Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aferinnn sanaaa

alyam, pojuu, asos, hafza, esinim, ışılım, eerrdgnnıımm, pidilgam, addeemmm...

günaydın hepinizee....

alyam nasılsın canım? bebiş nasıl?

perdoğanım bebiş bence çok iyi... ben kızımda 4+2 günlükken gitmiştim vaginal bakmıştı... zar zor görmüştü ve de kızım kesenin içinde bir noktaydı... Rabbimin mucizesi... karından görememesi normal bence... biraz sabır canım.. daha çok küçük annesiii.... dr demiş "çok güzel bir yere yerleşmiş" diye... bence bebişimiz rahat... stres yapıpta huzursuz etmeyelim... tadını çıkar canım...

addeemmm çok geçmiş olsun canım.... kendine dikkat et...

iyiyiz ısılımm allaahaa sükürlerr olsunn..nasıl bulantılarınn basladı mı canmm

tatlımm bende tam 6.haftayı doldurdugumda görmüştü,banada önce gittigimde biraz küçük demişti,3 gün snra cok sükürr bizde duymustuk kalp atıslarını,hiç canını sıkma sen..gör bak 2 güne hersey değişiyo..doktorlarıda anlamak güç bunun normal oldugnu sölemeleri gerek aslında işte geciştiriyolarr

canım hamilelikten olsa bile on gün kala bu kadar yüksek çıkmaması lazım hamilelik takvimlerine bakarsan canım genelde günün geçtikten sonra bu değerlere anca çıkar

Hmm evet anladım canım, alyada söyledi koltukaltından ölç diye..Yarında öyle deneyeceğim....Belki havalar sıcak nem fazla (birde gece baktım) vücutta çok ısınıyor onunda bir yanılgısı olmasın diyorum kendi kendime..Bakalım kısmet henüz yeni başladık biz bu yola bakalım hayırlı zamanımız ne zamansa o zaman gelecek inşAllah...Rabbim yokluklarını göstermesin yeter

İyiyiz canim cok şükür cimcime de buyuyordur sanırım yeri rahat hiç is yapmıyorum daha ne olsun
sen de durumlar nnasıl

Şitress yapma yavriiimmm bebiste gelecek ins No stres yes bebis :)))

no hashas yes pitamin anaaaa pitamin nerdeki:44::44:::44:
add idilim periii bojuuu nirdesinizzzzzzzzzz

günaydın canımm hoşgeldinnnnnnn

başladı malesef canım ama idare ediyorum bakalım penderimm sağlıkla gelsin bebeciklerimizzzzzzz

günaydın canımm hoşgeldinnnnnnn

hoşbuldum canımmm.......

bebiş nasıl?

Şitress yapma yavriiimmm bebiste gelecek ins No stres yes bebis :)))

no hashas yes pitamin anaaaa pitamin nerdeki:44::44:::44:
add idilim periii bojuuu nirdesinizzzzzzzzzz

Daha çok acemiyim yaa panik depresif durumları yaşıyorum Tuttu mu, tutcak mı ? Çişe bak, rengine bak, tortusuna bak, kıvamına bak böyghhh Aaaa bak midem bulandıı
Hahahaha sıyırdım sıyırdım Sen hamile olduğunu hissettin mi Öyle bir his varmıdır yoksa vucüdüm bana oyun yapıp kofti şişirmesin bak şimdi

Canim 12. Gun bence iyi yumos takibi icin iğne de verir çatlama zamanına gelince yaptırır sonra halvet halvetttt:)) bu sürede cok kafana takma kızınla vakit geçir ki stres olma bebiste tutunsun

Canim 12. Gun bence iyi yumos takibi icin iğne de verir çatlama zamanına gelince yaptırır sonra halvet halvetttt:)) bu sürede cok kafana takma kızınla vakit geçir ki stres olma bebiste tutunsun

adet günümde asırı kasık ağrım oldu sadece o gun baktık öğrendik ondan önceki aylar daha cok belirti vardı ama hepsi fiş çıktı

oki ozaman az sabret regliyi bekle diyorsun Yoksa 9 ay nasıl geçer dimi
Mersii canımcım hamişşş hamişşş seninde başını şişiyorum kusura bakma

Son düzenleme:
sağol canım iç rahatlatıcı cümleelerin için, insan bu dönemde herşeyden nem kapıyor işte...

penderim sağol canım, hepiniz içimi rahatlattınız. canlarım benim, iyi ki varsınız

noliiii napanızzz

rahim filmi topiğinde geliyorummm.sabahtır orayı okuyorumm.ya hatunlar ne kadan korkağım ben yaaa.dışardan görende hep der herşeye çok cesaretlisin.leynn ben daha doğru düzgün alttan muayene olamıyorum:26::26::26:

aneztezili çektiriyorumm.

doğru diyosunda alyam burda kafayı dağıtacak bi yer yok kiii....

ama bütün gayretimle halvete devam tabiii...

söyle bebişine bu ay ona arkidiş geliyoooo....

Son düzenleme:
perdoğan kzum kesen küçükmüymüşş iide nie strese girriyorsun şekerimmmm daha çok erken boş yere kendini strese sokmuşsun şöyle 6/7 haftalık olsun bakalım bıcırığınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…