Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

şimdi adetim bugun bitti benim 10 agustosda gel dedi tam ovulasyon günü.. evet ya acaba günde 1 taneden 10 gün mü içsem?

canım doktor eşimin sonuclarına cok iyi dedi. trentali veren ürologtu baska doktor yani.. napsam yaw 2 degilde 1 mi yutsam?

KISLARRRR mutlakaa yumurta takibi yaptirin bu ilaclari kullandiktan sonraaaaaa ve her ay icmeyin bunlar fazla buyume yapi agriyla birlikte adette atiliyo yada atilmadan ksit oluyooooooo
en guzeli bunu icmeye baslarken gunde 1 den baslayn derim gunde 1 tane 5 gun
ve 10. gunden itibaren yumurta takibiii
hatta 19-20 mm oldugunu gorunceee hoppp catlatma ignesiiiiiiii
ve arkasindan halvet denemeleriiiiiiiii adet olana kadarrr devammmm gun atlayarak
benim aklima yatan bu
paylasamak istedimmm

ben femara kullandm klomende ayni tarz oldugu icin soyledimmmm

allahh emeklerimizii ve umutlarimiziiii bosa cikarmasinnnnnnnn
allahh innancimizla enerjimizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee umutlarimizii bize sunsun insallahhhhh
herkesi cok optum

Asosuummm bu ay içimden hep sen geciyorsun hadi patlat bı bebis kizzzzz

ohhoooooooooo ben taa 28 inde oldum erken geldi halam 26 gün sonra normalde hep 30 dur aslında çok değişti artık son 3 ayın ortalaması 27 gün oldu birdahaki 24 mü 25 ağustosmu ne ama ramazan bitenekadar annemler burda bişey olcanı sanmıyorum bu ay benden kocaaaa bir passsss

balım nasılsın tatlım bebiş nasıllll keçibonuzu kürü nasıl oluyo anlat bakim annem :44:

Kusum 2,5 su bardagi kaynamış suya 7-8 tane keciboynuzunu parçalayıp atıyorsun ( ne kadar küçük parçalanırsa iyi) 3 dk kaynadıktan sonra ılıkken 1 bardak içiriyorsun geri kalanını sabak 1 bardak soguk iciyor 1 hafta yaptık cok etkili oldu:))))

kardes hosgelsin Sefa getirsin::119::119::119: benim de annem yanımda cok iyi bakiyo bana:)))

Bu arada faydalı bilgi saglık ocagindaki hemşire söyledi 1 sarmada 1 bardak süte eşit calsiyum varmış

Hatirlatirim adet günümde ağrıdan hastaneye gittim ve degerim 3 tu ve böyle öğrenmiştim bebisimi darisi sana
hımm doğru canım ama benimki geliyo gibi yaa.az kaldı. ha geldi ha gelecek modunda

inş canııım hayırlısııı.elerine sağlıkkk.
bu arada maç saat kaçta geçen vardı 24:00 da geçti bende izlemedim

ya walla sinirden aglıyom.. napcam ben öyle ilgilencek doktoru nasıl bulcam..

Benimde 7 gun süren adetim. 5 güne düştü adet siklusum 30 günde olurdu 31-32 oldu sonra hiç olmadıDeğişmeleri kafaya takma anneleri de hem kafan rahat olursa bebiste hızlı olur

napıyonuz len,geldim tek başıma konuştum konuştum gittim
bi küseyim şunlara didim
hani buraya gelip, "ayy bana meraba dimediniz",yok "beni nüfusunuza geçirmediniz" deyip küsen hanımcıklar var ya
ben de neden onlardan biri olmiim didim,benim neyim eksik didiimm
sonra baktım ki çok yüzsüzüm, hayatta küsmem he heee

leynnnn pojuuuuu alıngalıkmı yapıyoz.bu ayki totemimiz yoksa bumu süprizmi yaptın bize

Yirim senin tribini
Tribine tribine tribine yandım bedavami sandim para verip aldım
ayyy cok igrancim

ben de yapiyam kocişe,1 ayı geçti
hele o spermcanlar bi hareketsiz olsuunn,kürerim onların kafalarını,yerim leen morfoşlarıınıı

yawrıımm inşaallah o halan olucak antika sana bi bebiş yollar da kendi gelmez

:82::82::82::82:

:82::82::82::82:

leynnnn pojuuuuu alıngalıkmı yapıyoz.bu ayki totemimiz yoksa bumu süprizmi yaptın bize

süprüüüüüüüüüüüzzzz
Paybooşş alınganlık modunaa geçiyaaammm
ay geçemedim ya

yok leen yapamam ki ben,genelde geyik modunda oluyaam

Yirim senin tribini
Tribine tribine tribine yandım bedavami sandim para verip aldım
ayyy cok igrancim

iranç olduuun kadar hamişsin de

Alyaaaamm bebişiiinn çok hızlı büyüyomuşş yaaa
canım beniimm,2 gr.mıışş bi deee

hey Allahım zati 2 gr.aklımız varr,böyle mucizeleri gördükçe o da kalmıcak sonunda

Keciboynuzu pekmezi icmeye devam etsin kuzum esim 3 ay arayla tahlil verdi morfoloji kısmında birşey yazmıyor ama ileri hareket ve hareketsiz sayısı normal değildi sonra süper ötesi oldular

süprüüüüüüüüüüüzzzz
Paybooşş alınganlık modunaa geçiyaaammm
ay geçemedim ya

yok leen yapamam ki ben,genelde geyik modunda oluyaam

iranç olduuun kadar hamişsin de

Yaa hamileliğin yan etkisi mı yoksa seni görünce mı cosuyom bilmiyom

hey Allahım zati 2 gr.aklımız varr,böyle mucizeleri gördükçe o da kalmıcak sonunda

Evet yaa kuzucum büyüyor dr lar beni üzse de o hiç üzmüyor sadece yemek yemeden bos duramıyom 2 saatte ağzıma ille birseyler atmalıyım saglık ocağı çağırdı oraya gittik 3-5 Lt su iç dedi aklım tavana vurdu mümkün değil dedim mide bulanıyor birazcık o kadar suda:))))ama içmezsem idrar yolu enf oldum geçmeyecek ( siz bilmiyorsunuz hafta sonu ateşim 38.1 oldu serum yedim geldim

alınganlık gelmez bize diyim sana.biz o bildikleriiii kızlarada benzemeyiz hemmm.biz anca güleriz elimizden bukadarı geliyo.alınganlık aşıyo bizi pek beceremiyoz.ayy ne var az alıngan az nazlı olaydık

ye kuzum yeee yarasın minişimizzeeeeeee.ohhhhhhhhhh yesinde büyüsün kocaman olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…