Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:113is !!! protesto ediyoruz

Bence de protesto

ay yerim ikinizide ben çok şükür rabbim sen ne büyüksün doalarımızı kabul etti çok şükür canım çok sevindim annen eşinde çok sevinmiştir.. kanaman ne durumda bitanem

Cok şükür canim hemde nasıl sevindiler esim ben çıkınca izin alıp gelebildi tekrar Dr odasına girdi şaşkın. TSK etti:))

çok şükür canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesinnn kucağına alacağın günüde göstersin innşşşşşş.bencede kızzzzzzzz

İnsallah kuzumm darisi hepinize

canım çok sevindim Allah ol deyince olduruyor işte şükür Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım
insallah kuzum hepinize dua ediyorum
alya canım çok sevindim bebeikim gülerek kucağına al inşallah

Canim cok teşekkür ederim sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruz ins

alyammmm canmmm cok sevindimmm allahm saglıkla kucagna almayı nasip etsin insallahhh canmmm benmmm
insallah kuzum insallah sagsalim kucağımıza aalırız

Olacak kuzum olacak sizin de olacak cok dua ediyorum size

halamdan hala ses yok
hala dedim! bak dedimmm !!!!!!!!beni yorma dedim !!!!!!!!!geleceksen gell gelmiceksen beni bekletme bi kaç gün.ama en önemlisiiiiiii halama perimin dediği gibi HALA BAK GİTTTTT DEDİMMMM.kırılırsa kırılsın üzülürse üzülsün napimmm vallaaa

Son düzenleme:
hamile kalmak isteyenlerdenim. 1,5 yıllık evliyim. evliliğimin 9. ayında bebeğimin kalp atımı durdu ve kürtaj oldum.doktor 3 ay koronun dedi. korunduk. şimdi 3. ayım hamile kalmayı bekliyorum ama bi türlü o zaman gelmiyor. eşim de bende çok üzülüyoruz. kürtajdan sonra doktora gittim muayenede sağlıklısın hamile kalınca gel dedi ama herhangi bi test falan yapmadı. bir an önce hamile kalmak için ne yapmalıyım bilmiorum ki her şeyi deniyoruz. önerilerinizi bekliyorum...

Canim yedigine ictigine dikkat et ve stres yapma en onemlisi buu dusunmemeye calis oldu mu olucak mi diye bal tarcin corekotu karistir yut hergun bir tatli kasigii adet gununden yumurtlama gunune kadar adacayi ic ayaklarini sicak tut yumurtlama gunlerindeee sonra yumurtlama gunlerini takip ettt gun asiri iliskide bulunnn ins hayirlisiyla alirsin guzel haberlerrrr

Asossssssmmmmm arti olanlar arkadas listende olanlarrr

Sebastianda benim usakkk testleri getiriyor yapacagim zaman

Son düzenleme:

Haklisin bitanem evet yumurtlama hormonunu baskiliyormus resmennnnn

Bu ay tatilde aklia gelmez yani gelirde stressiz bi sekilde dusunurummmHyirlisi hakkimizdaaa

Ha bu arada sen adet olmicaksin kuslar oyle soyledi bana

Gunlerdir konusuyoruz senle ilgili ebet halaciginin 9 ay yurtdisina cikmisss

ayyyyyy sana öylemi dedilerrrrr inşşşş ama karnım ağrıyo maaleseffff akşama kadrrrr gelir .ayyyy aslında yurt dışına gittiyse çok çok iii dönüşü pek bi zo rolurrr.bua arada pidillll uğramadı hiç.nerelrde

KUZUM ÇOK SEVİNDİM BİTANEM ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETTİ MAŞALLAH KUZUNA ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN
BÜYÜMESİNE GELİNCE BENİM BIZDIKTA Bİ GİTTİĞİMDE 4 GÜN GERİDE OLURKEN BİRDAKİ GİTTİĞİMDE 6 GÜN İLERİ GİDİVERMİŞ OLUYOR 6.AYDAN İTİBAREN BURDAKİ TAKVİMLE GÜNÜ GÜNÜNÜER GİDER FAZLA ŞAŞMAZMIŞ YANİ MERAK ETME GERİDE DİYE SAKIN ÜZÜLME ONLAR MELEKLER SATLARINI YAKALIYORLAR Bİ ŞWEKİLDE

Alllah ikinize de sağlık versin,
kucağına almayı da nasip etsin inşaallllllaaaahhhhh :118:
darısı başımıza, darısı başımıza, darısı başımıza
İnsallah canim cok dua ediyorum size

canım sen yeterkiii protesto iste .ben ooo tohtura domatess yımırtaaaa bilem atarımmmm.aaalllll sana koca totolu herif seniiiii

Koca Totolu karı olacak o :)) Dr amca hep moral veriyor sagolsun :)))))

evet canim dualarımız kabul oldu cok şükür Kuzum zaten benim ki geç olmuş tu önemsemiyorum cok gec gelismesini radyolog kalp atımı yavaş dedi istediğim gibi değil dedi ama cok ta fifi benim istediğim gibi onu önemsemiyorum

canımçok ama çok mutlu olmdum işte duanın nasıl mucizelere sebep olduğunu gördük canım sevincimi anlatamam ikinizide bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

periimm napıyon aşkitoşkom duyduğuma göre tatile gidiyon ee hadi bakalım bi memleket hatırasıda senden bekliyoz
şaka bi yana bu tatili iyi değerlendir belki bi daha gidemezsin doktor yolculuk yasak der

telden melden biyerden girde nerden girersen gir bizi senden habersiz bırakmaaa adoş buraya bi laf kondurur

Bebisimmmmmm ebettt gidioooossss cok mutluyummmmmm kociscigimleeeeee yasasinnnn insallah canm benmmm yaaa cok tatlsiinnn

Giricem cnmmmm orda net yok ama telden zorlarmmm merak etme sen bebisimmmmm

yine mi gol degil yinee miiiiiiii:))) yaw regl günü 1 gün mü şaşmaz bea.. 1 gün gec gelse "belki" diye heveslencem heves bile yasayamıyozz bi de geliyo ki walla böle hiç görmedim renk menk bi tuhaff haydi bakampazartesi doktora gidiyom randevumu aldımmm

anoyyyyyyyy çok sıkıcı bi gündüüü.evet gidip mamalarımı yapıp orucumu açmak istiyorum.etkilemeye başladı yaf beni.haftosunuda dinlenerek geçirmek istiyorum.halamda gelmessse ohh değmeyin benim keyfime lakin gelirse eve sığdırma z beni diim size

Son düzenleme:

Alyaaaaaaaaammmm canııııımmm çok sevindiiiiiiiiiimmm
teyzeleri de onu çok istediiiiiiiiiiiii
çok şükür bebişimm çok şükürrr
annesi,nazlı olcak heralde cimcimoşumuz

oooooyy yiriiiiiiimmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119:

Herkese slmlar...
Ben geldimmm...İnternetim yoktu bayağı uzak kaldım sizden özledim yaaa nasılsınız görüşmeyeli?
Yeni hamişlerimiz var galiba.Geçmişi okuyamadım malum kaç yüz sayfa olmuş :) sadece alya yı okuyabildim. Tebrik ederim..
Eee ne var ne yok?

Beni soracak olursanız ben iyiyim.
Şaka bi yana,bulantılarım azaldı çok şükür.Karnım biraz büyüdü.Bebişin hareketlerini ufaktan hissetmeye başladım,çok güzel bi duygu.İnşallah en kısa zamanda herkese nasip olur tatmak...
Bu arada bence belirtilere çok takılmayın kızlar,bende bile bazı belirtiler yeni yeni oluşmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…