Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sagol cnım sen demi tedavi görüyosun? insallah en kısa zamanda en hayırlısı ve saglıklısı olur..

misafirlerim gitti kızlar ama bende bittim yaniiii makineyı çalıştırdım ortalığı topladım yarında tekrar temizlik yaparım oda anneme hazırlık öle yani ama çok yoruldum uykumun gelmesini bekliyorum hepinizi kocaman öptüümmm

canım 2 tane grup var benim kayıtlı olduğum hala devam ediyor ama diğerinden bir bilgim yok

herkeslere günaydınn :119::119::119::119::119::119:
hepimiz için harika bir gün olsun inşallah

kızlarrrrr günaydınnn.işte ben size demiştim dimi aşılama ile bedenim deil ruhum hamile kaldı diye.öyle oldu işte 3 gün geçti hala gelen giden yok.

günaydınnn herkese... gerçi öğle oldu ama

nasılsınız bakalım? yeni hamiş yok sanırım... aybice ne yaptın? halan gelemedi inşallah.... :44:

benimde klomen bitti... bugün adetimin 9. günü... öğleden sonra dr gidicem... bakalım yumoşlar ne alemde

çatlatma iğnesi istesem mi işi hızlandırmak açısından? sizce??

gelen giden yok.hala beklemedeyim.hamilelik adına bi belirtide yok.geçen ay beş gün geçdiye yine aynı şeyleri düşünüyorum.belim ve bacağım çok kötü ağrıyor.karnımda ağrımaya başladı .sanırım kist oluştu ve regli olmamı engelliyorgelse ona göre yeni doktorama gidecem.çok sıktı bu durum ya.hamiş olmadan öylece beklemek reglin gelsin dieee pofffffffffffff

dalgalandımda duruldum
koştum ardından yoruldum
binlerce güzel sevdimm deee
en son sana vuruldummmmmm ennnnnnnnnnnnnnn son sana vuruldummmmm

sesimi duyan birileri varmııııııııııı

herkesssss nerdeeeeeeeeeeeeee

kimse yok diğer topiklere dalıyorummmmm.gelirseniz haber edin iki lafın belini kıralımmm.çok canım çekti

kimse yok diğer topiklere dalıyorummmmm.gelirseniz haber edin iki lafın belini kıralımmm.çok canım çekti

aybicem ben geldim :))))))))))
inşallah gecikmelerin hayırlı haberler içindir canımmmmm
Ayy hadi inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…