- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.981
noliiii napanızzz
rahim filmi topiğinde geliyorummm.sabahtır orayı okuyorumm.ya hatunlar ne kadan korkağım ben yaaa.dışardan görende hep der herşeye çok cesaretlisin.leynn ben daha doğru düzgün alttan muayene olamıyorum:26::26::26:
aneztezili çektiriyorumm.
noliiii napanızzz
rahim filmi topiğinde geliyorummm.sabahtır orayı okuyorumm.ya hatunlar ne kadan korkağım ben yaaa.dışardan görende hep der herşeye çok cesaretlisin.leynn ben daha doğru düzgün alttan muayene olamıyorum:26::26::26:
aneztezili çektiriyorumm.
canım bugünnn 3. günüm.inş bi sıkıntı çıkmasaa salı olcak oda 8. güne falan denk geliyo regli normalde 7-8 gün sürerdi ama şimdi 6 oyüzden salıya aldırdımcanım oraları çok fazla okumaa.... sen randevunu al ve de biran önce çektir... adetinin kaçıncı günündesin...
randevu alman ve de ilaca başlaman gerekiyo... ben 10. günü çektirmiştim... ama 7-8. günü çektirenlerde var...
ne işn var uleeyeynnn başka topiklerdeeee daatırım
burda o kadar film yıldızı var,bize sor yawrıımm
bak kaç kişi hsg çektirdi burda,anestezili çektiren hiç yok Paybişimm
çünkü gerek yok anestezi almana kısacık işlem için,regl sancısı gibi ağrın oluyo,20-30 sn.kadar
o kadarına da dayanırsın bence
benim tansiyonum biraz düşmüştü işlemden sonra,5 dk.sonra kalktım,giyindim ve işimin başına geldim
orda neler anlatıyolar bilmiyorum ama çok büyütülecek bi işlem değil bence.
ağrı eşiğine de bağlı tabii biraz
misal ben regl döneminde iğne yaptırmadan geçmiyo ağrım ama saatlerce ağrı çektiğimi de bilirim
zırt diye iğne yaptıralamıyo bazen
o yüzden ağrı eşğim yüksek benim
hem hamiş olunca nasıl doğrucan bakiiim
sezeryan da yasaklandı
çatır çatır doğurcaz inşaallah
Yumurtaylan spermcanlar hemen birleşiiinnnnnnnn gellllll bebekkkk gellllllllloldu galiba
AMİİİİİNNNNNNN,hakkınızda hayırlısı olsun canım,inşallah büyük buluşma gerçekleşir sonra da gelsin bebişciklerrr
doğru diyosunda alyam burda kafayı dağıtacak bi yer yok kiii....
ama bütün gayretimle halvete devam tabiii...
söyle bebişine bu ay ona arkidiş geliyoooo....
Kızlar gelen o lekeyle birlikte kan vermiştim sonucu aldım şimdi Beta Hcg 0,11 yani yokmuş bişey
[
Yavrim senin daha adetine vardı sanki yanlış mı hatırladım :44:
var canım evet 09.08 de olmam lazım ama dün çok sancım vardı ve koyu kahve akıntım geldi kanla karışık ondan dedim bi gideyim öyle oldu işteee
CANIM BENİM 9 AĞUSTOSO DAHA 7 GÜN VAR TEST İÇİN YANLIŞ ZAMAN daha çok erkennnn boşuna ümitsizlike kapılma sakınnnn kimi üstünü gördüm sanıyo (tıpta öle bişey yok.. yerleşme kanaması asıl adııı ) merak etme sabret azıcık dahaaa
evet ben de öyle düşünüyorum adet tarihim bi gelsin bakalım.. Hayırlısı hakkımızda, bi de dün doktor göğüslerim çok şiş dedim elle muayene etti ucunu sıktı süt yok hadi gözün aydın dedi. öyle bişey var mı ya bu kdr erken süt mü gelirmiş?? yoksa ellendim mi
hoşbuldum canımmm.......
bebiş nasıl?
canım benim yen farkettim yaaa.üzme sen kendini inşşşş hiç bi problem olmicak canımcımmm.sen üzülürsen kaanımızıda üzersin.biz onun üzülmesini iztemiyoruz seninde.çikolatını yeeee sonrada git bebişini gör.allahın ziniyle bizşeycikkk olmazzz.biz dualırmızı gönderiyoruzzzz sannnnaaa.canımcım:
ışıllll kuzummmm sende dikkat ettt dinlenemey çalışşşş ve bütün hamişlere diyorum bol su tüketinn.hem kendi bedeniniz için hemm bebişleriniz içinnn..
Seviyozzzz biz siziiiiiiiiii.siz üzülünce bizde üzülüyozzzz .bööööööööööö neşeleninnnn nüftennnnnn
canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun tatlımm
aman boşver 2 laf söleyip rahatlamışsındırr
Esoşum eminiz bişey olmadığına canını sıkıpto bebişimizi üzme tatlı annesi bak hiç bişey çıkmıycak görürsün
kıyamam sanaçok geçmiş olsun tatlım dikkat et biraz bende düşünce gülerim hep nedense
Amin canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
ohh iyiyiz tabi tatlım benim annem babam kardeşimde geldiki oooohh demeyin keyfimeee
[sıze=3]alyammm[/sıze] bugünmü gidiyon dohtur amcaya hadi hayırlı haberlerle gel bitanem
hepinizi çok seviyorum kocamaaaannnn
kızlar hepinize günaydın canlarım. Umarım hepimiz için güzel bir gün olur :119::119::119:
Biz sabah doktora gittik, biraz canımız sıkkın döndük. Karından ultrasonla baktı baktı baktı, zar zor birşeyler gördüm dedi. Kuşgözü gibi birşey var ama sen biraz idrara sıkış da gel dedi. Daha sonra ben dedim ki bir de transvajinalin aletiyle karından baksanız dedimO da öyle yaptı. Bu sefer rahim içinde yuvarlak ufak bir siyahlık gördü. Ama içinde çok çok küçük bir nokta vardı. O siyahlığın boyutunu ölçtü 6mm dedi. Biz 9 mm olmasını bekleriz net görmek için,2-3 gün sonra daha net görürüz ama dış gebelik vs değil güzel yere yerleşmiş dedi. Kan testi istemeyecek misiniz dedim, gerek yok dedi...
Ben şimdi anlamadım, iyi mi kötü mü???? Penderim, alyam,ışılım, siz ilk ne zaman gördünüz?
Benimki sanırım 5 haftayı tam doldurdu, 6.haftanın içinde 5+3 oluyor ?????
üff ne yazacağımı bilemedim.
alyam, pojuu, asos, hafza, esinim, ışılım, eerrdgnnıımm, pidilgam, addeemmm...
Günaydın hepinizee....
Alyam nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Perdoğanım bebiş bence çok iyi...Ben kızımda 4+2 günlükken gitmiştim vaginal bakmıştı... Zar zor görmüştü ve de kızım kesenin içinde bir noktaydı... Rabbimin mucizesi... Karından görememesi normal bence... Biraz sabır canım.. Daha çok küçük annesiii.... Dr demiş "çok güzel bir yere yerleşmiş" diye... Bence bebişimiz rahat... Stres yapıpta huzursuz etmeyelim... Tadını çıkar canım...
Addeemmm çok geçmiş olsun canım.... Kendine dikkat et...
ne işn var uleeyeynnn başka topiklerdeeee daatırım
Burda o kadar film yıldızı var,bize sor yawrıımm
bak kaç kişi hsg çektirdi burda,anestezili çektiren hiç yok paybişimm
çünkü gerek yok anestezi almana kısacık işlem için,regl sancısı gibi ağrın oluyo,20-30 sn.kadar
o kadarına da dayanırsın bence
benim tansiyonum biraz düşmüştü işlemden sonra,5 dk.sonra kalktım,giyindim ve işimin başına geldim
orda neler anlatıyolar bilmiyorum ama çok büyütülecek bi işlem değil bence.
Ağrı eşiğine de bağlı tabii biraz
misal ben regl döneminde iğne yaptırmadan geçmiyo ağrım ama saatlerce ağrı çektiğimi de bilirim
zırt diye iğne yaptıralamıyo bazen
o yüzden ağrı eşğim yüksek benim
hem hamiş olunca nasıl doğrucan bakiiim
sezeryan da yasaklandı
çatır çatır doğurcaz inşaallah
hepinize ayrı ayrı teşekkür kızlar öpüldünüz
Bojummmmm babamda aynen sen gibi der çatır çatır doğurmayana ben kadınmı derim der gülerdik hep
ama inat değilmi hükümete inat ben seeryan olcammmmm korkuyorum ayolll çatır çatır doğuruken çatlamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?