Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
paybicemm bende burdayımmm :)) gecikmeleri bende yasamıstımm ve cok sürmeden hamiş haberimi aldım insallah sende en kısa zamanda hayırlı haber alırsın kuzucanmm

Kızlar ayın 19'unda çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Erkenden dayanamayıp test yaptım ve çok çok silik bir çizgi çıkmıştı. İğneden olabilir dediler. Şimdi tekrar yapmaya korkuyorum ama deneyimli arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Lütfen yardım edin

Bir kaç gündür beyaz renkli, biraz koyu kıvamlı akıntım var, çamaşırım ıslanıyor. (Hatta sabah adet oldum sandım ıslaklık hissedince, baktım beyaz akıntı). Göğüs uçlarımın rengi biraz daha belirgin kahve tonlarında. Sağ kasığımda zaman zaman beni çokta rahatsız etmeyen batmalarım oluyor. Bir de söylemesi ayıp cinsel istekte artış var (yapamadık ama istek var)

Sizce hamilelik belirtisi mi bunlar, yoksa iğneden dolayı mı Hoşçakalın kızlar

aybicem ben geldim :))))))))))
inşallah gecikmelerin hayırlı haberler içindir canımmmmm
Ayy hadi inşallahhhhhh
inşşş canımcım inşşşş
yap bi test daha yaaa
canım yarında gelmezse akşam gidip kan veririm .valla çatlicak gibiyim regli olmadım vücudum resmen sıkıyorr beni
paybicemm bende burdayımmm :)) gecikmeleri bende yasamıstımm ve cok sürmeden hamiş haberimi aldım insallah sende en kısa zamanda hayırlı haber alırsın kuzucanmm

evet canımmm inşş enkısa zamnda bendeeeeee hamişşş haberi veririm

canım beyaz akıntı bendede var.geçen ayda olmuştu.onu çok belirti olarak görmüyorum ben.ama kasık ağrılarını bilemicem

Kizzzzz ne bekliyonda kafanı bu kadar kurcalıyon git bi test al gel de halay çekelim yavriimmmm hadiii kooosssss

ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.

şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen.. klomeni ilk basta 2 kutu 2 şerden kullanmak dogru mu? uykum kaçtı dün geceden beri.. dün iki tane içtim ama bugun baska doktora mı gitsem ne dersinizz :44::44:

canım beyaz akıntı bendede var.geçen ayda olmuştu.onu çok belirti olarak görmüyorum ben.ama kasık ağrılarını bilemicem

Halan gelmicek kuzumm bosuna bekleme haydi bu aksan git de bı test yaptir neyi bekliyorsun halay çekelim artikin

hüzünüm bekleme bir test daha yap varsa zaten çizgi daha belirginleşmöiştir baklamenin mantığı yok tatlım hadi yap bizide mutlu et :119: hakkında hayırlısı olsun

artık hemen bir test yappppppppppp
bunlar belirtiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir an önce yappppppppp

Halan gelmicek kuzumm bosuna bekleme haydi bu aksan git de bı test yaptir neyi bekliyorsun halay çekelim artikin

arkadaslar lafınızı kesiyorum kusura bakmayın az önce de sordum arada kaldı :) bu arada umarım arkadas hamiledir.. bi sorun vardı müşkül durumdayım da..

ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.

şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen.. klomeni ilk basta 2 kutu 2 şerden kullanmak dogru mu? uykum kaçtı dün geceden beri.. dün iki tane içtim ama bugun baska doktora mı gitsem ne dersinizz

Tatlim kelimeni 2 kez vermesi icin senin aylık yumurta oluşumunun olmaması lazım o kadarı fazla eğer yumurtlamam normalse.bence eşinin ileri hareketi az çünkü benim esiminde aynıydi Dr olur demişti ama olmadı .sonra ben film çekildim esime de keciboynuzu kuru yaptım 1 hafta ve sürekli de keciboynuzu pekmezi icti degerleri2-3 kat arttı ve o ay hamile kaldım ayrıca esimin hareketsiz sayısı da fazlaydı o da inanılmaz değişti .bence bu ay esine bunları uygula bir daha ki ay sende film cekil ama iki klomen fazla

herkesler burda yaşasın :119: :119:
canum sana gelince bu konu ile ilgili bir fikrim yok ama rakadaşlar yardımcı olaccaklardır

Canım bende de bir sorun yoktu ama,eşimde de senin eşininkine benzer bir sorun vardı.Hatta ilk hamileliğimde düşük yaşadım.Daha sonra tam 1.yıl aynı ayda hamile kaldım.Ama 1 yıl bekledim.Ve Nisan da dr a gittim klomen verdi ama 1 kutu sabah akşam toplamda 5 gün ve 10 tane kullanılıyor.2 kutuyu kullanman 10 gün demek ve bu 10 günde nasıl olacak.İlk başta içmeye başlayınca yumurtalar olgunlaşmaya başlayacak ama 10 gün içmen bence zararlı ve boşa derim.Çünkü o arada hamile kalırsan nasıl olacak.İlk 5 gün içtin diyelim.7-8-9-10.günler halvet diyelim ama sen o günlerde de ilaca devam edersen bence olmaz.Hem bebişe zararlı hemde çok fazla diye düşünüyorum.Ben 1 kutuyla 5 yumurtam olmuştu ilk defa içtim ilaç klomendi yani.Olacağı varsa o hapta bahanesi.Ama sen yinede başka bir dr a da sor.2 kutu içen hiç duymadım çünkü...

iki kutuuuuu vaovvvvvvvvv.canım bilemicem doktorlar daha ii bilir ama ben günde iki tane beş gün kullandım.

balım nasılsın tatlım bebiş nasıllll keçibonuzu kürü nasıl oluyo anlat bakim annem :44:

tumm dileklerinnn gercekklestigii bi haftaa diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
guzel haberlerle cosacagimizzzzzzzzzzzz hafta olsunnnnnn
AYBICEMM insallahh cnmm hayirlisi ne ise o olsunnnnnnn

ayy yarinn kardesimm geliyoooooooooooooooo allaha sukurrrrr cok mutluyummmm cokk heycanliiyimmmmmmm

aaa kisalrrr yarinki FILENIN SULTANLARI macindayizzz kocissleeeee bizi izleyinnn anacimmmmmmmm :))))) bu sefer biz ordayizzz ve sansimiz donucekk GALIBIYETLE donucezzz insallahhhhhhhhhh

hep yatasim var ama kalkip etrafi toparllamaliyim yarin aksammm buyuk misafirrrrr canimmmm kardesimmmmmmmmmmmucksssssssss

BU ARADA GUNUN MONUSUUUUUUU

MEFTUNE ye devamm dundenn amaaa cokk basariliydiiiiiiii hemen soyluyorummmmm bu benim MEFTUNEM

zaytinyag (rondolanmisss sogan ve ettttttt kusbasii konupp kisik ateste pisisirilecek kendi suyuyla kisalrrrrrrrrr
diger yandada 2 patlican zebra modeli cizikli soyulup kusbasi halde tuzlu suya doranacakkkk
ben dun 1 kabakta ilave ettimmmm soydum onuda patlosun yani basina koydum
biberlerde aynni sekildeeeeeeeeeeee

etlerin uzerine domates blendirdan gecirilmis halde ve azicik salca koydumm cevrittirdimmm

sonra pisen etlerin uzerine bekleyen sebzeleri ilave ettimmmm ve 1 bas sarmisak butun butun attim uzerine kettla kaynamis suyuuuu
kisik ateste kapagi kapaaaaa ohhh pissinnn piserkennnn tuz-karabib-kirmizi bib - ve azicik tereyag super otesii olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

PILAV ( arpa sehriyeli- cevizli)

corbissssssss

yogurt-kefir-salata-yogurtlu kabak-patates

dondurmaaaaaa
hurmaaaaaaaaaaa ( kislarr kalorisi az olan seekr ilavesiz tek tatli ve burda bile cok satiliyoooo)

meyveee

veeeeeeeeeeeeeee OPYORUMMMMMMMMMMMMM HERKESIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…