- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.041
canlarımmm size doyum olmaz ama midem felaket gidip yatıyım az daha sonra da eve geçerim,kendinize çok ii bakın çok seviom siziiiiiii
hadiii ama kızlar oturmayamı geldinizzzz allah aşkınaaa hobaaaaaa lililililili
:
bende seniiiiii yirimmmmmmm.......burdayımmm zatennnsen dizini kır otur burda aybicemmm yirim senii
görcen sen film şeridini hsg çektirirken
hadiii ama kızlar oturmayamı geldinizzzz allah aşkınaaa hobaaaaaa lililililili
:
:44::44::44:
yarın ki dr günlüğüm....
bende seniiiiii yirimmmmmmm.......burdayımmm zatennn
anoyyyyyyyyyyy kısss pojuuuu korkutmaaa bneniiiii oyyyyyyyyy .:18::18::18::18::18::18::18:
canlarımmm size doyum olmaz ama midem felaket gidip yatıyım az daha sonra da eve geçerim,kendinize çok ii bakın çok seviom siziiiiiii
anoooyy bu da kudurmuuşşş
o halde benim neyim eksiiikk
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
ranacııımmmm varya sessiz film gibi sankiii haaaaaama güzel özetlemişsin hakkını yememek lazımm
o manada diil yawrıımm,anesteziyi alıcan yaa
ondan sonra naparlar bilemem
varya dr lardan da dr olduk söylüyüm ben sana...bi şey bildiklerini sanıyorlar... öle bi kıvama geldikk ki filmini bilem yaparız heee
madem canım elin değmişken benim şu filmi çeki versende elin adamlarına koymasanız beniiii
kızlar iftara neler yapıyosunuz?benim yemeğim yok ve ben hala oturuyorum? hadi mönülerinizi dökün ortaya? birer tabak verseniz yeter
kız alttan alttan beğeniyon da iki halaya katıliim demiyoonnn heee
hadii oturmaya mı geldiikk amaaaannn ooohh
yarın da senin bebişkonun halayını çekiceeezzzz
hatta yarını beklemiyoom çekiyomm beeeeeennn hoobbaaaaaa
sen otur bakimmm bişey olacak Allah korusunnn....
benim gibi otur alkış yapp
bu zaten kudurukmuşş,hemencik geçmiş halayın başıınaaa
amaaaaaaannn mecalimm vaaarrr
az daa zıplarsam çingeneye bağlıciimm
Harbiden yarın görcen sen film şeridini ver narkozu ver narkozune diyonnnn leyynnnnnnhayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçtiii anoyyyyyyyyyyyyyy
kızlar iftara neler yapıyosunuz?benim yemeğim yok ve ben hala oturuyorum? hadi mönülerinizi dökün ortaya? birer tabak verseniz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?