Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum ben bulantım var,sen nasılsın?

günaydın taze annecik hoşgeldiniz

şimdilik bende bir sorun yok
cumartesi doktora gidicez bakalım inşallah cinsiyeti söylerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımcımmmmmmmmm hayırlısıııı
çok öpüyorum gülümmmmmmmmmmmmmmm

Vaalla cogu zaman birşey yiyemiuorum özellikle kahvaltı sıfır nasıl toparlicam bilmiyorum gun icinde de 2 saatte bir midem kazınıyor eve gidince de sarma yoğurt süt şimdilik yok folik asidi de zor iciyorum gitgide zorlaşıyor durum yarın bebisimi görmeye gidiyorum kesin tanı konulacak mol ve ya bebek
İkiz olmasın Bende anlamadım 2 kere ölçtüm biri kulaktan biri alından 37.1,37.4 gösterdiler

Bence en dogrusu koltuk altı çünkü alın ağız ölçümü kulak ve makat ölçümleri 1-2 derece farklılık gösterir derman ölçümler yani alın cogu kez yanlış çıkar uzaklık ateşi etkiliyor çünkü o yüzden ateş yüksek çıkmış ( eski hemşirelik bilgileriyle söylüyorum bunları)

şimdilik bende bir sorun yok
cumartesi doktora gidicez bakalım inşallah cinsiyeti söylerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımcımmmmmmmmm hayırlısıııı
çok öpüyorum gülümmmmmmmmmmmmmmm

Kuzum bende yarın gidiyoum tohtura insallah guzel haberlerle doneriz

bebek bebek bebek vaaaaaaarrrrrrrr,yarın daha iyi göstercek kendini annesiii
canım ama kızarım sana,kahvaltısız olmaz az da olsa atıştır bişiler peynir yumurta olabilir.benimde canım hiç istemiyo ama bebişlerimiz aç kalmasınnnn.anlaştık mı alyammmmm

Teşekkür ederim Canım, yarın sabah bide öyle denerim Rabbim hayırlara çıkarır inşAllah
Seninde bebiiiş yolda sanırım, sağ-salim, sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşAllah, yardımların için saol

İsilim doktor hevesimi kırmadan once hem süt hem yumurta mutlaka tüketiyordum hergun hevesimi kırdıktan sonra bıraktım hepsini içimden gelmiyor yemek(

Amin canim darisi hepinize insallah butun sorularının cevabını burdan alabilirsin gel bekleriz herzaman

selam herkese.kürtaj oldum arkadaslar,bitti.şimdi evde dinleniyorum..

canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun tatlımm

aman boşver 2 laf söleyip rahatlamışsındırr

esoşum eminiz bişey olmadığına canını sıkıpto bebişimizi üzme tatlı annesi bak hiç bişey çıkmıycak görürsün

kıyamam sana çok geçmiş olsun tatlım dikkat et biraz bende düşünce gülerim hep nedense

amin canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun

günaydınlarrrrrrrrrrr
umarım çokkkkkkkkkkkkk iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrr

ohh iyiyiz tabi tatlım benim annem babam kardeşimde geldiki oooohh demeyin keyfimeee
ALYAMMM bugünmü gidiyon dohtur amcaya hadi hayırlı haberlerle gel bitanem
hepinizi çok seviyorum kocamaaaannnn

anladım bebişim yarın kontrolden sonra toparlarsın kendini ve dikkat edersin o zaman canım benim,Rabbim güldürsün yüzünü inşallahhh
günaydınnn minnoşlarrr nasılsınızz bugunn..hayırlı bigün olsun insallahh

günaydın bitanemm iyiyiz biz sen nasılsın canımmm,yeğenim nasıl?

kızlar hepinize günaydın canlarım. umarım hepimiz için güzel bir gün olur :119::119::119:
biz sabah doktora gittik, biraz canımız sıkkın döndük. karından ultrasonla baktı baktı baktı, zar zor birşeyler gördüm dedi. kuşgözü gibi birşey var ama sen biraz idrara sıkış da gel dedi. daha sonra ben dedim ki bir de transvajinalin aletiyle karından baksanız dedim o da öyle yaptı. bu sefer rahim içinde yuvarlak ufak bir siyahlık gördü. ama içinde çok çok küçük bir nokta vardı. o siyahlığın boyutunu ölçtü 6mm dedi. biz 9 mm olmasını bekleriz net görmek için,2-3 gün sonra daha net görürüz ama dış gebelik vs değil güzel yere yerleşmiş dedi. kan testi istemeyecek misiniz dedim, gerek yok dedi...

ben şimdi anlamadım, iyi mi kötü mü???? penderim, alyam,ışılım, siz ilk ne zaman gördünüz?
benimki sanırım 5 haftayı tam doldurdu, 6.haftanın içinde 5+3 oluyor ?????
üff ne yazacağımı bilemedim.

5+3 de keseyi görmesi bile mucize canım benim güzel bişey tabikiside 6 haftayı doldurduktan sonra bakılır aslında yani genelde ölee :!19: hadi tekrar hayırlı olsun :119:

günaydın bitanem hoşgeldin sakın ama sakın korkma herşey normal canım vajinal bakmadığı için tam olarak görememiştir,bende hemen hemen 5 haftalıkken vajinal bakmıştı ve keseyi baya aradıktan sonra bulmuştu ve çok küçüktü 4mm.karından geç görünür canım doktorunun söylemesi gerekirdi bunu

Günaydın en güzel topiğin güzel hatunları anneleri anne adayları nasılsınız durumlar nasıl

adooşşşş geçmiş olsunnn demek çöktün deve gibimm hııı Dikkatet kendine bitanem bu aralar herkeste bi sakarlık furyası baladı hadi hayır olsun

alyammmm canım hayırlı daha daha güzel haberler bekliyoruz senden gülümmmm

ergnımmm canım doktor kötü bişey dememiş ki dur bakalım hemen endişelenmeee alyayla nerelerden döndük sen kendine iyibak ki bebişin hemencecik büyüsün annesi

5+3 de keseyi görmesi bile mucize canım benim güzel bişey tabikiside 6 haftayı doldurduktan sonra bakılır aslında yani genelde ölee :!19: hadi tekrar hayırlı olsun :119:

canımmmmmmmm içime su serptin canım benim...sağolllll

canımmmm ışılım sağolun ya gerçekten endişelenmiş ve sinirlenmiştim. zaten biraz ilgisiz bir doktor, ben hevesle bir an önce herşeyin normal olduğunu söylesin diye vajinal de bakabilirsiniz dedim, bakmak istemedi. madem görünmeyecek bizi neden bugüne çağırdı ki??? babamız da heveslenmişti o da endişelendi, arayıp söyleyeyim de canını sıkmasın...

söyle canım söyle bi daha o doktora gitmeyin piiiissss gıcıkkkkk

güzelcene yerleşmiş işte annesi endişe etme sen
prensimiizz azıcık daha büyüsün daha iyi görürsünn inşallah

güzelcene yerleşmiş işte annesi endişe etme sen
prensimiizz azıcık daha büyüsün daha iyi görürsünn inşallah
yerim kıs senitatlı ponjuk

söyle canım söyle bi daha o doktora gitmeyin piiiissss gıcıkkkkk

haklısın canım gitmicem, başka bir doktor araştırıyorum şimdi,
hayatımızda kaç defa hamile olacağız ki, bu süreci geçirirken bize kendimizi özel hissettirmeleri lazım...

Canim benim de iyiki annem gelmiş hiçbirşey yaptırmıyor bana tohtura yarın gitcez

İnsallah canim yarın ola hayrola

Bebem benim hep alttan bakıldı battan 10 gun sonra gittiğimde Vajinal bakıldı mol sandılar iki gun sonra azıcık büyümüş dediler almadılar (pazartesi) cuma da alttan bakıldı kese 13 mm dediler o yüzden endiselenme Dr onemli benim biri moral veriyo digeri moralin icine ediyoayrica kalp atışını da o zaman gördük.telas yapmadan bekle 2 gine kocaman oluyorlar bana İnan

İnsallah canim iyi olacağını düşünüyorum hiç endişe yok icimde

canım hamilelikten olsa bile on gün kala bu kadar yüksek çıkmaması lazım hamilelik takvimlerine bakarsan canım genelde günün geçtikten sonra bu değerlere anca çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…