Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım geçen ayda 5 gün gecikmişti.kolmen kullanıyorum ondan olabilirmiş gecikmeler

hemde nasıl atıyor bojum 2 gündür hiç durmuyor şuan bile dışardanda hissediyorum artık elimi koyduğumda babamızda hissetmek için koyuyor ama o zaman duruyor
kaan beni sevmiyor deyip durdu dün akşam canım benim
çarşamba gün nasıl bir poz vercek bize bakalım teyzesi yine gülcekmi ayrıntılıyada girersem daha net resimlerimiz olcak artık vede videomuz hepsini yüklerim buraya inşallah girerim ayrıntılıyada

valla canım tam adamına sordun herşeye ağlayabilirim ben
inşallah geçer tamamen bitanem rahat edersin sonrasında,ama sen hiç kilo alamadın mı canım benimmmmmm üzüldüm yaa

evet canım almadım aldıysamda verdiğim o 5 kiloyu almışımdır

Banada cvp versenize kızlarrr
Ne güzel bayramdan sonra kocişle fethiye didim çeşme bodrum kuşadası resmen ege turu yapıcaktık nasılda heveslenmiştim Ama annem kızdı egeye tura gidicene ankara ya dr a git dedi.. Bende anne aşk olsun kızım gençsin gez toz demen gerekirdi dedim oda; ben kızım gençsin bebek yap derim dediii
Ben nayapayım kızlar oysa kocişle balayına bile gidememiştik
Bide bana ankaradan 3-5 dr ismi sölesenize araştırıyım

çalışmalar oruç,sıcak v.s.sebebiyle yavaş da olsa iyi gidiyaa
geç olsun da güç olmasıınn
hayırlısı bakalım
ha gayrettt canımmm ii değerlnedürmeye çalışşş bol bol pitamin alyosunnnnn bal fındık fıstık cevüz bademde olabilüüüü
Payboşuumm neden kan testi yaptırmıyorsuunn bebişiimm??
halan gelicek olursa bence de dr.unu değiştir,film yıldızı ol bizim gibi
kafan rahat olsuun, bebişş olsuuunnnn
leen buldum ya ben sana onu yap işte :82:

canım geçen ayda beş gün geçti die gitmiyorum kana.regli belirtilerim var olamıyorumsanurum

hangi bebişşş? nerde? nezamn? kim? yada kısaca 5N1K da olabülüüüüüüüüleynnnn çok hoptirik bişeydi o babişşş.şimdiki kızım nasıııı saçlar felannn harikaaa.

yakışıklı kaanımız annesine kilo bile aldırmıyo,çok can yakacak ooooooo

İnsallah benimki de oyle olacak yaa cuma yi bekliyorum

cuma günü de güzel haberlerle geleceksin inşallahhh canımm benimmm.çok halsizim sıcaklar çökertti beni 1 kilo da benden gitmiş,bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz toparlanırız nasılsa alyammmm

İkinci 3 aylık donemde fil gibin oluruz dun bı hamile tişörtü alayım dedim iyice zayiflayinca iğrenç durdu alamadım (

canım evde erkenden yaptım yarımsaat sonrada baktım bişeycik yoktu

hayırlısı diyoruzzz hepp canımcımm

sanmıyorum canım olsa çıkardı.hakkımızda hayırlısı artık napalım
yavrim hiç belli olmaz belki vardır yoksa da filme gidersin seninki de hsg bebeği olur

beden nefter ediyoruuummmmm.ama her nefret ettiğimde bu karikatüre bakıyorum :)))))
Eki Görüntüle 475137
ay bunu bende seviyorum

aslında asosum önce bi güzel kafayı dağıtmak daha iyi aslında hem balayı da yapmamışsınız,çok iyi gelir tatil size

ankarada değilm ben canım pek doktor ismi bilmiyorum ama bi kere süleyman eserdağ diye bi doktor var ona gitmiştim çok tatlı bi doktor memnun kalmıştım ama senin durumunda uzman mıdır onu bilmiyorum canım

Yaa bende annelik duygusu neden hala gelişmedi ki (((( kalp atışını da duyduk duygusuz muyum neyim:26:

kuzum ben 5 ayı bitirdim 6 girdim aldım o tişörtlerden ama hala içini dolduramıyorum
azimliyim bu ay dolcak inşallah hahahahhhh

Canım ozamanla oluşacak inşallah.İlk başlarda bir şey hissetmiyoruz ya belkide ondandır.Ama zamanla karnımız büyüdükçe,hareketlerini hissetmeye başladıkça bence annelik duygusu ozaman başlayacak.Tabiki en önemliside inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alınca asıl o duyguyu yaşayacağız inşallah...

Yaa bende annelik duygusu neden hala gelişmedi ki (((( kalp atışını da duyduk duygusuz muyum neyim:26:

SAĞOL IŞILIM dr u not aldım kafam karışık tatile ih tiyacım var aslında ama annem kafamı karıştırdı hoş anlamıyo 5 dr a göründüm ve hepside aynı şeyi söledi deneme yanılma yöntemi çünkü bir tedavisi yok anotomik bir olayyyyyy şimdi gitcem yine aynısını sölicek hayırlısı ne deyim yani ne yapayım hoş 6 ay oldu arada bi 2 ay kaybımız var korunmuyoruz da ne bileyim ya hiçbişey düşünmek istemiyorum bildiginiz gibi değil canım çok sıkılıyooo

Hamınızaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

biz geldik artıkın %90 kızım olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk benim denizkızım geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Kısmet olursa bebek şekerlerinide denizkızı figürlü yaptıracam

ışıl çok sevindim canım inş.kucagınada alacagın günleri de görürsün amin.............

Asos önce tatil benceeeeeeeeeeeeeeeeeeee yavrımmmmmmmmmmmmmmm git gez toz kafayı iyiiiceeeeeeeeeeeee boşaltttttttttttttttttt sonradaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek için araştırmalara başlarsın yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzz lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşüfteler

tatlım hep bir endişe içindeydinya ondan olduğuna eminim aynısı bendede olmuştu mesela kalp atışını duyabilecekmiyim diye baya korkmuştum ilk kalp kırıklığımdan ötürü
seninde başlar yakında annelik duyguların bitanem
tatlım konuş bebişinle sürekli o seni duymasada henüz hissediyor sen ona kendini hissettirki konuşarak oda sana duygularını yollasın dimi

yaşadığın korkulardan dolayı öylesin canım bizde cumaya kadar öyleydik eşimle,sonra ikimizde 180 derece değiştik valla.2 haftadır suratsız suratsız dolaşıyomuşuz ortalıkta hiç farkında değildik.cuma günü görürüm ben seni nası gelişcek duyguların

günaydın kızlarrr.haftasonunu sabırla bekledimmm iice kseinleşin die ..ne kesinleşecekse.....sabaha karşı test yaptım negatif.halam hala gelmedii.veee içimi sıkmaya başladı

canım geçen ayda 5 gün gecikmişti.kolmen kullanıyorum ondan olabilirmiş gecikmeler

canım hakkında hayırlısı olsun... seni çok merak ettim... içimde bi his var ama... inşallah çıkar...

bende klomen kullanıyorum... dün bitti... yarın kontrolum var... dr seni de yumoş takibine çağırmışmıydı canım? :44:

herkesee günaydınnn... :119::119::119:

inşallah bol bol müjdeler alacağımız bir haftaa oluurrr......

hepinizi çok seviyorum.... :79::79::79:

kızlar ben cıkıyorummmmmmmmmmmmmmm
dusa atcam kendimiiii
fecii su gbiii oldumm bu ne sıcakk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gelirim yine görüşürzzzzzzzzzzzzzzz

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…