- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.101
nerdesiniz len zilloşlaar
Kizlar hastanedeyim bekliyorum halasabah gittiğim doktor hersey yolunda dedi kalp atışını daha belirgin gördük :119::119::119: ağrılarım oluyor dedim yine kanama olmuş ondan dedi progestan verdi gunde3 kez istirahat vermedi simdi diğer Dr bekliyorum bakalım o neler diyecek.eger yone moralimi bozacak olursa bu Dr a gelmicem artık
iide ben burdayım
Kizlar hastanedeyim bekliyorum halasabah gittiğim doktor hersey yolunda dedi kalp atışını daha belirgin gördük :119::119::119: ağrılarım oluyor dedim yine kanama olmuş ondan dedi progestan verdi gunde3 kez istirahat vermedi simdi diğer Dr bekliyorum bakalım o neler diyecek.eger yone moralimi bozacak olursa bu Dr a gelmicem artık
bu sessizlik kuzuların sessizliği miiiiii??????????
çok sevindim canım.öbür dr unda kafasını kırmaya gelicem heee.... felaket tellallığı yapmasın....
muayenen bitince haberdar et biziii
talişkoomm o diğer dr. var yaaa o diğeriiine derse desin artııkkk
sen minnakımızın kalp atışlarını duydun yaa çok şüüküüüüürrrr
gerisini boşver
ne diyoruuuuuuuzzzz
koy dötüne rahvan gitsiiiiinnn
Kizlar yaa aslında hersey yolunda gözüküyor ama icim rahat etsin diye yine buna geliyorum birşeyin yokmuş diyince birakicam burayı yeterki bu da ikna olsun bı de bu hastanede dogum yapmak istediğim icin buna geliyordum ama digerini de yeniliyorlar benim doguma yetişirmiş ıyi olan Dr um artık digerine gitme dedi:))) yalnız benden hiç kan istemediler niye ki:44::44:
nasıl burdasıınn
al yine yok sayfada hiç kimse
0 ziyaretçi diyoo
sen başka topiklerde sürt,sonra da "ben buydayıımm"
bu sessizlik kuzuların sessizliği miiiiii??????????
Kizlar yaa aslında hersey yolunda gözüküyor ama icim rahat etsin diye yine buna geliyorum birşeyin yokmuş diyince birakicam burayı yeterki bu da ikna olsun bı de bu hastanede dogum yapmak istediğim icin buna geliyordum ama digerini de yeniliyorlar benim doguma yetişirmiş ıyi olan Dr um artık digerine gitme dedi:))) yalnız benden hiç kan istemediler niye ki:44::44:
nasıl burdasıınn
al yine yok sayfada hiç kimse
0 ziyaretçi diyoo
sen başka topiklerde sürt,sonra da "ben buydayıımm"
son sayfayı göremiyooomm
ayyyyyyyyy esoşummmmmmmmmmmm canım dünürümmmmmmmmmmm valla ödüm koptuuuu nasıı teselli etcem diyee yusuf yusufkennn sonunda güzell haberii aldımmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
canum damadımm benm bitanecik oğlusumm kaanımaa bakk yaa sıpammm benmmmmm çişini yapıp birde utanırmıss hayyy yarabbimm oo nasıı bir dudaktır öylee bal balll güzell kızımm öpsün öpsün bitiremesinnnnnnnnnnnnnnnn
Bana bakk yaa ne kdadannn sapıkımmmmmmmm
vallaaa zeynebimm zeynebimm yasadııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Tüm bebişlerimizz saglıklı bir skldee dünyaya gelsinleerrrrrrrrrrrrrrr
:82::82::82::82: gözlük gönderemmineden ışıkları söndürdünüz tohturrr beyyyy.nerdeyim ben burası neresiiii nalann nalannnnnn
:119::119::119::119::119::119: :119::119::119::119::119::119: yaşasınn yaşasın seviyoruz yaşasınnn yarasın yarasıınnn bu aşk bize yarasınnnn oleyyyyyy:119::119::119:
burdayım ya işte leynnn.Allah kuru iftiradan saklasınnnn anammmmmmmmm
bende zaten var göslük istemem
leeeeyyynn altta kimse görünmüyodu diyooommm
hasta etmeyin ulueeeaaayyyyyyyynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?