün sıkıntı verdi belki sana ama sonu çok güzel oldu canımmm.
perimmmmmm bence kaçırma derim benim bi arkadaş tatile gitti memelektien geldi bi duyduk hamişşş.kıs hangi arada dedik yoktunnn memleket hatırası diyorsenkidemi öyle olcek ne
:113Kiz annemin yanında bana dıyo ki bide alalım diye tutturdun! İyiki de almamışiz bak
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
alyammmmm kuzummm pek bi sevintim.Rabbim bi kaç gün sıkıntı verdi belki sana ama sonu çok güzel oldu canımmm.
perimmmmmm bence kaçırma derim benim bi arkadaş tatile gitti memelektien geldi bi duyduk hamişşş.kıs hangi arada dedik yoktunnn memleket hatırası diyorsenkidemi öyle olcek ne
Paybicem su bı hafta bir ay gibiydi sonunda rahata erdik:))))) cokk şükür bence dualar onu hayatta tuttu kiz mı olacak ne kizlar hep dayanıklı oluyorlar
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
akadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum....yardımlarınızı bekliorum :)
Ayyyyy ins bebisimmmmmm insssallahhhh iyi gelir bizedeeeeeeee
aybice canım senden ne haber güzel haber var mı bakımmmm. ben de gelen giden yok iki gün önce adet belirtim yoğundu bugün gebelik belrtisi de yok adet belirtisi de yok hiç bi şey yok
alyaammmm darısı hayırlısı ile bizlerin başına inşallah bebişim
adoşum bakalım bebişin sana benziyomu hemen koy fotolarını
perim çok sevindim senin adına bol bol dinlen tatlım
aybicem halan nerelerde bir bilgin varmı
deragunum seninkide 28. ben kürtajdan sonra 26.gün olmuştum olmazsan mutlaka yaz tatlım hafta sonu ben arada girer bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?