- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.301
kıxla r parazit olmuşum dü acilde geçti günümn
Genelde kizlar inatçı olur biliyor musun en zor hastalıktan kizlar çıkar da erkekler o kadar dayanamaz hastane de hep oyle gördüm hatta cok sevdiğim bı bebek vardı annesi 3 ay görmeye gelmedi ölür dıyorduk nefesi hiç yetmiyordu ama yirtik çıktı bu bebiste kendini toparladıismini de ada koymuştuk
Bizimki de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yeterki sağlıklı olsun kuzucuk
canım zor bir süreçten geçmişsin ama şükür ki her şey yolunda.. artık sevin acısını çıkar bence, dilerim her şey çooook güzel olur Sizin için, öpüyorum.
sağ olun kızlar saat gece onbirden üçe kadar kustum isal oldum yerimden kalkamadım acilde tahlil yaptılar kusmayı durdular antibiyotik başladık bu akşm anneme gidecektim 15 saat doktor mahvolursun yolda dkolkumu kalıracak halim yokedi evde yatıyorum
Ahh canim yaa sevinç mı bıraktı uyuzlar kalp atışını görsem de duysam da hiç sevinemedim çünkü mol gebelikte bebekte olusabiliyor kendi Dr umun yüzünden ne dediysem hep moral bozucu seyler söyledi.artik ona gitmicem diğer Dr un dedikleri hep dogru çıktı ona gidicem.en son gittiğimde kendi dr um bana dediği laf su ; ebesi cok olan bebegin gözü sası olurmuş tek Dr a git guya espiri yapıyor bende hiç sesimi çıkarmadım ve ona sürekli gitmemin sebebi de onun mol değilmiş normalmiş demesi içindi .mol defteri kapandı benim icin o Dr da bitti
sağ olun kızlar saat gece onbirden üçe kadar kustum isal oldum yerimden kalkamadım acilde tahlil yaptılar kusmayı durdular antibiyotik başladık bu akşm anneme gidecektim 15 saat doktor mahvolursun yolda dkolkumu kalıracak halim yokedi evde yatıyorum
Geçmiş olsun canım. Sudan mı yoksa yediğin bir besinden mi olmuş. Bir ara eşimde rahatsızlanmşıtı. Çok ama çok zor bir kaç gün geçirdik ama ilaçlarla falan eski sıhhatine kavuştu çok şükür. Sen de çabucak iyileşirsin inşallah
Hıııımmm hiç bu açıdan bakmamıştımDoğru, neden olmasın ki. Kızlaarrrr... Rabbim hayırlı bir evlat versin, sağlıklı sıhhatli inşallah. Size bağışlasın ömürünü Allahım. Tez zamanda kavuşun birbirinize inşalllaaahhh
canım ben yumurtlama zamanında annemde olacağım zaten şimdi de antibiyotik kulanıyorum bu ay benden pas eylülde başlarım tekrar hoş geldin bu arada özledik seniş
Çok geçmiş olsun canım benim.Dikkat et kendine.İlaçlarını düzenli kullan.İyileş öyle gidersin inşallah.15 saat az değil yolda daha kötü olursun Allah korusun...
canım sen nerde oturuyodun??
Dedim ki eylemsevcan da bizi terk etti gelmiyor artık diye düşünürken,acaba nasıl bebişi ve kendi derken bir baktım ki gelivermiş...Kalbim temizmiş walla.Nasılsın canım sen ve bebişin?
Elizim nerelerdeydin özledim merak ettim seniiiiiiiiiiiii olsun bebişimmmmmmm her ay yeni umutlarrrrrrrrrrrrrrrr üzüülmeee
Eylemimsevcoşummm kuzum özledim seniiiiiiii yok bitanem yumoş günlerin bitti erken yumurtladım biraz bu ayyy memleket zamanına denk geldiiiiiiiiitohumları attık orda bakalım hayırlısı kuşummmmmmmmmmmm senin gene kız gibi geliyor bana 3. erkek olcak inşş öyle hissetttmmmm
az önce periye yazdığım mesajda yanlışlıkla senin yazıyı alıntı yapmışım
canım benim hiç gelmemmi
işler yoğunlaştı ondannnnnn
sizde daimiyim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
3. çocuğumuda 4. yüde burda peri ve pidilgada doğuracam inşallah gülüm korkma sennnnnnnnnn
canım benim herşey yolunda cinsiyet anlaşılmadı işte
bekli,yoruz bakalım hayırlısı tatlımmmmmmmmmm
seni seviyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?