- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.081
ben yeni gördüm dahaaaa
ayyyy ağlamak istiyorum
maaşalllah maaaşallah
41.5 kere nazar değmesin.
Artist gibin valla kuzeyim güneyim
allah kaan ada annişinede sağlık versin
bi günaydııııınn da bendennn günaydııııııııııınnnnnnnnn günaydııııııııııııııınnnnn serin istanbul sabahından herkese günaydıııınnnn
oyyy oooyy kaanımız kocaman adam olmuş yaaaa maşallahEsinim sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Idilgaammm keyfine diycek yok maşallahh kavuştun kardeşinee darısı başıma bende eylülü iple çekiyorum
günaydın aybicem günaydın hafzakım günaydın esoşum herkeslerede musmutlu günaydınnn :119:
herkese günaydınnn...
Yarım saat önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum göbekten...Bi tarafta 19 mm diğer tarafta da 17 mm olmuş yumoşlar... Bugün 12. Gün... Yarın akşam ve de ondan sonra da günaşırı ilişki...
Benim acil kendime uğraş bulmam gerekiyor... örgü mü yapsam ne yapsam
Nasılsınız kızlar? Daha daha nasılsınız
örgü yap yürüyüşe çık değişik tariflerle yemek yap evin dekorunu değiştir hiç aramadığın bi kaç arkadaşını ara iş çok canım yaa ne yapıyı diye düşünme bilee
kızlar ben SABAHTAN BERİ BURDAYIM AMA KAFAM BAŞKA YERDE OLDUĞUNDAN YAZAMADIM BİRTÜRLÜ
BEBEĞİMİ GÖRMEYE GİTTİMYA BUGÜN ANLATAYIM SİZİDE SIKACAĞIM AMA
herşeyi gayet iyi ama böbreklerde biraz fazla bir gelişme gördü izleyeceğiz dedi şuan için birşeyi yokmuş bu haftalarda normalmiş ama süreci takip etcekmiş
6 mm nin üstüne çıkarsa tehlikeli dedi
sadece neden olur dedim nedeni yok dedi yeni oluşan bir bebek bu haftalarda böyle sinyaller verir bize bana dikkat edin diye dedi allahtan gelen şeyler bunlar dedi
bunları şimdi değilde sonraki haftalarda görsek daha kötü dedi 2 haftada bir takip etcez zaten geliyorsun bütün organlarına bakıyorum buna biraz daha özen göstrcez dedi ekstra birşey söz konusu değil aynen randevu tarihlerimiz değişmeyecek yani dedi
ama gelde bana anlat doktorun takip etcez demesi bile yetti bana ağlayıp durdum şimdi biraz daha iyiyim sabaha göre bebeğimde üzülmesin diye ağlamamaya çalışıyorum
oda anlamış gibi olanları tekmeleyip duruyor sabahtan beri
arkadaşım kızdı bebeğide sıkıyorsun diye bende birşey oldu sandım dedi 4 boyutluda kötü şeyler dediler sanmış
kötü birşey olsa 1 dk bekletmezler ultrasonada tahlillerede alırlardı dedi haklı aslında
ben 4 boyutluya ne zaman gircem dedim ne zaman istersen dedi doktorum sırf bebeğimizi görmek için gir dedi yoksa özel olarak bir gerek yok dedi
bizde yarın gircez bakalım randevumuzu aldık 11:30'a
işte böyle kızlar dua edin herşey yolunda gitsin
evet teyzesi yakışıklı dimi oğlum vallahi kzılar peşini bırakmayacak ama benim gelin belli vitaminciğim sevgili dünüşümün fıstık kızı zeynep anlı şanlı zeynep
alyam yemekteki fotolarını gördüm süper ben senin maviş gözlerini yerim kız maşallah aynı zeyna gibisin çok benziyosun fıstığım benim bide bide sankim birazcıcık çıkmış alyamızın göbüşüüü
nabıyonuz be yaaaa
ben aynı be yaaaa
Palyoşumun güzel haberelrini bekliyoozzz
herkese günaydınnn...
yarım saat önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum göbekten...bi tarafta 19 mm diğer tarafta da 17 mm olmuş yumoşlar... bugün 12. gün... yarın akşam ve de ondan sonra da günaşırı ilişki...
benim acil kendime uğraş bulmam gerekiyor... örgü mü yapsam ne yapsam
nasılsınız kızlar? daha daha nasılsınız
CAnlaRimmmmmm anoooyyyy nasi seviyorum ben sizi burnumda tutuyosunuzzz resmennnn burda internet cok cok yavas cekio bide telden girince tek harfi bi saatte yazar duruma geldimm. Gecmisi okumak felan hayal zaten. Umarim hersey yolundadir herkes iyidirrr biz yarin donuyoruz ben bugun yumurluyorummmm ayol bu ay preseed gibiyim bi akinti bi akinti sormayin gitsinnn karnim da agriyor ama bu ay halvet olmadi oyleee hahahaha 4 gun once oldu biiiii bugunde olmasni planliyoruz bakalim ins olurrr ya utaniyorum yazlikta odalar birbirine cok yakinn anlasilir felan die odum kopuooo cok utaniorummmm halbuki sacma amaaa isteeee neyse artik bebiklerimmmmbu tatil cokkkk iyi geldiiii yarin donuyoruz insallah gorusuruz canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?