- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.721
Canım bende de bir sorun yoktu ama,eşimde de senin eşininkine benzer bir sorun vardı.Hatta ilk hamileliğimde düşük yaşadım.Daha sonra tam 1.yıl aynı ayda hamile kaldım.Ama 1 yıl bekledim.Ve Nisan da dr a gittim klomen verdi ama 1 kutu sabah akşam toplamda 5 gün ve 10 tane kullanılıyor.2 kutuyu kullanman 10 gün demek ve bu 10 günde nasıl olacak.İlk başta içmeye başlayınca yumurtalar olgunlaşmaya başlayacak ama 10 gün içmen bence zararlı ve boşa derim.Çünkü o arada hamile kalırsan nasıl olacak.İlk 5 gün içtin diyelim.7-8-9-10.günler halvet diyelim ama sen o günlerde de ilaca devam edersen bence olmaz.Hem bebişe zararlı hemde çok fazla diye düşünüyorum.Ben 1 kutuyla 5 yumurtam olmuştu ilk defa içtim ilaç klomendi yani.Olacağı varsa o hapta bahanesi.Ama sen yinede başka bir dr a da sor.2 kutu içen hiç duymadım çünkü...
Tatlim kelimeni 2 kez vermesi icin senin aylık yumurta oluşumunun olmaması lazım o kadarı fazla eğer yumurtlamam normalse.bence eşinin ileri hareketi az çünkü benim esiminde aynıydi Dr olur demişti ama olmadı .sonra ben film çekildim esime de keciboynuzu kuru yaptım 1 hafta ve sürekli de keciboynuzu pekmezi icti degerleri2-3 kat arttı ve o ay hamile kaldımayrıca esimin hareketsiz sayısı da fazlaydı o da inanılmaz değişti .bence bu ay esine bunları uygula bir daha ki ay sende film cekil ama iki klomen fazla
Asosuummm bu ay içimden hep sen geciyorsun hadi patlat bı bebis kizzzzz
balım nasılsın tatlım bebiş nasıllllkeçibonuzu kürü nasıl oluyo anlat bakim annem :44:
kardes hosgelsin Sefa getirsintumm dileklerinnn gercekklestigii bi haftaa diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
guzel haberlerle cosacagimizzzzzzzzzzzz hafta olsunnnnnn
AYBICEMM insallahh cnmm hayirlisi ne ise o olsunnnnnnn
ayy yarinn kardesimm geliyoooooooooooooooo allaha sukurrrrr cok mutluyummmm cokk heycanliiyimmmmmmm
aaa kisalrrr yarinki FILENIN SULTANLARI macindayizzz kocissleeeee bizi izleyinnn anacimmmmmmmm :))))) bu sefer biz ordayizzz ve sansimiz donucekk GALIBIYETLE donucezzz insallahhhhhhhhhh
hep yatasim var ama kalkip etrafi toparllamaliyim yarin aksammm buyuk misafirrrrr canimmmm kardesimmmmmmmmmmmucksssssssss
BU ARADA GUNUN MONUSUUUUUUU
MEFTUNE ye devamm dundenn amaaa cokk basariliydiiiiiiii hemen soyluyorummmmm bu benim MEFTUNEM
zaytinyag (rondolanmisss sogan ve ettttttt kusbasii konupp kisik ateste pisisirilecek kendi suyuyla kisalrrrrrrrrr
diger yandada 2 patlican zebra modeli cizikli soyulup kusbasi halde tuzlu suya doranacakkkk
ben dun 1 kabakta ilave ettimmmm soydum onuda patlosun yani basina koydum
biberlerde aynni sekildeeeeeeeeeeee
etlerin uzerine domates blendirdan gecirilmis halde ve azicik salca koydumm cevrittirdimmm
sonra pisen etlerin uzerine bekleyen sebzeleri ilave ettimmmm ve 1 bas sarmisak butun butun attim uzerine kettla kaynamis suyuuuu
kisik ateste kapagi kapaaaaa ohhh pissinnn piserkennnn tuz-karabib-kirmizi bib - ve azicik tereyag super otesii olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
PILAV ( arpa sehriyeli- cevizli)
corbissssssss
yogurt-kefir-salata-yogurtlu kabak-patates
dondurmaaaaaa
hurmaaaaaaaaaaa ( kislarr kalorisi az olan seekr ilavesiz tek tatli ve burda bile cok satiliyoooo)
meyveee
veeeeeeeeeeeeeee OPYORUMMMMMMMMMMMMM HERKESIIIIIIIIIIIIIIIIIII
hımm doğru canım ama benimki geliyo gibi yaa.az kaldı. ha geldi ha gelecek modundaHatirlatirim adet günümde ağrıdan hastaneye gittim ve degerim 3 tu ve böyle öğrenmiştim bebisimidarisi sana
tumm dileklerinnn gercekklestigii bi haftaa diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
guzel haberlerle cosacagimizzzzzzzzzzzz hafta olsunnnnnn
AYBICEMM insallahh cnmm hayirlisi ne ise o olsunnnnnnn
ayy yarinn kardesimm geliyoooooooooooooooo allaha sukurrrrr cok mutluyummmm cokk heycanliiyimmmmmmm
aaa kisalrrr yarinki FILENIN SULTANLARI macindayizzz kocissleeeee bizi izleyinnn anacimmmmmmmm :))))) bu sefer biz ordayizzz ve sansimiz donucekk GALIBIYETLE donucezzz insallahhhhhhhhhh
hep yatasim var ama kalkip etrafi toparllamaliyim yarin aksammm buyuk misafirrrrr canimmmm kardesimmmmmmmmmmmucksssssssss
BU ARADA GUNUN MONUSUUUUUUU
MEFTUNE ye devamm dundenn amaaa cokk basariliydiiiiiiii hemen soyluyorummmmm bu benim MEFTUNEM
zaytinyag (rondolanmisss sogan ve ettttttt kusbasii konupp kisik ateste pisisirilecek kendi suyuyla kisalrrrrrrrrr
diger yandada 2 patlican zebra modeli cizikli soyulup kusbasi halde tuzlu suya doranacakkkk
ben dun 1 kabakta ilave ettimmmm soydum onuda patlosun yani basina koydum
biberlerde aynni sekildeeeeeeeeeeee
etlerin uzerine domates blendirdan gecirilmis halde ve azicik salca koydumm cevrittirdimmm
sonra pisen etlerin uzerine bekleyen sebzeleri ilave ettimmmm ve 1 bas sarmisak butun butun attim uzerine kettla kaynamis suyuuuu
kisik ateste kapagi kapaaaaa ohhh pissinnn piserkennnn tuz-karabib-kirmizi bib - ve azicik tereyag super otesii olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
PILAV ( arpa sehriyeli- cevizli)
corbissssssss
yogurt-kefir-salata-yogurtlu kabak-patates
dondurmaaaaaa
hurmaaaaaaaaaaa ( kislarr kalorisi az olan seekr ilavesiz tek tatli ve burda bile cok satiliyoooo)
meyveee
veeeeeeeeeeeeeee OPYORUMMMMMMMMMMMMM HERKESIIIIIIIIIIIIIIIIIII
KISLARRRR mutlakaa yumurta takibi yaptirin bu ilaclari kullandiktan sonraaaaaa ve her ay icmeyin bunlar fazla buyume yapi agriyla birlikte adette atiliyo yada atilmadan ksit oluyooooooo
en guzeli bunu icmeye baslarken gunde 1 den baslayn derim gunde 1 tane 5 gun
ve 10. gunden itibaren yumurta takibiii
hatta 19-20 mm oldugunu gorunceee hoppp catlatma ignesiiiiiiii
ve arkasindan halvet denemeleriiiiiiiii adet olana kadarrr devammmm gun atlayarak
benim aklima yatan bu
paylasamak istedimmm
ben femara kullandm klomende ayni tarz oldugu icin soyledimmmm
allahh emeklerimizii ve umutlarimiziiii bosa cikarmasinnnnnnnn
allahh innancimizla enerjimizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee umutlarimizii bize sunsun insallahhhhh
herkesi cok optum
ohhoooooooooo ben taa 28 inde oldum erken geldi halam 26 gün sonra normalde hep 30 dur aslında çok değişti artık son 3 ayın ortalaması 27 gün oldu birdahaki 24 mü 25 ağustosmu ne ama ramazan bitenekadar annemler burda bişey olcanı sanmıyorum bu ay benden kocaaaa bir passsss
napıyonuz len,geldim tek başıma konuştum konuştum gittim
bi küseyim şunlara didim
hani buraya gelip, "ayy bana meraba dimediniz",yok "beni nüfusunuza geçirmediniz" deyip küsen hanımcıklar var ya
ben de neden onlardan biri olmiim didim,benim neyim eksik didiimm
sonra baktım ki çok yüzsüzüm, hayatta küsmem he heee
napıyonuz len,geldim tek başıma konuştum konuştum gittim
bi küseyim şunlara didim
hani buraya gelip, "ayy bana meraba dimediniz",yok "beni nüfusunuza geçirmediniz" deyip küsen hanımcıklar var ya
ben de neden onlardan biri olmiim didim,benim neyim eksik didiimm
sonra baktım ki çok yüzsüzüm, hayatta küsmem he heee
Kusum2,5 su bardagi kaynamış suya 7-8 tane keciboynuzunu parçalayıp atıyorsun ( ne kadar küçük parçalanırsa iyi) 3 dk kaynadıktan sonra ılıkken 1 bardak içiriyorsun geri kalanını sabak 1 bardak soguk iciyor 1 hafta yaptık cok etkili oldu:))))
kardes hosgelsin Sefa getirsin::119::119::119: benim de annem yanımda cok iyi bakiyo bana:)))
Bu arada faydalı bilgi saglık ocagindaki hemşire söyledi 1 sarmada 1 bardak süte eşit calsiyum varmış
hımm doğru canım ama benimki geliyo gibi yaa.az kaldı. ha geldi ha gelecek modunda
inş canııım hayırlısııı.elerine sağlıkkk.
bu arada maç saat kaçta geçen vardı 24:00 da geçti bende izlemedim
:82::82::82::82:
leynnnn pojuuuuu alıngalıkmı yapıyoz.bu ayki totemimiz yoksa bumu süprizmi yaptın bize
Yirim senin tribini
Tribine tribine tribine yandım bedavami sandim para verip aldım
ayyy cok igrancim
ben de yapiyam kocişe,1 ayı geçti
hele o spermcanlar bi hareketsiz olsuunn,kürerim onların kafalarını,yerim leen morfoşlarıınıı
yawrıımm inşaallah o halan olucak antika sana bi bebiş yollar da kendi gelmez
:82::82::82::82:
süprüüüüüüüüüüüzzzz
Paybooşş alınganlık modunaa geçiyaaammm
ay geçemedim ya
yok leen yapamam ki ben,genelde geyik modunda oluyaam
iranç olduuun kadar hamişsin de
Alyaaaamm bebişiiinn çok hızlı büyüyomuşş yaaa
canım beniimm,2 gr.mıışş bi deee
hey Allahım zati 2 gr.aklımız varr,böyle mucizeleri gördükçe o da kalmıcak sonunda
Alyaaaamm bebişiiinn çok hızlı büyüyomuşş yaaa
canım beniimm,2 gr.mıışş bi deee
hey Allahım zati 2 gr.aklımız varr,böyle mucizeleri gördükçe o da kalmıcak sonunda
Evet yaa kuzucum büyüyor dr lar beni üzse de o hiç üzmüyor sadece yemek yemeden bos duramıyom 2 saatte ağzıma ille birseyler atmalıyımsaglık ocağı çağırdı oraya gittik 3-5 Lt su iç dedi aklım tavana vurdu mümkün değil dedim mide bulanıyor birazcık o kadar suda:))))ama içmezsem idrar yolu enf oldum geçmeyecek ( siz bilmiyorsunuz hafta sonu ateşim 38.1 oldu serum yedim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?