Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu akşam yemek yok çünkiiiii
:119: iftara davetliyiz :119:
oley oley oleyyyy

ne mutlu sana.. gurbette olunca çağıranda yok gelende yok...

canım ben henüz karar veremedim ama galiba sebze yemeği yapacam yanına cacık pilav bile yenmiyor sıcakta yaa gerisine de daha karar veremedim

evet canım yenmiyo bi çorba bi de sebze yemeği yetiyo... afiyet olsun canım

mrb canlar nasılsınız rüyamda asos listede seni haömiş olarak gördüm bu ay bilmem ama ben memleketten gelince bi aşkla acınca görürüm haberini inşallah

ayy esinimmmmmmmm, çok tatlı maşallah
bişermiş de küçücük pipişiyle, ayy ne güzel canımm, gözün aydın, bak kendini boşuna sıktın.
allah sağlıklı uzun ömürler versin kaanımıza da annesine de

Evet tatlım bi abktık gidiverdi çişler
sağol bitanem allahım korktuğuma uğratmadı şükür hepimize uzun ömür versin sizlerde bebişlerinizede inşallah

Maşallah sizlere.Enerjinize bayıldım bugün.İnşallah bu halaylar yeni bir bebiş haberinide beraberinde getirir.Bugün idilgam da yok menüsüde.Buldu tabi kardeşini hasret gidersin.Perim de yok Perim gel artık özledim seni...

Hepinize hayırlı akşamlar.Bol bol dua edelim,Allah tan sağlık isteyelim inşallah...

yaw arzu'nun sonucu noldu ki,hiç haber vermedi ben mi görmedim
erkenden kan testi yaptırmıştı negatif çıktı diyoduu ama sonra haber verdi mi??

CANIMMMMMMMMMMMM ESINIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM benimmmmmmmmmmmmmm

KAAN IMIZAAA

ALLAH insallahhh kucagina saglikla mutlulukla huzurla keyifle nesyele almayi kismet etsinnnnn cnmmm benimmmmmmm
herzaman dedigimiz gibiii
KKAN imizin ve tumm bebislerimizin saglligi yerinde , sansi bahti acik tahti guclu ruhu huzurlu kalbi sevgi dolu omruuu cokkkkkkkkkkkkkk uzun olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bizede dua etsinn annesiyleeeee bis suru bisuru kardesleri olsunnnnnnnnnnnnnnnn bizlerin gobuslerine konsunnnn

KAANIDA annesinide seviyorummmmmmmmmmmmmmucksssss
allaha emanettt

Son düzenleme:
Pidilimm gözünaydın bebişimm kardeşciin geldi heralde
bugün hiç girmedin
özledik seni
e sen de özleştin tabi hasret gidermişsinizdir
aman ne güzel yaaa kardeş çok başkaa

bizde seni seviyoruz güzel teyzemiz
Kaanımın inşallah kardeşleri olur tez vakitte inşallah birsürüüüü hemde

KARDESIGIMMMMMMM geldi benimm cokcok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmm
simdi basbasa kahvelerimizi iciyorum kiz kardes gibisi yokkkkkkkkkkkk ALLAHA ima bin sukur kii o varrr ve benimmmmm :))))
heeeeeeeeeee
bu arada belkim karedsim burda dieee HALAM olacakkk sevmedigimmmm ailecenek hoslanmadigimiz kirmizili kadin gelmessss hani 1 eve 1 misafir 1 akraba yeter de dusunurrrrrrrr

bu arada MONUMUZZZ kisa ve kolay

kocise yogurt corbisi

ayyy kislarrrrrrrrrrr annemlerin yazlik bahcesindennnnn bi suru taze hormonsuz yesillik-semizotu-minnak domtis-salatalik-biber istemistimmmmmm hepsi gelmisss hosgelmisss

yogurtlu semiz otu
BALIK firinda (bu kolay fiks dun yapamadik)
firnda patates
kocise az pilav

tatli : CANAKKALEden peynir helvasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HERKESI OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmm

ve herkesleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kardesimde selam soyluyooo
MUCKSSSSSSSSSSSSSS

ohhh afiyet bal şeker olsun tatlım
Sende çok selam söyle kardeşine bizden

KAAN imizi kardesigimde gorduuuuuuuuuu o da sevgisini ve guzel dileklerini ilettiiiiiiiii veeeeee cokkkkkkkkkkkk OPTUUU

POJUMM KISSSS halvetdasimmmmmm cnmmmmmmm sen bursadaydin gecen gosterdigim ismimin sahibi cocugumuzda bursada hipodromda biz geldigimizde cogunlugumuz orda geciyoooooooooo oralara yakinsan oralardada bi kahve patlatirizzzz amaaa insallahhhh hamisssssssssss hamissss bulusuruzzzzzzzzzzz

optummmmmmmmmmmmmmm

bu arada halvet bitti dimi ay ben bu ay hic hesaplamadim gibi oldu ama bide dustum ya ne biliimm zor gibi gelioo bakalim hayirlisi 16 haziranda olmusummm simdi baktim bakalimmmmm beklemeye gectikkkkkkkk
mucksssssss

kardeşine selamlar hürmetler saygılar afedersin
azıcık ciddi olalım da delü olduumuzu anlamasın

o kırmızılı kadın gelcek gibi olursa haber et odunla koşalayalım,kıralım kafasını aksın pekmezi Pidiiiliim

ayyy buluşuruz elbeettt hem idilga'yı hem Pidilga'yı görmüş oluruummm
anya konya gibi

kahve içilmez,süt içeriz yawrıımm

halvet olayı bitti,ben de bittim
hem oruç,hem sıcak,hem o iş hem bu işş yorulduumm leeeeeeeeyyyynnnn
gelsiiinnn artık bebişleeeeeeeeeerrrrrr

hesaplama yapmaman da iyi,totem olmuş bi yerde
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah bebişkolarımız burnumuzda tütüyolaaarrr

ne mutlu sana.. gurbette olunca çağıranda yok gelende yok...

evet canım yenmiyo bi çorba bi de sebze yemeği yetiyo... afiyet olsun canım

canım benim bende gurbetteyim arkadaşlar çağırıyo sağolsunlarr senin için üzüldüm ama

mrb canlar nasılsınız rüyamda asos listede seni haömiş olarak gördüm bu ay bilmem ama ben memleketten gelince bi aşkla acınca görürüm haberini inşallah

ah deragunum hayra gelsin hayırlısı ve sağlıklıysa gelsin inşallah

alyam yemekteki fotolarını gördüm süper ben senin maviş gözlerini yerim kız maşallah aynı zeyna gibisin çok benziyosun fıstığım benim bide bide sankim birazcıcık çıkmış alyamızın göbüşüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…