Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kaan pek iyyidi kızlar tek eli yüzündeydi derken öbürünüde getirdi vurduk falan ama tık yok bizimkinde önden fotosunu alamadık 1 kere net olmayacak şekilde gördük hemen yine kapadı utandı sanırım Parmağını emip durdu ama ayaklar hareket halindeydi hep 380 gr olmuş bebişim boyuda 24 cm dedi ama net bi ölçüm değil henüz elleri tombul tombul dedi doktorumuz gerçekten öyleydi
organlara tek tek bakarken idrar torbamız birden boşaldı çiş yaptı o arada birde utanmazzz

Dün bahsettiğim sorunda önemsenecek birşey değilmiş yok denecek kadar az dedi var bile diyemem yani dedi doktorumuz erkek bebeklerde genelde olurmuş ve geçermiş içim rahatladı çok iyiyim şuan ayyyy çok tatlıydı bebişim yaaaa

VİDEOLARIDA VAR AMA YÜKLEYEMİYORUM BİRTÜRLÜ BİRAZ DAHA DENEYİM BEN

allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Son düzenleme:

ohh çok sevindik canım maşşallah kaan beye büyümüş baya. vay utanmaz vayy bide utanmadan çişinimi yaptı sıpa:)

senin adına çok sevindim canım, Allah nazarlardan saklasın.. maşallah pek tatlı minik kaan.. 24 cm demek.. kocaman olmuş yaaa.. yerim onun ayaklarını...

amin canım benimmm bak boşuna üzdün kendini de kaanımızı da çok iyi olacak o akıllı bıdık yerim ben onuuuuu

maşallah esinim, bizde seni bekliyoduk bizim topikte.. Burda görünce atladık hemen :d
ne dedi doktor? çok merak ettik

bende şimdi oraya yazcaktım siz benden çok yaşayacaksınız canım benim

maşallahhh minik kaanımıza çok tatlı yaaaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin esinim çok duygulandım bennn

ağlama birtanemmm amin inşallah videolarıda var ama yükleyemiyorum bira daha deneyim

ohh çok sevindik canım maşşallah kaan beye büyümüş baya. vay utanmaz vayy bide utanmadan çişinimi yaptı sıpa:)

Maşallah canım benim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ohh çok sevindik canım maşşallah kaan beye büyümüş baya. Vay utanmaz vayy bide utanmadan çişinimi yaptı sıpa:)
evet canım bi baktıkki yapıvermiş kese boşaldı birden Ondan utandı sanırım yüzünü kapadı

senin adına çok sevindim canım, allah nazarlardan saklasın.. Maşallah pek tatlı minik kaan.. 24 cm demek.. Kocaman olmuş yaaa.. Yerim onun ayaklarını...

evet teyzesi kocaman olmuş bende çok sevindim

amin canım benimmm bak boşuna üzdün kendini de kaanımızı da çok iyi olacak o akıllı bıdık yerim ben onuuuuu

evet boşyere üzdüm ama elimde değil işte ye teyzesi ye

maşallah canım benim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

amin bitanem isteyen herkese versin rabbim tez vakitte öncede burdaki arkadaşlarıma

bende çok duygulandım daldım gittim hatta arkadanda gesi bağları çalıyo zaten ha ağladım ha ağlıycam modundayımmm istem dışı elim karnıma gitmiş dalmışım öle dağlaraaa
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. isteyen herkese hayırlısıyla birlikte versin sağlıklısını inşallah

ağlama bitanem allahım sanada ben gibi hemencecik verecek inşallah bende senin bızdığın fotolarına bakcam inşallah

ya kızalr var ya hamişlerde böyle üzücü bişey duyayımm inan içimm gidiyyooo sonra güzel haberleriniz gelincede okadar şükrediyorumki. ya diyorummm sanaldaki muhabbet bukadar olurmu olurmuş meğerrrrr.canlarım benimmm güzel hamişlerimmm benimmmm

Son düzenleme:

anooooyyyy bişini de mi yaptıııı,haylaz şey
tombiş tombiş ellerini yirim onun
Allahım nazarlardan korusunnn tombiliş Kaanımızı,maşallah büyümüş annesiii
iyi besliyosun oğluşunu

Canim hadi gozunaydin cok mutlu olduk saglikla gelsin minik çookta yakışıklı kiz buu çekeceğin varrr gelsin gelinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…