- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.601
yorumlarına bayılıommmmmmm
ışılımmmmm canım çok mutlu oldum çok sevindim sağlıcakla geldi işte bebişin daha güzel anlarınıda yaşayacaksın inş. bitanem
aybicemmmm günün baya geçmiş hadi hayırlısı inş. bebişin müjdecisidir.testlerede güvenemiyo ki insan :44:
vitoşum çok geçmiş olsun annene canım kaçtır yazacam yazacam bi rastlayamadım sana rabbim acil şifalar versin inş.
datlu anniişşiimm nasılsınız??bulantıların devam ediyo mu halen??
hamilelik günlüğünü okudum daa
oyyyyyyyyy taklalar atıyo mu Kaanımız,o zaten hep mutlu bi bebişşş
nasıl da gülüyoduu öyleee hiç unutmuyoom
valla canım tam adamına sordun herşeye ağlayabilirim ben
inşallah geçer tamamen bitanem rahat edersin sonrasında,ama sen hiç kilo alamadın mı canım benimmmmmm üzüldüm yaa
ha gayrettt canımmm ii değerlnedürmeye çalışşş bol bol pitamin alyosunnnnn bal fındık fıstık cevüz bademde olabilüüüüçalışmalar oruç,sıcak v.s.sebebiyle yavaş da olsa iyi gidiyaa
geç olsun da güç olmasıınn
hayırlısı bakalım
Payboşuumm neden kan testi yaptırmıyorsuunn bebişiimm??
halan gelicek olursa bence de dr.unu değiştir,film yıldızı ol bizim gibi
kafan rahat olsuun, bebişş olsuuunnnn
leen buldum ya ben sana onu yap işte :82:
hemde nasıl atıyor bojum 2 gündür hiç durmuyor şuan bile dışardanda hissediyorum artık elimi koyduğumda babamızda hissetmek için koyuyor ama o zaman duruyor
kaan beni sevmiyor deyip durdu dün akşam canım benim
çarşamba gün nasıl bir poz vercek bize bakalım teyzesi yine gülcekmi ayrıntılıyada girersem daha net resimlerimiz olcak artık vede videomuz hepsini yüklerim buraya inşallah girerim ayrıntılıyada
evet canım almadım aldıysamda verdiğim o 5 kiloyu almışımdır
balım maşallah ne kadarda çabuk 8 haftalık oldu bak hafta sonu iftarda bi arkadaşta idik onada mol gebelik demişler kese boş kist bu ameliyat olman lazım falan demişler çok çektirdiler diyo ama şimdi 3.5 yaşında oğlusakın korkma tatlım
cuma günü de güzel haberlerle geleceksin inşallahhh canımm benimmm.çok halsizim sıcaklar çökertti beni 1 kilo da benden gitmiş,bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz toparlanırız nasılsa alyammmm
yavrim hiç belli olmaz belki vardır yoksa da filme gidersin seninki de hsg bebeği olurcanım evde erkenden yaptım yarımsaat sonrada baktım bişeycik yoktu
hayırlısı diyoruzzz hepp canımcımm
sanmıyorum canım olsa çıkardı.hakkımızda hayırlısı artık napalım
ay bunu bende seviyorumbeden nefter ediyoruuummmmm.ama her nefret ettiğimde bu karikatüre bakıyorum :)))))
Eki Görüntüle 475137
Banada cvp versenize kızlarrr
Ne güzel bayramdan sonra kocişle fethiye didim çeşme bodrum kuşadası resmen ege turu yapıcaktık nasılda heveslenmiştimAma annem kızdı egeye tura gidicene ankara ya dr a git dedi.. Bende anne aşk olsun kızım gençsin gez toz demen gerekirdi dedim oda; ben kızım gençsin bebek yap derim dediii
Ben nayapayım kızlar oysa kocişle balayına bile gidememiştik
Bide bana ankaradan 3-5 dr ismi sölesenize araştırıyım
İnsallah benimki de oyle olacak yaa cuma yi bekliyorum
İkinci 3 aylık donemde fil gibin oluruzdun bı hamile tişörtü alayım dedim iyice zayiflayinca iğrenç durdu alamadım (
yavrim hiç belli olmaz belki vardır yoksa da filme gidersin seninki de hsg bebeği olur
ay bunu bende seviyorum
canım benim çok sevindim duydun demekki o muhteşem pıtpıtları
O mide bulantısıda genelde kalp atımının başlamasıyla beraber başlıyor canım benim inşallah bendeki gibi kalıcı olmazolsada önemli değil canları sağolsunda herşey kabulümüz dimi [/QUO
datlu dünüşümm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şişttt pişttttttttttttt
uleynnnnnnnnnnnn kaannn benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şiştttt pişttttttttttttttttt
kaan benm sultanımaaa koca olarakk geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o yakısıkluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
akıllııııııııııı
annesini üzmeyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
azcık mide bulandırıyor oda olsun cnmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
akıllı kaanım benmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaa bende annelik duygusu neden hala gelişmedi ki(((( kalp atışını da duyduk duygusuz muyum neyim:26:
aslında asosum önce bi güzel kafayı dağıtmak daha iyi aslında hem balayı da yapmamışsınız,çok iyi gelir tatil size
ankarada değilm ben canım pek doktor ismi bilmiyorum ama bi kere süleyman eserdağ diye bi doktor var ona gitmiştim çok tatlı bi doktor memnun kalmıştım ama senin durumunda uzman mıdır onu bilmiyorum canım
Yaa bende annelik duygusu neden hala gelişmedi ki(((( kalp atışını da duyduk duygusuz muyum neyim:26:
günaydın kızlarrr.haftasonunu sabırla bekledimmm iice kseinleşin die ..ne kesinleşecekse.....sabaha karşı test yaptım negatif.halam hala gelmedii.veee içimi sıkmaya başladı
canım geçen ayda 5 gün gecikmişti.kolmen kullanıyorum ondan olabilirmiş gecikmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?