- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.441
:113is !!! protesto ediyoruz
ay yerim ikinizide ben çok şükür rabbim sen ne büyüksün doalarımızı kabul etti çok şükür canım çok sevindim annen eşinde çok sevinmiştir.. kanaman ne durumda bitanem
çok şükür canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesinnn kucağına alacağın günüde göstersin innşşşşşş.bencede kızzzzzzzz
insallah kuzum hepinize dua ediyorumcanım çok sevindim Allah ol deyince olduruyor işte şükürAllah kucağına almayı da nasip etsin tatlım
alya canım çok sevindim bebeikim gülerek kucağına al inşallah
insallah kuzum insallah sagsalim kucağımıza aalırızalyammmm canmmm cok sevindimmm allahm saglıkla kucagna almayı nasip etsin insallahhh canmmm benmmm
alyaammmm darısı hayırlısı ile bizlerin başına inşallah bebişim
adoşum bakalım bebişin sana benziyomu hemen koy fotolarını
perim çok sevindim senin adına bol bol dinlen tatlım
aybicem halan nerelerde bir bilgin varmı
deragunum seninkide 28. ben kürtajdan sonra 26.gün olmuştum olmazsan mutlaka yaz tatlım hafta sonu ben arada girer bakarım
alyaammmm darısı hayırlısı ile bizlerin başına inşallah bebişim
adoşum bakalım bebişin sana benziyomu hemen koy fotolarını
perim çok sevindim senin adına bol bol dinlen tatlım
aybicem halan nerelerde bir bilgin varmı
deragunum seninkide 28. ben kürtajdan sonra 26.gün olmuştum olmazsan mutlaka yaz tatlım hafta sonu ben arada girer bakarım
hamile kalmak isteyenlerdenim. 1,5 yıllık evliyim. evliliğimin 9. ayında bebeğimin kalp atımı durdu ve kürtaj oldum.doktor 3 ay koronun dedi. korunduk. şimdi 3. ayım hamile kalmayı bekliyorum ama bi türlü o zaman gelmiyor. eşim de bende çok üzülüyoruz. kürtajdan sonra doktora gittim muayenede sağlıklısın hamile kalınca gel dedi ama herhangi bi test falan yapmadı. bir an önce hamile kalmak için ne yapmalıyım bilmiorum ki her şeyi deniyoruz. önerilerinizi bekliyorum...
Bence de protesto
kafanı rahatlat canımmmm iice boşalt .bebişi fikrinide çok düşünme.çok düşünmek strese sebep oluyormuş odaa bilmem ne hormonumuzu yükseltiyormuş.oda bebişe engelll oluyormuuuşşşşş.sennnn bol bolll dinlen şekercimmmm
Haklisin bitanem evet yumurtlama hormonunu baskiliyormus resmennnnn
Bu ay tatilde aklia gelmez yani gelirde stressiz bi sekilde dusunurummmHyirlisi hakkimizdaaa
Ha bu arada sen adet olmicaksin kuslar oyle soyledi bana
Gunlerdir konusuyoruz senle ilgili ebet halaciginin 9 ay yurtdisina cikmisss
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
İnsallah canim cok dua ediyorum sizeAlllah ikinize de sağlık versin,
kucağına almayı da nasip etsin inşaallllllaaaahhhhh:118:
darısı başımıza, darısı başımıza, darısı başımıza
Koca Totolu karı olacak o :)) Dr amca hep moral veriyor sagolsun :)))))canım sen yeterkiii protesto iste .ben ooo tohtura domatess yımırtaaaa bilem atarımmmm.aaalllll sana koca totolu herif seniiiii
evet canim dualarımız kabul oldu cok şükürKUZUM ÇOK SEVİNDİM BİTANEM ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETTİ MAŞALLAH KUZUNA ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN
BÜYÜMESİNE GELİNCE BENİM BIZDIKTA Bİ GİTTİĞİMDE 4 GÜN GERİDE OLURKEN BİRDAKİ GİTTİĞİMDE 6 GÜN İLERİ GİDİVERMİŞ OLUYOR 6.AYDAN İTİBAREN BURDAKİ TAKVİMLE GÜNÜ GÜNÜNÜER GİDER FAZLA ŞAŞMAZMIŞ YANİ MERAK ETME GERİDE DİYE SAKIN ÜZÜLME ONLAR MELEKLER SATLARINI YAKALIYORLAR Bİ ŞWEKİLDE
Koca Totolu karı olacak o :)) Dr amca hep moral veriyor sagolsun :)))))
periimm napıyon aşkitoşkom duyduğuma göre tatile gidiyon ee hadi bakalım bi memleket hatırasıda senden bekliyoz
şaka bi yana bu tatili iyi değerlendir belki bi daha gidemezsin doktor yolculuk yasak der
telden melden biyerden girde nerden girersen gir bizi senden habersiz bırakmaaa adoş buraya bi laf kondurur
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?