- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.581
iyi canım ama hareketlerini hissedemiyorumm bir kere hissettimo kdrr
kızlar gec tekmelerlermişşD
cnm annem 1 ay izinli ameliyat oldu yaa onunlayım ondan pek sık suramıyorum
yoksa buralardayım senle denk gelemiyoruz bir trlüüü
aglama kuzum kıyamam yaaaa:)
daha kocaman olcekk annesiii minnakımm benm yaaa
iyi canımmm
inşşş test bozukturrrrrrrrrrr
gelmesinn ooo vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pazartesi iş başı sendromu yani pazartesi sedromu yaşıyorummm kendime ait bi işim olsun istiyorum yaaaa yetti başkasının yanında çalışmak valla bi ömür çekilecek bişey değil ya devlet ya kendi işin olucak yada büyük kurumsallaşmış firmalarla çalışıcaksın yoksa sıkıntı yaşatıyolar böle işte
ayy sabah sabah baydım sizi dimi kızlarrrsiz neler yapıyosunuz durumlar nasıl nobat bekleyenler yumoş günü gelenler
pazartesi iş başı sendromu yani pazartesi sedromu yaşıyorummm kendime ait bi işim olsun istiyorum yaaaa yetti başkasının yanında çalışmak valla bi ömür çekilecek bişey değil ya devlet ya kendi işin olucak yada büyük kurumsallaşmış firmalarla çalışıcaksın yoksa sıkıntı yaşatıyolar böle işte
ayy sabah sabah baydım sizi dimi kızlarrrsiz neler yapıyosunuz durumlar nasıl nobat bekleyenler yumoş günü gelenler
evet canım denk gelemedik senle,olsuuuunnnn siz iyi olun da o yeter bana
yesin teyzesi minnak vitoşuuu,daha dün gibi aklımda öğrendiğimiz günlerr
annene çok geçmiş olsun tekrardan canımm,torun öncesi bakıma girmiş oldu
aybicemmm avatarda karar kılamadı :44::44::44:
cuma günü gittim canımm nete girmediğim için yazamadım size,çok şükür kalp atışını duyduk 3,5 mm lik bebişimizi gördük.cumadan beri bakıyorum sürekli ultrason resmine
Cuma günü tam 6 haftayı doldurduk 9.haftada çağırdı doktorum tekrar ama benim bu hafta diğer doktoruma randevum var
sen naptın alyammm geçmişi tam okuyamadım daha
benim bir pojoummmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
onu bennn cok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o azcık delüü aşüfte olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o herzaman benimlşedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende seni seviyorum datlummmm benimbakalım mavlam neyler neylerse güzel eyler.senin çalışmalar ne alemde
ışılımmmmm canım çok mutlu oldum çok sevindim sağlıcakla geldi işte bebişin daha güzel anlarınıda yaşayacaksın inş. bitanem
aybicemmmm günün baya geçmiş hadi hayırlısı inş. bebişin müjdecisidir.testlerede güvenemiyo ki insan :44:
vitoşum çok geçmiş olsun annene canım kaçtır yazacam yazacam bi rastlayamadım sana rabbim acil şifalar versin inş.
heheheeegelecekse biran önce gelsin diyorum ben film çektirecem ve farklı bi doktora görünecem bakalım .
ayyy bi türlü karar veremedim bunuda sevmedimmm yauu
canım benim çok sevindim duydun demekki o muhteşem pıtpıtları
O mide bulantısıda genelde kalp atımının başlamasıyla beraber başlıyor canım benim inşallah bendeki gibi kalıcı olmazolsada önemli değil canları sağolsunda herşey kabulümüz dimi
her yer angut dolu takma kafanaaaa
sen gel bi de burdaki dangozları gör aklın şaşar bebişiiimm
her çeşit var
ben de zaman zaman çok sinirleniyom ama gelecek bebişimi düşünüp sakinleşmeye çalışıyoomm
no stressss yes bebiişşş
öyle canımm ya onlar sağlıklı olsunlarda çileye razıyız biz,annelik rahme düştüğü anda başlıyomuş gerçekten
senin hala devam ediyo mu esoşum bulantın?
2 hafta öncesi kadar olmasada hala oluyor tatlım 5.aya girince biter diyolardı bitmedi ama 6.aya girdim biraz hafifledi :44:
oturup ağlıyordum midem bulanıyo diye çok komiğim dimi
allahtan hiç çıkarmadım sadece hissi bile 5 kilo vermeme yetti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?