- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.561
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
günaydın penderim iyiyiz biz bebişimle bulantım başladı ama olsun dayanırım sağlıklı olsunda
sen nasılsın canımmmm?
cok sükür bizdee iyiyzz ışılımm,ayy ne güzell kalp atıslarını görmüssün icin rahatlamıstırr..bende arefe günü gitcemm balım doktoraa,insallah hep iyi haberler alırız bebişlerimizin saglıklı haberlerini yarabbimm
umarım herşey yolundadır sizleri çokkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm bitanelerimmmmmmmmmm
halaları gelmeye sicelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................
ayyyyyy okudum canımmm şükürler olsun Rabbime kocaman olmuş bebişin
ama yuh diyorum o doktorlara ya emin değilsen niye tutuşturuyosun insanları,az kalsın alacaklardı minnoşu Allahım korudu çok şükür canımm inşallah bir daha yaşamazsın böyle korkuları ve sağlıkla alırsın güçlü meleğini kucağına.çok sevindim alyammmm yaaaaaa
Hos geldin kusum
Cuma gunu 3 mm gördük kalp atışını da 3 Dr um gördü bu cuma tekrar çağırdılar.mol gebelik olayı biraz daha uzaklaştı cuma kesin birşey diyecekler artık 20 günde farketmemistim ama 1 kilo vermisim hatta 1,5 kilobenimde bulantı değil ama ona benzer birseyler başladı
canım evde erkenden yaptım yarımsaat sonrada baktım bişeycik yoktuTesti attın mı yoksa yanında mı kiz hemen çıkmıyor cogu kez
hayırlısı diyoruzzz hepp canımcımmGünaydın canım,hayırlısı olsun.Demekki bu ay kısmet değilmiş olmadığına göre.Her şeyin bir vakti zamanı var.Allah ım en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...
günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için
aybicemm hayırlısı olsun bitanemm inşallahhh bebişin seninledir ve testte çıkmamıştır canım benimm
pidilgammm geçmiş olsun canım arkadaşım Allah acil şifalar versin,bi an önce toparlanıp çalışmaya devammmm
asoscum halanı şiddetle kınıyorum tatlım son gelişi olsun inşallahhhhhh
herkesler nasılllllllllllllllll
canım evde erkenden yaptım yarımsaat sonrada baktım bişeycik yoktu
hayırlısı diyoruzzz hepp canımcımm
sanmıyorum canım olsa çıkardı.hakkımızda hayırlısı artık napalım
cuma günü gittim canımm nete girmediğim için yazamadım size,çok şükür kalp atışını duyduk 3,5 mm lik bebişimizi gördük.cumadan beri bakıyorum sürekli ultrason resmine
cuma günü tam 6 haftayı doldurduk 9.haftada çağırdı doktorum tekrar ama benim bu hafta diğer doktoruma randevum var
sen naptın alyammm geçmişi tam okuyamadım daha
ısılcımmmmmmmmmmm
cok sevindim bitanem meleginin pıt pıtlarını duymusun ne güzelllllllllllllllllllllllllll
allahhsaglık versinn sagsalim kucagına alırsın inşşş nazar degmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısı tabi bitanemmm en hayırlı zamanı bekliyo bebişin,durmak yok çalışmaya devam
anoyyyy sen bebişinimi gödün kuzummm benim yaaaa
canım evde erkenden yaptım yarımsaat sonrada baktım bişeycik yoktu
hayırlısı diyoruzzz hepp canımcımm
sanmıyorum canım olsa çıkardı.hakkımızda hayırlısı artık napalım
canımmm çok sağol Allahıma binlerce şükürler olsun duydum o eşsiz sesi yine ağladım tabi
sen nasılsın vitoşummm sultanımız nasıl pek göremiyorum artık seni
günoşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
idilgammmm nasılsın nasıı oldunnnnnnnnnnnnnnnnn
aybice hatunummmmmmm noldu gelmedi dimi halaaannnnnnnn gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmm çok sağol Allahıma binlerce şükürler olsun duydum o eşsiz sesi yine ağladım tabi
sen nasılsın vitoşummm sultanımız nasıl pek göremiyorum artık seni
Paybiceeemmm hayırlısı olsun hakkında bitanem..
bu gecikmeler de biliyosun ki hayra alamet tatlım
seni seviyorumm
Işılımmm gözünaydın bebişiiimmm,minnakının kalp atışını duymuşsuunn
ağlak prensoşuumm,duygusal pörtleğiimmm
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiinn
Paybiceeemmm hayırlısı olsun hakkında bitanem..
bu gecikmeler de biliyosun ki hayra alamet tatlım
seni seviyorumm
Işılımmm gözünaydın bebişiiimmm,minnakının kalp atışını duymuşsuunn
ağlak prensoşuumm,duygusal pörtleğiimmm
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiinn
günaydın balummm halam gelmedi ama testif negatiff.senin kuzucan nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?