- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.961
canim benim de iyiki annem gelmiş hiçbirşey yaptırmıyor banaTohtura yarın gitcez
Insallah canim yarın ola hayrola
Bebem benim hep alttan bakıldı battan 10 gun sonra gittiğimde vajinal bakıldı mol sandılar iki gun sonra azıcık büyümüş dediler almadılar (pazartesi) cuma da alttan bakıldı kese 13 mm dediler o yüzden endiselenme dr onemli benim biri moral veriyo digeri moralin icine ediyoayrica kalp atışını da o zaman gördük.telas yapmadan bekle 2 gine kocaman oluyorlar bana inan
insallah canim iyi olacağını düşünüyorum hiç endişe yok icimde
aferinnn sanaaa
iyiyiz ısılımm allaahaa sükürlerr olsunn..nasıl bulantılarınn basladı mı canmmanladım bebişim yarın kontrolden sonra toparlarsın kendini ve dikkat edersin o zaman canım benim,Rabbim güldürsün yüzünü inşallahhh
günaydın bitanemm iyiyiz biz sen nasılsın canımmm,yeğenim nasıl?
tatlımm bende tam 6.haftayı doldurdugumda görmüştü,banada önce gittigimde biraz küçük demişti,3 gün snra cok sükürr bizde duymustuk kalp atıslarını,hiç canını sıkma sen..gör bak 2 güne hersey değişiyo..doktorlarıda anlamak güç bunun normal oldugnu sölemeleri gerek aslında işte geciştiriyolarrkızlar hepinize günaydın canlarım. umarım hepimiz için güzel bir gün olur :119::119::119:
biz sabah doktora gittik, biraz canımız sıkkın döndük. karından ultrasonla baktı baktı baktı, zar zor birşeyler gördüm dedi. kuşgözü gibi birşey var ama sen biraz idrara sıkış da gel dedi. daha sonra ben dedim ki bir de transvajinalin aletiyle karından baksanız dedimo da öyle yaptı. bu sefer rahim içinde yuvarlak ufak bir siyahlık gördü. ama içinde çok çok küçük bir nokta vardı. o siyahlığın boyutunu ölçtü 6mm dedi. biz 9 mm olmasını bekleriz net görmek için,2-3 gün sonra daha net görürüz ama dış gebelik vs değil güzel yere yerleşmiş dedi. kan testi istemeyecek misiniz dedim, gerek yok dedi...
ben şimdi anlamadım, iyi mi kötü mü???? penderim, alyam,ışılım, siz ilk ne zaman gördünüz?
benimki sanırım 5 haftayı tam doldurdu, 6.haftanın içinde 5+3 oluyor ?????
üff ne yazacağımı bilemedim.
canım hamilelikten olsa bile on gün kala bu kadar yüksek çıkmaması lazım hamilelik takvimlerine bakarsan canım genelde günün geçtikten sonra bu değerlere anca çıkar
alyam, pojuu, asos, hafza, esinim, ışılım, eerrdgnnıımm, pidilgam, addeemmm...
günaydın hepinizee....
alyam nasılsın canım? bebiş nasıl?
perdoğanım bebiş bence çok iyi...ben kızımda 4+2 günlükken gitmiştim vaginal bakmıştı... zar zor görmüştü ve de kızım kesenin içinde bir noktaydı... Rabbimin mucizesi... karından görememesi normal bence... biraz sabır canım.. daha çok küçük annesiii.... dr demiş "çok güzel bir yere yerleşmiş" diye... bence bebişimiz rahat... stres yapıpta huzursuz etmeyelim... tadını çıkar canım...
addeemmm çok geçmiş olsun canım.... kendine dikkat et...
Hmm evet anladım canım, alyada söyledi koltukaltından ölç diye..Yarında öyle deneyeceğim....Belki havalar sıcak nem fazla (birde gece baktım) vücutta çok ısınıyor onunda bir yanılgısı olmasın diyorum kendi kendime..Bakalım kısmethenüz yeni başladık biz bu yola bakalım hayırlı zamanımız ne zamansa o zaman gelecek inşAllah...Rabbim yokluklarını göstermesin yeter
günaydın canımm hoşgeldinnnnnnnalyam, pojuu, asos, hafza, esinim, ışılım, eerrdgnnıımm, pidilgam, addeemmm...
günaydın hepinizee....
perdoğanım bebiş bence çok iyi...ben kızımda 4+2 günlükken gitmiştim vaginal bakmıştı... zar zor görmüştü ve de kızım kesenin içinde bir noktaydı... Rabbimin mucizesi... karından görememesi normal bence... biraz sabır canım.. daha çok küçük annesiii.... dr demiş "çok güzel bir yere yerleşmiş" diye... bence bebişimiz rahat... stres yapıpta huzursuz etmeyelim... tadını çıkar canım...
iyiyiz ısılımm allaahaa sükürlerr olsunn..nasıl bulantılarınn basladı mı canmm
tatlımm bende tam 6.haftayı doldurdugumda görmüştü,banada önce gittigimde biraz küçük demişti,3 gün snra cok sükürr bizde duymustuk kalp atıslarını,hiç canını sıkma sen..gör bak 2 güne hersey değişiyo..doktorlarıda anlamak güç bunun normal oldugnu sölemeleri gerek aslında işte geciştiriyolarr
İyiyiz canim cok şükür cimcime de buyuyordur sanırım yeri rahat hiç is yapmıyorum daha ne olsun
sen de durumlar nnasıl
çok güzel canım yormayın kendinizi...başbaşa bi 9 ay geçirin sonra bebiş kucaktan kucağa...
bende yarın kontrole gidicem...yumoş takibi için... yarın belki çatlatma iğnesi vurulcam... yarın 12. günüm daha erken mi yaa? dr yarın gidiyo 3 gün yok... p.tesiye kadar çok geç olabilir... ölee iştee...
Şitress yapma yavriiimmm bebiste gelecek ins No stres yes bebis :)))
no hashas yes pitamin anaaaa pitamin nerdeki:44::44:::44:
add idilim periii bojuuu nirdesinizzzzzzzzzz
günaydın canımm hoşgeldinnnnnnn
Şitress yapma yavriiimmm bebiste gelecek ins No stres yes bebis :)))
no hashas yes pitamin anaaaa pitamin nerdeki:44::44:::44:
add idilim periii bojuuu nirdesinizzzzzzzzzz
Daha çok acemiyim yaa panik depresif durumları yaşıyorumTuttu mu, tutcak mı ? Çişe bak, rengine bak, tortusuna bak, kıvamına bak böyghhh Aaaa bak midem bulandıı
Hahahaha sıyırdım sıyırdımSen hamile olduğunu hissettin mi Öyle bir his varmıdır yoksa vucüdüm bana oyun yapıp kofti şişirmesin bak şimdi [/QUOTEM
adet günümde asırı kasık ağrım oldu sadece o gun baktık öğrendik ondan önceki aylar daha cok belirti vardı ama hepsi fiş çıktı
adet günümde asırı kasık ağrım oldu sadece o gun baktık öğrendik ondan önceki aylar daha cok belirti vardı ama hepsi fiş çıktı
oki ozaman az sabret regliyi bekle diyorsunYoksa 9 ay nasıl geçer dimi
Mersii canımcım hamişşş hamişşş seninde başını şişiyorum kusura bakma
Yavriim olur mü hiç oyle bizde sora sora öğrendik 3,5 yıllık evliyim 8 aydır bekliyorduk
Yavriim olur mü hiç oyle bizde sora sora öğrendik 3,5 yıllık evliyim 8 aydır bekliyorduk
Rabbim uğraştırmadan nasip eylesin, sağlıklı eylesin bekleriz artık napalım
sağol canım iç rahatlatıcı cümleelerin için, insan bu dönemde herşeyden nem kapıyor işte...alyam, pojuu, asos, hafza, esinim, ışılım, eerrdgnnıımm, pidilgam, addeemmm...
günaydın hepinizee....
penderim sağol canım, hepiniz içimi rahatlattınız. canlarım benim, iyi ki varsınıziyiyiz ısılımm allaahaa sükürlerr olsunn..nasıl bulantılarınn basladı mı canmm
tatlımm bende tam 6.haftayı doldurdugumda görmüştü,banada önce gittigimde biraz küçük demişti,3 gün snra cok sükürr bizde duymustuk kalp atıslarını,hiç canını sıkma sen..gör bak 2 güne hersey değişiyo..doktorlarıda anlamak güç bunun normal oldugnu sölemeleri gerek aslında işte geciştiriyolarr
Canim 12. Gun bence iyi yumos takibi icin iğne de verir çatlama zamanına gelince yaptırır sonra halvet halvetttt:)) bu sürede cok kafana takma kızınla vakit geçir ki stres olma bebiste tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?