Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkese güpgüzell musmutlu bi gün diliiyooommmmmmmmmm

Kaanımızın fotosunu merakla bekliyozzz

veee Perdoganımızı, hayırlısıyla kesesini görsün prensinin

Işılııımmm sen nasıl oldun bitanem,bulantın var mı yine

günaydın baldan tatlı lokmalarım benimmmmmmm nasılsınız bugün?

ben aynıyım hala bıraksalar 7/24 uyuycam ama kalkıp geliyorum işte napalım

ESOŞUMMM bitanemm nolur sıkma canını canımın içi kıyamam sana,doktorunun erken farketmesi çok güzel ona göre kontrollerini yapar canım sen sakın kaanımızı üzme,o annesinden azcık daha ilgi koparmak istemiş sinyal göndermiş sana.herşey güzel olacak inan bana,bugün yine tatlı fotolarıyla geliceksin kaanımızın ve sağlıklı bi şekilde alacaksın kucağına onu.ikinizi de çok seviyorummmmmmmm,dualarım sizinle

ERDOŞUMM belirtilerinin olmaması ne güzel canım tadını çıkarırsın hamişiliğin,inan ben kaç gündür ne yaptıımı ne yediimi bilmiyorum,sende güzel haberlerle geleceksin bugün belki kalp atışlarını bile duyarsın bebişimmm dualrım sizinle de

ADOŞCANNNN geçmiş olsun canım dikkat et kendine korkutma denizkızımızı,bir dua da size okuyup yolladımmmm

düşünceli ponjuuuummm benim bulantım var hala ama idare ediyorum bunada şükür canım sen nasılsın?

günaydııııın herkese, orta doğu ve balkanların eeeen en mikemmmel topiğine
bugün büyük gün benim için
dua edin kızlar bana
yumoş olayı tamam
büyük buluşma olsun bugün dua edin
sinerji enerji bişüüüüü olsun

Rab'bim, beni ve tüm bekleyenleri bu mutluluktan esirgeme
Aaaaaaaamin

Son düzenleme:
dua edin kızlar bana
yumoş olayı tamam

Aaaaaaaamin

AMİİİİİNNNNNNN,hakkınızda hayırlısı olsun canım,inşallah büyük buluşma gerçekleşir sonra da gelsin bebişciklerrr

düşünceli ponjuuuummm benim bulantım var hala ama idare ediyorum bunada şükür canım sen nasılsın?

bebişin sağlıkla gelsin de varsın azıcık bulansın di mi
anne olmak böyle bişey demek,çok büyük fedakarlık istiyoo
ben de iyiyim datlum,işe başlamadan hemencik buraya daldımm
bağımlı olduumm ulleeeeyyynnnnnn

dua edin kızlar bana
yumoş olayı tamam

Aaaaaaaamin

sana bozidiz enerji yolluyoomm büyük buluşma için
hayırlısıyla gelsinn bebişinn

gerçekten öyle canım anne karnında başlıyo fedakarlığımız,sağlıkla gelsin ben razıyım çekmeye
Rabbim size de nasip etsin inşallah hayırlısıyla ponjuuummm seviom seni

işler birikti ben yatmak istiommmmmmmmm

ben da seviyaam kiii
uyu uyu yat uyuu
Işıl ılık sıt ıçç
ıç Işıl ııç
ıyı Işıl ıyı

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız benimlesiniz sizi seviyorum randevum 11:30 da yola çıkmadan bir girip bakayım dedim sizlere hepinizi öptük kocaman

Buraya yazıyorum kusura bakmayın kaç gündür kimseyi bulamadım yahuuu Size birşey danışmak istiyorum dün ve bugün olmak üzere yanıyorum hadi havalar sıcak dün bilhassa ateşimi ölçtüm 37.4 çıktı ve sat'ım 12.Ağustos yani 10 gün var, yumurtlama değildir dimi? hamilelik olabilir mi?

Son düzenleme:

Yumurtaylan spermcanlar hemen birleşiiinnnnnnnn gellllll bebekkkk gelllllllll oldu galiba

canım benim yen farkettim yaaa.üzme sen kendini inşşşş hiç bi problem olmicak canımcımmm.sen üzülürsen kaanımızıda üzersin.biz onun üzülmesini iztemiyoruz seninde.çikolatını yeeee sonrada git bebişini gör.Allahın ziniyle bizşeycikkk olmazzz.biz dualırmızı gönderiyoruzzzz sannnnaaa.canımcım:

ışıllll kuzummmm sende dikkat ettt dinlenemey çalışşşş ve bütün hamişlere diyorum bol su tüketinn.hem kendi bedeniniz için hemm bebişleriniz içinnn..

seviyozzzz biz siziiiiiiiiii.siz üzülünce bizde üzülüyozzzz .bööööööööööö neşeleninnnn nüftennnnnn

canım benimmm yumurtlamadan sonra yumurtanın süpermanlarla buluşması son hücereler bölünüp çoğalması ardından tüplerden geçip rahme yerleşmesi ve kendine kese oluştırması 7-8 gün içinde oluyor die biliyorum.senin yumutlama tarihin ne zamn bilmiyorum ona göre bi hesapla bakalım canımcım.bana erken gibi geledi ama yinede bilemiyorum

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum ben bulantım var,sen nasılsın?

günaydın taze annecik hoşgeldiniz

Hosbulduk kuzucum sizde hosgeldiniz yerim o bebisi
isilim ben idrar yolu enf oldum biliyor musun cok su icmem lazım ama icince midem bulaniyo birazcık icmeyince daha İyiyim esim de kızıyor Bide cok acikinca midem kotu oluyo yiyince geçiyor :))) doguma kadar fil gibi olcam:)) hee bı de sarma bulantimi kesiyo

Ates ölçme yönteminde yumurtlamadan sonra ateş hiç düşmez gebelik varsa ama ateşin biraz yüksek gibi baska birşey olmasın canim

aybicemmm tatlı kuzummmm bizde sizi seviyoz iyiki varsınız
tohtura ne zaman gidion bebişim yıldız olmaya?

çok geçmiş olsun canım ya idrar yolu enf çok zor bişi heleki şimdi bebişle daha zor,eşin haklı bol su iç zorlada olsa.canım acıkıyosa karnın tabiki yiyceksin ama bebişe faydası olmayan sadece kalori içeren şeylerden yeme,fazla kilo alımı doğumu da zorlaştırır.ben tatlı filan yemiyorum hiç canım da istemiyo hiçbişi zaten.demek sarma bulantını kesiyo seni seniiiiiiiiiii

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim
Benim yumurtlama dönemim 24-29 Temmuz arası diye gözüküyor ve ben 25 Temmuzdaki ilişkiden şüphelendim yani tuttuysa ozaman tuttu diye düşünüyorum (-ki inşAllah tutmuştur) ama tam yumurtlama 29 Temmuz Yani anlayacağın kendimi hamile hissetme mood'undayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…