- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.941
Ates ölçme yönteminde yumurtlamadan sonra ateş hiç düşmez gebelik varsa ama ateşin biraz yüksek gibi baska birşey olmasın canim
günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum ben bulantım var,sen nasılsın?
günaydın taze annecik hoşgeldiniz
şimdilik bende bir sorun yok
cumartesi doktora gidicez bakalım inşallah cinsiyeti söylerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımcımmmmmmmmm hayırlısıııı
çok öpüyorum gülümmmmmmmmmmmmmmm
aybicemmm tatlı kuzummmm bizde sizi seviyoz iyiki varsınız
tohtura ne zaman gidion bebişim yıldız olmaya?
çok geçmiş olsun canım ya idrar yolu enf çok zor bişi heleki şimdi bebişle daha zor,eşin haklı bol su iç zorlada olsa.canım acıkıyosa karnın tabiki yiyceksin ama bebişe faydası olmayan sadece kalori içeren şeylerden yeme,fazla kilo alımı doğumu da zorlaştırır.ben tatlı filan yemiyorum hiç canım da istemiyo hiçbişi zaten.demek sarma bulantını kesiyo seni seniiiiiiiiiii
İkiz olmasınBende anlamadım 2 kere ölçtüm biri kulaktan biri alından 37.1,37.4 gösterdiler
şimdilik bende bir sorun yok
cumartesi doktora gidicez bakalım inşallah cinsiyeti söylerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımcımmmmmmmmm hayırlısıııı
çok öpüyorum gülümmmmmmmmmmmmmmm
Vaalla cogu zaman birşey yiyemiuorum özellikle kahvaltı sıfır nasıl toparlicam bilmiyorum gun icinde de 2 saatte bir midem kazınıyor eve gidince de sarma yoğurt süt şimdilik yok folik asidi de zor iciyorum gitgide zorlaşıyor durum yarın bebisimi görmeye gidiyorum kesin tanı konulacak mol ve ya bebek
Bence en dogrusu koltuk altı çünkü alın ağız ölçümü kulak ve makat ölçümleri 1-2 derece farklılık gösterir derman ölçümler yani alın cogu kez yanlış çıkar uzaklık ateşi etkiliyor çünkü o yüzden ateş yüksek çıkmış ( eski hemşirelik bilgileriyle söylüyorum bunları)
Kuzum bende yarın gidiyoum tohtura insallah guzel haberlerle doneriz
Bence en dogrusu koltuk altı çünkü alın ağız ölçümü kulak ve makat ölçümleri 1-2 derece farklılık gösterir derman ölçümler yani alın cogu kez yanlış çıkar uzaklık ateşi etkiliyor çünkü o yüzden ateş yüksek çıkmış ( eski hemşirelik bilgileriyle söylüyorum bunları)
bebek bebek bebek vaaaaaaarrrrrrrr,yarın daha iyi göstercek kendini annesiii
canım ama kızarım sana,kahvaltısız olmaz az da olsa atıştır bişiler peynir yumurta olabilir.benimde canım hiç istemiyo ama bebişlerimiz aç kalmasınnnn.anlaştık mı alyammmmm
Teşekkür ederim Canım, yarın sabah bide öyle denerim Rabbim hayırlara çıkarır inşAllah
Seninde bebiiiş yolda sanırım, sağ-salim, sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşAllah, yardımların için saol
selam herkese.kürtaj oldum arkadaslar,bitti.şimdi evde dinleniyorum..
üzerimde bi gerginlik varr hayırdır inşş.randevu almak için sekreterle görüştümm ses tonu ııırançççççç gayet sert dillii biri.anaoyyyy noluyo beeee bana. filmin fiyatı söylüyo fiyatı saoran yok dedim saydımm lafı
kızlar ben SABAHTAN BERİ BURDAYIM AMA KAFAM BAŞKA YERDE OLDUĞUNDAN YAZAMADIM BİRTÜRLÜ
BEBEĞİMİ GÖRMEYE GİTTİMYA BUGÜN ANLATAYIM SİZİDE SIKACAĞIM AMA
herşeyi gayet iyi ama böbreklerde biraz fazla bir gelişme gördü izleyeceğiz dedi şuan için birşeyi yokmuş bu haftalarda normalmiş ama süreci takip etcekmiş
6 mm nin üstüne çıkarsa tehlikeli dedi
sadece neden olur dedim nedeni yok dedi yeni oluşan bir bebek bu haftalarda böyle sinyaller verir bize bana dikkat edin diye dedi allahtan gelen şeyler bunlar dedi
bunları şimdi değilde sonraki haftalarda görsek daha kötü dedi 2 haftada bir takip etcez zaten geliyorsun bütün organlarına bakıyorum buna biraz daha özen göstrcez dedi ekstra birşey söz konusu değil aynen randevu tarihlerimiz değişmeyecek yani dedi
ama gelde bana anlat doktorun takip etcez demesi bile yetti bana ağlayıp durdum şimdi biraz daha iyiyim sabaha göre bebeğimde üzülmesin diye ağlamamaya çalışıyorum
oda anlamış gibi olanları tekmeleyip duruyor sabahtan beri
arkadaşım kızdı bebeğide sıkıyorsun diye bende birşey oldu sandım dedi 4 boyutluda kötü şeyler dediler sanmış
kötü birşey olsa 1 dk bekletmezler ultrasonada tahlillerede alırlardı dedi haklı aslında
ben 4 boyutluya ne zaman gircem dedim ne zaman istersen dedi doktorum sırf bebeğimizi görmek için gir dedi yoksa özel olarak bir gerek yok dedi
bizde yarın gircez bakalım randevumuzu aldık 11:30'a
işte böyle kızlar dua edin herşey yolunda gitsin
Selamm yosmalar
dün giremedim topige dün düştüm ya ayagım kaydı dizimin üzerine çöktüm kaldım deve gibi
Belim agrıdı ama şimidi iyiyim dr aradım anlattım belinin ve götünün üzerine sert düşmedikten sonra sorun olmaz dedi öyleeeeeeeeeee işte şimdi de fena degilim dizim ve belim agrıyooooo hayıırlsı bakalım
esin üzülme canım rabbimden hayırlısı olsun inş.herşey çok güzel olur bizimde omirilik testimiz temiz çıktı çok şükür sorun yokmuuş balık yagına,demir hapına ve kalsiyum hapına başladık bakalım
Ne var ne yokkkkkkkkkkkkk uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııııın herkese, orta doğu ve balkanların eeeen en mikemmmel topiğine
bugün büyük gün benim için
dua edin kızlar bana
yumoş olayı tamam
büyük buluşma olsun bugün dua edin
sinerji enerji bişüüüüü olsun
Rab'bim, beni ve tüm bekleyenleri bu mutluluktan esirgeme
Aaaaaaaamin
günaydınlarrrrrrrrrrr
umarım çokkkkkkkkkkkkk iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrr
anladım bebişim yarın kontrolden sonra toparlarsın kendini ve dikkat edersin o zaman canım benim,Rabbim güldürsün yüzünü inşallahhhİsilim doktor hevesimi kırmadan once hem süt hem yumurta mutlaka tüketiyordum hergun hevesimi kırdıktan sonra bıraktım hepsini içimden gelmiyor yemek(
Amin canim darisi hepinize insallah butun sorularının cevabını burdan alabilirsin gel bekleriz herzaman
günaydınnn minnoşlarrr nasılsınızz bugunn..hayırlı bigün olsun insallahh
kızlar hepinize günaydın canlarım. umarım hepimiz için güzel bir gün olur :119::119::119:
biz sabah doktora gittik, biraz canımız sıkkın döndük. karından ultrasonla baktı baktı baktı, zar zor birşeyler gördüm dedi. kuşgözü gibi birşey var ama sen biraz idrara sıkış da gel dedi. daha sonra ben dedim ki bir de transvajinalin aletiyle karından baksanız dedimo da öyle yaptı. bu sefer rahim içinde yuvarlak ufak bir siyahlık gördü. ama içinde çok çok küçük bir nokta vardı. o siyahlığın boyutunu ölçtü 6mm dedi. biz 9 mm olmasını bekleriz net görmek için,2-3 gün sonra daha net görürüz ama dış gebelik vs değil güzel yere yerleşmiş dedi. kan testi istemeyecek misiniz dedim, gerek yok dedi...
ben şimdi anlamadım, iyi mi kötü mü???? penderim, alyam,ışılım, siz ilk ne zaman gördünüz?
benimki sanırım 5 haftayı tam doldurdu, 6.haftanın içinde 5+3 oluyor ?????
üff ne yazacağımı bilemedim.
kızlar hepinize günaydın canlarım. umarım hepimiz için güzel bir gün olur :119::119::119:
biz sabah doktora gittik, biraz canımız sıkkın döndük. karından ultrasonla baktı baktı baktı, zar zor birşeyler gördüm dedi. kuşgözü gibi birşey var ama sen biraz idrara sıkış da gel dedi. daha sonra ben dedim ki bir de transvajinalin aletiyle karından baksanız dedimo da öyle yaptı. bu sefer rahim içinde yuvarlak ufak bir siyahlık gördü. ama içinde çok çok küçük bir nokta vardı. o siyahlığın boyutunu ölçtü 6mm dedi. biz 9 mm olmasını bekleriz net görmek için,2-3 gün sonra daha net görürüz ama dış gebelik vs değil güzel yere yerleşmiş dedi. kan testi istemeyecek misiniz dedim, gerek yok dedi...
ben şimdi anlamadım, iyi mi kötü mü???? penderim, alyam,ışılım, siz ilk ne zaman gördünüz?
5+3 de keseyi görmesi bile mucize canım benim güzel bişey tabikiside 6 haftayı doldurduktan sonra bakılır aslında yani genelde ölee :!19: hadi tekrar hayırlı olsun :119:
günaydın bitanem hoşgeldin sakın ama sakın korkma herşey normal canım vajinal bakmadığı için tam olarak görememiştir,bende hemen hemen 5 haftalıkken vajinal bakmıştı ve keseyi baya aradıktan sonra bulmuştu ve çok küçüktü 4mm.karından geç görünür canım doktorunun söylemesi gerekirdi bunu
canımmmmmmmm içime su serptin canım benim...sağolllll
canımmmm ışılım sağolun ya gerçekten endişelenmiş ve sinirlenmiştim. zaten biraz ilgisiz bir doktor, ben hevesle bir an önce herşeyin normal olduğunu söylesin diye vajinal de bakabilirsiniz dedim, bakmak istemedi. madem görünmeyecek bizi neden bugüne çağırdı ki??? babamız da heveslenmiştio da endişelendi, arayıp söyleyeyim de canını sıkmasın...
yerim kıs senigüzelcene yerleşmiş işte annesi endişe etme sen
prensimiizz azıcık daha büyüsün daha iyi görürsünn inşallah
söyle canım söyle bi daha o doktora gitmeyin piiiissss gıcıkkkkk
canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun tatlımm
aman boşver 2 laf söleyip rahatlamışsındırr
esoşum eminiz bişey olmadığına canını sıkıpto bebişimizi üzme tatlı annesi bak hiç bişey çıkmıycak görürsün
kıyamam sanaçok geçmiş olsun tatlım dikkat et biraz bende düşünce gülerim hep nedense
amin canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
ohh iyiyiz tabi tatlım benim annem babam kardeşimde geldiki oooohh demeyin keyfimeee
ALYAMMM bugünmü gidiyon dohtur amcaya hadi hayırlı haberlerle gel bitanem
hepinizi çok seviyorum kocamaaaannnn
anladım bebişim yarın kontrolden sonra toparlarsın kendini ve dikkat edersin o zaman canım benim,Rabbim güldürsün yüzünü inşallahhh
günaydın bitanemm iyiyiz biz sen nasılsın canımmm,yeğenim nasıl?
Günaydın en güzel topiğin güzel hatunları anneleri anne adayları nasılsınız durumlar nasıl
adooşşşş geçmiş olsunnn demek çöktün deve gibimm hıııDikkatet kendine bitanem bu aralar herkeste bi sakarlık furyası baladı hadi hayır olsun
alyammmm canım hayırlı daha daha güzel haberler bekliyoruz senden gülümmmm
ergnımmm canım doktor kötü bişey dememiş ki dur bakalım hemen endişelenmeee alyayla nerelerden döndük sen kendine iyibak ki bebişin hemencecik büyüsün annesi
buraya yazıyorum kusura bakmayın kaç gündür kimseyi bulamadım yahuuuSize birşey danışmak istiyorum dün ve bugün olmak üzere yanıyorum hadi havalar sıcak Dün bilhassa ateşimi ölçtüm 37.4 çıktı ve sat'ım 12.ağustos yani 10 gün var, yumurtlama değildir dimi? Hamilelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?