- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.061
bu akşam yemek yok çünkiiiii
:119: iftara davetliyiz :119:
oley oley oleyyyy
canım ben henüz karar veremedim ama galiba sebze yemeği yapacam yanına cacık pilav bile yenmiyor sıcakta yaa gerisine de daha karar veremedim
Kaan pek iyyidi kızlar tek eli yüzündeydi derken öbürünüde getirdi vurduk falan ama tık yok bizimkinde önden fotosunu alamadık 1 kere net olmayacak şekilde gördük hemen yine kapadı utandı sanırımParmağını emip durdu ama ayaklar hareket halindeydi hep 380 gr olmuş bebişim boyuda 24 cm dedi ama net bi ölçüm değil henüz elleri tombul tombul dedi doktorumuz gerçekten öyleydi
organlara tek tek bakarken idrar torbamız birden boşaldı çiş yaptı o arada birde utanmazzz
Dün bahsettiğim sorunda önemsenecek birşey değilmiş yok denecek kadar az dedi var bile diyemem yani dedi doktorumuz erkek bebeklerde genelde olurmuş ve geçermiş içim rahatladı çok iyiyim şuan ayyyy çok tatlıydı bebişim yaaaa
VİDEOLARIDA VAR AMA YÜKLEYEMİYORUM BİRTÜRLÜ BİRAZ DAHA DENEYİM BEN
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
ayy esinimmmmmmmm, çok tatlı maşallah
Bişermiş de küçücük pipişiyle,Ayy ne güzel canımm, gözün aydın, bak kendini boşuna sıktın.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin kaanımıza da annesine de
Evet tatlım bi abktık gidiverdi çişler
sağol bitanem allahım korktuğuma uğratmadı şükür hepimize uzun ömür versin sizlerde bebişlerinizede inşallah
ay kız yandan yüzü o değil mi maşşallah tatlım ya çok sevindim
canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmm
Kaan ımızaaa
allah insallahhh kucagina saglikla mutlulukla huzurla keyifle nesyele almayi kismet etsinnnnn cnmmm benimmmmmmm
herzaman dedigimiz gibiii
kkan imizin ve tumm bebislerimizin saglligi yerinde , sansi bahti acik tahti guclu ruhu huzurlu kalbi sevgi dolu omruuu cokkkkkkkkkkkkkk uzun olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizede dua etsinn annesiyleeeee bis suru bisuru kardesleri olsunnnnnnnnnnnnnnnn bizlerin gobuslerine konsunnnn
kaanıda annesinide seviyorummmmmmmmmmmmmmucksssssallaha emanettt
kardesıgımmmmmmm geldi benimm cokcok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmm
simdi basbasa kahvelerimizi iciyorum kiz kardes gibisi yokkkkkkkkkkkk allaha ima bin sukur kii o varrr ve benimmmmm :))))
heeeeeeeeeee
bu arada belkim karedsim burda dieee halam olacakkk sevmedigimmmm ailecenek hoslanmadigimiz kirmizili kadin gelmessss hani 1 eve 1 misafir 1 akraba yeter de dusunurrrrrrrr
Bu arada monumuzzz kisa ve kolay
kocise yogurt corbisi
ayyy kislarrrrrrrrrrr annemlerin yazlik bahcesindennnnn bi suru taze hormonsuz yesillik-semizotu-minnak domtis-salatalik-biber istemistimmmmmm hepsi gelmisss hosgelmisss
yogurtlu semiz otu
balık firinda (bu kolay fiks dun yapamadik)
firnda patates
kocise az pilav
tatli : Canakkaleden peynir helvasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Herkesı opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve herkesleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kardesimde selam soyluyooo
muckssssssssssssss
KARDESIGIMMMMMMM geldi benimm cokcok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmm
simdi basbasa kahvelerimizi iciyorum kiz kardes gibisi yokkkkkkkkkkkk ALLAHA ima bin sukur kii o varrr ve benimmmmm :))))
heeeeeeeeeee
bu arada belkim karedsim burda dieee HALAM olacakkk sevmedigimmmm ailecenek hoslanmadigimiz kirmizili kadin gelmessss hani 1 eve 1 misafir 1 akraba yeter de dusunurrrrrrrr
bu arada MONUMUZZZ kisa ve kolay
kocise yogurt corbisi
ayyy kislarrrrrrrrrrr annemlerin yazlik bahcesindennnnn bi suru taze hormonsuz yesillik-semizotu-minnak domtis-salatalik-biber istemistimmmmmm hepsi gelmisss hosgelmisss
yogurtlu semiz otu
BALIK firinda (bu kolay fiks dun yapamadik)
firnda patates
kocise az pilav
tatli : CANAKKALEden peynir helvasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HERKESI OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmm
ve herkesleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kardesimde selam soyluyooo
MUCKSSSSSSSSSSSSSS
KAAN imizi kardesigimde gorduuuuuuuuuu o da sevgisini ve guzel dileklerini ilettiiiiiiiii veeeeee cokkkkkkkkkkkk OPTUUU
POJUMM KISSSS halvetdasimmmmmm cnmmmmmmm sen bursadaydin gecen gosterdigim ismimin sahibi cocugumuzda bursada hipodromda biz geldigimizde cogunlugumuz orda geciyoooooooooo oralara yakinsan oralardada bi kahve patlatirizzzz amaaa insallahhhh hamisssssssssss hamissss bulusuruzzzzzzzzzzz
optummmmmmmmmmmmmmm
bu arada halvet bitti dimi ay ben bu ay hic hesaplamadim gibi oldu ama bide dustum ya ne biliimm zor gibi gelioo bakalim hayirlisi 16 haziranda olmusummm simdi baktim bakalimmmmm beklemeye gectikkkkkkkk
mucksssssss
ne mutlu sana.. gurbette olunca çağıranda yok gelende yok...
evet canım yenmiyo bi çorba bi de sebze yemeği yetiyo... afiyet olsun canım
mrb canlar nasılsınız rüyamda asos listede seni haömiş olarak gördüm bu ay bilmem ama ben memleketten gelince bi aşkla acınca görürüm haberini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?