Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Ebettt adosummm bizimde o taraflarda yazlikkk cok guzeldir memleketim cokkkkkk dogru diosnnn bebekommm sessiz kadicikler gibi yumurtu kacirmamak gerekkkk

Paybicem su bı hafta bir ay gibiydi sonunda rahata erdik:))))) cokk şükür bence dualar onu hayatta tuttu kiz mı olacak ne kizlar hep dayanıklı oluyorlar

ay yerim ikinizide ben çok şükür rabbim sen ne büyüksün doalarımızı kabul etti çok şükür canım çok sevindim annen eşinde çok sevinmiştir.. kanaman ne durumda bitanem

Ayyyyy ins bebisimmmmmm insssallahhhh iyi gelir bizedeeeeeeee

Paybicem su bı hafta bir ay gibiydi sonunda rahata erdik:))))) cokk şükür bence dualar onu hayatta tuttu kiz mı olacak ne kizlar hep dayanıklı oluyorlar

çok şükür canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesinnn kucağına alacağın günüde göstersin innşşşşşş.bencede kızzzzzzzz

canım çok sevindim Allah ol deyince olduruyor işte şükür Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım

Ayyyyy ins bebisimmmmmm insssallahhhh iyi gelir bizedeeeeeeee

kafanı rahatlat canımmmm iice boşalt .bebişi fikrinide çok düşünme.çok düşünmek strese sebep oluyormuş odaa bilmem ne hormonumuzu yükseltiyormuş.oda bebişe engelll oluyormuuuşşşşş.sennnn bol bolll dinlen şekercimmmm

bizde yarın dr teyzye gidiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cinsiyetimiz kesinleşecek

Fotolarını koyarım pztsi günü huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

coşalım kaynayalım sevişelim öpüşelim tey tey tey

aybice canım senden ne haber güzel haber var mı bakımmmm. ben de gelen giden yok iki gün önce adet belirtim yoğundu bugün gebelik belrtisi de yok adet belirtisi de yok hiç bi şey yok

alyammmm canmmm cok sevindimmm allahm saglıkla kucagna almayı nasip etsin insallahhh canmmm benmmm

alyaammmm darısı hayırlısı ile bizlerin başına inşallah bebişim
adoşum bakalım bebişin sana benziyomu hemen koy fotolarını
perim çok sevindim senin adına bol bol dinlen tatlım
aybicem halan nerelerde bir bilgin varmı
deragunum seninkide 28. ben kürtajdan sonra 26.gün olmuştum olmazsan mutlaka yaz tatlım hafta sonu ben arada girer bakarım

aybice canım senden ne haber güzel haber var mı bakımmmm. ben de gelen giden yok iki gün önce adet belirtim yoğundu bugün gebelik belrtisi de yok adet belirtisi de yok hiç bi şey yok

canım senindemi bugün.bende henüz bişey yok.sabah regli belirtilerim vardı.şimdi oruç onu bastırdı acıktım sanursamzaten canım hamilelik belirtisi günü geçtikten sonra ortaya çıkarmış bizim yaşadıklarımız tamamen psikolojik.ben bu ay duygusuzm .bakalım ha geldi ha gelecek modundayım çünkü artık ayaklarımda hafif hafif vurdu ağrı

tatlım ben normalde bile malesef 34. günde oluyorum bugün 33 ama önceki gebelik belirtilerim hiç yok o zaman göğüs ağrım uzun ve fazlaydı şimdi hiç ağrımıyo bile yani umut yok bide bu ay sürekli hep kahverengi lekem geldi olmaması daha iyi yine aynı şey olacak diye korkarım haftaya anneme gidiyorum inşallah eylülde tekrar başlarım çalışmaya

Alllah ikinize de sağlık versin,
kucağına almayı da nasip etsin inşaallllllaaaahhhhh :118:
darısı başımıza, darısı başımıza, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…