Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bi günaydııııınn da bendennn günaydııııııııııınnnnnnnnn günaydııııııııııııııınnnnn serin istanbul sabahından herkese günaydıııınnnn

oyyy oooyy kaanımız kocaman adam olmuş yaaaa maşallah esinim sağlıcakla kucağına alırsın inş.

idilgaammm keyfine diycek yok maşallahh kavuştun kardeşinee darısı başıma bende eylülü iple çekiyorum

günaydın aybicem günaydın hafzakım günaydın esoşum herkeslerede musmutlu günaydınnn :119:

günaydın aybicem günaydın hafzakım günaydın esoşum herkeslerede musmutlu günaydınnn :119:

nasılsınız datlu hatunlarrrr

herkese günaydınnn...

yarım saat önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum göbekten... bi tarafta 19 mm diğer tarafta da 17 mm olmuş yumoşlar... bugün 12. gün... yarın akşam ve de ondan sonra da günaşırı ilişki...

benim acil kendime uğraş bulmam gerekiyor... örgü mü yapsam ne yapsam

nasılsınız kızlar? daha daha nasılsınız

örgü yap yürüyüşe çık değişik tariflerle yemek yap evin dekorunu değiştir hiç aramadığın bi kaç arkadaşını ara iş çok canım yaa ne yapıyı diye düşünme bilee

örgü yap yürüyüşe çık değişik tariflerle yemek yap evin dekorunu değiştir hiç aramadığın bi kaç arkadaşını ara iş çok canım yaa ne yapıyı diye düşünme bilee

canım ben gurbette olduğum için sadece burda yeni tanıdığım arkadaşlarım var... onlarla da samimiyetim bi yere kadar...

örgü bilmememe rağmen aklıma yattı, yürüyüşe çıkabilirim, yemekl yaparsam kilo alırım ve de ramazanda yenmiyo...

ahh ahhh istanbulda hala bulunuyo olsaydım bak sen o zaman atraksiyona....

yine de düşüncelerin için çok teşekkür ederim....

evet teyzesi yakışıklı dimi oğlum vallahi kzılar peşini bırakmayacak ama benim gelin belli vitaminciğim sevgili dünüşümün fıstık kızı zeynep anlı şanlı zeynep

ayyyyyyyyy esoşummmmmmmmmmmm canım dünürümmmmmmmmmmm valla ödüm koptuuuu nasıı teselli etcem diyee yusuf yusufkennn sonunda güzell haberii aldımmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr

canum damadımm benm bitanecik oğlusumm kaanımaa bakk yaa sıpammm benmmmmm çişini yapıp birde utanırmıss hayyy yarabbimm oo nasıı bir dudaktır öylee bal balll güzell kızımm öpsün öpsün bitiremesinnnnnnnnnnnnnnnn

bana bakk yaa ne kdadannn sapıkımmmmmmmm

vallaaa zeynebimm zeynebimm yasadııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

tüm bebişlerimizz saglıklı bir skldee dünyaya gelsinleerrrrrrrrrrrrrrr

2 gündür yoktumm geçmişi oku oku bitiremedimmmmmmm yahuuuuuuuuuuuuuuuuu

lenn kızlar delümüsünüzzzzzzzzzz leynnnnnnnnnn
benim gibi çıldırdınızmı leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn

taaa pazartesi pazardan doımates aldım kiii kışa hazırlık yapayım kaynatayım dedimm gezmektenn domateslerin yarısını çürüttüm iyimiii
şimdii feci bir koku varrr
onları ayıkklıcamm
ütüm var biriktii çamasırlarım varrrrrrrrrrr

anoyyyyyyyyyyy
çok işim var çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

öpüyorumm sizii anacummmmmmm ben yine gelcemmm
geçmişi okudum o bana yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyi haberlerleee gelnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün,ayıpsız özürsüz,uzun ömürlü,hayırlı,bol rısklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah ım hepimize...
Rabbim olanlara sağlıkla kucaklarına almayı,olmayanlara da çifter çifter nasip etsin inşallah.AMİN...
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...

CAnlaRimmmmmm anoooyyyy nasi seviyorum ben sizi burnumda tutuyosunuzzz resmennnn burda internet cok cok yavas cekio bide telden girince tek harfi bi saatte yazar duruma geldimm. Gecmisi okumak felan hayal zaten. Umarim hersey yolundadir herkes iyidirrr biz yarin donuyoruz ben bugun yumurluyorummmm ayol bu ay preseed gibiyim bi akinti bi akinti sormayin gitsinnn karnim da agriyor ama bu ay halvet olmadi oyleee hahahaha 4 gun once oldu biiiii bugunde olmasni planliyoruz bakalim ins olurrr ya utaniyorum yazlikta odalar birbirine cok yakinn anlasilir felan die odum kopuooo cok utaniorummmm halbuki sacma amaaa isteeee neyse artik bebiklerimmmmbu tatil cokkkk iyi geldiiii yarin donuyoruz insallah gorusuruz canlarim

Sagol bebem o senin güzelliğin dun annemide alıp arkadaşlarla iftara gittik cok güzeldi iyi geldi yalnız o göbüs değil henüz sislik

nabıyonuz be yaaaa
ben aynı be yaaaa
Palyoşumun güzel haberelrini bekliyoozzz

İnsallah canim öğleden sonra belli olacak hersey

Vuvvvuuvvv yumoslarin bak sen maşallah iliski sonrası yan yat bebem büyük yumos nerdeyse oraya

Gel artık ozledikk

gunossssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hayirli gunlerr hayirli cumalar hayilriiiii haberlerrrrrrrrrrrrrr hayirliiiiiii bebeislerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dualarimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kabull olsunnn
kardescimle kahvaltidayiz bugun onuda cilt bakimina sac bakimina sokuyorum tam benim tersimm ben ne kadar bakimsa o o kadar bakimdan hoslanmazz ama kokoslukta benden ondee:))))
simdi kahvelerimizde icerrr sonra macccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

opyorumm sizi seviyorm
allaha emanet olunnnnnnnnn

bugunun monusu

yazliktan gelen yesillkler esliginde KISIRRRRRRRRRR
mayonezli KARIDESSS
yogurtlu kavurma meze usulu ispanak
salata
KEFIR
cola

tatliiiiiiii
TURKiyeden gelenn BAKLAVA - Peynir helvasiiiiiiiiii

kahveeee

mucksssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…